|  2009-01-02, 21:39 | #3931 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

A jeśli już jesteśmy w temacie gór   to może wiecie ile mniej więcej kosztuje jeden dzień na stoku z wypożyczeniem sprzętu? Moja babcia jedzie na miesiąc do sanatorium w góry i myślę sobie żeby z TŻ-em odwiedzić ją i przy okazji zobaczyć jak to jest z deską pod stopami  . | 
|     | 
|  2009-01-02, 21:45 | #3932 | 
| Rozeznanie | 

Uuu alem zrobiła edita   Mam nadzieje ze ktoś go zauwazyl  Poemi, a gdzie chcesz jechać w te góry? Wypozyczenie deski to tak mniej wiecej 30-40 zl za dobe. Chyba  Plus karnet jeszcze, na caly dzien pewnie okolo 60 zl, ale zalezy gdzie. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | 
|     | 
|  2009-01-02, 21:53 | #3933 | ||
				 | 

Cytat: 
  . Taaa, pasuje jak pięść do nosa, ile razy to słyszałam  . Ewentualnie trafiła kosa na kamień  . Niektórzy nawet twierdzą, że jesteśmy dla siebie stworzeni i będziemy ze sobą na zawsze. Wtedy TŻ mówi, że nie widzieli jak się kłócimy  . Haha! Cytat: 
  . Swoją drogą ślicznie wyglądasz, tak niewinnie  . W góry do Ustronia, istnieje jeszcze opcja z Żywcem (tam mamy zaproszenie od kolegi). 60 zł to tak do przełknięcia   | ||
|     | 
|  2009-01-02, 22:02 | #3934 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 Pasuje pasuje  Ewidentnie jesteście dobrani, choćby na zasadzie kontrastu (kolor włosów  ). I żywiołowości ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Dzięki  TŻ też mi powiedział że na początku pomyślał sobie że wyglądam tak niewinnie  Dopiero jak mnie poznał to mu przeszło  Wiesz, ja tak troche strzelam z tą cena karnetów ale sprawdzałam koledze ostatnio cennik w Białce i średnio tak się to mniej więcej kształtowało. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-02, 22:10 | #3935 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Witam w Nowym 2009 Roku i życze wszystkiego co najlepsze.   Też odczuwam ostatnio od tż-ta to jak bardzo mnie kocha.Wczoraj przyszła kumpela do Nas,posiedzieliśmy pogadalismy i potem porwała mnie na chwile do sklepu,oczywiście mówiąc do tż-ta że porywam ci żonke. :lo:  Noi po drodze,stwierdziła,że co ona w domu bedzie robić,bo jej tż-ta nie było,więc poszłam do niej.Siedzimy,plotkujemy,  dzwoni tż z pretensjonalnym głosem,gdzie jestem.No jak to gdzie,odpowiedziałam u koleżanki dotrzymuje jej towarzystwa.Ok,potem znowu siedzimy i po jakimś czasie nie wytrzymał i przyszedł do Nas.  A koleżanka mieszka bardzo blisko nas. A dzisiaj przez tż-ta makaron by mi się rozgotował,bo jak tylko dowiedział się że się wydepilowalam tu i ówdzie  to porwał mnie na łóże,a dopiero co wtedy wrócił z pracy,wykapał się i miał być za chwile obiad.Makaron był ok,to szybki numerek.   | 
|     | 
|  2009-01-02, 22:15 | #3936 | |
				 | 

Cytat: 
  . Mój TŻ nigdy nie myślał o mnie, że wyglądam niewinnie... Chyba. Ale na pewno nie spodziewał się tego co go czekało  Mi właśnie o takie mniej więcej chodzi  . Mam szatański plan zaliczenia Żywca i Ustronia po minimalnych kosztach   | |
|     | 
|  2009-01-02, 22:16 | #3937 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

czesc, jjestem Adam i jestem suuuper!!!!   Ponadto mam 183 cm wzrostu 120 w klacie i jestem najlepszy bracie he he Jestem facetem Anitki he he No dobra juz spadam  edit: Sorki ale Tz chcial popisac na wizazu he he  Maa humorek  A teraz idziemy ogladac nowego Bonda   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-02, 22:46 | #3938 | |
				 | 

Cytat: 
  Witaj tż-cie Anitki i zmykaj stąd bracie,bo cię zjedzą.......    Apropo tż-ta jeszcze,przed chwilą mój tż walnąl tekst roku.Był u nas kumpel z dziewczyną w sumie nadal są,wypili pare drinków noi moj tż usnał,nie wypił dużo ale zmęczony w dodatku,bo wrócił z pracy po 17. Pytam się,bo się przebudził Ja; No widze,ze troche nabombany jesteś???  Tż; nie tylko mi coś do oka wpadło.    Mój tż też tak ma czasami,jak jest zmęczony,uśnie mu się na sofie przed tv,przebudza się i coś bredzi od rzeczy.     Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-01-02 o 22:48 | |
|     | 
|  2009-01-02, 22:53 | #3939 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-02, 23:04 | #3940 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ja sie jakiś czas temu obudziłam w nocy bo TŻ jakoś tak mnie śmiesznie przygniótł no i mówie mu, przytomnie: "Dziubek, bo mi niewygodnie, przesuń się jakoś". A on na to coś w stylu: "Buziii, pshhhh mmmmmmmh" i dał mi buziaka  Musiałam go trochę przepchać  rano nie pamiętał. A, Poemi jak już wrócisz z Żywca lub/i Ustronia to daj znac jak było, jeszcze nigdy tam nie jezdziłam. Cześć Adamie  Nie wątpimy że jesteś super, Anitka by się z byle kim nie zadawała  Miłego wieczoru filmowego  Witaj Madmuazelle  A to zrobiłaś TŻ niespodziewajkę depilacyjną      Ja też spadam na filmik (Vicky Cristina Barcelona), dobranoc dziewczynki. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-02, 23:19 | #3941 | 
| Zakorzenienie | 

Twin, oglądamy sobie z TŻtem Fringe. mnie jakoś specjalnie nie wciągnęło, ale jemu się podoba. hyhy, dobrze, że jest przerwa we wszystkich serialach - to możemy sobie pozwolić na ten    
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-02, 23:26 | #3942 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-02, 23:39 | #3943 | ||
				 | 

Cytat: 
  Nasi tż ci są udani,nie ma co.Kiedyś te jego bredzenie nagram.    Cytat: 
    I nie mogla spać przez niego. A no to była depilacyjna niespodzianka.Jak tylko wrócił z pracy,wszedł do kuchni,bo robiłam akurat obiad,to na ucho mu powiedziałam co zrobiłam.Jego mina była bezcenna.   Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-01-02 o 23:40 | ||
|     | 
|  2009-01-03, 09:53 | #3944 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

cześć   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 10:23 | #3945 | ||||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

CZESC Kasia ..jak zwykle w sobotę tylko ty na strazy  ..no i ja  Cytat: 
  Dziecko poczęte w kłamstwie to slaba sprawa  Wyczytałam ze do II etapu smsowo (ale zadnych nr. nie widziałam) a oceniac będzie komisja. W dziedzinie Madlen - Sławomir Shuty...pisarz ktory mnie powalił swoją prozą. Jego ksiązki to sarkazm i wulgarna prawda o otaczajacym swiecie. Pisze bardzo w moim guscie. Uwielbiam go  ...i sie okazało ze moj TZ go zna  Cytat: 
  . W sklepach nic nie ma przez te swięta i sylwestra. Większośc sklepików ma inwentaryzację a jak otwarte to nie ma nic swiezego. My wczoraj poszukiwalismy pomidorow. Nawet sie udalo..ale jakośc ich nie byla I klasy. Cytat: 
  Cytat: 
 Fajnie ze Sylwek udany. Otóż to. Ja też swirowalam jak pracy nie miałam. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  . A Twoj TZ powala mnie na zdjęciach z Egiptu.  Przystojny blondasek nie ma co!! Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 

__________________ Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-03 o 10:25 | ||||||||||||
|     | 
|  2009-01-03, 10:25 | #3946 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 10:29 | #3947 | 
				 | 

i co robisz w tem mroźny sobotni poranek? ------------------------ Zara wysłałam Ci zaproszenie na NK 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 10:30 | #3948 | 
| Zakorzenienie | 

Hania w pracy, a Kasia chyba lubi poranne wstawanie :P  ja korzystam - jak mogę to śpię do tej jakiejś 9.30   
|     | 
|  2009-01-03, 10:33 | #3949 | |
				 | 

Cytat: 
  . No to szalejesz  ja jak tylko moge do 11 z lozka nie wstaję. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 10:39 | #3950 | 
| Zakorzenienie | 

ale już prawie 2 tygodnie siedzę w domu, więc odepsałam wszystko co miałam   nie wiem, jak wrócę do pracy w poniedziałek.. 
|     | 
|  2009-01-03, 11:11 | #3951 | 
				 | 

wcinam pączka, przed chwilką skończyłam sprzątać  a tak poza tym stara nuda  idę grac w simsy   
				__________________ Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-03 o 11:14 | 
|     | 
|  2009-01-03, 11:30 | #3952 | ||
				 | 

Cytat: 
  . Jak to jak! normalnie! w pracy jest fajnie  Przeprowadziliście się??? Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-03, 12:40 | #3953 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cześć  Cytat: 
 Cytat: 
 Ja też z archiwum X nie cierpiałam ale na ten dałam się namówić i po 1 juz chciałam nastepny oglądać  Wczoraj siedziałam nad tematem mgr i w końcu mam parę pomysłów. W środe idę na konsultacje a dziś muszę posiedzieć nad planem warsztatów, które mam przeprowadzić. Widziałyście prognozę pogody na najbliższy tydzień? W nocu do -25 a w dzień - 11  tragedia. Ja zamarzam przy -5 ... 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-03, 12:50 | #3954 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cześć   Madlen przeczytałam całego twojego bloga.Strasznie mi się podoba  Bardzo mnie wciągnęło, szczególnie jak czytałam dłuższą część (prolog i początek) nie mogłam się oderwać  Resztę musiałam czytać na raty, bo w pracy byłam  Fajnie, że go odblokowałaś  Cytat: 
  pycha Cytat: 
  Cytat: 
  Właśnie ugotowałam żurek i sobie wcinam   | |||
|     | 
|  2009-01-03, 13:04 | #3955 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
   . Uwielbiam taka zimę...zachartuję sie przed wyjazdem na narty..no i sie posuszuje na naszych swiętokrzystkich gorkach  . Szczegolnie piękne jest to ze z naszego okna widac stok narciarski...w nocy oswietlony..az lepiej sie zyje   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-03, 13:16 | #3957 | |
				 | 

Cytat: 
  Widzisz ja takich widoków za oknem nie mam. Poza tym w Warszawie jest tylko 1 tłoczne miejsce gdzie można "pojeździć" na nartach... Kurcze wiecie, że suknie które mi sie podobają kosztują ok. 3990  masakra... mam kiepski humor przez to, bo nie wydam tyle kasy a tańsze odpowiedniki są kiczowate jak z odpustu :/ znalazłam jedną suknię używaną na allegro z Wawy. jak wymiary będą się zgadzać to jadę przymierzać, bo kup teraz jest za 2000 a wylicytować można jeszcze taniej. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 13:24 | #3958 | |
				 | 

Cytat: 
 Twin a moze zrob maraton po komisach.  Na serio jest duzy wybor. Oczywiscie te sukienki  raz uzywane i z poprzedniego sezonu tez nie są najtansze..ale to zawsze 1000-1500 zł a nie 4000. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 13:41 | #3959 | |
				 | 

Cytat: 
  tym bardziej, że ja to tylko śub i obiad więc dosłownie na parę godzin mi ta suknia potrzebna. Może zobaczę jeszcze wypozyczalnie co one oferują 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 13:44 | #3960 | 
				 | 

Twin co do suknie mam ten sam problem  nawet jedna za 5.000 mi się podobała, ale na jeden dzień w życiu nie kupię  Hania a Ty z jakiej firmy miałaś suknię? b0o z tego co pamiętam to mi się podobała   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

.
. 

. Całe szczęście, że większy ruch się zaczął gdy zeszłam ze zmiany
. Całe szczęście, że większy ruch się zaczął gdy zeszłam ze zmiany