|
|
#3361 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach, i jeszcze jedno ;D To, że się nie udzielam, nie znaczy, że mnie tu nie ma. Czuwam xD Czy coś tam ;D. I musze się pochwalic, że jako maniaczka butów na święta dostałam dwie pary- jedna para to zgniłozielone oxfordy, druga to sznurowane botki- jeśli kojarzycie strój Little J (sukienka w czarno-czerwona kratkę, maxi krótka, ale to nic nowego, w jednym z tych odcinków, w których chciała się zrzec bycia córką Rufusa), to łątwo sobie wyobrazić, bo są podobne ![]() A, jeszcze coś- pytanko co do tej cudnej opaski z perełek: czy ona jest wygodna? Bo nawet myślałam, żeby sobie ją kupić, ale wydaje mi się, że te perełki będa mi się zsuwać z głowy...
|
|
#3362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do opaski - chodzi o tę na gumce z 3 rzędami perełek? Mi się z głowy nie zsuwa, ale usunęłam te największe perełki, bo one m.in mnie cisnęły w głowę, były na krótszej żyłce niż te pozostałe. |
|
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam poniekąd pytanie związane z Plotkarą. Czy kojarzycie ten utwór? Bo mam wrażenie, że słyszałam go własnie w GG http://www.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.gossipgirl.tv/gossip-girl-music.html odcinek 18 chyba 1 sezon
|
|
#3365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
Kokardki zrób z tasiemek kupionych w pasmanterii
Ale rajstopy/podkolanówki z "narysowanymi" kokardkami są z Veneziany np![]() EDIT: jakiś filmik z nowego odc Plotkary, ja nie oglądałam http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,61..._odcinkow.html A moje dzisiejsze zakupy - 3 opakowania tofu:P KONIEC A tak mi zależało na tej opasce perełkowej z HM.
Edytowane przez dagus90 Czas edycji: 2009-01-03 o 21:38 |
|
|
|
#3367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oui, właśnie o te mi chodziło. To może się skuszę )Edit: Ranyyyy Chuck, co Ty robisz -_-''
http://modna-komoda.blogspot.com http://facebook.com/modnakomoda ... WPiA UMCS - V ROK Edytowane przez Cyss Czas edycji: 2009-01-03 o 21:42 |
|
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
A mnie się troszkę ponudziło i postanowiłam wrzucić trochę zdjęć. Mam nadzieję, że się nie powtarzają, a jeśli tak to z góry bardzo przepraszam
|
|
|
|
#3370 |
|
Rozeznanie
|
cd.
|
|
|
|
#3371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam poniekąd pytanie związane z Plotkarą. Czy kojarzycie ten utwór? Bo mam wrażenie, że słyszałam go własnie w GG http://www.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE
tak jest z gossip girl i z filmu 21 chyba leci na poczatku go piosenka extra
Edytowane przez grizz Czas edycji: 2009-01-03 o 22:01 |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy wypad udany
Dałam radę w 11cm butach, i znalazłam kilka świetnych rzeczy. Kupiłam pierwsze w życiu mega wąskie rurki (czarne), torebkę na studniówkę, luźne Serenowate bluzki więc jestem w bardzo dobrym humorze
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnie zdjęcie w pierwszym poście Martagda: strój B jest tu moim zdaniem okropny ;/ Wszystko było by dobrze, gdyby nie te leginsy!
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie: długo nie mogłam się przełamać do jazdy samodzielnej, ale teraz jest super, bo np. tata nie musi nas z mamą wozić na zakupy, jedziemy sobie same na ile chcemy. Warto przełamać strach, na prawdę! Po trzecie: błagam, podziel się zdjęciami, szczególnie chciałabym zobaczyć spodnie Po czwarte: również - błagam, podziel się must have listą, zdradź co tam zamierzasz wprowadzić do szafy, myślę że niejednej z nas może to pomóc |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ja też kupiłam takie jeansy jak 2 skóra, pierwszy raz udało mi się na takie trafić. Zazwyczaj w przymierzalni były obcisłe a w domu już się rozciagały
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
koniecznie się pochwal! Dzisiaj znowu buszowałam po wyprzedażach, tym razem ciuszki bardziej w stylu Sereny 1. krotka militarna kurteczka, Zara 2. kamizelka z bardzo podobnym wykonczeniem , Zara3. proste zamszowe kozaczki do połowy łydki, Venezia 4. koszula, do złudzenia przypomina tą z odcinka o Święcie Dziękczynienia, lumpeks ![]() 5. koszulo/tunika w czarno-blekitne prążki,na zdjęciu wyszła dziwnie prześwietlona ;p, Bershka 6. wełniana, granatowa kamizelka, lumpeks
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamieszczam te które miała Jenny, są boskie. Widziałyście gdzieś coś podobnego? |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mm .. ale zakupy, świetne
|
|
#3383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam też kilka par ślicznych bucików w Venezii, ale jakoś nie jestem pewna czy ktoreś z nich kupic,przez te obcasy kompletnie nie nadawałyby sie na codzien, do szkoly
XOXO Edytowane przez kostka307 Czas edycji: 2009-01-04 o 01:48 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najładniejsze są drugie, jednak ich fason uniemożliwia dłuższe chodzenie to przez ten zadarty czub (mierzyłam je) nacisk pada na zbyt mały wycinek stopy, unikam takich butów jak ognia ![]() pierwsze są świetne. zamsze też ładne, szkoda że w naszym klimacie można je nosić tak rzadko ![]() może nie będziesz nosić ich na co dzień teraz, ale za dwa lata już owszem edit: http://www.youtube.com/watch?v=O31UE...e=channel_page
Edytowane przez cheshire-cat Czas edycji: 2009-01-04 o 09:00 |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzą mi się jakieś takie ładne botki Szczęście jest takie, że w tym roku zima lekkie więc cały czas w półbutach latam.
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie że w 2005 roku wyszedł film "Gossip girl" i rolę Blair dostała Lindsay Lohan?
|
#3387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bez LINDSAY LOHAN na szczęście! Jakby ona grała Blair to chyba bym tam pojechala i najpierw zabiła reżysera, a póżniej ją samą..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3389 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle czekałyśmy, a już we wtorek obejrzymy nowy odcinek! Cytat:
Lubię ją w takich wydaniach.Cytat:
![]() 2. Gdybym mogła to wsiadłabym i dziś do samochodu,ale muszę czekać ze względu na wiek... Najprawdopodobniej w wakacje będę robić kurs (18. urodziny mam w październiku) 3. Własnych zdjęć nie mam, ale wstawiam zdjęcia "moich" spodni, zapożyczone od Wizażanek (AsikL i Bulby bodajże) ![]() 4. Ok, oto skromna lista: - Na pierwszym miejscu - kolekcja kardiganów we wszystkich kolorach (to takie moje modowe marzenie) W pierwszej kolejności szary i czarny. - Czarne, klasyczne buty na obcasie - Chusty, m.in. ludowa, czerwona, granatowa, szara i w zebrę;P - Rozkloszowana spódnica, najlepiej z wysokim stanem - Bluzki z żabotami/kokardami - Pasek na gumie na talię, najlepiej z zapięciem w kształcie serca - Czarna narzutka/żakiecik w nowoczesnym stylu - Kamizelka/lki - Sukienki na codzień - Opaski - Botki na obcasie i z letnich: - Biała szeroka tunika - Szerokie jeansowe szorty - Sandały na platformie - 'kwadratowe' okulary muchy Cytat:
![]() Np. wiem, że juz nigdy nie kupię żadnych jeansów z NewYorkera; spodnie po 2 praniach mam o 2 rozmiary za duże (a w przymierzalni leżały idealnie...) Cytat:
![]() Kurtka, pierwsza kamizelka i tunika/sukienka są cudowne Dopiero teraz przeczytałam te opisy stylu B, S i J. Tam pisze, że Serena ma przedłużane włosy Mój ideał, do którego wzdychałam jest... doczepiony![]() W moim mózgu zaszły automatyczne zmiany hierarchii włosowych wartości.
Edytowane przez picnic Czas edycji: 2009-01-04 o 12:20 |
|||||
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam sliczne spodnie w bershce w przymierzalni ledwo sie w nie wciskalam a teraz mi wiszą, na szczescie ciocia TZta jest krawcowa i mi je wlasnie zweza. Dlatego jestem max zadowolona z tych z cubusa, nawet jesli nie sa bardzo niskimi biodrowkami (bo takie uwielbiam)
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Ja też ubolewam, że nie ma u mnie np. Bershki, Stradivariusa, Oysho itd.
Ja noszę normalnie, jak zwykłe opaski.
, muszę ją rozciagnąć, a jak jeszcze będzie spadać, to znaczy, że to wina materiału, eh.
. Z gossipkowskich rzeczy bluzeczka na którą długo polowałam i w końcu Upolowałam (tylko kolor nietrafiony). Od razu skojarzyła mi się ta góra z B (załącznik. dół taki prosty więc nie robię zdjęć ^^). Opaski wszędzie takie same- nudne lub wręcz przesadzone, więc dzisiaj żadnej 

koniecznie się pochwal!