![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię DIOR, ESTEE LAUDER, GIVENCHY ITP:)
podkład YSL, Teint Mat Purete, kolor nr 5 zużycie 5 %
Armani podkład rozświetlający kolor 6 zużycie 5% guerlain parure w kompakcie kolor beige parafaitużyty ze 5 razy wraz z pokrowcem aksamitnym meteoryty guerlain kolor pink fresh pojemność 8g pełnowymiarowa miniatura jest tam tego sporo i na bardzo długo starczy nowe nigdy nie używane na 1 miejscu podkład armani,pozniej podkład ysl lub parure-tylko musiałabym spojrzec kolorki i na koncu meteoryty.jesli cie interesuje to moge oddac meteoryty za meteoryty-tzn.odsypke beige chic 8 gram za pink fresh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
Meteoryty beige chic mam bo mam wzsystkie miniaturki tylko pink fresh nie chce bo mam ostatnio czerwone plamy na policzkach których nie mogę się za diabła pozbyć ale chętnie przygarne tę palete diora kopertkę tę z brązującym pudrem i tam coś jezscze co pisałam jak chcesz możemy się dogadać na pw |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Odpiszę wszystkim jeszcze w tym tygodniu przepraszam za tę opieszałość, ale w poniedziałek tata mi umarł rodzinka urządza mi piekło tzn ciotka z babcią, że mama moja powinna mnie dzieci i męża wywalić z domu wogóle dziwne ,że jeszce żyję wszystkim odpowiem w tygodniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
witaj, byłabym chętna na podkład YSL i meteorki pink fresh (pisałyśmy o tym u mnie w wątku)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za meteorki pink fresh? EDIT: tygrysku dopiero przeczytalam Twojego posta powyzej. wspolczuje. trzymaj sie i zycze Ci pomyslnosci w Nowym Roku ![]() ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-01-01 o 19:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Co to za paletka w poście drugim najbardziej po lewej u dołu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
czesc
znajdziesz cos u mnie w watku za twoj podkład Armani lub ysl? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
Interesuje mnie:1. Lancome, Photogenic Lumessence Light Mastering Smoothing Makeup - kolor 04 do normalnej lub lekko opalonej cery -ubytek ok 5-7% niestety dla mnie kolor jest za jasny - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
powiem szczewrze,że bardzo by mi zależał na twoeim podkładzie armani,ponieważ ja jestem ze Śląska i tutaj nigdzie nie ma tej kioloróki
co Ty na taką wymiankę dodam tylko,że ja ten podkład lancome kupilam w polskiej sephorze przed swietami pozdarwiam basia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
mozesz zrobić zdjecia tych 3 podkładow i tego fluidu armaniego rozowo-pomaranczowego oraz meteorytow??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Tygrysku, a co ze mna?
![]() mam chrapke na meteorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz przeczytałam o śmierci towjego taty-bardzo mi przykro i doskonale Cie rozumiem bo mnie nie tak dawno spotkało to samo
tygrysku w sumie to bylo by mi obojętne ,który podkład byłabys w stanie oddac bo ten kolor YSL też by mi podpasował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zdjęcie podkładu daje z neta bo nie mogę go załadować zaduże rozmiary ma a irafan nie chce znależć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hej, a u mnie znajdziesz coś jeszcze za meteorytki, czy zostajemy przy starej wersji? czego za nie szukasz, to mogłabym się rozejrzeć w domu? jakiejś pielęgnacji?
zależy mi na nich, mam odsypkę Mythic i jest bardzo fajna, podejrzewam, że te teżsą super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Tygrysku-ja chciałabym napewno peltke EL, meteorki i podkłąd YSL-co byś za te rzeczy chciała?
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-01-03 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Armani pomadka czerwono-malinowa armanisilk kolor 12 użyta ze 3 razy pędzelkiem
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
moja propozycja-3 podklady za palete el,palete diora i pryzmy prasowane.czy daloby rade dorzucic z twojego watku jeszcze kremik clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za Parure?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
W poniedziałek odpowiem już wszystkim muszę pomyśleć co z czym i jak,jak już będę wiedziała co chce i od kogo to napiszę do poniedziałku będzie już odpowiedź na wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
oolong-zostaje tak jak było
Nola_ , SwayO, ranka,abar18- nic nie znalazłam Chloestic- dior bronze,nr 002interesuje mnie Marsylia-puder Sisley 3/4 opakowania interesuje mnie Mucia18-kenzo flower plus coś za cienie diora?co Ty na to? buzichocho-meteoryty plus paleta EL (plus jak znajdziesz coś ) za palete Givenchy i podkład w kompakcie Givenchy?co Ty na to? mamamichałka-Paleta Diora i Estee Lauder plus pryzma sypka Givenchy i podkład w kompakcie givenchy za podkład Armani,YSL,Guerlain oraz te dwa kroki Clinique(tonik i krem)?co Ty na to?(Plizzz musisz się zgodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
no tak, a ja znow zostalam pominieta
![]() ale widze ze i tak meteorki juz na wylocie. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ojej, Tygrysku, Mythic, to ja bardzo chcę
![]() może dobierzesz coś do mojego kompaktu i po prostu wyslesz mi te Mythic zamiast paletki Arden? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.