![]() |
#4471 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Myślałam, myślałam i wymyśliłam
![]() Chcę: Gucci Rush2 DKNY Woman Euphoria Blossom Noa
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Raczej mam zachcianki niz marzenia
![]() ![]() ![]() Edytowane przez trihomonas Czas edycji: 2009-02-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Właśnie na mojej liście wylądowała nowość DSquared2, She Wood. Ktoś pamiętam że miał to w kolekcji? Naprawdę piękny no i ten flakonik z drewnem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
BAN stały
|
Elle edp.NR for Her i Flowerbomb extreme - to musze kupic w najblizszym czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Po dzisiejszym zlocie pachnących Krakowianek lista marzeń wydłużyła się o Hinoki i Ambre Fetiche. I wcale mnie to nie cieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Moje pozycje MUST HAVE. Bardzo zwyczajne, bez "wydziwiania". Ale co ja poradzę, że mój gust jest taki, a nie inny?
- Flowerbomb 100 ml (jak szaleć, to szaleć ![]() - Code edp, malutkie 30 ml wystarczy - Ralph (na lato ![]() - Zapas envy me i Bright Crystal. |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dwa zrealizowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje Princesko! Sliczny zapach. Mi sie juz skonczyl, za jakis czas zaczne sie rozgladac za nim;-)
Niedawno kupilam sobie Code na przecenach w UK;-) Zycze Ci jak najszybszego zdobycia tego pieknego zapachu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Najtaniej widzialam w Superdrugu :30ml za 28,99 funta. Dla porownania w Bootsie maja po 30 czy 31 funtow.
Ja zas kupilam caly zestaw : woda perfumowana 30ml + balsam do ciala 2x50ml . Calosc- 21,85 funta;-) Przecenione z 34 funtow. Ponizej fotka: |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hawo czy można by Cię jakoś poprosić o nadsyłanie wieści co gdzie i w jakich przecenach perfumeryjnych jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
BAN stały
|
a nie wpadlas przypadkiem na cala 75ml flache Code w dobrej cenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Alez oczywiscie. Moze chcesz na maila ode mnie takiego "newslettera"? ;-)
Z tym, ze ja mam w okolicy tylko 3 perfumerie. Debenhams - Boots - Superdrug. No i malutki sklepik The Parfum Shop. Ale krece sie po nich czesto, bo jestem uzalezniona i uwielbiam cos tam powachac, cos tam psiknac no i oczywiscie cos tez zakupic;-)))))) Obecnie w kazdej z perfumerii sa przeceny zestawow swiatecznych. Z reguly o 10 funtow w dol. Podrzuce linki, z tym ze bierzcie pod uwage, ze czasem jakis zestaw jest na stronie a nie ma go w sklepie lub odwrotnie. Na przyklad Code juz nie ma na stronce Bootsa a nadal jest przeceniony w sklepie. Linki: BOOTS: http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?langId=-1&Ntk=DIM_PARENT_CATEGORY _IDS&Nr=AND(DIM_PREMIUM_B RAND_FLAG%3aN%2cDIM_PAREN T_PRODUCT_ID%3aIS_PARENT) &landId=-1&catalogId=11051&Nty=1&c ategoryParentId=32341&No= 0&Ntt=42402&storeId=10052 &Ntx=mode%2bmatchall&N=0& categoryId=42402&st=categ ory DEBENHAMS: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...8&pageSize=999 Jesli interesuje Cie konkretny zapach, daj znac , chetnie na priva, zerkne przy okazji na ceny. Bo tak jak patrze na te linki, to polowy zestawow z Debenhamsa nie ma tej stronce a sa w sklepie. Princesko niestety ale 75ml Code jest tylko w standardowej cenie. Nigdy nie widzialam Code w przecenie. A uwierz mi, ze rozgladalam sie wszedzie. gdyby nie ta obnizka to bym go kupila chyba na wolnoclowce. Edytowane przez Hawa Czas edycji: 2009-01-04 o 02:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edyt: Co za przeceny! Dobrze, że mnie nie ma tam a jestem tu ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-01-04 o 02:22 Powód: edycja opadającej szczęki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
A ja akurat jestem w UK, promocje mnie kusza i czasem ulegam.
Teraz jade do Polski na tydzien, na wolnoclowce musze powachac kilka zapachow i obawiam sie, ze moja lista marzen wydluzy sie troche;-) Mam ogromna ochote na jabluszko Niny Ricci. Mam probki, ale chce miec caly flakon. Korci mnie tez Lolita Lempicka, musze powachac 2 zapachy i wtedy podejme decyzje. No i Coco Mademoiselle... Midnight Poison chwilowo zawieszam, bo kupilam zgrzewke probek;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
BAN stały
|
Cytat:
No wlasnie, tak sadzilam, ze 75 ml w przecenie to tylko moje marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Princessko, da sie upolować okazyjnie Code na allegro. Mnie sie udalo za 100 zł kupic 75ml wody toaletowej
![]() Chcialabym aktualnie najbardziej Crystal Noir edt. Wtedy moja kolekcja byla by kompletna ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-01-04 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wow! A u kogo kupilas w tej cenie? Bo ja nawet 30 ml ogladalam za ponad 130 zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Marze o:
- flaszce Molecule 01 - flaszce Flowerbomb Extreme - flaszce malusiej a nawet odleweczce Black Tourmaline - flaszce Chypre Rouge i chyba wsio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Princesko ja polecam zagladanie na ebay, tam tez jest sporo cenowych okazji. A teraz perfum w dobrych cenach jest jeszcze wiecej, bo ludzie po swietach sprzedaja nietrafione prezenty.
Ja dzisiaj ustrzelilam Anais Anais za 5 funtow..... Aukcja konczyla sie rano, nikt nie licytowal, wiec wygralam bez problemu;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak wlasnie planuje uskutecznic polowanie na Angielskim Ebayu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Tylko ostrzegam, to wciaga;-))) Zeby potem nie bylo na mnie;-))))
Z Diora tez sa zestawy prezentowe, ale tylko Poison - Midnight Poison i Jadore. Addict jest tylko w zestawie miniaturek za 17 funtow. Malutkie to, bez atomizera, nie polecam;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Ja widziałam poprzeceniane zestawy addict ale fakt porozchodziły się najszybciej. Pure Poison też w przecenie, podobnie Dune.
Fakt że ceny w polskich perfumeriach znacznie niestety odbiegają na niekorzyść od zachodnich, ja jednak będę sie upierać że wszystko można znaleźć na allegro ![]() Co do Code, udało mi się upolować 50 ml EDP plus 200 ml balsam za !!!fanfary!!! 37 euro. Była przecena 40% plus do Metra dodawali kupony zniżkowe na 5 euro...żal było nie brać. 75 ml w promocjach nie widziałam. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-01-04 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Brawo! No to kolejny zestaw trafil w dobre rece;-) W takim razie niedlugo pstryknij uaktualnienie kolekcji;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
To ja Cie trzymam za slowo. Obkup sie a potem pstrykaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.