|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Cytat:
![]() czy za balsamik i żel Miracle Forever miałabym oddać obydwa kosmetyki, które wpadły Ci w oko w moim kramiku? |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Aniu
![]() ![]() Nie bardzo sie orientuje jaka jest cena z osobna balsamu i żelu, ponieważ kosmetyki miałam w zestawie, razem z perfumami ![]() Chce, żeby było sprawiedliwie Bardziej interesuje mnie błyszczyk
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja sobie przemyślę sprawę spróbuję też poszukać jakichś recenzji ... przede wszystkim na temat balsamu, bo to on interesuje mnie bardziej (czy ma intensywny zapach, czy długo utrzymuje sie na skórze) testery kosmetyków wchodzących w sklad linii zapachowych należą w perfumeriach do rzadkości więc nawet nie łudzę się, że w Sephorze będzie mozna ten balsamik przetestować ![]() dam znać jutro, czy byłabym chętna na wymiankę, ok?
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za:
! Galenic; olejek arganowy; 3 zakręcane fiolki po 3 ml każda fiolka (produkt b. wydajny) Mam w watku zel do mycia dla cery dojrzalej z kwasem salicylowym
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie znam tego produktu, ani nawet - szczerze mówiąc - tej firmy ![]() Dzisiaj wieczorem pobuszuję w sieci, zeby znaleźc jakieś informacje na temat żelu Potem sie zamelduję |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Może na opakowaniu jest jakieś info ? Rzuć okiem, proszę ![]() W szczególności interesowałoby mnie pH i stężenie kwasu salicylowego, o którym piszesz, że jest w składzie. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Aniu,
Firma jest nieznana bo to marka dermatolozki z Nowego Yorku. Niektore gwiazdy firmuja jej kosmetyki np. Jennifer Lopez. Generalnie marka jest przeznaczona dla dojrzalych cer z problemem tradziku badz po tradziku. Czyli zapobieganie starzeniu i zluszczanie. Wszystkie kosmetyki zawieraja opatentowana formule MMPi 20 i stad nie ma konkretnych informacji o zastosowaniu kwasu BHA i kolagenu. Najwieksza furore robi serum, ktore kosztuje 150USD i jest swietne A jak wiadomo mezczyzna to taki zwierz, ze niezmiernie rzadko cos zauwaza ![]() Zapomnialam wpisac w watku i zaraz sie poprawie, ze zel wyprobowalam wiec jest ubytek, ktory trudno okreslic, bo opakowania nie sa oczywiscie do konca napelniane. W kazdym razie na pewno wiecej jak dwa razy nie uzylam go bo wyprobowalam i zel i pianke i narazie uzywam pianki ze wzgledu na ciekawsze formule Pianke mam jeszcze jedna w zapasie zreszta a poza tym niedlugo wyjezdzam wiec pewnie uzupelnie zapasy bo i serum i krem na noc z BHA i krem pod oczy wszystkie sa fajne a dodatkowo kremy sa w bardzo higienicznych opakowaniach. Mozesz obejrzec cala linie na stronie Bath and Body Works bo w tej sieci m.in. sa dostepne.Na pewno stezenie BHA nie jest duze bo kosmetyki mozna uzywac przez caly rok na wybrzezu stanow a tam slonca znacznie wiecej. Ja sie nimi ratuje gdy po tradziku dopadly mnie przebarwienia bo zazwyczaj kosmetyki maja spore stezenia kwasow i latem strach uzywac. Poza tym to zel wiec stezenie jest odpowiednio male. Wrzucam link. Pod spodem sa opinie uzytkownikow: http://www.bathandbodyworks.com/prod...tPage=category Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie tę stronę udało mi się "wygooglać" już wcześniej ![]() Nie cierpię tych opatentowanych formuł, bo stanowią doskonałą ochronę przed zdobyciem informacji nie tylko przez ewentualną konkurencję, ale też i przez użytkowników tak ciekawskich jak ja ![]() Na cleanser chyba się jednak nie skuszę ![]() Analizujac informacje na temat tego preparatu zaczynam podejrzewać, że jego własciwosci i efekty działania będą bardzo zbliżone do własciwosci i efektów działania preparatów sygnowanych przez dr-a Murada. W te ostatnie zaopatrzyłam się jakis czas temu, wydając na nie w polskiej Sephorze majatek, no i troszkę się rozczarowałam .Przypuszczalnie kosmetyki PW będą miały działanie jeszcze subtelniejsze (u Murada poza kwasem salicylowym jest jeszcze glikolowy, równiez w niewiadomym stężeniu i przy nieznanym pH) Zdecydowanie bardziej służą mi kosmetyki na bazie kwasu migdałowego. Życze wymiany preparatu na coś przydatnego i ciepło pozdarwiam
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
puder prasowany diora i Versace Bright Crystal; zostało ciut mniej niż połowa z 30 ml; jest kartonik - tylko za Shiseido Zen 200
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ani Versace, ani tym bardziej pudru Diora nie jestem skłonna oddać w zamian za tak niewielką ilość L
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Czy za maskarę 2000 calorie nie chciałabyś firmowych próbek z kartonikami Le Roy Soleil edt Salvadora Dali?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już kiedyś składałam propozycję w Twoim wątku . Niestety nic dla siebie nie znalazłaś. Być może tym razem coś wpadnie Ci w oko. W wątku mam m. in. produkty do pielęgnacji włosów
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Kosmetyków do włosów Ce Ce nie znam, a posiadasz relatywnie duże opakowania. Wolę nie ryzykować
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Aniu, ja wiem, że chcesz wymienić Mat Lumiere na inny odcień, ale jakbyś jednak znalazła coś u mnie to ja jestem chętna na Twój
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620
DOSTęP DO NETA BARDZO NIEREGULARNY zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAMSzukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11031510 Kramik wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

nie znajdziesz u mnie nic innego?
.