|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Burberry London, Jil Sander Pure, E Arden provocative
Witam, to co mam do wymiany to:
- Rozważam oddanie L'or de Torrente edp , poj początkowa 50ml, została połowa. Perfumy kupiłam osobiście w perfumerii pedet.pl . kod 651601. Jest kartonik. - tylko tu mogę być wybredna ![]() -Bvlgari Omnia Crystalline poj początkowa 40ml, ubytek widoczny na zdjęciu, zakupiłam w ciemno na allegro od wizażanki, niestety zapach mi nie odpowiada . Nie wiem czy to oryginał, nie mogę jednoznacznie określić gdyż nigdy tego zapachu nie miałam. kod POO834F2 ( cały numer do F jest czarny,F2 jakby wytłoczone ale niema koloru , chyba zdarty kolor, bo widzę że schodzi od drapania paznokciem). Naprawdę nie wiem czy to oryginał. - Bureberry London (kratka) edp, tester, poj. początkowa 100ml pozostało więcej jak połowa ok 60-65ml. (na zdjęciu lekko zaznaczyłam ołóweczkiem) kod 256B06. Zakupione na straganiku gazetowym - nieaktualne - Jil Sander Pure Intense edp, poj początkowa 50ml, ubytek widoczny na zdjeciu.kod 1520600631 na kartoniku przed tym kodem jest jeszcze H4. Kupione w perfumerii inernetowej Viper - E. Aren Provocative Woman, nowe zafoliowane 30ml, kod L6AA, zakupione w Anglii. Na pewno nie będę wybredna. Jeśli ktoś lubi te zapachy to zapraszam, chętnie oddam. Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2009-01-25 o 11:08 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Burberry London, Jil Sander Pure, E Arden provocative
coś u mnie za Burberry?
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
kashiao dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Idiaminka chętnie oddam London za Euphoria Blossom edt 47/50 ml / tester bez koreczka.
Czy mogłabym prosić o fotkę i napisz proszę jakie jest pochodzenie Euphori |
|
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Euphoria pochodzi z e wspaniałej wymianki wizażowej . Jest w 100 procentach oryginalna , za co reczę honorem . pod postem oryginalna fotka mojego autorstwa , druga fotka z fleszem troszkę nie wyszła
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem chętna na wymianę Burberry London za Euphorie Blossom . Zapraszam na pw.
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, za Provocative może chciałabyś Green Tea, też arden, to jest wersja edp (nie eau perfumee, tylko edp, bardzo trwała wersja), tester 100ml?
albo Splendor, też Arden, edp, 50/75 ml do tego dołożyłabym Desnudę w atomizerku 10 ml
Edytowane przez iona Czas edycji: 2009-01-24 o 21:03 |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
iona, Splendor jak dla mnie za mocny, zastanawiam się nad Green Tea, nigdy nie miałam ale kiedyś testowałam. To jest ta w zielonym opakowaniu czy czerwonym?
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie te w zielnym kiedyś testowałam, ale nie pamiętam zbyt dobrze. Poczytam trochę na KWC i pomyślę ok?
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
-[COLOR=DarkRed][B]Bvlgari Omnia Crystalline poj początkowa 40ml, ubytek widoczny na zdjęciu,
-czy interesuje cię zapach paco rabanne pour elle edp 40ml/50 ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hathayoga, przykro mi nic nie znalazłam.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
iona, dziękuję ale jednak nie dla mnie Green Tea.
Pozdrawiam serdecznie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.