![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomozcie mam dylemat
Cytat:
ja do ciebie z dobrymi radami,a ty zraniłaś moje uczucia. ja jestem realistką i inaczej wykozystałabym te pieniądze. po co mi kilkanascie flakonoiw perfum,jak mogę sobie poprawić to i owo.a zawsze się cos znajdzie. skóra,blizny z dziecińswta,nos,czy oczy.popatrz w lutso,a pewnie coś znajdziesz. ciało masz na zawsze,a wycieczka szybko minie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
w mojej glowie po przeczytaniu twojego postu pojawiła sie mysl - " chciala zaszpanowac" "chciala sie pochwalic" albo poprostu porobic sobie jaja bo nie wiem naprawde czy dorosla osoba moze miec takie dylematy wyssane z palca.
musze przyznac ze troche to dla mnie zalosne , np wypowiedz ze nie warto jechac do 3 gwiazdokowych hoteli bo syf ![]() albo ze ty musisz miec 10 perfum na raz i co bedziesz sie nimi polewac ze potrzebujesz je wszystkie na raz? swoja droga nie wiem po co opisujesz nam cala swoja sytuacje materialna a co to kogo obchodzi ![]() dla mnie - zalosne i tyle.
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() bez ironii ,nie mam zamiaru sobie nic poprawiac ,chociazbym miala miliony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co? Całe życie chcesz być zależna od jego pozwoleń? Całe życie będzie Ci wydzielał kieszonkowe, w zależności od jego humorku: albo 200 albo 600 złotych? Myślisz, że jak skończysz studia to on Ci POZWOLI iść do pracy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspólne? Przeciez Ty siedzisz w domu wiec chyba nie do konca, zresztą nie sadzę (jesli to wogole prawdziwy post) ze facet przepisał na Ciebie firmę albo nie podpisał intercyzy. Bajki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
nie hccialam sie pochwalic ,poporstu obaj z Tż zastanwiamy sie nad tym na co przeznaczyc te pieniadze ..i tyle a 15 tys nie jest dla nas pikus skoro sie nad nim zastanwiamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
wspolne w sensie ze oboje znich korzystamy ,nie mamy slubu wiec zadnej intercyzy nie trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
popieram ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
dziecko odziedziczy wszystko po ojcu ....poprostu chcielismy to jakos uczcic ze zaczelo sie nam lepiej wiesc ,nie od zawsze przeciez bylo kolorowo
dziecko ma wszystko czego potrzebuje ,zastawiamy sie nad przyjemnosciami dla nas ,ale dobra widocznie zly watek ,zly adresat i zle intencje z waszej strony rozumiem wycofuje sie...i dla mnie watek uwazam za zamkniety Edytowane przez escada21 Czas edycji: 2009-01-05 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, ktoś, kto wylicza co do tysiąca swoje "wydatki" dla mnie raczej się nie żali, a jest takie stare stwierdzenie: Się chwalisz, czy się żalisz. No ale dobra, tak na poważnie. Ja przy minimalnych dochodach, chociaż też mam firmę, ale niestety kryzys i ją dotyka dodatkowe przychody lokuję na koncie moim i małej, które było założone po jej narodzinach. Na wycieczki będę jeździć wtedy, gdy nie będę musiała wybierać na co kasę przeznaczyć, tylko będę miała tyle, żeby mieć na wszystko.
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fresa jak zwykle mądrze. A dziecko odziedziczy po ojcu, jak będzie miało co. Bo różnie to bywa. A zainwestowanie to zainwestowanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zdecyduj sie mąż czy nie , macie ślub czy nie . Cytat:
a jesli juz myslec w ten sposob to skad wiesz ze wtedy bedzie mialo co odziedziczyc ? i co ono odziedziczy a ty zostaniesz z niczym ? to ze teraz sie wam lepiej powodzi ![]() czysta prowokacja. proponuje zamknac watek , bo to jest smieszne.
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie chce pisac co juz mamy a czego nie mamy bo znowu wyjdzie ze sie chwale . Poprostu mam taki dylemat a nie inny ,proste . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle tak, ze escada sie nawet nie zastanowila zanim zalozyla ten watek .. fakt ze z lekka przegiela i jak napisalam jej nie musi miec wszystkiego od razu ( przeciez bez testowania kosmetykow etc nie ma sensu kupowac czegos co innej podpasuje, a dla kogos moze byc fee
![]() ale wracajac mysle Escado ze za szybko wpadlo wam groszy pare i to dlatego tak , czasami raptowny przyplyw gotowki miesza w glowce- ochlon i sie zastanow ![]() ale nie rozumiem jednego , oki napisala sumy , jaka kasa , wycieczka czy cos tylko po co komentarze ze wycieczka droga, ze poprawiac cos sobie ma, ze w ogole ludzie gloduja, a ona tak ![]() ![]() ![]() Jeden siadzie i zainwestuje kase jak ma jakas dodatkowa, drugi rozwali na przyjemnosci , trzeci ciula grosz do grosza i to sa fakty i nie trzeba zlosliwosci pisac tylko dlatego ze ktos ma chociazby tak glupi problem ![]()
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." ![]() Edytowane przez moee Czas edycji: 2009-01-05 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() P.S. Jestem ciekawa jak ten "mąż" miał zrobić siłownię za 1000 zl, skoro głupi rowerek porządniejszego sortu tyle kosztuje ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-05 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet wielcy ludzie i bogaci potrafili przehuśtać kasę . ale my nie...bedziemy tu dłuuuugo pisać,dyskutować,debatowa ć. kryzys jest moja droga.trzeba szanować każdy grosz. chętnię się z tobą zaprzyjaźnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#53 |
BAN stały
|
nie wiem byc moze zalozylam watek bez myslnie ,ale z pewnoscia nie malo to wygladac jako prowokacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-01-05 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
heh ten wątek wzbudził takie kontrowersje, ze 29 osób go przegląda
![]()
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mamy juz jakies zabezpieczenie ,plany poki co wszystko idzie zgodnie z planem .Dlatego chcielismy to jakos uczuc albo w formie wycieczki albo jakis przyjemnosci dla siebie(silownia, a dla mnie kosmetyki i perfumy) a nas stac albo na jedno albo na drugie wiec swoja droga do milionerow nam daleko hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Straszne dla mnie! Widac jestesmy z dwóch róznych swiatów
![]() Dziwie się tylko Twojemu chłopakowi że ma takie podejscie do wydatków bedąc przedsiebiorą, konsumpcja w 100% nie mając za wiele bo inaczej by nie mysłał o wydatkach 17 tys, czy nawet 170 tys. Aha masz ogromną pozycję roszczeniową wobec faceta, a sama nie zarabaisz to tez bardzo przykre....listy kosmetyków itp.. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
akurat na silownie ma juz troche odlozone i brakuje mu 1tysiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
widocznie jestesmy z roznych swiatow ,rozni ludzie rozne potrzeby szkoda ze watek stoczyl na inny tor ... Edytowane przez escada21 Czas edycji: 2009-01-05 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ej, czemu straszne? ![]() Kobitka się ustawiła, stać ich na to, więc co w tym złego? Sam fakt, że napisała o tym, że są stosunkowo zamożni, jeszcze nie czyni z niej "złej kobiety" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.