|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cześć!
Jak tam humorki w Nowym Roku? Dopiero dziś mogę siąść przy komputerze, więc troszkę spóźnione życzenia: wszystkiego najlepszego!!! Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-01-02 o 08:56 |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Również wszsytkiego naj wszsytkim PM byłym i przyszłym
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
tak się zastanawiam, czy dobrze napisałam...
ja też w pracy od 10:00 do 18:00 (tzn. powinnam być od 10:00, ale autobus nie przyjechał i spóźniłam się 10 minut). przeglądam wątek lubelski i 2009, bo mam misję - spisuję jakie wódki i wina kupujecie.
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Troszke spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku, duzo zdrowka i udanych imprez weselnych
ps. bylismy z TŻem na Sylwestrze we Fiescie i jak juz przestanie mnie bolec glowa to sie podziele wrazeniami |
|
|
|
|
#1925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanko: może któraś z Was chodzi na nauki do Św. Rodziny...?
ciekawa jestem, czy się kiedyś widziałysmy.
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
Ja też 4 lipca, a zaręczyny miałam 14 sierpnia (tylko 2 dni różnicy
) tak dopiero zauważyłam, więc pozdrawiam Cie serdecznie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli zdarza się, że powiem do TŻ: "kocham cię misiu", to od razu mimowolnie myślę o koleżance z wizażu... **trochę źle to napisałam, ale nie wiem jak inaczej... |
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego naj w Nowym Roku Dziewczyny!
Cytat:
![]() 1. Jedzenia wcale nie było dużo, porcja zupy b.mała moim zdaniem, przystawek też mało, wychodziło po jednym jajeczku, śledziku itp na głowe. Dziewczyny za zwyczaj dużo nie jedzą, ale Panowie lubią sobie podjeść, my byliśmy zawiedzenie ilościa jedzenia. Chociaż nie powiem, smaczne było, ale nie było jakiś super rarytasów. 2. Nie wiem czy to klima działa czy co innego, ale widziałam kilka otwartych okien, jak ktoś zgrzany tańczył przy otwartym oknie to mógł się przeziębić, więc trzeba było uważac, ale racja..gorąco na sali nie było. 3. Miejsca do tańczenia akurat i między stołami można było spokojnie przejść, nie trzeba było się przepychać, także to na plus! Z resztą rzeczy, którą napisałaś się zgadzam. Bardzo fajnie, że Pani właścicielka brała czynny udział w imprezie, kelnerek też moim zdaniem troszkę było za mało, długo musieliśmy czekać na podanie ciepłych dań. Do asortymentu sylwestrowego tzn czapeczek i tych świecących bajerów już się nie dostaliśmy Ale widać było, że ludzie podłapali i się bawili tym. Taki jedyny mankament to moim zdaniem, małe porcje jedzenia, nie najadłam się Ale i tak się świetnie bawiłam... jak fajne towarzystwo to reszte da się wytrzymać ) 350 zł za parę P.S. Nogi mnie bolą jeszcze dziś! i to bardzo
>>> 12. 06. 2010 <<< Edytowane przez ana_01 Czas edycji: 2009-01-02 o 12:20 |
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Na początku życze nam wszystkim samych wyjątkowych i szczęsliwych dni i oczywiście tego jednego jedynego szczegolnie wyjątkowego dnia, aby wszystko ułożyło sie po naszej myśli a kłopoty nas omijały. To będzie bardzo ważny i przełomowy rok dla większości z nas
![]() My z TZ dopiero dzisiaj zaczynamy dochodzić do siebie po sylwestrze i poprawinach- bardzo sympatycznie nam sie nowy rok zaczął. I idziemy jeszcze do kina się pośmiać(mam nadzieję) na madagaskar ![]() Wiecie ja nie należę do jakiś szczególnie wrażliwych i delikatnych osób a jak nam moi rodzice składali zyczenia z lampeczką szampana przed naszym wyjściem to aż się popłakałam- były takie szczere od serca. Teraz to juz jestem pewna że na błogosławieństwie i w kościele będę płakać a tego bym się po sobie nie spodziewała. ![]() Cytat:
następne zaczynają się jakoś na poczatku lutego i pewnie skończy się w naszej parafii.
|
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też Wam życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby był jeszcze lepszy niż ten
![]() Mój TŻ mówi, że napewno bedzie lepszy bo bedziemy juz małżeństwem
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
[quote=ana_01;10304791]Wszystkiego naj w Nowym Roku Dziewczyny!
My też byliśmy ze znajomymi w Szalonym Kogucie na Sylwestra i pozwole sobie nie zgodzić się z Tobą w niektórych kwestiach ![]() 1. Jedzenia wcale nie było dużo, porcja zupy b.mała moim zdaniem, przystawek też mało, wychodziło po jednym jajeczku, śledziku itp na głowe. Dziewczyny za zwyczaj dużo nie jedzą, ale Panowie lubią sobie podjeść, my byliśmy zawiedzenie ilościa jedzenia. Chociaż nie powiem, smaczne było, ale nie było jakiś super rarytasów. 2. Nie wiem czy to klima działa czy co innego, ale widziałam kilka otwartych okien, jak ktoś zgrzany tańczył przy otwartym oknie to mógł się przeziębić, więc trzeba było uważac, ale racja..gorąco na sali nie było. 3. Miejsca do tańczenia akurat i między stołami można było spokojnie przejść, nie trzeba było się przepychać, także to na plus! Z resztą rzeczy, którą napisałaś się zgadzam. Bardzo fajnie, że Pani właścicielka brała czynny udział w imprezie, kelnerek też moim zdaniem troszkę było za mało, długo musieliśmy czekać na podanie ciepłych dań. Do asortymentu sylwestrowego tzn czapeczek i tych świecących bajerów już się nie dostaliśmy Ale widać było, że ludzie podłapali i się bawili tym. Taki jedyny mankament to moim zdaniem, małe porcje jedzenia, nie najadłam się Ale i tak się świetnie bawiłam... jak fajne towarzystwo to reszte da się wytrzymać ) Jeśli chodzi o otwarte okna, to sprawka niestety gości. Na niektórych nie ma rady i zawsze coś im nie pasuje, otwarte okno, zamknęte okno..... Najważniejsze, że dla nas było super i nie mamy już żadnych obiekcji co do tego miejsca Akurat zupki może mogłoby być trochę więcej, ale i tak się najedliśmy, b.smakowało i nie będę do tego się przyczepiać. Zresztą z moim TŻ uważamy, że lepiej wygląda jak jest mniej w filiżance niż więcej. Dbamy o linie hihi a i tak wszystkim się nie dogodzi, prawda?!
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co nasi TŻci będą mówić po 20 latach małżeństwa
![]() ![]()
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakie są te nauki? i ile trwają? zebym wiedziala czego sie spodziewac
|
|
|
#1935 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem bardzo ciekawa bo mam tam weselicho i wlasnie Hiszpan będzie naszym wodzirejem
|
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Szukam zespołu na wesele i jestesmy zainteresowani PARADISE moze nam ktos coś podpowiedziec odnosnie tego zespolu? ktos ich slyszal na zywo?
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja jestem dziś happy na maxa, bo już na 95% znalazłam i mierzyłam swoją suknię marzeń ![]() Czułam się w niej po prostu pięknie!!! Pochwalę się fotką, a co
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A droga ta suknia? Razem z halką czy tam nie ma halki? Ale koronki+świecidełka to mój ulubiony zestaw![]() EDIT: ta koronka jest świetna..tak się jej przypatrzyłam i jest dosyć niespotykana, taki ma niezwykły wzór.
>>> 12. 06. 2010 <<< Edytowane przez ana_01 Czas edycji: 2009-01-02 o 21:56 |
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które będą miały ślub w miesiącach letnich. Czy do swoich sukni będziecie miały jakieś bolerko? Ja się tak zastanawiam czy zamówić sobie bolerko, bo nigdy nie wiadomo jaka będzie pogoda.
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mocno droga?
|
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1) noszę na codzień rozmiar 38, więc do chudzin nie należę , aczkolwiek Paniom jakoś udało się mnie wcisnąć w rozmiar 36 Właścicielka powiedziała: "no ściśnij Panią tak żeby jej oczy ( . )( . ) wyszły"2) Mam 164cm -pionowa koronka na sukni zdecydowanie wysmukla i wydłuża sylwetkę, poza tym będę mieć wysoki obcas ok. 8cm 3) biuścik w rozmiarze C -czyli taki ani duży ani mały ![]() Góra świetnie trzyma biust, ładnie zbiera, podnosi - z boku wygląda naprawdę super! W ogóle ramiączka -takie przedłużenie tej koronki na gorsecie -bardzo ładnie się prezentują. Suknia kosztuje 2390zł. Miałam na sobie halkę, aczkolwiek z tego co rozmawiałam z Paniami, to niekoniecznie ona musi być. Właścicielka powiedziała, że mogę wypożyczyć halkę gratis. Welon z delikatną koronką kosztuje 250zł -gdybym się zdecydowała na suknię to zapłacę za niego 150zł. Natomiast długie welony z bogato zdobioną koronką od 400-600zł - takie na początku mi się podobały, ale jak zobaczyłam go na sobie to od razu było widać, że coś jest nie tak, że za dużo tego zdobienia na sukni i przy twarzy Natomiast taka delikatna koronka w kształcie okręgu wyglądała zjawiskowo Pokaże ci jeszcze model, który mnie zachwycił na początku, ale nie ma go już w salonie - Panie mówiły, że nie robił jakiegoś szału, nie wzbudzał aż takiego zainteresowania dlatego go wystawiły w sierpniu na wyprzedaży. Oczywiście można go uszyć, aczkolwiek jak na szycie czegoś co widziałam tylko na modelce a nie mierzyłam raczej nie zdecydowałabym się. Zbyt duże ryzyko. Oto on: EDIT: Froggie napisze ci coś na PW
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-01-02 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to kwestia pogladów
|
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie dziś pisałam koleżance, że te suknie z Giselle coś mi przypominają, że już gdzieś widziałam te wzory i EUREKA : właśnie przeglądałam allegro i widzę, że jest moja sukienka do sprzedania
http://www.allegro.pl/search.php?fro...st=gtext&buy=0 Model to BAGDAD z kolekcji San Patrick -aczkolwiek ta z Giselle ma ładniejsze ramiączka + dół też lepiej się prezentuje bez tego tiulu Tą sukienkę: http://www.allegro.pl/item509645708_...rick_2008.html też widziałam w Giselle Z kolei taką: http://www.allegro.pl/item510708822_...ieca_r_36.html można sobie obejrzeć na stronie Giselle: http://www.giselle.lublin.pl/slubne17.html
|
|
#1946 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam również bardzo gorącoCytat:
Cytat:
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Ja na nauki chodziłam do mojej parafii - PW Najświętszego Serca Pana Jezusa na Kunickiego, ale także PW Wieczerzy Pańskiej na Alejach Warszawskich i PW Św. Maksymiliana - Dr. Męczenników Majdanka. Nauki mam już za sobą
zostały mi tylko dni skupienia i poradnia rodzinna... i to pewnie w najbliższym czasie, bo ja wole zrobic wczesniej co mogę,żeby na pozniej zostało mniej ![]() 1 nauka trawa ok pół godziny. A! Pochwalę się że wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografką, super cena bo za około tysiąc zdjęć (na ślubie, weselu i w plenerze + album) weźmie od nas tylko 800zł
nie wierz w cuda, nie uwierzysz w siebie - to Ci się nie uda... Edytowane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Czas edycji: 2009-01-03 o 09:26 |
|
|
|
|
#1948 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a przede mna jeszcze dłuuuga droga...wrrrr
|
|
|
#1949 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Suknia naprawde śliczna, ta druga, którą wkleiłaś to średnio mi się podoba, bardziej twoja Pytałam o ten biust..tzn jak on wygląda, bo strasznie mi się podobają takie rozwiązania, że jest gorset i na to jakby ramiona z tiulu czy czegoś prześwitującego, nie wiem jak to wytłumaczyć,ale to jest w twojej sukni![]() Wcale nie droga ta suknia jest, czy mi się wydaje? a w Giselle to oni mają oryginalne suknie San Patrick czy szyją sami wg wzoru? Ta mi się kiedyś podobała, jak oglądałam w necie, ale ten kwiat to już za dużo jest i ta dziewczyna tak średnio w niej wygląda, jakoś ją przytłacza, albo mi się zdaje http://www.allegro.pl/item510708822_...ieca_r_36.html
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Ale i tak się świetnie bawiłam... jak fajne towarzystwo to reszte da się wytrzymać

flejksy
Właścicielka powiedziała: "no ściśnij Panią tak żeby jej oczy ( . )( . )