|
|
#3391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
http://www.youtube.com/watch?v=2qwD2...eature=channel alternatywne zakonczenie ;d
juz slabo pamietam pierwsza serie, mysle,ze czas zrobic sobie powtorke ![]() ile do nowego odcinka? 2 dni?!?! ![]()
|
|
|
|
#3392 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja własnie mam tylko czarne botki na obcasie ale bardzo wygodnym i stabilnym także w nich najczęściej śmigam + szare kozaki do kolan, kilka par szpilek ale takich typowo na jakies wieksze wyjscia i japonki na obcasiku (o dziwo bardzo wygodne ) ale żeby w obcasach śmigać codziennie to jakoś nie mogę się przekonać, zimą wskakuje w kozaki na plaskim, latem baleriny i sandały ![]() Cytat:
Cytat:
zaczęłam szukać własnie czegoś na codzień, a to wcale nie jest takie łatwe na lato też marzą mi się jakieś fajne sandałki i obowiązkowo - sukienki. Narazie mam aż jedna
|
|
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,też mi sie kojkarzą ze stylem Sereny możesz napisać ile za nie zapłaciłaś?? ![]() a jak Wam sie podobają sukienki na zdjęciach poniżej ??(mają być w H&M za 119 i 129zl )
|
|
#3394 | ||
|
Rozeznanie
|
yhy, dobrze widzisz ... biało: ich wątek przypomina mi brazylijską telenowelę, słowo daję ![]() Cytat:
Ta kurtka jest booooska. Uwielbiam styl carskiej Rosji, strasznie inspirujący ^^Cytat:
allegro, Atmosphere W wątku bodajże studniówka 2009 znalazłam booossskie sukienki, jedna z nich bardzo Blairowata, zakochałam się *_*
|
|
#3395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do sukienek, to też właśnie mnie coś na nie wzięło;P Chyba za sprawą Blair Dotychczas znalazłam tylko jedną taką na codzień, granatową (i w normalnej cenie).Cyss - boooskie buty
Edytowane przez picnic Czas edycji: 2009-01-04 o 13:00 |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. kurtka przeceniona z 199zl na 99zl 2. kamizelka - z 129zl na 79zl 3. kozaczki z 299zł na 199zł 4. koszula 17zł 5. tunika 69zł (chyba też po przecenie ) 6. kamizelka 21zł
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kilka sukienek na co dzień. Dwie z nich nadają się na zimę, 2 letnie. Dziewczyny zawsze strasznie się dziwiły, jak przychodziłam do szkoły w sukience w "normalny" dzień
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez sie bardzo podobaja sukienki zaprezentowane powyżej przeze mnie
![]() tą 1 połączylabym z jakimś bolerkiem/sweterkiem(rozpinanym) i z mnóstwem złotych łańcuchów/łańcuszów + obowiązkowo wysokie obcasy,ponieważ sukienka wydaje sie być długa ![]() a tą 2 zestawiłabym może z czarnym kardiganem i czerwonymi rajstopami coś a la Blair + bransoletkiobydwie są bardzo kobiece ![]() co Wy na to moje drogie ??
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez sie bardzo podobaja sukienki zaprezentowane powyżej przeze mnie
![]() tą 1 połączylabym z jakimś bolerkiem/sweterkiem(rozpinanym) i z mnóstwem złotych łańcuchów/łańcuszów + obowiązkowo wysokie obcasy,ponieważ sukienka wydaje sie być długa ![]() a tą 2 zestawiłabym może z czarnym kardiganem i czerwonymi rajstopami coś a la Blair + bransoletkiobydwie są bardzo kobiece ![]() co Wy na to moje drogie ??
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Troche z plotek
![]() Gwiazdor Gossip Girl, Ed Westwick wyznał, że od lat jest wielkim fanem Davida Beckhama, kiedy jednak dane mu było spotkać swojego idola, tak po prostu uciekł, nie mówiąc mu nawet cześć. Młody aktor spotkał piłkarza na prywatnym przyjęciu Manchester United zorganizowanym w Nowym Jorku. Ed miał Beckhama dosłownie na wyciągnięcie ręki, jednak w jednej chwili sparaliżował go strach. To było bardzo wystawne przyjęcie, na które zaproszono mnóstwo sław. Przy stole obok siedział David Bowie, uściskałem dłonie George'owi Clooneyowi. Prawdziwy szok przeżyłem jednak, kiedy poszedłem do toalety. Otwieram drzwi, a tam sam David Beckham. Nie potrafiłem nawet się z nim przywitać, zwyczajnie wybiegłem. Mój przyjaciel przekonywał mnie, że powinienem podejść do niego i powiedzieć po prostu cześć, ale nie mogłem tego zrobić. To było śmieszne, że jedyne co potrafiłem w tamtej chwili zrobić, to uciec - opowiada Westwick.
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szukając jakiegoś wzoru CV do szkoły przez przypadek wcisnęłam w google CW (nie wiem jakim cudem :P) i co znalazłam na pierwszej stronie? http://www.cwtv.com/shows/gossip-girl Gossip Girl! Nie przejrzałam jeszcze wszystkiego, ale jest tam dużo zdjęć (duuuuuużo), jakaś gierka (niestety nie ubieranka ) i nawet te fotki Aarona, co robił Serenie (wiem, ze już były, ale tu zdają mi się jakieś takie wyraźniejsze) no i inne "rzeczy". W każdym razie można tam przesiedzieć naprawdę długo ![]() Ostatnio przejrzałam sobie Szafę Karly (zagraniczna, była wspominana) i zauważyłam, że ona ma mnóstwo takich hmm...marynarek/żakiecików w stylu S! Jeeej, zapragnęłam kilka, ale na mnie wyglądają potwornie- chyba ramiona mam za wąskie :/
|
|
#3402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
gdybym ja spotkała eda to prawdopodobnie bym zemdlała z wrażenia
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym się zaczęla pewnie szczerzyć jak głupia
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
http://www.bettiepageclothing.com/pr...all-seasons%2F
Sukienka B ![]() Też mam must-have listę, ale skromniejszą -rurki szare -biała koszulka (nie mam!) -klasyczne czarne szpilki, ale porządne, bo w tych co mam nie można wyjść na dwór -obcasy, ale jakieś szalone -muszę zainwestować w kurteczki i żakiety -mała czarna -dodatki, biżuteria bo tego mało mam -no i sukienki na co dzień (bo na pewno mi jeszcze kasa zostanie, hahaha) ach, no i torba duża, czarna Edytowane przez Luthce Czas edycji: 2009-01-04 o 17:43 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 |
|
Rozeznanie
|
Ja na moją liste must have musialabym chyba dopisać osobistego styliste, od godziny stoję przed szafą i nie mam pojecia co ubrac jutro do szkoły ! ;p
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
A mnie natchnęło wczoraj wieczorem i wydaje mi się, że wyszedł mi nieco Serenowaty zestaw
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalisz się jaki?
bo ja jestem w kropce
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro ubioeram, czarne botki przed kolano, bardzo obcisle rurki granatowe
i mysle nad gora: albo czarny dluugi bo za pupe sweter z takim duzym szerokim golfem i na to zielony pasek w tali i zakiecik czarny, albo bezowa bluzeczka z zabotem (wklejalam fotke) czarny kardigan i czarny zakiecik?
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro klasycznie chyba. biała koszula z bufkami, kamizelka na guziczki sweterkowa, ciemna rurki i kozaki do kolana czarne, a w szkole balerinki czarne:P
|
#3411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja się zastanawiam czy do czerwonego sweterka mogę ubrać chustę w panterkę, czy to jednak zbyt odważne (jak dla mnie) połączenie... |
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba nie odważyłabym się na takie zestawienie, w ogole jakos nie przepadam za ostrą czerwienią, w tym kolorze toleruje tylko lakier do paznokci także osobiscie wybralabym coś w bardziej stonowanym odcieniu No i po dłuzszym namyśle - czarne krociutkie szorty, czarne rajstopy, czarne kozaki z Venezii (z ostatnich zakupów) a na góre szyfonowa bluzka z Zary o luźnym fasonie w gołębio-szarym kolorze w drobne wzorki + kamizelka z futerkiem
|
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
o god, poważnie wiecie w co się jutro ubierzecie?
wątpię czy kiedykolwiek potrafiłabym się na tyle zmobilizować ![]() byłam dziś na zakupach i widziałam przepiękne botki a la jenny, (apia) jednak miały z 15cm wysokości szaalone.kupiłam za to śliczne szpilki w venezi, cieniowany kardigan, dwa paski do talii i jeszcze kilka rzeczy. kocham przeceny ![]() moja lista must have też byłaby dosyć długa.. ale ograniczając się do najważniejszych: - botki a la jenny - więcej chust (uwielbiam je, mam kwiatowe, ludowe, panterkowe i ciągle mi mało) właśnie, widziałyście gdzieś takie kwadratowe chusty? wszędzie tylko szale i szale wr |
|
|
|
#3415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram, ten kto wymyslil przeceny jest moim idolem
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Rozeznanie
|
byłam dziś na zakupach i widziałam przepiękne botki a la jenny, (apia) jednak miały z 15cm wysokości
szaalone.kupiłam za to śliczne szpilki w venezi, cieniowany kardigan, dwa paski do talii i jeszcze kilka rzeczy. kocham przeceny ![]() czy wkleisz może zdjecia swoich nowych zdobyczy?? i podasz ceny?? muszą to być bardzo udane zakupy
|
|
#3418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz juz wiem :P-czerwony kardigan i apaszka w panterke
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
Ja na uczelnie jutro ubiorę: materiałowe, brązowe szorty (a raczej krótkie spodnie- bo trochę przed kolano są), do tego czarne rajstopy, czarne płaskie botki, różową bluzkę (tą, którą wczoraj wklejałam) i na to szary sweterek z aksamitna wstążeczką w pasie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Szczęście jest takie, że w tym roku zima lekkie więc cały czas w półbutach latam.
koniecznie się pochwal! 

wątpię czy kiedykolwiek potrafiłabym się na tyle zmobilizować