Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-03, 13:36   #1951
Daisy89
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Co lepsze Fiesta czy Basta ??? Który zespol lepiej poprowadzi oczepiny, ma wiecej humoru? Na ktorym sie nie zawiode?

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 13:46   #1952
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
oshinek, suknia śliczna naprawdę cudna...z tego co piszesz, mamy podobne wymiary, ja mam 165cm też takie 38, czasem ale coraz rzadziej 36 (na pewno nie dół, jedynie w bluzki jeszcze wejde w 36) a biust też C i jakos na takie modele nie patrzyłam, jedynie mierzyłam z tych bardziej przylegających taki model sukni jak w moim avatarze...no i cena super gratuluje wyboru!
a przede mna jeszcze dłuuuga droga...wrrrr
Dzięki JoasiuPóki co nie mogłam zrobić fotek w sukni, ale jak już ją zamówię, to chyba Panie pozwolą mi -wtedy wkleję. Nie wiem jak Ty, ale ja przy mojej figurze właśnie najlepiej czułam się w takim fasonie - coś między rybką a kształtem litery A, bo typowa rybka zbyt radykalnie rozszerza się od kolan i nie jest już taka wygodna przy tańczeniu.
Poza tym dobrze mieć troszkę bioderka przy tym fasonie, ktoś z chłopięcą budową nie będzie wyglądał już atrakcyjnie.
Dziś byłam z kolei na Głębokiej w salonach: Regina Diamante i Mona Lisa.
W Mona Lisie był mój model sukni -tyle, że oryginalny San Patrick, został sprzedany za 4300zł, a najnowsze koronkowe modele z San Patricka na 2009 kosztują 5600 -5900zł - jak to usłyszałam, myślałam że padnę. Sam welon z San Patricka kosztuje nawet do 1700zł.

Joasiu przejdz się do Madonny i przymierz taki fason, podejrzewam, że będziesz wyglądać w nim naprawdę dobrze!

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
No to ty jesteś urodzoną modelką Suknia naprawde śliczna, ta druga, którą wkleiłaś to średnio mi się podoba, bardziej twoja Pytałam o ten biust..tzn jak on wygląda, bo strasznie mi się podobają takie rozwiązania, że jest gorset i na to jakby ramiona z tiulu czy czegoś prześwitującego, nie wiem jak to wytłumaczyć,ale to jest w twojej sukni
Wcale nie droga ta suknia jest, czy mi się wydaje? a w Giselle to oni mają oryginalne suknie San Patrick czy szyją sami wg wzoru?
Ta mi się kiedyś podobała, jak oglądałam w necie, ale ten kwiat to już za dużo jest i ta dziewczyna tak średnio w niej wygląda, jakoś ją przytłacza, albo mi się zdajehttp://www.allegro.pl/item510708822_...ieca_r_36.html

Ana co do tej góry to suknia nie ma typowego gorsetu, jest jednoczęściowa, spód jest z atłasu, na wierzch narzucona koronka, aczkolwiek sama góra odpowiednio usztywiona i przedłużone koronką ramiączka - z tyłu już bez koronki, jedynie na ramiączkach naszyte perełki - oczywiście można też zrobić wiązanie na szyji -też wygląda to bardzo ładnie -jeżeli ktoś chciałby mieć odsłonięte plecki.
Wg mnie w Giselle szyją podobne wzory co San Patrick, ale zawsze w każdym modelu jest coś zmienione(jakiś szczegół, np. w mojej sukience ramiączka są tylko z koronki, a w oryginale jest dodatkowo tiul z przodu i z tyłu oraz plisowany tiul na samym dole sukni wystający zza koronki - bardziej podoba mi się ten z Giselle) Oryginały z San Patrick są w Mona Lisie.
Ale uważam, że w Giselle naprawdę znają się na szyciu, widać że mają już w tym spore doświadczenie.

Co do sukni z kwiatem, to kiedyś była moim nr 1 do czasu, gdy nie zobaczyłam jej na żywo na kimś - wyglądała paskudnie, pasuje chyba tylko nielicznym dziewczynom

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-01-04 o 20:02
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 14:18   #1953
onaella
Zakorzenienie

|Dziewczyny muszę Wam się pochwalić, dziś byłam z Tż w Kościele i oficjlnie zarezerwowaliśmy godzinę ślubu a więc 14 sierpnia 2010 godzina 16.15

ana_01
byliśmy pierwsi na 14 sierpnia, ale mają już księgi więc możesz spokojnie iść i zarezerwować sobie godzinę, śluby są co 45 minut, więc przed nami wolna jest 15.30 a po nas 17 bo z tego co pamiętam to chcesz w okolicach 16

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 14:31   #1954
Quillaja
Rozeznanie

onaella, a w którym kościółku bierzesz?

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 14:33   #1955
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
onaella, a w którym kościółku bierzesz?
Świętej Rodziny

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-03, 14:35   #1956
silia82
Raczkowanie

Witam Was dziewczynki w nowym, naszym roku
Ja na Sylwestra byłam w mojej restauracji weselnej tzn. w Bosmanie. Imprezka była super, nogi mnie bolały jeszcze przez dwa dni. Jedzonko dobre - bardzo mi smakował rosół - był z jakimiś dodatkami i drobniutkim makaronikiem - nazywał się "po królewsku" - chyba zamówię go u siebie jako pierwsze danie (jeszcze trochę pomyślę to może niedługo będę miała ustalone menu - kolejny punkt do odkreślenia na liście), natomiast mojemu tż-owi smakowały roladki mięsne (może też znajdą się w naszym menu A co - niech tż ma też coś do powiedzeniaOgólnie impreza udana, nie było tłoku, kelnerów w sam raz, a płaciliśmy 400 zł.
A propos menu - Wy wybieracie czy rodzice? - taka dygresyjka

Wczoraj postanowiliśmy się udac na poszukiwanie obrączek - mieliśmy w planach tak pełną parą od nowego raku zacząc przygotowania ślubne - i się zawiedliśmy - w paru sklepach jubilerskich inwentaryzacje a Sawicki zamknięty na cztery spusty a tam ostatnio mi się podobały obrączki, więc w przyszłym tygodniu znowu ruszamy

Pozdrawiam noworocznie
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 14:46   #1957
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silia82 Pokaż wiadomość
A propos menu - Wy wybieracie czy rodzice? - taka dygresyjka
My już mamy ustalone menu -jak tylko podpisywaliśmy umowę -jako załącznik zrobiliśmy kalkulację kosztów dla naszego menu, także przynajmniej nad tym nie będziemy musieli się głowić + oddzielnie kalkulację na stół wiejski.
Mieliśmy o tyle łatwiej, że tydzień wcześniej nasi znajomi byli na weselu w naszej sali i mówili co im bardzo smakowało - strasznie nas prosili żeby było dużo kulek ziemniaczanych i więcej szynki z pieczonego prosiaka.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 14:52   #1958
Matplaneta
Raczkowanie

Dziewczyny - a jak tam Wasi Panowie? Mają już garnitury? My suknie wybieramy rok wcześniej, a moj Luby planuje kupić garnitur na miesiąc PRZED - i to troche późnawo mi sie wydaje.
Poza tym mamy dylemat-krawat czy krawatka z kamizelką? Szukam w internecie-ale tu jest wszystkiego od groma i ciężko wybrać cokolwiek! Podpowiedzcie!

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Hahaha, dobre

A ja jestem dziś happy na maxa, bo już na 95% znalazłam i mierzyłam swoją suknię marzeńZ nalazłam ją w salonie Giselle - suknia jest z koronki + wszyte kryształki + długi obszyty delikatną koronką welon
Czułam się w niej po prostu pięknie!!!
Pochwalę się fotką, a co
Bardzo ładna suknia-taka "z klasą".

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-04 o 18:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem!
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 15:12   #1959
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ana_01 byliśmy pierwsi na 14 sierpnia, ale mają już księgi więc możesz spokojnie iść i zarezerwować sobie godzinę, śluby są co 45 minut, więc przed nami wolna jest 15.30 a po nas 17 bo z tego co pamiętam to chcesz w okolicach 16
Aaaa to ja pędze w tym tygodniu na bank (od października tak mówie). Jak mówisz, że są księgi to już większa mobilizacja. Mam nadzieję, że da radę na 15. 30. Wczoraj był ksiądz po kolędzie, mogłam go wypytać co i jak
Stary 2009-01-03, 15:27   #1960
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Co myśli kobieta dzień przed 25 rocznicą ślubu? - ciekawe jakie futro mi kupi .
A co myśli mężczyzna dzień przed 25 rocznicą ? - jak bym ją wtedy zabił to bym jutro wychodził na wolność
to tak jak się mówi do mężczyzny że jak chce wiedzieć jak będzie wyglądać jego żona za 25 lat to może spojrzeć na teściową

Cytat:

A ja jestem dziś happy na maxa, bo już na 95% znalazłam i mierzyłam swoją suknię marzeńZ nalazłam ją w salonie Giselle - suknia jest z koronki + wszyte kryształki + długi obszyty delikatną koronką welon
Czułam się w niej po prostu pięknie!!!
Pochwalę się fotką, a co
suknia sliczna i ładniejsza niz ta druga co wstawiłaś. jak będziesz miała swoje zdjęcia w sukni to koniecznie wklejaj.

Cytat:
Baaardzo ładna...Czy ty jesteś szczupła, wysoka i z większym biustem? Takie durne pytanie troche, bo się zastanawiam czy ta góra gorsetu to nie zmniejsza biustu optycznie? Bo ja się tego we wszystkich sukniach boje..wypcham sobie i będzie po problemie
a czy sa suknie które optycznie zmniejszają biust??? i nie chodzi mi o te szersze ramiączka i dekolt V. chyba będę miała problem żeby znależć taką kreację.
I tak to jest masz mały to chcesz miec większy masz duży to chcesz mniejszy, tyle że mniejszy tak jak piszesz "wypchasz" i po problemie a co z dużym???
Cytat:

W Mona Lisie był mój model sukni -tyle, że oryginalny San Patrick, został sprzedany za 4300zł, a najnowsze koronkowe modele z San Patricka na 2009 kosztują 5600 -5900zł . Sam welon z San Patricka kosztuje nawet do 1700zł.

Matplaneta edytuj posty używając "+" wtedy nie będą się pojawiać jeden pod drugim i większy porządek

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 15:43   #1961
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Hmmm.... w tym tygodniu natknęłam się na płytę ze ślubu w Bosmanie z sierpnia 2008 i powiem szczerze, że nie zrobiła na mnie wrażenia. Do Bosmana nie mam zastrzeżeń oprócz tego, że ciemno było od samego początku (wydaje mi się ze nie ma tam okien) i to sztuczne światło na kamerze - jakoś tak ponuro wyglądało, ale co w rzeczywistości to nie wiem, byłam tam tylkop rzelotem- jak sale oglądałam... A może to przez to wesele i cały ogląd na nie para młoda nie była zadowolona, ni krzty radości i szcęścia - zamiast w kościele i pierwszym tańcu patrzeć sobie głęboko w oczy -to rozglądali się dookoła po gościach. Unosił się w powietrzu wszechobecny marazm...

Dlatego apeluje do Wszystkich kochanych Wizażanek - uśmiechajcie się w ten najważniejsszy dzień! życze wszystkim
dużo radości i jeszcze wiecej miłości!!

A co do garnituru mojego TZ - to stwerdził, że on tydzien przed kupi... ale tylko sie droczy, bo wie, ze do tego nie dopuszcze. Jak tylko znajde sukienke - bedziemy wszystko kolorystycznie dobierac dla mnie i dla niego. Smieje sie czesto - ze z nim jak z dzieckiem, prawie na wszystko sie zgodzi :P byle żebym była zadowolona

Edytowane przez MistrzyniWKochamCieMisiu
Czas edycji: 2009-01-03 o 15:49
MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 16:00   #1962
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość

A co do garnituru mojego TZ - to stwerdził, że on tydzien przed kupi... ale tylko sie droczy, bo wie, ze do tego nie dopuszcze. Jak tylko znajde sukienke - bedziemy wszystko kolorystycznie dobierac dla mnie i dla niego. Smieje sie czesto - ze z nim jak z dzieckiem, prawie na wszystko sie zgodzi :P byle żebym była zadowolona
mój tez tak mówi tylko jak zaczynam mówić że dobrze zgadzam się żeby nawet dzień wcześniej kupił tylko żeby jechał sam beze mnie to od razu zmienia zdanie ja z moim przewiduję że nie będzie tak łatwo przepchnąć wszystkie moje propozycje ale jeszcze trochę czasu na przekonywanie go.

Stary 2009-01-03, 16:20   #1963
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
a czy sa suknie które optycznie zmniejszają biust??? i nie chodzi mi o te szersze ramiączka i dekolt V. chyba będę miała problem żeby znależć taką kreację.
I tak to jest masz mały to chcesz miec większy masz duży to chcesz mniejszy, tyle że mniejszy tak jak piszesz "wypchasz" i po problemie a co z dużym???
Ja na zmniejszaniu biustu to się niestety nie znam, ale pewna jestem, że i Ty i ja coś znajdziemy dla siebie..Musimy zresztą nie ma co ukrywać.. matka natura stworzyła nas tak a nie inaczej i trzeba z tym żyć..Do przodu i trzeba być dobrej myśli
Stary 2009-01-03, 16:24   #1964
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
mój tez tak mówi tylko jak zaczynam mówić że dobrze zgadzam się żeby nawet dzień wcześniej kupił tylko żeby jechał sam beze mnie to od razu zmienia zdanie ja z moim przewiduję że nie będzie tak łatwo przepchnąć wszystkie moje propozycje ale jeszcze trochę czasu na przekonywanie go.
mój Tż straszy mnie że dzień przed najlepiej kupić , ale tak samo mówię że z nim nie pojade to już mówi że tydzień przed za to przewiduje problem z butami bo wszsytkie go obcierają :/
Powtórze pytanie " Matplanety ": Poza tym mamy dylemat-krawat czy krawatka z kamizelką?

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 17:05   #1965
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa to ja pędze w tym tygodniu na bank (od października tak mówie). Jak mówisz, że są księgi to już większa mobilizacja. Mam nadzieję, że da radę na 15. 30. Wczoraj był ksiądz po kolędzie, mogłam go wypytać co i jak
myślę, że spokojnie 15.30 będzie wolna bo z tego co widziałam to nie ma jeszcze rezerwacji na śluby a my byliśmy chyba pierwsi w ogoóle

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-03, 17:09   #1966
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
mój Tż straszy mnie że dzień przed najlepiej kupić , ale tak samo mówię że z nim nie pojade to już mówi że tydzień przed za to przewiduje problem z butami bo wszsytkie go obcierają :/
Powtórze pytanie " Matplanety ": Poza tym mamy dylemat-krawat czy krawatka z kamizelką?
Wszystkie chłopy takie...Wczoraj bylismy na małych zakupach z Tztem Tesciową i staneliśmy na chwile przy garniturach, ogladamy, odwracam sie, a Tzta nie ma! juz w samochodzie siedzi...;pPowiedział, że zdąży sie jeszcze w kwietniu kupic;p Oczywiście jest konflik on chce jasny, a ja ciemny;p Na szczęscie mam po swojej stronie Mame i Teściówkę;p A co do krawata czy krawayki to sama nie wiem;p
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 17:13   #1967
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
to tak jak się mówi do mężczyzny że jak chce wiedzieć jak będzie wyglądać jego żona za 25 lat to może spojrzeć na teściową

Matplaneta edytuj posty używając "+" Wtedy nie będą się pojawiać jeden pod drugim i większy porządek
ok
NONO-Dziewczyny-widzicie jak to jest z tymi krawatkami...
Mi wydaje sie, ze chyba jednak bedziej elegancko wygląda jasna kamizelka i krawatka-wszak to chyba tylko przy okazji ślubu mozna w ten sposób zaszaleć. No ale Luby ma wątpliwości(lepiej czułby sie pewnie w krawacie).
Klementyna-ja też wolę ciemne garnitury!

Edytowane przez Matplaneta
Czas edycji: 2009-01-03 o 17:18
Stary 2009-01-03, 18:34   #1968
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
ok
NONO-Dziewczyny-widzicie jak to jest z tymi krawatkami...
Mi wydaje sie, ze chyba jednak bedziej elegancko wygląda jasna kamizelka i krawatka-wszak to chyba tylko przy okazji ślubu mozna w ten sposób zaszaleć. No ale Luby ma wątpliwości(lepiej czułby sie pewnie w krawacie).
Klementyna-ja też wolę ciemne garnitury!
też jestem za ciemnym garniturem Klementyna ja miałam ostatnio to samo ,wszedł ze mną do sklepu ja sobie spokojnie oglądam i już miałam coś mówić , odrwacam sie a tu nie ma!! Zwiał Mówi że nie lubi zakupów ale będzie musiał czy tego chce czy nie

25.08.2011

Stary 2009-01-03, 22:05   #1969
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

JAk dla mnie zdecydowanie krawatka z kamizelką

Była dzsiaj któraś na Madagaskarze na 19? Moze sie widziałyśmy... Ja chętnie poznałabym Wizażanki może już po tych naszych ślubnych podbojach spotkamy sie wszystkie np we wrzesniu z albumami i głową pełną opowiadań, jak to u nas było na weselu... eh, ja to bym chętnie posłuchała

PS chyba się uzależniłam od tego forum, bo codziennie muszę zajrzeć, moj TŻ to sie ze mnie juz strasznie śmieje

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 22:24   #1970
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Negila spróbuj moze sukni co mają gorset taki bardziej zabudowany, nie płytki i nie sercowaty.
A mocno duży masz? i mierzyłaś rózne typy gorsetów?
Bo mi własnie najlepiej jest w tych zabudowanych.
Płytkie, skośne czy sercowate - na nic, nie fajnie sie piersi układają.
w sukniach V-neck tez mi było źle.

przyklady fajnych gorsetów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1229289068_estella.jpg (30,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_11.jpg (25,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agnes2008_19.jpg (54,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-01-03, 23:21   #1971
ladyinred85
Rozeznanie

Oshinek gratuluję wyboru sukni!! Widzisz, mówiłam, że na pewno coś znajdziesz A ceny San Patricka rzeczywiście porażające.
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 01:42   #1972
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:

Była dzsiaj któraś na Madagaskarze na 19? Moze sie widziałyśmy... Ja chętnie poznałabym Wizażanki może już po tych naszych ślubnych podbojach spotkamy sie wszystkie np we wrzesniu z albumami i głową pełną opowiadań, jak to u nas było na weselu... eh, ja to bym chętnie posłuchała

PS chyba się uzależniłam od tego forum, bo codziennie muszę zajrzeć, moj TŻ to sie ze mnie juz strasznie śmieje
A ja dziś ide na Madagaskar na 19 :P Ja równiez chętnie bym sie spotakała po ślubnych podbojach tylko nie na początku września bo 5 mam wesele czyli najpierw posłucham waszych wrażeń a potem z mocnym biciem serca będę przeżywała swoje cudne chwile w życiu

Ps ja też sie uzależniłam od forum :P:P

25.08.2011

Stary 2009-01-04, 08:56   #1973
MAGiALENA
Zakorzenienie

mój TŻ garnitur planuje wybierać pod koniec stycznia. zobaczymy co wyjdzie z jego planów...

ja też chętnie wezmę udział w spotkaniu!!!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 10:33   #1974
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
A ja dziś ide na Madagaskar na 19 :P Ja równiez chętnie bym sie spotakała po ślubnych podbojach tylko nie na początku września bo 5 mam wesele czyli najpierw posłucham waszych wrażeń a potem z mocnym biciem serca będę przeżywała swoje cudne chwile w życiu

Ps ja też sie uzależniłam od forum :P:P
Ja również chętnie spotkałabym się z Wami, tylko moim zdaniem wrzesień to nie najlepszy termin, wiele z nas, ma jeszcze w tym miesiącu swoje uroczystości- np. ja, czy też planuje podróże poślubne
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 12:00   #1975
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny dzisiaj na 18 jade z Tż po odbior swojej nagrody z targów czyli na kolację do Jedliny
Jak wróce to opowiem Wam jak bylo

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-04, 12:51   #1976
klementyna1
Zakorzenienie

Wiecie co? To juz nawet nie uzaleznienie tylko choroba...Ja tu zaglądam min. 3 razy dziennie;p
Stary 2009-01-04, 13:23   #1977
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny dzisiaj na 18 jade z Tż po odbior swojej nagrody z targów czyli na kolację do Jedliny
Bawcie się dobrze Moi Drodzy!!!
Zazdroszczę )
Co do uzależnienia od wizażu-mnie też dopadło. Niestety-nie zawsze mam czas by tu zajrzeć-ale juz kiedy się dorwę... : )
Czy rozglądałyście sie już za butami? Z tego co sie orientuję-to chyba ja pierwsza z wizażowego grona ślubuję-ale na pewno część z Was zrobiła już wstepne rozeznanie.
Ja prawdę mówiąc się załamałam-liczylam na salon Ryłka(zależy mi na skórzanych butach-a w tych ślunych sklepach są głównie materiałowe, koronkowe)-ale to co on prezentuje to nędza. Nie ma wcale rozmiarów-a z tych par, które są to jakieś resztki. Panie nie są w stanie sprowadzic mojego rozmairu(35 lub 36)-mogę to zrobić na własne ryzyko przez internet(a wiadomo-rozmiar zależy trochę od typu buta, więc strach zamawiać przez internet).

Edytowane przez Matplaneta
Czas edycji: 2009-01-04 o 13:30
Stary 2009-01-04, 13:28   #1978
negila
Rozeznanie

Cytat:
myślę, że spokojnie 15.30 będzie wolna bo z tego co widziałam to nie ma jeszcze rezerwacji na śluby a my byliśmy chyba pierwsi w ogoóle
my byliśmy tak mniej więcej pół roku wcześniej i ni ebyło problemu z dniem ani godz. A ksiądx i tak prosił żeby jeszcze przyjść i potwierdzić, bo to różnie bywa jak sam mówił

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Wszystkie chłopy takie...Wczoraj bylismy na małych zakupach z Tztem Tesciową i staneliśmy na chwile przy garniturach, ogladamy, odwracam sie, a Tzta nie ma! juz w samochodzie siedzi...;pPowiedział, że zdąży sie jeszcze w kwietniu kupic;p Oczywiście jest konflik on chce jasny, a ja ciemny;p Na szczęscie mam po swojej stronie Mame i Teściówkę;p A co do krawata czy krawayki to sama nie wiem;p
u nas jest odwrotnie ja mojego wolę oglądać w jasnym a on woli ciemne kolory

Cytat:

i jak ci się podobał madagaskar? ja byłam w piątek
a do spotkania to ja równiez jestem chętna, tylko we wrześniu to ja mogę nie przyjść z albumem a nawet mogę jeszcze nie być żonką a może uda nam się coś zorganizowac wcześniej, jeszcze przed naszymi ślubami.
A z uzależnieniem to któraś wizażanka kiedyś przestrzegała od tego i miała rację wciąga....

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Negila spróbuj moze sukni co mają gorset taki bardziej zabudowany, nie płytki i nie sercowaty.
A mocno duży masz? i mierzyłaś rózne typy gorsetów?
Bo mi własnie najlepiej jest w tych zabudowanych.
Płytkie, skośne czy sercowate - na nic, nie fajnie sie piersi układają.
w sukniach V-neck tez mi było źle.

przyklady fajnych gorsetów
spory spory mam, ale nie jest źle widziałam większe
sercowate dekolty to mi isę nawet nie podobają, a V niby ok ale wole jednak inny typ. Duzo mi sie podoba sukienek które sa na mnie troche nieodpowiednie, a najważniejsze żeby sie dobrze w takiej sukni czuć. Rozmawiałam z jedną panią i mówiła że niestety ale te mniejsze rozmiary sa praktyczniejsze więcej opcji można wybrać.Nie załamuje się jeszcze, będe szukać do upadłego. W końcu tyle salonów w lublinie że napewno coś znajdę.

Cytat:
jejku przypomniełas mi że my też się musimy zgłosic po swoją nagrodę, na śmierć zapomniałam....

Stary 2009-01-04, 13:33   #1979
Matplaneta
Raczkowanie

Ja bym się trochę wstydziła pójść na to spotkanie...
Stary 2009-01-04, 17:13   #1980
klementyna1
Zakorzenienie

Za spotkaniem jestem i ja
Co do butów to jak juz jakiś czas temu pisałam musze sie i ja rozejrzeć, ale tez moge miec niemały problem bo mam bardzo wrazliwe stopy;p Liczyłam właśnie na "Ryłko"...
Onaella- miłego wieczorku
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości