![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Chyba, że macie informatyka w robocie to mógłby też sprawdzić sprzęt pod kątem wadliwych strowników. Sorry za czarnowidztwo - w sumie może się to okazać jakąś pierdułką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
się przymierzam powoli do nowego( ten ma 8 lat już) ![]()
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla porównania wklejam post koleżanki,która zrobiła to samo i nikt sie nie czepiał, mimo rozgorzałej wymiany postów. ![]() Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Wrocław Wiadomości: 1 196 Dot.: Perełki z Allegro. Część VI Niewątpliwa "perełka" cenowa. Angel 100 ml za 592,22 zł. http://allegro.pl/item505935644_thie...wana _dams.html Nic, tylko brać. ![]() Kurczę, czasem mi się wydaje, że niektórzy Sprzedawcy z Allegro mają potencjalnych klientów za idiotów. Ja wiem, że Angel jest drogi, ale NIE AŻ TAK! No prawie Amouage z tego Angela zrobili. ![]() __________________ porównania wklejam post koleżanki,która zrobiła to samo i nikt sie nie czepiał, mimo rozgozałej wymiany postów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem osobą, którą naprawdę ciężko wyprowadzić z równowagi, dlatego jeśli podejrzewasz, że poprosiłam Złosia, żeby Cię jakoś ukarał, bo dyskutowałaś ze mną, to się mylisz. Jestem moderatorem już dość długo i wlepianie punktów karnych naprawdę nie jest dla mnie jakąś szczególną frajdą... Jeśli punkty zostały przyznane niesprawiedliwie, to zawsze można je odwołać. Tylko zamiast się biernie skarżyć na brak sprawiedliwości, trzeba coś kosntruktywnie zrobić. Wtedy można coś zmienić. Tak jak w demokracji, o której ciągle piszesz. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jest cos takiego jak opcja 'zly post' gdzie np szary uzytkownik moze zglosci tresci naruszajace regulamin wg niego. I nie musi to byc Tulipanka czytajaca posty Edyty 24/7 by tylko dosniesc zlosliwcowi (wiec nie wysnuwalabym takich wnioskow, cala ta teoria spisku jest krzywdzaca - DLA TULIPANKI) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kartkę masz wlepioną za ogólne nie zastosowanie się do regulaminu, a nie za spam czy reklamę. Może zamiast się unosić, krzyczeć (wykrzykniki, duuużo wykrzykników, oznaczają krzyk), na spokojnie napisz do Złośliwca żeby wyjaśnić sytuację. Gdyby to Tulipanka wlepiła Ci punkty, to mogłabyś to wyjaśniać z nią, ale w takiej sytuacji musisz się zgłosić do tego, kto Ci punkty wlepił.
![]() |
#788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie pytałam ze złośliwym podtekstem żeby wrobić Tulipankę, zapytałam, bo byłam pozytywistycznie ciekawa świata, który sam się kłania do stóp Złośliwcom. (a tu się okazało, że to tylko zwykły, szary donosiciel mógł być i załatwić sprawę 'złym postem' i niesłusznie wrobić (tym razem to dobrze użyte słowo) Edytę. ) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
No gwoli ścisłości ja pierwsza skomentowałam- radziłam żebyś napisała że to nieporozumienie ![]()
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie widziałam, że Edyta dostała punkty, zauważyłam dopiero niedługo przed Jej postem tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykly szary donosiciel... Tak - to idealne slowo - donosiciel (okraszone malenka ironia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Moze komuś zależało na ochronie tego sprzedawcy?
Nie chce dłuzej toczyć tej walki z wiatrakami. Znam regulamin i nigdy, oprócz paru offtopów, go nie złamałam.Jednym sie udaje umknąć"Złośliwcowi" innym nie. Padło na mnie. Szkoda tylko,że wszystkie nabrały wody w usta, żeby się nie narazic, może za mała płotka ze mnie... Pozdrawiam Wizazanki! Będę Was podczytywać! Tego mi nikt nie zabroni ![]() Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szary użytkownik zgłasza do Złośliwca "zły post", w którym informuje tegoż o nieuczciwych zamiarach użytkowniczki edytapa68, w wyniku czego ta użytkowniczka dostaje niesprawiedliwie przydzielone punkty karne. Tak, z nutką ironii można takiego szarego użytkownika ochrzcić szarym donosicielem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie sugeruj, ze to ja bo sie zaraz posikam ze smiechu. Opcja zly post istnieje po to, by z niej korzystac. I nie jest to narzedzie zemsty.. Jesli korzystasz z forum jakie lubisz logicznym jest, ze chcesz by panowal na nim lad i porzadek. Logicznym jest rowniez, ze mod nie siedzi tu ciagle, nie czyta kazdego pota wiec jako uzytkownik mozesz pomoc jemu ..i sobie. Ja uzywam tej opcji jesli widze, ze ktos lamie regulamin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym napisała do Złośliwca i zapytała. Możliwe, że to jakieś nieporozumienie. Pytałam Cię, gdzie dostałaś tą wiadomość od Złośliwca o reklamie, chciałam Ci pomóc jakoś to wyjaśnić. Nie odpowiedziałaś mi. Wolisz tupnąć nóżką i się obrazić. Tym podkreślonym zdaniem pojechałaś po krawędzi według mnie. Nie wszyscy siedzą na wizażu non stop i śledzą co się po wątkach dzieje. A jak ktoś nie zna sprawy to się i nie odzywa, bo nie ma pojęcia o co chodzi. Są też tacy (jak ja na przykład), którzy Scent Bar czytają od przypadku do przypadku, nie śledzą go na bieżąco. Bądź więc łaskawa nie wrzucać wszystkich do jednego wora. Czasem odrobina dystansu może zdziałać dużo więcej niż krzyk i obrażanie się.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sugerowałam nic takiego. Zrobiłabym to otwarcie w razie czego. Nie doszukuj się niczego między wierszami, nic tam nie ma. Na jakiej podstawie miałabym myśleć, że to Ty?! Błagam o litość, bo nocnik będzie potrzebny. Nie traktuję "złego postu" jako narzędzia zemsty, chwała moderatorom i komu tam jeszcze na górze, że takie coś tu umieścili. To przydatne narzędzie, jednak w tym wypadku ktoś posłużył się nim nieopatrznie i nabruździł Edycie - o to przecież się rozchodzi. Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-01-04 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem po co robic tutaj zamieszanie, rzucac oskarzenia, sugerowac, ze ze strachu inne forumki milcza zamiast udac sie po rozwiazanie do zrodla... Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-01-04 o 22:52 Powód: zapomniane 'nie' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Edytko Irka podkreśliła Twoje słowa że niby nabrałyśmy wody w usta i milczymy... przeczytaj jeszcze raz pasta Irki. Pozatym zamiast tutaj się obrażać napisz do Złosia by wytłumaczył ci za co dostałaś punkty i o co chodzi z tą reklamą nieopłaconą. jesteśmy tylko ludźmi... czasem i my się mylimy...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edyto, irkax i ivanna piszą szczerą prawdę, na prawdę nie warto się denerwować a spokojem i logiką można niejedno pomyślnie załatwić. Napisz do Złośliwego i spokojnie wyjaśnij, że zaszła pomyłka. To nic nie kosztuje a zaoszczędzi nerwów i Tobie i nam... Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-01-04 o 22:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że NIE sugerujesz, że mam się zatrudnić na etacie wróżki-dobrodziejki. |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przypomnialo mi sie - wiesz, ze na tym forum istnieje opcja 'ignoruj' ? Bardzo pomocna czasem. Nerwow sobie mozna oszczedzic, cisnienie nie skacze... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
22 grudnia TŻ wysłał laptopa - zapłaciliśmy za droższą przesyłkę, która była gwarantowana na drugi dzień (pozostałe, tańsze nie były gwarantowane przed Świętami, tylko do końca grudnia). 24 była w dostarczeniu, więc zadzwoniliśmy tam - kurier zabrał do dostarczenia, dziś będzie dowieziona. 25 dostaliśmy maila, że przesyłka nie została dowieziona. Nie pracowali do 29, więc dopiero wtedy była możliwości telefonu i reklamacji. Ot, ktoś się pomylił i źle wprowadził przesyłkę w system - nie zauważyli, że miała być ekspresowa, a ona miała być wydana 24, ale było zbyt wiele przesyłek i przez pomyłkę ktoś nie zabrał... Ale jutro zostanie dowieziona. 2 stycznia nadal była "w dostawie" - na telefon z awanturą usłyszeliśmy, że kurier zabrał rano paczkę i na pewno dziś ją doręczy. Że poprzedni im pozawalał i że już go zwolnili, i że nowy nadrabia tamte zaległości. Okazało się to kolejnym kłamstwem - adresat odebrał ją 2 stycznia, ale osobiście, z magazynu firmy kurierskiej. Nie została wydana kurierowi do dostarczenia, ani nie była przygotowana do wydania w sobotę (wie pan, nie była opłacona na dostarczenie w sobotę - że CO?). I tak paczka ekspresowa była dostarczana 2 tygodnie i nie została dostarczona, ani w ogóle wydana do dostarczenia, mimo pobrania odpowiedniej opłaty i 3 kłamstw... Ech... A oprócz tego siedzę zakatarzona i wizja pójścia jutro do pracy jest... delikatnie mówiąc mało zachęcająca. Ale chyba trzeba...
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amen. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
I sie nam porobiło tutaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mnie np. bardzo zaciekawiła opcja ignoruj - po co to jest i jak to działa?
Pytanie zadaję bardzo serio. I na wszelki wypadek zapytam, gdzie ona jest, bo nie widzę.
#808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli się nie mylę, to chyba działa tak, że nie widzi się postów tej osoby i ona nie może wysłać do nas PW.
![]() |
#809 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakis czas temu, zostalam zbanowana za to, ze moja siostra, z ktora dziele komputer wymieniala sie na targowisku ze swojego konta, ja tez mialam kilka wymian, nagle natomiast ktos uznal, ze to jakies moje przekrety. Dostalam bana, ale wszystko wyjasnilam z Aga, dziewczyny sie za mna wstawily (za co jestem do tej pory ogromnie wdzieczna ![]() Nie obrazaj sie na nikogo, tylko ochlon i wracaj ![]() Kurcze Edyto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
dzieki ![]() właśnie tam wdepnęłam i widzę, że są w tych ustawieniach i opcjach różne możliwości (niektóre nawet w obcych językach) . Czy jest gdzieś "instrukcja obsługi" do Ustawień?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.