Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-03, 14:46   #4531
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam ze spaceru. Piekn słońce, śnieg się skrzy. Byłam nad jeziorem, które całe zamarzło i piechotką doszłam do wyspy czułam się jak Mojżesz

Mi też jakoś to nie bardzo się podoba. Chłop coś knuje, nie jest to wszystko tak jak być powinno....

Kuruj się! Ja też powinnam mieszkać w krajach południowych

Nic nie musisz wypluwać. Powiedz tylko o tym jak się czułaś kiedy ona mówiła coś tam, albop zachowywałą się jakoś tam. Nie krytykuj jej zachowania tylko mów o swoich uczuciach i otym, że sprawiała Ci przykrość.

Dynia, To Ty?
Oj Guaranko kochana jesteś. jaka ja ładna z tą opryszczką, chyba chcę ją mieć wiecznie.....hihihihihi
Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Kupujta i się maskujta - będziecie piękne jak i ja
http://www.monimar.pl/index.php?id=4&frm=5&kat=4
Ja chce ja chce ale nie moge juz wydac ani grosza
A ja kupilam sobie błyszczyk Deborah. Piękny różowy z tysiacem drobinek . musialam .......................za raz wam zrobie fotke.
Podwodna panienko nasza Guarka jest wielka nie uważasz. Trzymam kciuki za spotkanie.....
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 14:58   #4532
dynia18
Zakorzenienie

Asiu pisz co i jak
Stary 2009-01-03, 15:00   #4533
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Proszę oto bananowa:
http://www.monimar.pl/index.php?id=4...e=10,10&fraza=
Paulinko, już nie trzeba trzymać kciukasów, ale bardzo dziękuję Mam już laptopa

Guarnako nie musisz jej zamawiać na telefon jest już dostępna: http://www.monimar.pl/index.php?id=4...e=10,10&fraza=
Nawet truskawkową dodali

Pragnę truskawkowej, ogórkowej i kiwi
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 15:01   #4534
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
a kto ich zrozumie
No właśnie.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Asiu powoodzenia.......trzymam y kciuki.

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość

Asieńko, miłego spaceru i żeby rozmowa poszła po Twojej myśli

Cytat:

Cytat:
Ciekawa jestem co tu nej naszej Asi .... mam nadzieje że spacer jest mily a wszsytko toczy się po jej myśli. Oby chłop otworzył swoje oczy wreszcie....chociaż ja mam jakieś swoje przeczucia. Coś mi tu nie podoba się.
Jej trzymam kciuki mimo wszystko za nią.......
Kochana jesteś Basieńko
Spacer był przyjemny sam w sobie. Myślę że sporo rzeczy sobie wyjaśniliśmy. Nawet nie musiałam niczego z Niego wyduszać, bo sam zaczął rozmowę. Mówi że czuł że czekam na to wszystko. Zapewniał że bardzo wiele dla Niego znaczę, że zajmuję ważne miejsce w Jego życiu. Boi się jednak kolejnego związku, co nie oznacza że zakłada "z góry" że nam się nie uda. Po prostu został zraniony i twierdzi że lepiej jak nie będziemy podejmować jakichś pochopnych decyzji. Ja powiedziałam, że nie chcę być "plastrem" na Jego zranione serce i tym bardziej chcę żeby był pewien uczuć do mnie, zanim do czegoś dojdzie.
Tak więc doszliśmy zgodnie do porozumienia, że jest dobrze na razie jak jest. A co będzie działo się dalej... tego nie wie nikt. Powiedziałam Mu jednak, że ja wiecznie na Jego deklaracje czekać nie będę i może okazać się tak, że ktoś inny zawróci mi w głowie.

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość

Asiu powodzenia na rozmowie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
to też ja Jestem sliczna prawda?

Bo te maski to cuda

na wszystko
http://www.belnatur.pl/produkty.php?idk=7

tu akurat nie ma bananowej, ona prasuje zmarchu i robi buzie 16-stki
Dokładnie.

Cytat:
ja nie pamiętam gdzie my to kupowałyśmy

Sis poratuje jak przyjdzie, bo ja mam sklerozę
Bananową też tam, tylko bananówki były spod lady, na hasło "Truskawka". Karolcia Smykowa nam je załatwiła.

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam ze spaceru. Piekn słońce, śnieg się skrzy. Byłam nad jeziorem, które całe zamarzło i piechotką doszłam do wyspy czułam się jak Mojżesz ?
Tak, pogoda cudna.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 15:13   #4535
AsikS
Zakorzenienie

Wizaż mi nawala.

Dubel

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2009-01-03 o 15:18 Powód: Dubel
Stary 2009-01-03, 15:15   #4536
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Asiu dobrze mu powiedziałaś

Niech nie myśli że będziesz wieczność na niego czekać, phi

Ale i tak mam nadzieję że się ułoży
Stary 2009-01-03, 15:18   #4537
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też....wszystkich.
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
No właśnie.

Kochana jesteś Basieńko
Spacer był przyjemny sam w sobie. Myślę że sporo rzeczy sobie wyjaśniliśmy. Nawet nie musiałam niczego z Niego wyduszać, bo sam zaczął rozmowę. Mówi że czuł że czekam na to wszystko. Zapewniał że bardzo wiele dla Niego znaczę, że zajmuję ważne miejsce w Jego życiu. Boi się jednak kolejnego związku, co nie oznacza że zakłada "z góry" że nam się nie uda. Po prostu został zraniony i twierdzi że lepiej jak nie będziemy podejmować jakichś pochopnych decyzji. Ja powiedziałam, że nie chcę być "plastrem" na Jego zranione serce i tym bardziej chcę żeby był pewien uczuć do mnie, zanim do czegoś dojdzie.
Tak więc doszliśmy zgodnie do porozumienia, że jest dobrze na razie jak jest. A co będzie działo się dalej... tego nie wie nikt. Powiedziałam Mu jednak, że ja wiecznie na Jego deklaracje czekać nie będę i może okazać się tak, że ktoś inny zawróci mi w głowie.

Tak, pogoda cudna.
Uff odetchnęłam....że jakos w miarę rozmowa poszła....chociaż wkurzają mnie takie gadki...mhhhhhhhhhhhhhhh znaczy jego gadkiZapewniał że bardzo wiele dla Niego znaczę, że zajmuję ważne miejsce w Jego życiu. Boi się jednak kolejnego związku, co nie oznacza że zakłada "z góry" że nam się nie uda. Po prostu został zraniony i twierdzi że lepiej jak nie będziemy podejmować jakichś pochopnych decyzji.
Brrrrrrrrrrrrrrrr
Asiu zostaw to swojemu biegowi, tylko błagam cię Trzymaj uczucia na wodzy.. A my trzymamy kciiuki żeby ten twóor męski przestan wreszcie patrzec na kobiety przez pryzmat swojej ex babyi wreszcie męskie decyzje zaczął podejmować.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 15:22   #4538
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Kupujta i się maskujta - będziecie piękne jak i ja
http://www.monimar.pl/index.php?id=4&frm=5&kat=4
a czemuz ich tak duzo.... co tu wybrac....?

Cytat:

no własnie...ja tez kcem wszystkieeeeeeee a jak juz je kupie to sie zrobie najpiekniejsza z was wszystkich
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 15:26   #4539
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
Asiu cudowną masz okolicę
Tak, to prawda.

Cytat:
Hej hej to ja wasza koleżanka....która od pół godziny próbuje nadrobic posty i w połowie zreztgnowałam. jak się zaczęły tematy złotych ampulek pod ooczy, baz do rzęs i pięknych torebek...uciekłam czym prędzej na koniec. A tam miła niespodzianka od Asi...: cmok: Dziekuje bardzo. Ja chcę w góry........
Drobiazg Basieńko Zaraz jeszcze coś wkleję.

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

szaleje chlopak Asiu, koniecznie z nim porozmawaj!! zapytaj wprost (bo inaczej nie zalapie, wierz mi) co do Ciebie czuje i jak widzi Wasza relacje. jesli powie to co pisalas, ze nie jest gotowy, ze mysli wciaz o tamtej, blabla... to niech nie liczy na wiecej niz przyjazn nie pozwol sie wykorzystywac jako plasterek na zranione serce
Tak właśnie zrobiłam.

Cytat:
Asiu kochana uważaj a tego swojego chłopca...on jakiś dziwny. Chociaż z drugiej strony ujełąś go ciepłem, i może dlatego tak szaleje z tymi przyjazdami. Nie rozumiem chłopów....
Właśnie to mi powiedział, nawet identycznymi słowami.

Cytat:
Asiu pisz co i jak
Napisałam.

Cytat:

Ja też.
Sis, ale to już może w lutym.

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
Asiu dobrze mu powiedziałaś

Niech nie myśli że będziesz wieczność na niego czekać, phi

Ale i tak mam nadzieję że się ułoży
Powiedziałam to, co myślę i czuję.

Cytat:
Ja też....wszystkich.

Uff odetchnęłam....że jakos w miarę rozmowa poszła....chociaż wkurzają mnie takie gadki...mhhhhhhhhhhhhhhh znaczy jego gadkiZapewniał że bardzo wiele dla Niego znaczę, że zajmuję ważne miejsce w Jego życiu. Boi się jednak kolejnego związku, co nie oznacza że zakłada "z góry" że nam się nie uda. Po prostu został zraniony i twierdzi że lepiej jak nie będziemy podejmować jakichś pochopnych decyzji.
Brrrrrrrrrrrrrrrr
Asiu zostaw to swojemu biegowi, tylko błagam cię Trzymaj uczucia na wodzy.. A my trzymamy kciiuki żeby ten twóor męski przestan wreszcie patrzec na kobiety przez pryzmat swojej ex babyi wreszcie męskie decyzje zaczął podejmować.
Basieńko, postaram się trzymać uczucia na wodzy. No ale sama wiesz, jak to jest. Na pewne sprawy nie mamy wpływu.
Ja wiem, że my do siebie pasujemy i Mu o tym powiedziałam. Mamy podobną przeszłość, tym bardziej nas to łączy bo świetnie się rozumiemy. Mamy podobne zainteresowania muzyczne, oboje jesteśmy bardzo wierzący, lubimy sport, książki etc. Cały czas łapiemy się na tym, że coś nas łączy. No ale może to nie jest czasami dobre?

Gdzieś mi tam kołacze po głowie, żeby zrobić "przerwę". Ale z drugiej strony - czy to dobre rozwiązanie? No nie wiem.

Ja staram się Go rozumieć że rzeczywiście został bardzo zraniony i może się teraz bać. No ale... kto nie ryzykuje...
Stary 2009-01-03, 15:31   #4540
AsikS
Zakorzenienie

Dzisiejszy spacer w zimowej scenerii.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 550.jpg (88,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 559.jpg (91,4 KB, 29 załadowań)
Stary 2009-01-03, 15:31   #4541
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze mu powiedziałaś

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10324066] a czemuz ich tak duzo.... co tu wybrac....?

no własnie...ja tez kcem wszystkieeeeeeee a jak juz je kupie to sie zrobie najpiekniejsza z was wszystkich[/quote]

marzenia Bierz bananową, jest boska

Cytat:
Ja też.
Sis, ale to już może w lutym.

Basieńko, postaram się trzymać uczucia na wodzy. No ale sama wiesz, jak to jest. Na pewne sprawy nie mamy wpływu.
Ja wiem, że my do siebie pasujemy i Mu o tym powiedziałam. Mamy podobną przeszłość, tym bardziej nas to łączy bo świetnie się rozumiemy. Mamy podobne zainteresowania muzyczne, oboje jesteśmy bardzo wierzący, lubimy sport, książki etc. Cały czas łapiemy się na tym, że coś nas łączy. No ale może to nie jest czasami dobre?

Gdzieś mi tam kołacze po głowie, żeby zrobić "przerwę". Ale z drugiej strony - czy to dobre rozwiązanie? No nie wiem.

Ja staram się Go rozumieć że rzeczywiście został bardzo zraniony i może się teraz bać. No ale... kto nie ryzykuje...
no właśnie, będzie się już bał do końca życia czy jak Dałabym mu trochę czasu ale nie za dużo, bo będzie się to odwlekało w nieskończoność

tak, tak, w lutym teraz już poszalałyśmy
Stary 2009-01-03, 15:34   #4542
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejszy spacer w zimowej scenerii.

ale cudnie I ty taka uśmiechnięta i promienna
Stary 2009-01-03, 15:37   #4543
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to prawda.

Asiu rozumiem cie doskonale...dlatego nie chcę się zbliżać bliżej do swoego platonicznego, bo wpadnę po uszy.
Ale ty nie rezygnuj, ciesz się chwilą tą co jest , a co będzie kiedyś....los sam wybierze. I napewno cię nie skrzywdzi, jestem tego pewna. Korzystaj z rozmów z nim, czerp pozytywną energię z tych spotkań. Bo jak juz wczęsniej pisałam lepiej niech coś się dzieje, niż tkwić w martwym punkcie i nierobić nic, tylko dumać co by było gdyby było. I tak jak ja ...miec tylko platonbiczna miłość.
Znikam bo przyszła koleznka
Stary 2009-01-03, 15:42   #4544
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze mu powiedziałaś

no właśnie, będzie się już bał do końca życia czy jak Dałabym mu trochę czasu ale nie za dużo, bo będzie się to odwlekało w nieskończoność

tak, tak, w lutym teraz już poszalałyśmy
To cieszę się, że mnie popieracie.

Tylko że ja sama tak naprawdę jestem bardzo ostrożna i wiecie... to może działać w obie strony. Chyba oboje mamy "skażenie" z dzieciństwa, odrzucenie przez własnych ojców, itp.
Ale naprawdę nie boczymy się na siebie, jest jak było, śmiejemy się i radujemy więc tak naprawdę ta rozmowa niczego nie popsuła między nami. A ja nawet mam wrażenie że umocniła w nas przekonanie, że potrafimy się dogadać, że kulturalnie ze sobą rozmawiamy, z niezwykłym spokojem. Dla mnie to też wiele znaczy, że chłopak nie "rzuca" się, jak Mu mówię prawdę w oczy.

Ja wczoraj kupiłam na all. zestaw krem + płyn micelarny Ruboril na moje naczynka z apteki z Łodzi i wyobraźcie sobie że dzisiaj o godz. 9:40 obudził mnie pan z pocztexu - przywiózł paczkę. Byłam w szoku.
Jeszcze tylko tusz do rzęs i w styczniu niczego nie kupuję.
Będę testować Clarinsa i pewnie w lutym się na coś skuszę.
Ten peeling myjący od Basieńki jest REWELACYJNY. Mam na niego wielką chrapkę.

Cytat:
ale cudnie I ty taka uśmiechnięta i promienna
Oj dziękuję Anusiu. To zasługa bananówki.
Stary 2009-01-03, 15:46   #4545
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu rozumiem cie doskonale...dlatego nie chcę się zbliżać bliżej do swoego platonicznego, bo wpadnę po uszy.
Ale ty nie rezygnuj, ciesz się chwilą tą co jest , a co będzie kiedyś....los sam wybierze. I napewno cię nie skrzywdzi, jestem tego pewna. Korzystaj z rozmów z nim, czerp pozytywną energię z tych spotkań. Bo jak juz wczęsniej pisałam lepiej niech coś się dzieje, niż tkwić w martwym punkcie i nierobić nic, tylko dumać co by było gdyby było. I tak jak ja ...miec tylko platonbiczna miłość.
Znikam bo przyszła koleznka

Tak, mam to samo podejście. Nie chciałabym potem żałować że nie próbowałam. Tak jak nie chcę tracić Przyjaźni z Nim, bo to jest bezcenne. Wiem jednak że na siłę niczego zbudować się nie da i oboje musimy być pewni swoich uczuć. Ja Go przyciskać nie będę, bo sama też mam obawy, chcę być tą jedyną, ale tak naprawdę to też nie jestem pewna swoich uczuć. Więc nie chcę wypowiadać czego, do czego nie jestem przekonana w 150%.

Myślę że pozytywną energię to On bardziej czerpie ode mnie. I mnie to bardzo cieszy. Miał ciężki okres w swoim życiu, wiem że pomogłam Mu wyjść z dołka, On to bardzo ceni, ja widzę w Nim ogromną przemianę. I te kwiaty, to miał być także wielki wyraz wdzięczności i sympatii skierowany w moją stronę. Tak to dokładnie określił.

A czas pokaże co będzie dalej. Czy miłość, czy Przyjaźń.

No zmykam do Księcia, bo nie wypada Go tak zostawiać, a poza tym mamy gości, bo Mamcia moja ma dzisiaj urodziny. Ale K. trafił. W sam raz na spotkanie Rodzinne. Haha.
Stary 2009-01-03, 15:50   #4546
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Ten peeling myjący od Basieńki jest REWELACYJNY. Mam na niego wielką chrapkę.

Oj dziękuję Anusiu. To zasługa bananówki.
ach ta bananówka

Ja też mam na niego chrapkę na Tru jest po 91 zł ale chyba warto Sis
Stary 2009-01-03, 15:54   #4547
smyk03
Zakorzenienie

Cześć, nadrobiłam
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 15:55   #4548
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
ach ta bananówka

Ja też mam na niego chrapkę na Tru jest po 91 zł ale chyba warto Sis
Hehe.

Myślę że go kupię bo bardzo służy mojej cerze i nie podrażnia naczynek, co jest bardzo ważne. Ale to w lutym. W marcu mam urodziny, więc Rodzinka powiedziała że jak coś chcę to będą mogli mi coś fundnąć w ramach prezentu. Myślę że wybiorę coś z pielęgnacji Clarinsa.
Stary 2009-01-03, 15:59   #4549
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mam to samo podejście. Nie chciałabym potem żałować że nie próbowałam. Tak jak nie chcę tracić Przyjaźni z Nim, bo to jest bezcenne. Wiem jednak że na siłę niczego zbudować się nie da i oboje musimy być pewni swoich uczuć. Ja Go przyciskać nie będę, bo sama też mam obawy, chcę być tą jedyną, ale tak naprawdę to też nie jestem pewna swoich uczuć. Więc nie chcę wypowiadać czego, do czego nie jestem przekonana w 150%.

Myślę że pozytywną energię to On bardziej czerpie ode mnie. I mnie to bardzo cieszy. Miał ciężki okres w swoim życiu, wiem że pomogłam Mu wyjść z dołka, On to bardzo ceni, ja widzę w Nim ogromną przemianę. I te kwiaty, to miał być także wielki wyraz wdzięczności i sympatii skierowany w moją stronę. Tak to dokładnie określił.

A czas pokaże co będzie dalej. Czy miłość, czy Przyjaźń.

No zmykam do Księcia, bo nie wypada Go tak zostawiać, a poza tym mamy gości, bo Mamcia moja ma dzisiaj urodziny. Ale K. trafił. W sam raz na spotkanie Rodzinne. Haha.
Oj Asik, Asik, ale masz wejście w ten Nowy Rok...mocno rokujące

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 16:00   #4550
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego dla Mamci : roza:
Stary 2009-01-03, 16:01   #4551
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Oj Asik, Asik, ale masz wejście w ten Nowy Rok...mocno rokujące

Karolciu, naprawdę tak sądzisz?

Wiem, pamiętam o Twoich słowach. Bardzo mnie one trzymają na duchu.
Stary 2009-01-03, 16:03   #4552
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego dla Mamci : roza:

Dziękuję Anusiu imieniu Mamci. Przekazane. Mamcia Cię "zna" bo wiele o Tobie mówię - to dla Sis, to kupiła Sis, my z Sis, etc.

Hehe. K. jest poddawany serii pytań ze strony mojej Cioteczki. Mówię Wam... cyrk na kółkach. Nie ma to jak starsza niezamężna Ciocia weźmie w obroty młodego, przystojnego, dobrze rokującego na męża dla swojej chrześnicy - siostrzenicy. Idzie boki zrywać.

Powiem Wam po cichu, że dobrze Mu idzie.
Stary 2009-01-03, 16:07   #4553
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Czesc Laleeeeeeeeeeeee!

Przyszlam sie tylko zameldowac, padam z nog

Bylam dzis od rana na zakupach z Mama TZ-ta i znowu nanioslam do domu rupieci

Zjadlam obiados i ide lezakowac

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 16:11   #4554
albin_ek
Zakorzenienie

GG do albin_ek

Ojej! ale fajne te maski... na ile uzyć macie opakowanie tej wychwalanej bananowej
albin_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 16:13   #4555
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

oj dziewczynyn przed chwilią wstałam i już kupiłam 2 maseczki cytrynową bananowa wiecie tam jest depeliwe firma i super wosk do rączek teraz wiem gdzie kupie jak mi sie skączy i mleczko kolagenowe supeerrr
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 16:15   #4556
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Anusiu imieniu Mamci. Przekazane. Mamcia Cię "zna" bo wiele o Tobie mówię - to dla Sis, to kupiła Sis, my z Sis, etc.

Hehe. K. jest poddawany serii pytań ze strony mojej Cioteczki. Mówię Wam... cyrk na kółkach. Nie ma to jak starsza niezamężna Ciocia weźmie w obroty młodego, przystojnego, dobrze rokującego na męża dla swojej chrześnicy - siostrzenicy. Idzie boki zrywać.

o jak miło

K. ma za swoje teraz

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Czesc Laleeeeeeeeeeeee!

Przyszlam sie tylko zameldowac, padam z nog

Bylam dzis od rana na zakupach z Mama TZ-ta i znowu nanioslam do domu rupieci

Zjadlam obiados i ide lezakowac
niedługo nie wejdziesz do domu przez te rupiecie

Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
Ojej! ale fajne te maski... na ile uzyć macie opakowanie tej wychwalanej bananowej
na duuuużo Obstawiam jakieś 15 razy
Stary 2009-01-03, 16:21   #4557
albin_ek
Zakorzenienie

GG do albin_ek

Cytat:
o jak miło

K. ma za swoje teraz

niedługo nie wejdziesz do domu przez te rupiecie

na duuuużo Obstawiam jakieś 15 razy
no to pewnie sie skuszę... czy ja jestem uzależniona?? chyba tak....
albin_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 16:25   #4558
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
no to pewnie sie skuszę... czy ja jestem uzależniona?? chyba tak....

nic się nie martw, wszystkie cierpimy na tą samą przypadłość
Stary 2009-01-03, 16:33   #4559
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, niech się "doświadcza"
Cytat:
na kilkanaście
Stary 2009-01-03, 16:34   #4560
chise
Wtajemniczenie

Cytat:
nic się nie martw, wszystkie cierpimy na tą samą przypadłość
Hihi i jakoś nie ma na razie na to lekarstwa Raczej się pogłębia... Ciekawe czy byłybyśmy wystarczająco interesującym przypadkiem dla dr House

Edytowane przez chise
Czas edycji: 2009-01-03 o 16:35
chise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości