|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
|
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa... to jeszcze miesiąc
moja mamuśka też ma urodziny 02.02. ![]() edit: patrzcie http://wiadomosci.wp.pl/kat,12611,ti...osc_prasa.html dobrze, że ktoś wymyślił takie OKNO ŻYCIA
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-03 o 12:03 Powód: dodałam artykuł |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Widzę że jak zwykle, weekend jest to wywiało wszystkie ![]() Dżastuś a no bardzo dobrze że takie okna istnieją, i dobrze że chociaż tyle matka pomyślała, i jak już dzieciaczka nie chciała, to go przynajmniej na śmietniku nie zostawiła. Bo takie rzeczy to mnie najbardziej przerażają...
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyneczki w ta piekna mrozna i sloneczna sobote
![]() buuuu no i sama zostalam...gdzie sie wszystkie pochowalyscie
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-01-03 o 14:10 Powód: bom zostala sama samiutenka |
|
|
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny siedzem i przegladam wizaz z nudow... wiecie co znalazlam??
Mbu urodzila wczoraj sliczna coreczke https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283900&page=83 gratki
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie śliczna
szkoda ze Mbu nas zostawila i osobiscie sie nam nie pochwaliła![]() Ostrzegam mamuśki Wy nam tego zrobić nie możecie
|
#1748 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No witam
Cytat:
najbardziej wszystko przeżywa jak idziemy do lekarza na usg no widać wtedy jak mu się taki banan na twarzy pojawia, że aż miło ), on odkurza, ja tylko myję mopem podłogi, nie dźwigam ciężkim rzeczy, jak jesteśmy na zakupach to on też niesie te ciężkie siatki albo picie. Jak się źle czuję to nawet obiadek zrobi. Na jego szczęście nie mam zachcianek No i wszędzie jeździmy samochodem (tylko nie wiem czy z wygody czy to dla mnie ). Ja robię pranie i je też rozwieszam. Tylko biedak nie może się z tym pogodzić, że ona pracuje, a ja siedzę sobie w domku i też mi za to płacą Cytat:
i że to niby normalne Cytat:
lepiej zostawić dziecko w takim Oknie niż na śmietniku albo i gorzej ![]() Cytat:
Cytat:
poza tym tu czuję się " u siebie " pewnie wiecie o co chodzi |
|||||
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
To dla Mbu serdeczne gratulacje
![]() A ja właśnie się leczę ptasim mleczkiem, bo @ i umieram A mąż w kuchni robi paróweczki w cieście
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() Dzastuś zostałam wczoraj rutalnie odcięta od świata przez erę. i dlatego się nie odzywałam.oczywiście gratulacje dla Mbu Martuś tego samego dnia mamy imieninki ![]() Aguniu trzymam kciuki za Was ![]() miłego wieczorku |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Witam w dniu wolnym od pracy gdy mozemy do woli zadreczac naszych mężów swoją obecnościa ![]() Moja paskuda pisze program a ja mu czasem przeszkadzam ![]() Ogólnie słodki dzien- poprztykaliśmy sie, pogodzilismy, poprzytulalismy Seria 3 P![]() Zrobiłam dwa pranka, pojadlam resztki sylwestrowych szaleństw kulinarnych umyłam podłogę ![]() A teraz rżnę w literaki
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
hihihi Izuś u nas podobnie
![]() tylko teraz B.robi partycje i przenosi wszystko na swój prezent gwiazdkowy a ja czytam książkę ![]() Kasieńko
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bez zmian i szkoda gadac... Nie będę się rozpisywac, bo nie ma sensu ![]() Buźki słonka Cytat:
Dziękuję za buziaka Izuś
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
Marianciu-uśmiechnij się-bo nie lubię jak się złościsz
a nerwy to zły doradca plosęęęęę
|
|
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to jest słonka że nasi mężowie, poza chlubnymi wyjątkami, tak nas nie doceniają?
Mój to tak marudzi czasem jakby jakąś zołzę dostał ![]() Ale tak sobie myślę, że nie jest źle Jak czasem posłucham dziewczyn- moich przyjaciółek to normalnie strasznie się robi. Trochę mi sie smiać chce ze mają 24-25 lat a nachodzi je wizja staropanieństwa. Fakt że przyczyniają sie do tego kochane ich mamy... W sumie mało wiem o tym, jak brak kogos bliskiego bo poznalam Kamila kilka miesięcy przed 19-stką. Czasem zastanawiałam się czy to nie za szybko ![]() Fakt faktem był to trudny związek bo na odległość ale przetrwaliśmy ![]() Moje przyjaciółki są na pewno dużo ode mnie atrakcyjniejsze a mimo wszystko jednak gorzej im sie układa w życiu uczuciowym. Może dlatego że to romantyczki a ja zawsze twardo stąpałam po ziemi... Zdradze Wam ze 8 lat temu w czwórkę założyłyśmy się ze ktora pierwsza za mąż wyjdzie ta stawia obiad w najlepszej restauracji. Gdzie ja wtedy-podstrzelona 17-stka która nie wierzyła za bardzo w miłość pomyślałabym ze to ja bede musiala sie tak wykosztować ![]() Czasem tak sobie myślę... nie jestem standardowa, w wielu sytuacjach mam poglądy podobne do facetów,nie jestem zaborcza, zostawiam duży margines swobody... Ktoś czasem z boku może pomyśleć , że jestem dość chłodna. W towarzystwie (moi przyjaciele to głównie single) nie kleję się do Kamila, nie musze ciagle go mieć pod ręką, by inni nie czuli się nieswojo... Czasem tak sobie myślę... to musi być miłość bo wspolnych zainteresowan raczej nie mamy;_)
|
#1757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mbu gratulacje Cytat:
a dzidzia pozwoli, zobaczysz )a ja miałam dziś gości urodzinowych - i znów dostałam prezenty
|
|
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie po dłuuuugiej nieobecności.
Przepraszam i obiecuję (jak zawsze słowo kłamczucha), że już będę się regularnie udzielała na forum i nie zostawię Was na tak długo Kryzys w bankowości => czekoladka spędza w banku po 11 godzin dziennie .... przygotowanie świąt => małż wyjechał na 1,5 miesiaca i czekoladka została ze wszystkim sama-prezenty, zakupy, docierałam do domu około 23 jak już wszystkie galerie zamykali obładowana jak wielbłąd - małż powrócił 20 grudnia .... zastał mnie totalnie wycieńczoną z gilem do pasa, w lodówce wiał halny .... nie było nic poza musztardą ... w samochodzie akumulator rozładowany a opony zimowe stały ale w mieszkaniu nie zmienione.... nie dałam rady ze wszystkim sama do tego nauka english i doktorat w weekendy w towarzystwie samych dyrektorów i prezesów - średnia wieku 45 lat .... panowie chwalą się nowymi samolotami....nowymy bmw 7 ....nowiutkimi rezydencjami.....nowymi komórkami takimi, że nie wiem jak toto do łapy wziąć a ja najmłodszy gówniarz, poruszający się komunikacją miejską, mieszkający w wynajmowanej kawalerce ze zdezelowaną nokią w graści .... i cały czas na wykładach brzmi mi w uszach melodia http://fiedor.wrzuta.pl/audio/iBRoEY...y_tutaj_robisz ![]() ![]() ehhhh szkoda gadać Ale aby wynagrodzić Wam moją nieobecność wklejam do poogladania fotki ze ślubu http://picasaweb.google.pl/malarka79...37792323750066 i obiecany pierwszy taniec http://www.wrzuta.pl/film/xL0BVSAHy2/bzykoytkalie Miłego ogladania Jeszcze postaram się zrobić taki mały mix z całej płyty....ale jak zawsze brak czasu ![]() |
|
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka supero
Uwielbiam Twoje posty![]() Poza tym zdjęcia ładne- masz sporo uroku ![]() No i taniec Zwłaszcza elementy walcowe że tak to ujmę![]() A ty się doktoryzuj to też bedziesz miała samoloty. Wtedy na wycieczke do Kutna podlecisz pod kazda z nas Wystarczy w sumie helikopterek a ja usune anteny z dachu zebys miala gdzie lądować
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko no wkupne powrotne ekstra więc wybaczamy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-01-04 o 00:18 |
|
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
ale niespodzianka Czekoladka WRÓCIŁA i to z niespodziewajką zdjęcia cudooooo a taniec piękny a z tym helikopterkiem to dobry pomysł Izuś nie będziemy się musiały tłuc pociągiem/autobusem u mnie też jest gdzie wylądować
|
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie spokojnie .... może ja bym tak sobie kupiła wczesniej lepsze autko, mieszkanie a nie helikopter .... bo ja to bym airbusa chciała http://news.cnet.com/i/ne/p/2005/427airbus550x367.jpg ...
po co się na jakieś tak helkoptery rozdrabniać ![]() Więc kochane dzieci szykujcie pasy startowe czekoladka do Was leci ....narazie na miotle z napędem atomowym (trochę uranu zarabaliśmy od małża z insytutu). P.S. Ja naprawdę jeszcze nic mocniejszego nie piłam .... poza kawą |
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra czekoladko
ja już swój dach odśnieżyłam Zatrąb dwa razy jak będziesz miotłą przelatywała nad Wrocławiem. Ja nie mam miotły- mam za to niebieskiego mopa-też się nada A Lilstar poleci na haczce A jak Kasieńka zrobi latający dywan ze swoich kiecek to w sumie się wszystkie zmieścimy![]() Pani doktorantko , taka poważna pani bankier i takie pomysły ma Ze Dzasta musi być złośliwa to rozumiem- ma to wpisane w swoją naturę![]() Stara rura z niej to się teraz wyżywa A na naszej-klasie ma na zdjęciach taki słodki uśmieszek...No kto by pomyślał!!!Wstawać śpiochy- zima za oknem Zabierzcie męża i ulepcie bałwana Takiego z garnkiem i marchewką! Albo weźcie duploty, sanki, narty i hop na górkę. mamusie mogą tylko popatrzeć- Was to czeka wkrótce podwójnie
|
#1764 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heja
Jakoś dzisiaj kompletnie nie mam nastroju Mąż mi działa na nerwy, w noc się nie wyspałam, boli kark i ramię po lewej stronie, a do tego przypałętało się do mnie znowu zimno na ustach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() no, ale że masz takie fajne wkupne przebaczalne to Cytat:
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-01-04 o 12:11 |
||||||
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super będziemy razem świętować. ![]() A ja dzisiaj byłam z F. i mamą u Taty na cmentarzu. 22.01 minie już druga rocznica śmierci . Wszystkie groby otulone były śniegiem, idąc chodnikiem miałam wrażenie jakbym szła po białym, delikatnym dywanie i te "chrup" "chrup" pod butami. Uwielbiam ten dźwięk, gdy płatki śniegu delikatnie spadają z nieba, jest ciepło, nie ma wiatru.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-04 o 17:46 |
||
|
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Czekoladko ![]() ![]() Izuś-to właśnie jest miłość ![]() nas też różni praktycznie wszystko ale dzięki Niemu odkrywam to czego w życiu bez B na pewno nie "dotknęłabym".z kolei On wiele uczy się ode mnie-i to takich spraw które wcześniej uważał za ![]() jeśli chodzi o margines swobody-to się nazywa mieć zaufanie do Partnera ![]() i "nietrzymanie się za rączki" w towarzystwie i rozdawanie mlaskaków-to jest kwestia także zaufania i dobrego tonu nie lubię takich Par w towarzystwie bo czase mam wrażenie jakbym im przeszkadzała![]() obiad w najlepszej restauracji to dopiero![]() jak dospawam do haczki dwie grabki to mogę wziąść co poniektóre na stopa do Kutna ![]() u mnie bialutko ![]() Mąż pojechał do sklepu po nową myszkę i zaginął w akcji.Martuś też dzisiaj byliśmy na cmentarzu u Babci cicho biało i tylko ten chrupot o którym piszesz....i blask świeczki migoczący
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-04 o 17:54 |
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
O jacie powróciłam a tu się Czekoladka nam znalazła
Wlasnie obejrzalam z mezem Wasz pierwszy taniec I sobie myslimy ze nasz kamerzysta nakrecil nasz pierwszy taniec jak du** wołowa. Wracajas do tematu piekne zdjecia i filmik ![]() Mam w koncu ciut lepszy humor... Bylismy w czoraj u znajomych, wrocilismy o 3 w nocy , skonczylo sie tym ze dzis dzien lenistwa Ale jutro do pracy, w sumie sie ciesze, wroce do wiekszej aktywnosci i moze przestane myslec o niektorych rzeczach.Pewnie Mbu tu juz nie zaglada ale takze gratuluje coreczki. Dzastusiu wszystkiego najlepszego, spoznione, ale szczere Izazusiu a Ty dzis bałwanka ulepiłaś? ![]() Dziewczyny czy wy wiecie ze mrozy w tym tygodniu maja siegac minus 25 stopni!!! No ja to chyba zamarzne na bank. Zmykam gotowac chilli con carne
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dawno Ciebie tutaj nie było, liczymy na poprawę! ![]() Cytat:
.
|
|
|
#1769 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hihi... ![]() ad2. ogłaszam wszem i wobec, że bałwana dziś nie szło zrobić, no chyba, że z siebie ad3. ja jeździłam na łyżwach ![]() dziękuję sofferko Cytat:
a co to takiego?? ![]() jutro do pracy jak ja wstanę rano
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-04 o 18:48 |
|||
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja niestyty uziemiona z gorączką 37,6 dlatego darowalam sobie bałwana. Mąż się dzielnie mną zajmuje i od kompa izoluje
Ale fajnie jest
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

a kiedy dokładnie?? 

szkoda ze Mbu nas zostawila i osobiscie sie nam nie pochwaliła

No i wszędzie jeździmy samochodem (tylko nie wiem czy z wygody czy to dla mnie
lepiej zostawić dziecko w takim Oknie niż na śmietniku albo i gorzej
pewnie wiecie o co chodzi
zostałam wczoraj rutalnie odcięta od świata przez erę. i dlatego się nie odzywałam.
plosęęęęę

a taniec piękny
po co się na jakieś tak helkoptery rozdrabniać 

, skonczylo sie tym ze dzis dzien lenistwa