|  2009-01-03, 13:51 | #3961 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat: 
 Kiecka jak na mnie szyta. Zaplaciłam zabrałam do domu i tyle. Bez szycia...czekania na efekty, zamawiania poł roku wczesniej i bezsensownych wydatków. Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-03, 13:53 | #3962 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 13:56 | #3963 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

no przecie napisałam  Za tysiąc złotych..z szalem, rękawiczkami i kołem.Ale koło wyjęłam, na szal i rękawiczki bylo za gorąco.  W małym komisie u mnie w miescie. A kiecke cały czas mozna oglądać na podforum "juz po" . Głupia wkleiłam zdjęcia, usunąc nie mogę i tak se będe wisiała  . 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 14:00 | #3964 | |
				 | 

Cytat: 
  to kozak jesteś  mi się z cymbeline te podobają 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 14:09 | #3965 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
  Kaśka ta pierwsza z lewej najładniejsza. Ja chcę mieć koniecznie z koronki i nie gorsetową tylko z grubym ramiączkiem. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 14:27 | #3966 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-03, 15:08 | #3967 | 
| Rozeznanie | 

Dzień dobry   Wstałam... przed chwilą  jakoś nas tak naszło z TŻ na długie siedzenie w nocy i poszliśmy spać dopiero po 6. Na 4 idziemy do "teściów" na obiad więc się zbieram  Jak ktoś będzie wieczorem to ja też będę  Edit: Haniu, dzięki  Jakżeś mnie znalazła?  Ale że zdjęć nie masz to jestem niepocieszona, będę musiała się przekopać przez "Już po". Ale masz takie piękne zdjęcie że wybaczę Ci chyba ten brak reszty  Kasiu: mnie się też najbardziej podoba 1 sukienka  Cudo! 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-03 o 15:48 | 
|     | 
|  2009-01-03, 15:59 | #3968 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Kaśka tą trzecią sukienkę widziałam na żywo  w czerwcu na ślubie  Śliczna jest! TŻ-ta bratowa ją miała i nawet chyba chce ją sprzedać  o ile jeszcze nie sprzedała   | 
|     | 
|  2009-01-03, 16:28 | #3969 | 
				 | 

a droga jest ta suknia w salonie?

__________________ | 
|     | 
|  2009-01-03, 16:33 | #3970 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i może w pracy jest fajnie - ale jest cholernie męcząco. mówię Ci a co do przeprowadzki - to dziś tata skończył remont, jutro jedziemy odgruzować wszystko i wymyć i myślę, że w pn - wt już się przeniesiemy. w końcu! dziś oglądaliśmy pralki  najgorsze jest to, że tam problem z netem...tzn. z założeniem. aaaa... Cytat: 
  dziś pewnie też powalimy się i zobaczymy ze 2. Twin, z jakiej firmy masz internet? 
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | ||
|     | 
|  2009-01-03, 18:36 | #3971 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-03, 18:48 | #3972 | |
				 | 

Cytat: 
  UPC. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 20:16 | #3973 | 
| Rozeznanie | 

Etko, to super że się już we wtorek przeprowadzacie   Dużo szczęścia w nowym miejscu zamieszkania  Haniu, odkopałam te Twoje zdjęcia, na szczęście długo nie szukałam  Strasznie mi się podobają, wyglądałaś fantastycznie, a Twoj mąż patrzy na Ciebie z takim wyrazem twarzy jakby wygrał w totka  Tak zresztą pewnie jest  A, i ma bardzo twarzowe okulary. Dorinko, widze że jesteś   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | 
|     | 
|  2009-01-03, 20:21 | #3974 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dziewczyny ale mam zaległości   Od razu mówię z ręką na sercu, że nie nadrabiam póki co przynajmniej  Tyle co wyczytałam, to po pierwsze Stokrotko bardzo mi przykro, całuję Cię i wspieram, trzymaj się kochana   Ja miałam straszne "przygody w święta", tzn, choroby mnie nękały jedna po drugiej, uczuliłam się na antybiotyk i te cholerne globulki więc wylądowałam prawie na pogotowiu...a suma sumarum u lekarza po świętach i na zwolnieniu. Na szczęście po kolejnych lekach wszytko minęło i na Sylwka doszłam do siebie  Sylwester mieliśmy mega udany, wyszliśmy o 5 rano, wybawieni i szczęśliwi  Składam Wam kochane najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku 2009, oby był dla nas tu wszytskich, wspaniałych kobiet na wątku bardzo szczęśliwy, oby marzenia nam się spełniały i abyśmy kochały i były kochane  Teraz siedzę sobie z mężem, i aktualnie mamy wieczór filmowy, popijamy whisky i jest super  Całuję Was mocno   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-03 o 20:24 | 
|     | 
|  2009-01-03, 21:05 | #3975 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  obejrzeliśmy do końca  ech.. a u nas upc nie można. tylko astra z kosmicznymi cenami.. 
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | |
|     | 
|  2009-01-03, 21:17 | #3976 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . W ogóle muszę się dobrze zastanowić... Koleżanka z pracy przyleciała do mnie pytać co myślę o pewnym kierowcy... Czy moim zdaniem jest ok. I powiedziała, że muszę poznać jakiegoś kolesia... I też ocenić... Bo podobno znam się na ludziach skoro takiego fajnego TŻ-a sobie znalazłam i ona też chce takiego  . Czemu TŻ to jest ten dobry, a ja jestem ta zła? Cytat: 
 Odchudzam się! I nigdy nie wezmę ślubu! Takie wnioski z dzisiejszego dnia  . A teraz piszcie bo chcę poczytać   | ||
|     | 
|  2009-01-03, 21:33 | #3977 | |
				 | 

Cytat: 
 UPC tez nie jest najtańsze. Ja muszę w końcu zadzwonić do nich i pogadać, żeby jakąś promocje dostać, bo teraz płacę kupę kasy:/ Dorinko dobrze, że już ze zdrowiem lepiej. W końcu skończyliśmy przygotowania do naszych magisterek więc ja też uciekam na wieczór filmowy z TŻem   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-03, 22:12 | #3978 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   Ale koleżanka nie powiedziała przecież, że Ty jesteś ta zła  Jesteś dobra i masz fajnego TŻ  Ja tez się odchudzam. I to na serio. Jakoś w styczniu zacznę :O Ale ślub zamierzam brać, czemu takie drastyczne wnioski z dzisiejszego dnia?  Cytat: 
  ), kablówka i telefon stacjonarny (60 minut). Inna sprawa że nie mam wielkiego wyboru i mogę mieć tylko Ghnet, a wtedy z koeli musiałabym jeszcze kombinować skądś TV. Dorinko dobrze że już wróciłaś do zdrówka, do siebie i do nas    Dobrze że chociaż na Sylwestra już byłaś w formie  Dużo zdrówka w Nowym Roku  I miłości jeszcze więcej   Też uciekam na wieczór filmowy z whiskey     
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | ||
|     | 
|  2009-01-03, 22:29 | #3979 | |
				 | 

Cytat: 
  . Z resztą ja nie wyglądałam lepiej pod względem włosów  . TŻ jest o wiele lepszy ode mnie. Zawsze był cholernym grzecznym zdolnym i miłym dzieckiem i wszyscy go lubią (serio  ). A ja... To już inna bajka  . TŻ twierdzi, że jestem jego wredną wersją, ale szczerze mówiąc gdyby on był wredny to i tak przy mnie byłby aniołkiem  . Ewidentnie jesteśmy przeciwieństwami i mi przypadły wszystkie złe cechy  Z tym ślubem to tak po prostu jakoś. Kasy szkoda, ja chcę szaleć ile wlezie do oporu i wydawać całą kasę która wpadnie mi w ręce  . W każdym razie ta myśl zrodziła się dodczas 9 godzinnej zmiany, a jak wiadomo myśli rodzące się w pracy to nic pewnego  . | |
|     | 
|  2009-01-03, 22:51 | #3980 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | |
|     | 
|  2009-01-03, 23:09 | #3981 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Włosy są jak najbardziej ok, ja tam zawsze byłam zdania że po morskiej wodzie się lepiej układają   Ja też jestem tą bardziej wredną osobą w naszym związku, no ale kurczę... ktoś musi  A poza tym często jestem też rozczulająco kochana   A co do ślubu to wiesz że kasa to strasznie marny argument  A już na pewno nie na tyle dobry żeby usprawiedliwiać użycie słowa "nigdy". Ale skoro to było w pracy to faktycznie nie ma co brać tego za poważnie  Cytat: 
  Popytaj koniecznie osobiście u nich, bo to co piszą na necie a to co naprawde oferują...   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | ||
|     | 
|  2009-01-03, 23:18 | #3982 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

hej dziewczyny   mnie tez dawno nie bylo i nie czytalam...nie mam czasu - rodzinka dopiero dzis wyjechala i jeszcze ten remont...... ja nie mam niektorych z Was na n-k - poemi, zary, hani... 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-03, 23:43 | #3983 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Myślałam o Tobie tak od wczoraj, że dawno Cię nie było. Jak remont? Pisałaś niedawno że Twoja najgorsza robota zrobiona, więc chyba jakoś się posuwa do przodu? Ja dopiero od wczoraj zaczęłam dodawać wizażanki na n-k i jako że jest weekend idzie mi niezbyt imponująco  Wyślę Ci namiary na mnie na priv. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-03, 23:45 | #3984 | 
| Zadomowienie | 

A ja sie przeziębiłam i sie zastanawiam jak się z tego podnieść do poniedziałku. I ostatnio dowiedziałam się kilku rzeczy, które podziałały jak miód na moje serce bo mój TŻ do wylewnych w stosunku do mnie nie należy taki twardy typ ale kolegom się zwierza i takie piękne rzeczy usłyszałam, zwykłe ale piękne.  Poza tym kocham go całym sercem i czekam aż będziemy mogli gdzieś choć na 3 dni wyjechać, byle do wiosny 
				__________________ Ilo   | 
|     | 
|  2009-01-03, 23:53 | #3985 | ||
				 | 

Cytat: 
  . Ale w końcu wtedy byliśmy piękni (bo opaleni i wszystko olewaliśmy), młodzi (bo to w końcu rok temu  ) i bogaci (w Egipcie wszyscy cudzoziemcy są bogaci) więc mało się tym przejmowaliśmy, teraz tylko jęczymy gdy oglądamy zdjęcia (TŻ na dodatek taki zapuszczony, moja grzywka nie lepsza  ). Kasa to dla mnie ważny argument... Szczególnie, że nie ma kwoty za którą mogłabym sobie kupić wszystko to co chcę  . Jeszcze dużo ciuchów przejdzie przez moją szafę zanim zmienię zdanie  . W tej chwili nie mam żadnych poważnych planów na przyszłość więc nie widzę sensu w odkładaniu. No, jedynie na wakacje, o! Hihi  Ja mam internet z neostrady i z każdą promocją jest albo tańszy, albo szybszy i ciągle bez limitów. Mam go odkąd pamiętam i jestem zadowolona  Cytat: 
     | ||
|     | 
|  2009-01-03, 23:58 | #3986 | 
				 | 

zaro wyslalam zaproszenie   aj z tym remontem to jest masakra, nie mam sily pisac nawet, chce tylko zeby byl koniec poemi no rzeczywiscie jestes cholero i to w nowej fryzurze   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-04, 00:03 | #3987 | |
				 | 

Cytat: 
  Obiecuję, że jutro się wyszaleję na lodowisku, poobijam (bo z kolegą TŻ-a idziemy i mi tu szczyl nie będzie podskakiwał, to ja jeździłam na zawody i to ja jestem najlepsza) i pewnie tak się zmęczę, że przez tydzień będę spokojna i ciuchutka  . | |
|     | 
|  2009-01-04, 00:05 | #3988 | 
				 | 

a ja ide spac bo zasne na klawiaturze zaraz milej nocki   
|     | 
|  2009-01-04, 00:11 | #3989 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Ojej, ale zaległości mam... Ale nie ma szans, żeby Was nadrobić   Ledwo doszłam do komputera  Od tygodnia leżę włóżku i choruję. Przez pierwsze 3 dni nie wiedziałam czy to dzień czy noc... Nawet teraz głowa mi pęka, ale jest już troche lepiej. Tak się załatwić, a niech to! Nawet nie wiem kiedy był Sylwester, Nowy Rok... Do tego wszystkiego dostałam okres, pierwszy raz tak bolesny, chlip... No i ten ginekolog! Zamorduje łajze jak spotkam!!! Dzień przed Wigilią byłam na usg i....... zaraził mnie czymś!!! Mama załatwiła mi jakiś antybiotyk do smarowania, ale ból i swąd niesamowity! Jak już dałam radę dojść sama do łazienki, patrzę, a Tż przegląda się w lustrze (on też był chory) i mówi: - ależ wyglądam okropnie - to ja wyglądam okropnie - powiedziałąm zaglądając przez ramię i widząc włosy od tygodnia nie czesane, twarz szarą itd - o nie kochanie, Ty wyglądasz paskudnie...   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-04, 00:26 | #3990 | ||||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Pzs, aż mi się cieplej zrobiło jak to przeczytałam  Strasznie miło słyszeć takie rzeczy (o których się przecież wie dobrze, ale nigdy za wiele miodu na serducho) zwłaszcza od kumpli którym Twoj "twardy" facet się zwierza   Cytat: 
  Oboje wyglądacie na swieżych i uczesanych  Chyba że wybrałaś zdjęcia które ukrywają kołtuny  Cytat: 
  Z jednej strony, ja też ciągle bym chciała mieć coś nowego, a ostatnio w ogóle nie robie zakupów ciuchowo-kosmetykowych, bo mamy cały czas inne wydatki. Z drugiej, chciałabym zorganizować taki ślub o jakim marzyłam pół życia, a na to tez trzeba troche kasy. A z trzeciej  - jeden ślub już planowałam, nic z niego (na szczęście) nie wyszło- teraz ważne że jestem z dokładnie tym człowiekiem z jakim chcę być, kiedyś się pobierzemy, i właściwie jak o tym myślę to wszystko mi jedno jak- byle z nim   hihi  Cytat: 
  Ok, jak będziesz mieć siłe albo jak już będzie koniec, to napisz  Edit: Diano  , biedactwo. I Ty i Dorinka sie zalatwilyscie porzadnie, ale widze ze Ty gorzej  Co to za lekarz?  Wiesz czym Cie zarazil? Proponuje opisac sytuacje na www.znanylekarz.pl, skandal  Wracaj do zdrowia jak najszybciej  A TZ ma poczucie humoru   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-04 o 00:34 | ||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.