|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy warto walczyc o zajetego chlopaka?
to po kolei, chcialabym wytlumaczyc moe podejscie, nie jestem taka glupia i wredna jak wynika z niektorych postow
![]() Kamma1507 dokladnie dlatego chce isc, jednak go nie znam wiec narazie podchodze do wszystkiego z dystansem, i bez oczekiwan,co ma byc to bedzie Avv : wampirek6 tak jak wyzej. powazne plany? nie, nie do osoby ltorej nie znam. tytul watku moze troche mylny, nie chce go odbijac,narazie chce go poznac bo wydaje mi sie ze moze byc fajna sympatyczna osoba. Wroclovianka Reijel happy6 dwoch srok to ja mu nie pozwole zlapac za ogol jak to napisala wroclavianka. jesli spotkam sie z nim napewno nie dam sie przytulic czy pocalowac!! to nie fair wobec jego dziewczyny. kwestia jego sumienia to inna sprawa. ale ja nie potrafie grac az tak nie fair i oszukiwac kogos i sama siebie. jesli bede widziec ze zaczyna byc cos wiecej i ze oboje cos tam czujemy to postawie kolege pod sciana i krotka pilka albo ja albo Ona. Dosiak nie uwazam zeby moje zachowanie bylo po trupach, niestety zycie nie jest takie latwe i czasem zwiazek sie rozpada bo jedna osoba pozna kogos innego. i nie mow ze nie znasz takich przypadkow bo ja znam. po trupach by bylo gdybym sie ewidentnie nazucala nie dawala mu spokoju, nie wiem pisala do tej dziewczyny. a ja poprostu chce zobaczyc co przyniesie los i nic na sile Madaaa jesli znajomosc sie rozwinie , to nie przeszkadzaloby mi gdyby ja zostawil dla mnie chyba proste?? ale przeszkadzaloby mi jakbym miala byc ta druga i w takim przypadku zatrzymalabym wszystko day_dream wiesz jesli jakas by walczyla i wygrala to by znaczylo ze jemu tak naprawde nie zalezalo na mnie ze mnie nie kocha. pewnie bym cierpiala jak cholera ale po co byc z kims komu na mnie nie zalezy?? Doris1981 dziekuje za zrozumienie
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wręcz przeciwnie, Dziewczyny pisały i ja też , że niech powie swojej Dziewczynie, że inna wpadła mu w oko i z nimi koniec.Niech zdobędzie się na szczyty odwagi i powie jej prawdę, a nie kręci i jakieś potajemne schadzki urządza
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smieszne strasznie ![]() nie nie o taka walke chodzi. pod slowem "walka" mialam na mysli czy warto isc, spedzic z Nim troche czasu, poznac go i dac sobie szanse czy odpuscic na wstepie. i nic wiecej |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez widac jak na dłoni, że facet sie chce zabawić i sprawdza grunt. Chcesz się w to bawiać? Droga wolna. Ale potem bez płaczu, ze zmaronowałas życie, ze inna miłość przeszła Ci koło nosa, że jesteś sama i się miotasz, bo on własnie się żeni. Facet który już teraz "umawia sie z koleżankami" nie mówiąc o niczym swojej dziewczynie, ściemnia, że "dziewczyna jest zazdrosna" i kombinuje... W przyszłosci będzie krętaczem, kłamcą i zdrajcą swojej żony. Będzie umawiał się za jej plecami z koleżankami z pracy, będzie im wciskał kity o tym, że żona go nie rozumie i będzie zdradzał swoja biedną żone jak królik. Chcesz walczyć o cos takiego? Chcesz byc tą żoną?
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą, w sumie i przez tele możesz go przycisnąć i się dowiedzieć o co mu chodzi. Krzyżowy ogień pytań mnie zawsze przynosił wszystkie odpowiedzi jakich potrzebowałam. Tym bardziej z zaskoczenia. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-01-03 o 20:37 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego myslisz ze uwazam ze tamta jest straszna? ja dziewczyny nie znam. widzialam tylko na zdjeciu i moge szczerze przyznac ze jest duzo ladniejsza ode mnie fizycznie.jaki ma charakter nie wiem. wiem tylko ze jest starsza od tego chlopaka i ma dziecko( nie z nim) nie bede jej oceniac bo nie mam takiego prawa. moze jest wesola inteligentna osoba. Ty tak szybko oceniasz ludzi??
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
boże..
jak ja czytam, że jakaś panna chce rozwalać czyjeś związki to aż mnie nerwy ponoszą. Dziewczyno odwal się za przeproszeniem od zajętego faceta!!! nie Twoje..nie ruszaj ;/
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiscie ze spotkamy sie na miescie. i sumienie nie pozwoli mi na nic wiecej niz kolezenska pogawedke w momencie jak chlopak z kims jest,niewazne czy zwiazek udany czy nie. ja tez potrafie postawicsie na miejscu tej dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301151 |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moglabys nie krzyczec na mnie? nie zrobilam nic zlego. dziekuje a ja mam inne zdanie. uwazam ze jak ktos ma z kims byc to bedzie tak czy sieak. jesli On ma byc z Ta dziewczyna to bedzie , i ok. jesli nie jest mu pisane byc z nia, to dlaczego mam nie sprobowac? przecierz ja nie chce go do lozka zaciagnac skad taki atak??
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wszystko jasne.
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli facet wolałby ją to w czym problem?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie bardzo stawiasz się w sytuacji tamtej dziewczyny. Chcesz mieć czyste sumienie? Umówcie się na spotkanie, ale w gronie znajomych i sobie pogadajcie.
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie: dlaczego Jego Dziewczyna nie miałaby też w tym spotkaniu uczestniczyć, skoro to tylko zwykła znajomość a nic wiecej
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Nie warto walczyć o zajętego faceta,bo jest zajęty.Nie wchrzaniaj się w czyjść związek,nie burz komuś szczęścia.Znajdz sobie wolnego faceta.Nie masz żadnych zasad w zyciu,granic kórych nie można przekroczyć???
![]() Nie wiem,ale mam wrażenie że niektóre kobiety to chyba jakieś desperatki,która zakochują się w zajętych facetach,aby do jakiegoś się przykleić.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-01-03 o 20:49 |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Singileko,
Odpowiedz zupelnie szczerze na ponizsze pytania: - czy nie mialabys absolutnie nic przeciwko gdyby twoj mezczyzna umawial sie z innymi kobietami potajemnie, tlumaczac sie twoja zazdroscia? - czy nie obawiasz sie, ze on moze kiedys postapic z toba tak samo jak teraz postepuje ze swoja dziewczyna? - czy zakochalas sie w nim tak szalenie, ze jestes gotowa rozbic ich zwiazek, a moze to tylko taki kaprys, ciekawosc czy cos z tego wyniknie? Wg mnie chlopak jest niewart uwagi... |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym nie poszła.Jeżeli ten chlopak jest w stałym związku to niech się trzyma swojej dziewczyny a nie idzie na spotkania z innymi...
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro chłopak nie trzyma się swojej dziewczyny to ich związek jest g*wno wart! Więc jakie szczęście tu rozwalać?
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiscie ze moze postapic ze mna tak samo i zdaje sobie z tego sprawe nie nie zakochalam sie w nim. chce go poprostu POZNAC teraz Ty mi odpowiedz czy wszyscy wokol sa wobec Ciebie fair? ja tez zostalam pare razy skrzywdzona. nie chce sie odgrywac bo nie o to chodzi. ale moze tak musi byc? jak juz mowilam nasza znajomosc nie wykroczy poza kolezenstwo do momentu kiedy On z Nia bedzie bo ja na to nie pozwole. nie chce byc ta druga i nia nie bede |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie ja napisalam ze sie zakochalam;> tak masz racje byle jaki byle byl chyba zupelnie mnie nie rozumiesz
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To,że ciebie skrzywdzono,nie oznacza że masz niszczyć komuś związek. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym poszła, ale znam siebie i nie jestem typem romantycznej dziewczyny która zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Skoro dobrze Ci się z nim rozmawia faktycznie możecie zostać dobrymi znajomymi. Po pierwszym spotkaniu będziesz wiedziała jakie facet ma plany wobec Ciebie. Będziesz też wiedziała w jaki sposób mówi o swojej dziewczynie. Ja nie tworze od razu czarnych scenariuszy sama byłam w podobnej sytuacji. Mam przyjaciela od początku studiów. Już od pierwszych zajęć świetnie się rozumieliśmy i bardzo szybko on powiedział mi, że ma dziewczynę. Spotykaliśmy się często i ona o tym nie wiedziała. Była cholernie zazdrosna a pomiędzy nami nie było żadnej chemii po prostu się lubiliśmy jak kumple. Po roku ja znalazłam sobie chlopaka i zaczeliśmy spotykać się wszyscy razem.Było nawet fajnie szybko przemoglyśmy niechęć do siebie i nawet dobrze się w swoim towarzystwie czułyśmy. Dziś on jest sam ja mam innego tż a my wciąż się przyjaźnimy po tylu latach. Jednak zaznaczam jak on Ci się podoba i z góry wiesz, że bedziesz go podrywała to takie zachowanie mi się nie podoba. Idź przekonaj sie, jak on ma zamiar wobec Ciebie i tym samych dowiesz się czy on odpowiada tobie. Jednak sama go nie podrywaj, bądź zwyczajnie miła jak zaiskrzy, to on musi podjąc decyzję, że chce być z Tobą a nie z nią. Facet też ma mózg jak bedzie chciał sie rozstać to i tak to zrobi wcześniej czy później.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcialam poznac zdanie innych, bo poprostu tytuacja dla mnie jest dziwna troche i tylepowiem tak. bylam kiedys po tej drugiej stronie. tzn ja bylam w zwiazku i w pracy poznalam kogos"fajnego" i mimo ze Mnie do Niego ciagnelo a Jego do mnie to nie odwazylam sie spotkac po pracy i znajomosc sie rozpadla po tym jak ten chlopak prace zmienil. zerwalam calkiem kontakt. i co? zaluje cholernie bo minelo troche czasu i jak go spotykam na ulicy to mi serce sciska. On sobie ulozyl zycie i niech tak bedzie skoro jest szczesliwy. a Ja zalowalam i zaluje ze bedac wtedy z TZ nie podjelam jakiegos kroku nie mowie tu o zdradzie ale o odwadze do powiedzenia sobie na kim mi zalezy... Edytowane przez singielkaodjutra Czas edycji: 2009-01-03 o 21:19 |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nawidze takich bab i mam obrzydzenie do kogoś kto w ogole śmie pytać, czy iść na SPOTKANIE Z ZAJĘTYM FACETEM..być może tak reaguje, bo jedna taka, co to spotkać się tylko chciała zniszczyła mi i mamie mojej życie... nie wtrącaj się do życia faceta, który jest zajęty, nie ważne czy kocha tą dziewczynę nie czy kocha, czy jest mu z nią źle czy nie.. tak apropo co z niego za człowiek, jesli nie jest szczery ze swoją dziewczyną i nawet nie powie jej o waszym spotkaniu..to już chyba o czymś świadczy... i to jest bardzo złe..bo zajęty..nie oznacza wolny.!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chcesz byc tą żoną?