|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Wtajemniczenie
|
aaa... to jeszcze miesiąc
![]() ![]() ![]() edit: patrzcie http://wiadomosci.wp.pl/kat,12611,ti...osc_prasa.html dobrze, że ktoś wymyślił takie OKNO ŻYCIA ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-03 o 11:03 Powód: dodałam artykuł |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Widzę że jak zwykle, weekend jest to wywiało wszystkie ![]() Dżastuś a no bardzo dobrze że takie okna istnieją, i dobrze że chociaż tyle matka pomyślała, i jak już dzieciaczka nie chciała, to go przynajmniej na śmietniku nie zostawiła. Bo takie rzeczy to mnie najbardziej przerażają...
#1744 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczyneczki w ta piekna mrozna i sloneczna sobote
![]() buuuu no i sama zostalam...gdzie sie wszystkie pochowalyscie ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-01-03 o 13:10 Powód: bom zostala sama samiutenka |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Rozeznanie
|
dziewczyny siedzem i przegladam wizaz z nudow... wiecie co znalazlam??
Mbu urodzila wczoraj sliczna coreczke ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283900&page=83 gratki ![]()
#1746 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie śliczna
![]() ![]() Ostrzegam mamuśki Wy nam tego zrobić nie możecie ![]()
#1748 | |||||
Wtajemniczenie
|
No witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
To dla Mbu serdeczne gratulacje
![]() A ja właśnie się leczę ptasim mleczkiem, bo @ i umieram ![]() ![]() ![]()
#1750 |
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() Dzastuś ![]() oczywiście gratulacje dla Mbu ![]() Martuś tego samego dnia mamy imieninki ![]() Aguniu trzymam kciuki za Was ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Witam w dniu wolnym od pracy gdy mozemy do woli zadreczac naszych mężów swoją obecnościa ![]() Moja paskuda pisze program a ja mu czasem przeszkadzam ![]() Ogólnie słodki dzien- poprztykaliśmy sie, pogodzilismy, poprzytulalismy ![]() ![]() Zrobiłam dwa pranka, pojadlam resztki sylwestrowych szaleństw kulinarnych umyłam podłogę ![]() A teraz rżnę w literaki ![]()
#1753 |
Wtajemniczenie
|
hihihi Izuś u nas podobnie
![]() tylko teraz B.robi partycje i przenosi wszystko na swój prezent gwiazdkowy a ja czytam książkę ![]() Kasieńko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Bez zmian i szkoda gadac... Nie będę się rozpisywac, bo nie ma sensu ![]() Buźki słonka ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za buziaka ![]() Izuś ![]() ![]()
![]() |
#1755 |
Wtajemniczenie
|
Marianciu-uśmiechnij się-bo nie lubię jak się złościsz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Wtajemniczenie
|
Jak to jest słonka że nasi mężowie, poza chlubnymi wyjątkami, tak nas nie doceniają?
Mój to tak marudzi czasem jakby jakąś zołzę dostał ![]() Ale tak sobie myślę, że nie jest źle Jak czasem posłucham dziewczyn- moich przyjaciółek to normalnie strasznie się robi. Trochę mi sie smiać chce ze mają 24-25 lat a nachodzi je wizja staropanieństwa. Fakt że przyczyniają sie do tego kochane ich mamy... W sumie mało wiem o tym, jak brak kogos bliskiego bo poznalam Kamila kilka miesięcy przed 19-stką. Czasem zastanawiałam się czy to nie za szybko ![]() Fakt faktem był to trudny związek bo na odległość ale przetrwaliśmy ![]() Moje przyjaciółki są na pewno dużo ode mnie atrakcyjniejsze a mimo wszystko jednak gorzej im sie układa w życiu uczuciowym. Może dlatego że to romantyczki a ja zawsze twardo stąpałam po ziemi... Zdradze Wam ze 8 lat temu w czwórkę założyłyśmy się ze ktora pierwsza za mąż wyjdzie ta stawia obiad w najlepszej restauracji. Gdzie ja wtedy-podstrzelona 17-stka która nie wierzyła za bardzo w miłość pomyślałabym ze to ja bede musiala sie tak wykosztować ![]() Czasem tak sobie myślę... nie jestem standardowa, w wielu sytuacjach mam poglądy podobne do facetów,nie jestem zaborcza, zostawiam duży margines swobody... Ktoś czasem z boku może pomyśleć , że jestem dość chłodna. W towarzystwie (moi przyjaciele to głównie single) nie kleję się do Kamila, nie musze ciagle go mieć pod ręką, by inni nie czuli się nieswojo... Czasem tak sobie myślę... to musi być miłość bo wspolnych zainteresowan raczej nie mamy;_)
#1757 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja miałam dziś gości urodzinowych - i znów dostałam prezenty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie po dłuuuugiej nieobecności.
Przepraszam i obiecuję (jak zawsze słowo kłamczucha), że już będę się regularnie udzielała na forum i nie zostawię Was na tak długo ![]() Kryzys w bankowości => czekoladka spędza w banku po 11 godzin dziennie .... przygotowanie świąt => małż wyjechał na 1,5 miesiaca i czekoladka została ze wszystkim sama-prezenty, zakupy, docierałam do domu około 23 jak już wszystkie galerie zamykali obładowana jak wielbłąd - małż powrócił 20 grudnia .... zastał mnie totalnie wycieńczoną z gilem do pasa, w lodówce wiał halny .... nie było nic poza musztardą ... w samochodzie akumulator rozładowany a opony zimowe stały ale w mieszkaniu nie zmienione.... nie dałam rady ze wszystkim sama do tego nauka english i doktorat w weekendy w towarzystwie samych dyrektorów i prezesów - średnia wieku 45 lat .... panowie chwalą się nowymi samolotami....nowymy bmw 7 ....nowiutkimi rezydencjami.....nowymi komórkami takimi, że nie wiem jak toto do łapy wziąć a ja najmłodszy gówniarz, poruszający się komunikacją miejską, mieszkający w wynajmowanej kawalerce ze zdezelowaną nokią w graści .... i cały czas na wykładach brzmi mi w uszach melodia http://fiedor.wrzuta.pl/audio/iBRoEY...y_tutaj_robisz ![]() ![]() ![]() Ale aby wynagrodzić Wam moją nieobecność wklejam do poogladania fotki ze ślubu http://picasaweb.google.pl/malarka79...37792323750066 i obiecany pierwszy taniec http://www.wrzuta.pl/film/xL0BVSAHy2/bzykoytkalie Miłego ogladania Jeszcze postaram się zrobić taki mały mix z całej płyty....ale jak zawsze brak czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladka supero
![]() ![]() Poza tym zdjęcia ładne- masz sporo uroku ![]() No i taniec ![]() ![]() A ty się doktoryzuj to też bedziesz miała samoloty. Wtedy na wycieczke do Kutna podlecisz pod kazda z nas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
czekoladko no wkupne powrotne ekstra więc wybaczamy
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-01-03 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ale niespodzianka Czekoladka WRÓCIŁA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to z niespodziewajką ![]() ![]() ![]() a z tym helikopterkiem to dobry pomysł Izuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1762 |
Zadomowienie
|
Spokojnie spokojnie .... może ja bym tak sobie kupiła wczesniej lepsze autko, mieszkanie a nie helikopter .... bo ja to bym airbusa chciała http://news.cnet.com/i/ne/p/2005/427airbus550x367.jpg ...
![]() ![]() Więc kochane dzieci szykujcie pasy startowe czekoladka do Was leci ....narazie na miotle z napędem atomowym (trochę uranu zarabaliśmy od małża z insytutu). ![]() ![]() P.S. Ja naprawdę jeszcze nic mocniejszego nie piłam .... poza kawą |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Wtajemniczenie
|
Dobra czekoladko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani doktorantko , taka poważna pani bankier i takie pomysły ma ![]() ![]() Stara rura z niej to się teraz wyżywa ![]() Wstawać śpiochy- zima za oknem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1764 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Heja
![]() Jakoś dzisiaj kompletnie nie mam nastroju ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no, ale że masz takie fajne wkupne przebaczalne to ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-01-04 o 11:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super będziemy razem świętować. ![]() A ja dzisiaj byłam z F. i mamą u Taty na cmentarzu. 22.01 minie już druga rocznica śmierci ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-04 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Czekoladko ![]() ![]() ![]() ![]() Izuś-to właśnie jest miłość ![]() nas też różni praktycznie wszystko ale dzięki Niemu odkrywam to czego w życiu bez B na pewno nie "dotknęłabym".z kolei On wiele uczy się ode mnie-i to takich spraw które wcześniej uważał za ![]() jeśli chodzi o margines swobody-to się nazywa mieć zaufanie do Partnera ![]() i "nietrzymanie się za rączki" w towarzystwie i rozdawanie mlaskaków-to jest kwestia także zaufania i dobrego tonu ![]() ![]() obiad w najlepszej restauracji ![]() ![]() jak dospawam do haczki dwie grabki to mogę wziąść co poniektóre na stopa do Kutna ![]() u mnie bialutko ![]() Mąż pojechał do sklepu po nową myszkę ![]() Martuś też dzisiaj byliśmy na cmentarzu u Babci ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-04 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zadomowienie
|
O jacie powróciłam a tu się Czekoladka nam znalazła
![]() ![]() ![]() Mam w koncu ciut lepszy humor... Bylismy w czoraj u znajomych, wrocilismy o 3 w nocy ![]() ![]() Pewnie Mbu tu juz nie zaglada ale takze gratuluje coreczki. Dzastusiu wszystkiego najlepszego, spoznione, ale szczere ![]() ![]() ![]() Izazusiu a Ty dzis bałwanka ulepiłaś? ![]() Dziewczyny czy wy wiecie ze mrozy w tym tygodniu maja siegac minus 25 stopni!!! ![]() ![]() Zmykam gotowac chilli con carne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ogłaszam wszem i wobec, że bałwana dziś nie szło zrobić, no chyba, że z siebie ![]() ad3. ja jeździłam na łyżwach ![]() dziękuję sofferko ![]() Cytat:
![]() a co to takiego?? ![]() jutro do pracy ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-04 o 17:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Wtajemniczenie
|
No ja niestyty uziemiona z gorączką 37,6 dlatego darowalam sobie bałwana. Mąż się dzielnie mną zajmuje i od kompa izoluje
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.