Wrocław !!:-) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 20:30   #3601
scatty princess
Zadomowienie

Dot.: Wrocław !!:-)

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
czy któraś z kochanych Wrocławianek mogłaby mi napisac jakimi autobusami/tramwajami można dostac się do Pasażu Grunwaldzkiego, Magnoli, Arkad i Galerii Dominikańskiej, z przystanku możliwie najbliższego od dworca?
PG - autobusy 145,146 (obok pks, obok pkp) , tramwaje 0,2,9 (obok pkp)
Magnolia - 22 (obok pks), 12,10 (obok dominikanskiej)
Dominikanska, Arkady - od dworca to polecam z buta, najszybciej

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja bym kandydata na faceta nigdzie nie brała;d to on musialby mnie gdzies zabrac a nie :P

a tak na poważnie to nie mam pojęcia , az tak dobrze wroclawia nie znam;p ale powiem Ci, ze z moim obecnym boyfriendem na pierwsze randki chodzilismy na bilard bo to na poczatku nie wiadomo kto co lubi zjesc itd itp (tzn ja naleze do nie jadków i jeszcze dwa lata temu jak by mi ktos zaproponowal wyjscie na pizze to bym nie poszla;d)
hm... tez tak mysle, ze to facet ma zapraszac
ale jesli on powie "a moze Ty wybierz jakas knajpke Slonko" to ja nie chce mowic "to chodz na kebaba"
Bilard mowisz? a gdzie byliscie??
"moj" to sportowiec, wiec moze zamiast knajpki cos wyjatkowego dla sportowca ??:P
pewnie na lodowisko pojdziemy, ale to juz takieee oklepane we wro...
scatty princess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 20:40   #3602
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
czy któraś z kochanych Wrocławianek mogłaby mi napisac jakimi autobusami/tramwajami można dostac się do Pasażu Grunwaldzkiego, Magnoli, Arkad i Galerii Dominikańskiej, z przystanku możliwie najbliższego od dworca?
jeszcze na czerwono przystanki z których odjeżdżają tramwaje, mam nadzieję że pomogłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (67,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Alvesta
Czas edycji: 2009-01-02 o 20:41
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 20:45   #3603
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scatty princess;10313818

hm... tez tak mysle, ze to facet ma zapraszac ;)
ale jesli on powie "a moze Ty wybierz jakas knajpke Slonko" to ja nie chce mowic "to chodz na kebaba:D"
[B
Bilard mowisz? a gdzie byliscie??[/b]
"moj" to sportowiec, wiec moze zamiast knajpki cos wyjatkowego dla sportowca ??:P
pewnie na lodowisko pojdziemy, ale to juz takieee oklepane we wro...
powiedzmy ze ta druga randka wlasnie byla z bilardem . i wyprowadzil mnie na grunwaldzki do fugi, kolo biedronki. byla akurat jedna kanapa wolna, taka bez towarzystwa w poblizu w czesci dla nie palacacych.
a z lokali to moge polecic wroclove (na ruskiej). dobre drinki i zjesc chyba tez sie cos da. tzn nalesniki, sniadania tam serwuja, chleb ze smalcem i wiecej nie kojarze bo nic tam nie jadlam

(;

Edytowane przez plywok
Czas edycji: 2009-01-02 o 21:15
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:03   #3604
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
jeszcze na czerwono przystanki z których odjeżdżają tramwaje, mam nadzieję że pomogłam
Cytat:
Napisane przez scatty princess Pokaż wiadomość
PG - autobusy 145,146 (obok pks, obok pkp) , tramwaje 0,2,9 (obok pkp)
Magnolia - 22 (obok pks), 12,10 (obok dominikanskiej)
Dominikanska, Arkady - od dworca to polecam z buta, najszybciej

wielkie dzięki dziewczyny
mam nadzieje,że jutro niepobłądze
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:14   #3605
scatty princess
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
powiedzmy ze ta druga randka wlasnie byla z bilardem . i wyprowadzil mnie na grunwaldzki do fugi, kolo biedronki. byla akurat jedna kanapa wolna, taka bez towarzystwa w poblizu w czesci dla nie palacacych.
a z lokali to moge polecic wroclove (na ruskiej). dobre drinki i zjesc chyba tez sie cos da. tzn nalesniki, sniadania tam serwuja, chleb ze smalcem i wiecej nie kojarze bo nic tam nie jadlam

oblookalam wlasnie Wroclove pub bardzo ladne wnetrze maja
Dziekuje Plywok

cos jeszcze ? jakies pomysly ??
noo Dziewczynki
Stary 2009-01-03, 23:28   #3606
201803120851
Konto usunięte

scatty princess to może ja podam parę miejsc sprawdzonych :

- kultowa już chyba Mleczarnia na Włodkowica, ciekawa muzyka i wystrój, wnętrze przyciemnione, oświetlane za pomocą świec i starych lamp. Dużo miejsca /2 poziomy/ , ale to popularne miejsce i mogą być trudności z miejscem szczególnie w czwartek wieczorem i weekend. Ceny w normie
- Czeski Film , duży wybór napojów - i zimnych i ciepłych, w karcie na końcu ciekawe zwroty po czesku , dla minusem jest wiecznie unoszący się zapach papierosów.
- Salwador - atutem są miękkie kanapy i siedzenia, kameralna z reguły atmosfera, puszczana jest muzyka hiszpańska i jazzowa ( przynajmniej taką kojarzę )
- 13 igieł - na górze normalne drewniane stoły i krzesła - na dole niskie stoliczki i pufy wypełnione takim jakby ''groszkiem'' - i już się robi luźniejsza atmosfera

Podałem takie typowe, ze się siedzi i rozmawia, jeszcze gdzie indziej się np. tańczy ( dlatego np. nie wymieniłam Jazzdy, która głównie jako night club funkcjonuje, ale w dzień też można wpaść, fajny wystrój, nieco wyższe ceny)

tutaj znajdziesz adresy i inne puby :http://www.dlastudenta.pl/lokale/ i http://www.e-wroclaw.com/lokale/spis.php

Zaciekawiłaś mnie tą knajpką francuską niedaleko Rynku, bo chyba nie kojarzę, o jakiej mowa,a brzmi fajnie. przybliżysz?
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 08:31   #3607
ilo16na
Zakorzenienie

Dziewczyny orientujecie sie jakie sa ceny wynajmu mieszkania we Wrocku?
Nie musi byc ladne i duze(takie dla 1 osoby i nie koniecznie w Centrum)

I jak z praca?
Konkretnie chodzi na razie o prace z wyksztalceniem srednim.
Czy w sklepach jest i centrach handlowych?(poza ulotkami ktorymi sie nie dorobie na mieszkanie)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 09:00   #3608
scatty princess
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily marlene Pokaż wiadomość
scatty princess to może ja podam parę miejsc sprawdzonych :

- kultowa już chyba Mleczarnia na Włodkowica, ciekawa muzyka i wystrój, wnętrze przyciemnione, oświetlane za pomocą świec i starych lamp. Dużo miejsca /2 poziomy/ , ale to popularne miejsce i mogą być trudności z miejscem szczególnie w czwartek wieczorem i weekend. Ceny w normie
- Czeski Film , duży wybór napojów - i zimnych i ciepłych, w karcie na końcu ciekawe zwroty po czesku , dla minusem jest wiecznie unoszący się zapach papierosów.
- Salwador - atutem są miękkie kanapy i siedzenia, kameralna z reguły atmosfera, puszczana jest muzyka hiszpańska i jazzowa ( przynajmniej taką kojarzę )
- 13 igieł - na górze normalne drewniane stoły i krzesła - na dole niskie stoliczki i pufy wypełnione takim jakby ''groszkiem'' - i już się robi luźniejsza atmosfera

Podałem takie typowe, ze się siedzi i rozmawia, jeszcze gdzie indziej się np. tańczy ( dlatego np. nie wymieniłam Jazzdy, która głównie jako night club funkcjonuje, ale w dzień też można wpaść, fajny wystrój, nieco wyższe ceny)

tutaj znajdziesz adresy i inne puby :http://www.dlastudenta.pl/lokale/ i http://www.e-wroclaw.com/lokale/spis.php

Zaciekawiłaś mnie tą knajpką francuską niedaleko Rynku, bo chyba nie kojarzę, o jakiej mowa,a brzmi fajnie. przybliżysz?
ooooo dziekuje

co prawda te stronki nic mi nie daja, bo potrzebuje czegos sprawdzonego przez Wizazanki (bo jak wiadomo Wizazanki gust maja dobry ) a tam w komentarzach to sto roznych glupot pisza ale Mleczarnia mnie zaintrygowalas (swiece itp - randka )

Knajpka francuska nie mam pojecia jak sie zwie, bo bylam tam tylko raz. Narazie napisze co pamietam, a jak zdobede nazwe to dopisze
so... jest w takiej malej uliczce kawalek za rynkiem w str. jakby grunwaldu (jakos niedaleko urszulanek), po prawej stronie, wchodzi sie chyba po 2 schodkach , lokal niewielki, podzielony jakby na dwie sale, taka z barem i ze stolami, wystroj zrobiony w starym stylu,klimatycznie... jadlam z moim Kumplem salatke z jednej michy takiej wieeeelkiej i bylo naprawde fajnie Gazety franuskie mozna poczytac, muzyka francuska chyba tylko leci (nie kojarze dokladnie, bo sie skupialam na jedzeniu, szczegolnie, ze nienawidze jezyka francuskiego)

ale wlasnie mi sie przypomnialo cos jeszcze
Jakas kolezanka mi ostatnio opowiadala o fajnej pizzeri na kielbasniczej albo nozowniczej.Kojarzycie cos??
Stary 2009-01-04, 09:06   #3609
201803120851
Konto usunięte

Ale to ma być mieszkanie/ pokój/ miejsce w pokoju ? wiem, że napisałaś 'mieszkanie' , ale na jedną osobę to wychodzi dość drogo, bo nawet na pipidówie kawalerka to wydatek min. 1800 zł., ceny samodzielnego pokoju ok. 500 - 900 ( przede wszystkim lokalizacja ma znaczenie, wprawdzie nie szukasz w Centrum, ale też nie szukaj na obrzeżach, bo będziesz dojeżdżała mnóstwo czasu).
Z pracą ? powinnaś znaleźć, w sklepach są spore rotacje. niby doba Internetu, ale i tak najlepiej wziąć CV w łapkę i chodzić po centrach handlowych, parę większych mamy, na pewno coś się znajdzie. ( a w marcu otwierają jeszcze jedno). Pozdrawiam

znów odsyłam do zapoznania się z przykładami : http://www.dlastudenta.pl/stancje/
Stary 2009-01-04, 10:55   #3610
yuki127
Raczkowanie

[quote=lily marlene;10333528] ( a w marcu otwierają jeszcze jedno). Pozdrawiam

Tak? Gdzie? O rany chyba żyję w innym świecie, ale nie kojarze
yuki127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 10:55   #3611
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Knajpka francuska nie mam pojecia jak sie zwie, bo bylam tam tylko raz. Narazie napisze co pamietam, a jak zdobede nazwe to dopisze
so... jest w takiej malej uliczce kawalek za rynkiem w str. jakby grunwaldu (jakos niedaleko urszulanek), po prawej stronie, wchodzi sie chyba po 2 schodkach , lokal niewielki, podzielony jakby na dwie sale, taka z barem i ze stolami, wystroj zrobiony w starym stylu,klimatycznie... jadlam z moim Kumplem salatke z jednej michy takiej wieeeelkiej i bylo naprawde fajnie Gazety franuskie mozna poczytac, muzyka francuska chyba tylko leci (nie kojarze dokladnie, bo sie skupialam na jedzeniu, szczegolnie, ze nienawidze jezyka francuskiego)
Ta knajpka to Le bistro parisien Odbyło się tam kiedyś małe spotkanie wizażanek Faktycznie dobre jedzonko i fajna atmosfera

Cytat:
Ale to ma być mieszkanie/ pokój/ miejsce w pokoju ? wiem, że napisałaś 'mieszkanie' , ale na jedną osobę to wychodzi dość drogo, bo nawet na pipidówie kawalerka to wydatek min. 1800 zł., ceny samodzielnego pokoju ok. 500 - 900 ( przede wszystkim lokalizacja ma znaczenie, wprawdzie nie szukasz w Centrum, ale też nie szukaj na obrzeżach, bo będziesz dojeżdżała mnóstwo czasu).
Z pracą ? powinnaś znaleźć, w sklepach są spore rotacje. niby doba Internetu, ale i tak najlepiej wziąć CV w łapkę i chodzić po centrach handlowych, parę większych mamy, na pewno coś się znajdzie. ( a w marcu otwierają jeszcze jedno). Pozdrawiam

znów odsyłam do zapoznania się z przykładami : http://www.dlastudenta.pl/stancje/

Eeee, 1800 za kawalerkę? Lekka przesada moim zdaniem, można znaleźć taniej ( ja tam płacę 1000, i to niedaleko od centrum).

A z pracą faktycznie problemu nie powinno być, sklepów jest od groma
Stary 2009-01-04, 11:23   #3612
scatty princess
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Ta knajpka to Le bistro parisien Odbyło się tam kiedyś małe spotkanie wizażanek Faktycznie dobre jedzonko i fajna atmosfera

ooo Sunny Tiger dokladnie o to mi chodzilo

A moze polecisz mi cos podobnego??

Dziewczyny a moze by cos z tajska kuchnia? moj przyszly Luby sie w tym lubuje , ja jeszcze nigdy nie jadalam...

edit : poczytalam o kuchni tajskiej i niekoniecznie przelknelabym to polaczenie smakow

a moze cos czeskiego? zeby mozna "zolty syr" zjesc, albo knedliczki? ?

przypomniala mi sie jeszcze fajna knajpka "La Terazza" bylam tam z 3 razy Bardzo smaczne i niedrogie wloskie jedzonko, fajnie przyrzadzone desery... tylko teraz mi odpada, bo to prawie na kozanowie jest...

Edytowane przez scatty princess
Czas edycji: 2009-01-04 o 11:29
Stary 2009-01-04, 11:30   #3613
*brydzia*
Rozeznanie

GG do *brydzia*

no lwasnie jakie otwieraja? bo cos niby kojarze, ale slabo...
na stronie http://forum.investmap.pl/index.php?...d06162ad046657
jest wiele o wszelkich inwestycjach...jak mam czas i nastroj to grzebie tam;PPP w sumie zaraz poczytam co z moja kochana galeria victoria oraz magnolia (Wałbrzych)

*brydzia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 11:45   #3614
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo Sunny Tiger dokladnie o to mi chodzilo

A moze polecisz mi cos podobnego??

Dziewczyny a moze by cos z tajska kuchnia? moj przyszly Luby sie w tym lubuje , ja jeszcze nigdy nie jadalam...

edit : poczytalam o kuchni tajskiej i niekoniecznie przelknelabym to polaczenie smakow

a moze cos czeskiego? zeby mozna "zolty syr" zjesc, albo knedliczki? ?

przypomniala mi sie jeszcze fajna knajpka "La Terazza" bylam tam z 3 razy Bardzo smaczne i niedrogie wloskie jedzonko, fajnie przyrzadzone desery... tylko teraz mi odpada, bo to prawie na kozanowie jest...

Nic tajskiego niestety nie znam

Z "czeskich" miejsc znam tylko pub z czeskimi piwami bodajże na Nasypowej, ale to zdecydowanie nie jest dobre miejsce na randkę W ogóle to miejsce polecam tylko i wyłącznie do celów posmakowania piwa bo jest ich dużo i naprawdę są dobre, ale jeśli chodzi o klimat to massssakra

Jeśli chodzi o jedzonko to ja lubię Mexico bar na Rzeźniczej i Espaniolę w Rynku (choć ostatnio trochę się tam pogorszyło). Obie knajpki mają fajne wnętrze i klimat, z tym że ciężko z wolnym miejscem wieczorkiem.
Stary 2009-01-04, 11:55   #3615
ilo16na
Zakorzenienie

lily marlene-dzieki za stronke(nie znalam)
Mysle ze od wrzesnia albo wczesniej bede na pol Wroclawianka
Moze gdzies razem pojdziemy na impreze

Wiec mysle nad znalezieniem tam pracy i mieszkania(zeby sie dalo tylko z pracy oplacic mieszkanie i miec na jedzenie )

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-04, 13:06   #3616
scatty princess
Zadomowienie

Kochane dziekuje za knajpki cos pokombinuje :P

a teraz kolejne pytanko ??

Otwarto moze juz krakowska w 2 strony?? ?
Stary 2009-01-04, 13:16   #3617
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane dziekuje za knajpki cos pokombinuje :P

a teraz kolejne pytanko ??

Otwarto moze juz krakowska w 2 strony?? ?
Tak, ale tylko dla samochodów A ja tam na uczelnię jeżdżę w weekendy i mam tego serdecznie dość, buuuu
Stary 2009-01-04, 16:31   #3618
scatty princess
Zadomowienie

Cytat:
Tak, ale tylko dla samochodów A ja tam na uczelnię jeżdżę w weekendy i mam tego serdecznie dość, buuuu
a to pewne??
ja przez to musialam na uczelnie jezdzic na obkolo, bo dojezdzam od str. ksiezy malych, a tak to jutro jupi ;]
Stary 2009-01-04, 17:11   #3619
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Tutaj o tym piszą: http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,94...z_otwarta.html
Stary 2009-01-04, 17:39   #3620
201803120851
Konto usunięte

W zasadzie to nie jest nowe, tylko odnowione centrum, a dokładnie Renomę na Świdnickiej. Ma być powiększone o jedno skrzydło bodajże i lepiej zagospodarowana przestrzeń handlowa.

http://☠☠☠☠☠☠☠☠/6bh9

Co do cen wynajmu : mówię ceny, które pamiętam z poszukiwań lub które płacą znajomi, widać można i taniej znaleźć także gratulacje jak się udało Z knajpek meksykańskich wolę Espaniolę, imho smaczniejsze jedzenie i bardziej kameralnie, choć co za tym idzie - > faktycznie czasem trudno o miejsce

Edytowane przez 201803120851
Czas edycji: 2009-01-04 o 17:41
Stary 2009-01-04, 19:14   #3621
mimix86
Raczkowanie

GG do mimix86

Zgłasza się rodowita Wrocławianka ;-)
mimix86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 20:35   #3622
olcik_07
Zadomowienie

GG do olcik_07

Cytat:
Nieprawda, Krakowska jest otwarta w obie strony dla autobusów również ja mieszkam na Książu, przystanek od Krakowksiej mozna by rzec i linia 703 i 114 bodajże jeżdzą normlanie przez Krakowską. 134 jeżdzi górą - ta obwodnicą. Ja tak codzennie do szkółki popylam
Stary 2009-01-04, 20:39   #3623
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziewczyny, jak jest z biletami, od wakacji nie kupowałam miesięcznego imiennego, czy legitymację wraz ze zmianami cen też się zmieniły, czy nadal są stare, tylko znaczki z tańszą ceną?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 20:56   #3624
201803120851
Konto usunięte

Jeżeli chodzi o bilet imienny to nie ma teraz kombinacji znaczek + legitymacja ( że taki biały kartonik) tylko imienny wygląda identycznie jak stary- i nowy bilet na okaziciela tyle że na nim piszesz swoje imię i nazwisko i w razie czego masz wykazać, że ty to ty

tu masz stawki : http://www.wroclaw.pl/m70276/ , jest tańszy o te parę złotych, ale zawsze coś
Fajną opcją jest bilet miesięczny na dwie linie, bo
- W przypadku linii nocnych bilet imienny na dwie dowolne linie będzie ważny na odcinkach pokrywających się z trasami linii, których numery wpisane są na bilecie.
-Bilet okresowy imienny na dwie dowolne linie w granicach oraz poza granicami miasta za 48 i 24 zł, ważny jest zarówno na liniach, których numery wpisane są na bilecie, jak również na innych liniach (tramwajowych i autobusowych), których trasy pokrywają się z wybranymi liniami.

czyli de facto możesz jeździć więcej niż dwiema liniami na odcinkach, gdzie trasy się pokrywają
Stary 2009-01-04, 21:12   #3625
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
a to pewne??
ja przez to musialam na uczelnie jezdzic na obkolo, bo dojezdzam od str. ksiezy malych, a tak to jutro jupi ;]
hahaha takiej odmiany nazwy tej dzielnicy jeszcze nie slyszalam. Dobre! ale to raczej nie od ksiedza, hehehe

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 21:18   #3626
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Jeżeli chodzi o bilet imienny to nie ma teraz kombinacji znaczek + legitymacja ( że taki biały kartonik) tylko imienny wygląda identycznie jak stary- i nowy bilet na okaziciela tyle że na nim piszesz swoje imię i nazwisko i w razie czego masz wykazać, że ty to ty

tu masz stawki : http://www.wroclaw.pl/m70276/ , jest tańszy o te parę złotych, ale zawsze coś
Fajną opcją jest bilet miesięczny na dwie linie, bo
- W przypadku linii nocnych bilet imienny na dwie dowolne linie będzie ważny na odcinkach pokrywających się z trasami linii, których numery wpisane są na bilecie.
-Bilet okresowy imienny na dwie dowolne linie w granicach oraz poza granicami miasta za 48 i 24 zł, ważny jest zarówno na liniach, których numery wpisane są na bilecie, jak również na innych liniach (tramwajowych i autobusowych), których trasy pokrywają się z wybranymi liniami.

czyli de facto możesz jeździć więcej niż dwiema liniami na odcinkach, gdzie trasy się pokrywają
dzięki wielkie Dla mnie na dwie linie się nie opłaca, bo nie jeżdżę dwoma stałymi trasami, a wieloma, więc i tak musiałabym kupować bilety, a tego najbardziej nie lubię- a tak mam ten imienny w portfelu i nie muszę sobie zaprzątać głowy, że np. jednak muszę się przesiąść, na przystanku nie ma automatu, a mi się skończyły bilety
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 22:46   #3627
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Nie raz długo nikt tu nie pisze, a tu nie było mnie chwile i już 3 strony zapisane i o to chodzi! ja na święta i sylwka byłam w górach. Powiem Wam, że Sylwester był gruby. Była taka biba, że mam jeszcze siniaki na nogach xD oczywiście pozytywnie;]
Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
widzialyscie gdzies moze czarne dlugie rekawiczki? chodzi mi o takie z materialu, ktore bym mogla zalozyc do sukienki na studniowke najlepiej z odkrytymi palcami. bo widzialam ale cale zabudowane (tzn normalne) w pasazu grunwaldzkim, jednak kosztuja 60 zlotych. i mysle ze moze znajde gdzies taniej. bo w sumie nie chcialabym wydawac tylu pieniedzy na rekawiczki, ktore zaloze tylko raz
w Colloseum i w H&Mie można kupić za ok 30zł. Ale są z zakrytymi palcami.
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie sie jakie sa ceny wynajmu mieszkania we Wrocku?
Nie musi byc ladne i duze(takie dla 1 osoby i nie koniecznie w Centrum)

I jak z praca?
Konkretnie chodzi na razie o prace z wyksztalceniem srednim.
Czy w sklepach jest i centrach handlowych?(poza ulotkami ktorymi sie nie dorobie na mieszkanie)
jeśli chodzi o mieszkanie to Ci nie pomogę, ale jeśli chodzi o pokój, to z tego co wiem po swoich znajomych, to płacą ok 400zł-500zł za osobę.

Edytowane przez AGATkA_eSZ
Czas edycji: 2009-01-04 o 22:48
AGATkA_eSZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 22:49   #3628
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcik_07 Pokaż wiadomość
Nieprawda, Krakowska jest otwarta w obie strony dla autobusów również ja mieszkam na Książu, przystanek od Krakowksiej mozna by rzec i linia 703 i 114 bodajże jeżdzą normlanie przez Krakowską. 134 jeżdzi górą - ta obwodnicą. Ja tak codzennie do szkółki popylam
ooo, w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd i cieszę się jednocześnie że jest inaczej
Stary 2009-01-04, 22:57   #3629
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo, w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd i cieszę się jednocześnie że jest inaczej
już ja Ci wprowadzę w błąd! masz przechlapane;]
Stary 2009-01-04, 23:05   #3630
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
już ja Ci wprowadzę w błąd! masz przechlapane;]
oooo, patrzcie, wróciła i już dym robi

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości