![]() |
#3961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Kiecka jak na mnie szyta. Zaplaciłam zabrałam do domu i tyle. Bez szycia...czekania na efekty, zamawiania poł roku wczesniej i bezsensownych wydatków. Cytat:
![]()
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
#3963 |
Zakorzenienie
|
no przecie napisałam
![]() Za tysiąc złotych..z szalem, rękawiczkami i kołem.Ale koło wyjęłam, na szal i rękawiczki bylo za gorąco. ![]() W małym komisie u mnie w miescie. A kiecke cały czas mozna oglądać na podforum "juz po" . Głupia wkleiłam zdjęcia, usunąc nie mogę i tak se będe wisiała ![]()
#3964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaśka ta pierwsza z lewej najładniejsza. Ja chcę mieć koniecznie z koronki i nie gorsetową tylko z grubym ramiączkiem.
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam... przed chwilą ![]() ![]() ![]() Edit: Haniu, dzięki ![]() ![]() ![]() Kasiu: mnie się też najbardziej podoba 1 sukienka ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-03 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
Kaśka tą trzecią sukienkę widziałam na żywo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
a droga jest ta suknia w salonie?
#3970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i może w pracy jest fajnie - ale jest cholernie męcząco. mówię Ci a co do przeprowadzki - to dziś tata skończył remont, jutro jedziemy odgruzować wszystko i wymyć i myślę, że w pn - wt już się przeniesiemy. w końcu! dziś oglądaliśmy pralki ![]() najgorsze jest to, że tam problem z netem...tzn. z założeniem. aaaa... Cytat:
![]() Twin, z jakiej firmy masz internet?
![]() |
#3971 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() UPC.
![]() |
#3973 |
Rozeznanie
|
Etko, to super że się już we wtorek przeprowadzacie
![]() ![]() Haniu, odkopałam te Twoje zdjęcia, na szczęście długo nie szukałam ![]() ![]() ![]() Dorinko, widze że jesteś ![]()
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mam zaległości
![]() ![]() Tyle co wyczytałam, to po pierwsze Stokrotko bardzo mi przykro, całuję Cię i wspieram, trzymaj się kochana ![]() ![]() Ja miałam straszne "przygody w święta", tzn, choroby mnie nękały jedna po drugiej, uczuliłam się na antybiotyk i te cholerne globulki więc wylądowałam prawie na pogotowiu...a suma sumarum u lekarza po świętach i na zwolnieniu. Na szczęście po kolejnych lekach wszytko minęło i na Sylwka doszłam do siebie ![]() Sylwester mieliśmy mega udany, wyszliśmy o 5 rano, wybawieni i szczęśliwi ![]() Składam Wam kochane najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku 2009, oby był dla nas tu wszytskich, wspaniałych kobiet na wątku bardzo szczęśliwy, oby marzenia nam się spełniały i abyśmy kochały i były kochane ![]() Teraz siedzę sobie z mężem, i aktualnie mamy wieczór filmowy, popijamy whisky i jest super ![]() Całuję Was mocno ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-03 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzeliśmy do końca ![]() ech.. a u nas upc nie można. tylko astra z kosmicznymi cenami..
![]() |
#3976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Odchudzam się! I nigdy nie wezmę ślubu! Takie wnioski z dzisiejszego dnia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
UPC tez nie jest najtańsze. Ja muszę w końcu zadzwonić do nich i pogadać, żeby jakąś promocje dostać, bo teraz płacę kupę kasy:/ Dorinko dobrze, że już ze zdrowiem lepiej. W końcu skończyliśmy przygotowania do naszych magisterek więc ja też uciekam na wieczór filmowy z TŻem ![]()
![]() |
#3978 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale koleżanka nie powiedziała przecież, że Ty jesteś ta zła ![]() ![]() Ja tez się odchudzam. I to na serio. Jakoś w styczniu zacznę :O Ale ślub zamierzam brać, czemu takie drastyczne wnioski z dzisiejszego dnia? ![]() Cytat:
![]() Dorinko dobrze że już wróciłaś do zdrówka, do siebie i do nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też uciekam na wieczór filmowy z whiskey ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TŻ jest o wiele lepszy ode mnie. Zawsze był cholernym grzecznym zdolnym i miłym dzieckiem i wszyscy go lubią (serio ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym ślubem to tak po prostu jakoś. Kasy szkoda, ja chcę szaleć ile wlezie do oporu i wydawać całą kasę która wpadnie mi w ręce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3981 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też jestem tą bardziej wredną osobą w naszym związku, no ale kurczę... ktoś musi ![]() ![]() A co do ślubu to wiesz że kasa to strasznie marny argument ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() mnie tez dawno nie bylo i nie czytalam...nie mam czasu - rodzinka dopiero dzis wyjechala i jeszcze ten remont...... ja nie mam niektorych z Was na n-k - poemi, zary, hani...
#3983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślałam o Tobie tak od wczoraj, że dawno Cię nie było. Jak remont? Pisałaś niedawno że Twoja najgorsza robota zrobiona, więc chyba jakoś się posuwa do przodu? Ja dopiero od wczoraj zaczęłam dodawać wizażanki na n-k i jako że jest weekend idzie mi niezbyt imponująco ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zadomowienie
|
A ja sie przeziębiłam i sie zastanawiam jak się z tego podnieść do poniedziałku. I ostatnio dowiedziałam się kilku rzeczy, które podziałały jak miód na moje serce bo mój TŻ do wylewnych w stosunku do mnie nie należy taki twardy typ ale kolegom się zwierza i takie piękne rzeczy usłyszałam, zwykłe ale piękne.
Poza tym kocham go całym sercem i czekam aż będziemy mogli gdzieś choć na 3 dni wyjechać, byle do wiosny
#3985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasa to dla mnie ważny argument... Szczególnie, że nie ma kwoty za którą mogłabym sobie kupić wszystko to co chcę ![]() ![]() ![]() Ja mam internet z neostrady i z każdą promocją jest albo tańszy, albo szybszy i ciągle bez limitów. Mam go odkąd pamiętam i jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zaro wyslalam zaproszenie
![]() poemi no rzeczywiscie jestes cholero i to w nowej fryzurze ![]()
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obiecuję, że jutro się wyszaleję na lodowisku, poobijam (bo z kolegą TŻ-a idziemy i mi tu szczyl nie będzie podskakiwał, to ja jeździłam na zawody i to ja jestem najlepsza) i pewnie tak się zmęczę, że przez tydzień będę spokojna i ciuchutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja ide spac bo zasne na klawiaturze zaraz
milej nocki ![]()
#3989 |
Zadomowienie
|
Ojej, ale zaległości mam... Ale nie ma szans, żeby Was nadrobić
![]() Ledwo doszłam do komputera ![]() Od tygodnia leżę włóżku i choruję. Przez pierwsze 3 dni nie wiedziałam czy to dzień czy noc... Nawet teraz głowa mi pęka, ale jest już troche lepiej. Tak się załatwić, a niech to! Nawet nie wiem kiedy był Sylwester, Nowy Rok... Do tego wszystkiego dostałam okres, pierwszy raz tak bolesny, chlip... No i ten ginekolog! Zamorduje łajze jak spotkam!!! Dzień przed Wigilią byłam na usg i....... zaraził mnie czymś!!! Mama załatwiła mi jakiś antybiotyk do smarowania, ale ból i swąd niesamowity! Jak już dałam radę dojść sama do łazienki, patrzę, a Tż przegląda się w lustrze (on też był chory) i mówi: - ależ wyglądam okropnie - to ja wyglądam okropnie - powiedziałąm zaglądając przez ramię i widząc włosy od tygodnia nie czesane, twarz szarą itd - o nie kochanie, Ty wyglądasz paskudnie... ![]()
#3990 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pzs, aż mi się cieplej zrobiło jak to przeczytałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Diano ![]() ![]() ![]() ![]() Wracaj do zdrowia jak najszybciej ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-03 o 23:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.