![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
ale po ostatnim sylwestrze to sie zmienia. zaprosilam kolezanke i tak z boku to wygladalo jakby sie mieli ku sobie. patrzyli sobie w oczy i w ogole dobrze dogadywali ![]() Dorinko niezla historia. alepowiem Wam ze wlasnei sie brat TZa rozwodzi po pol roku malzenstwa. nie bede opisywac szczegolow ale to co sie tam wyprawia to masakra. dobry scenarzysta by sie pomyslow nie powstydzil. tylko chlopaka mi szkoda ![]()
![]() |
#4202 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie miała tak az tak źle, mogła na spokojnie szukac lepszej pracy ale złożyła to wymówienie ![]() Edit Moim zdaniem chce facet przejąć pełną kontrolę nad nią, niedługo zabroni jej w ogóle do pracy chodzić, tak to widzę w czarnych barwach ...... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-06 o 12:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zadomowienie
|
Tz byl zdziwiony ze tak nagle go na randke zapraszam
![]() Juz Wam mowie, najpierw ciut sie spoznilam bo autobus sie spoznil ![]() ![]() ![]() Zabralam go do Pizzy Hut /w ktorej nigdy nie bylismy a ja ja odkrylam w tym centrum w ta niedziele ha ha / taka dwupietrowa pizzeria/ usiedlismy sobie na gorze, nie bylo duzo ludzi tak romantycznie i przytulnie. Wybralismy razem pizze i na koniec drinki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anitko, super, że się tak spotkaliście, zastanawiam się właśnie co wykombinować, jak zobaczę się ze swoim, niestety na razie nie ma na to szans ![]()
Żyj marzeniami. Edytowane przez pollynema Czas edycji: 2009-01-06 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś, chyba z półtora roku temu zrobiłam TŻ niespodziankę. Wzięłam klucze od jego rodziców, do ich mieszkania, w którym nikt nie mieszka, zrobiłam kolację, wszytsko super przygotowałam z winkiem, ubrałam się w rzeczy, które on bardzo lubi. TŻ został tam wysłany przez mamę, żeby cośtam przywieźć. Jak wszedł i mnie zobaczył, to zdębiał. Nie mógł uwierzyć, że nie zorientował się wcześniej-tak to wszystko sprytnie rozegrałam. A jak na niego czekałam, to czułam się jak przed pierwszą randką ![]() ![]() ![]() Cytat:
No właśnie, jak wiadomo, że szczere, to rozczulają takie słowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak można się pozbawić środków do życia. Pewnie znajdzie jakąś pracę przez 3 miesiące, ale jeśli nie... ![]() Co do nk, to ja tego zupełnie nie rozumiem ![]() W jakim celu zakłada się fikcyjne konta i zaczepia ludzi ![]() Po co on w ogóle pisze do twojego Tżta? Ludzie są dziwni ![]() Cytat:
![]() Czyli wieczór udany ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 |
Zadomowienie
|
Żeby nie było, kiedyś mi się tez wydawało, że mnie takie rzeczy ruszać nie będą, a jednak jak się usłyszy/przeczyta je we właściwym czasie, od właściwej osoby... poruszają
![]() Ach i jeszcze mała historyjka, wspiełam się na swoją pierwszą małą górę (nieco ponad 1000m n.p.m. w nocy przed moimi urodzinami i na szczycie TŻ wręczył mi naszyjnik z gwiazdką. Śmieję się, że jak byliśmy tam na górze to odszedł na chwile i ściągnął mi gwiazdkę z nieba i zawiesił na łańcuszku ;-)
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zadomowienie
|
Witam ja rudolf czerwononosy renifer,
straszny mam katar i jak on właśnie wyglądam, dzękuje wszystkim za kciuki przydały się. Podwyżka nie powalająca ale zawsze jakaś i i tak uważam że jak na pierwszą pracę to nie jest źle bo to co studentki pisząw wątky na businesswoman to czasem jest straszne jak ludzi wyzyskują. Anitko super wieczór. My z TŻ ostatnio spędzamy wolny czas pod kocem i oglądamy jakieś filmy. Dorinko tak jak ówią dziewczyny warto go poobserwować. Moim zdaniem jest z nm zdecydowanie coś nie tak zwłaszcz, że kazał żonie złożyć wypowiedzenie. Wśród znajomych też mam taki przypadek tylko, że póki co oni są razem krótko "objawy" są nieco innne. Moja kolażanka ma dom on sę do niej wprowadził, oczywiście nie dokłada sie do rachunków, generalnie otrzymują ich jej rodzice. Dziewczyna sama nigdzie ne wychodzi, nawet nie może za długo rozmawiac przez telefon albo odpisac na smsa jak z nim jest. I chciała w ty rok zrobić prawo jazdy ale on "tak jej to wszytsko wytłumaczył, że ona rzeczywicie nie potrzebuje prawa jazdy bo dwóch samochodó nie będą mieli a on jej samej nigdzie nie puszcza i tak wszędzie jeżdżą razem do pracy, do szkoły, na zakupy" Po prostu chce ją ubezwłasnowolnić i spowodował że zrezygnowała z części godzin w pracy (ma elastyczny grafik) żeby z nim spędzać cały czas
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zadomowienie
|
Ja lubie od czasu do czasu robic takie niespodzianki.
![]() Tz jeszcze chcial isc na skalki po wszystkim ![]() ![]() ![]() Butter Tak bylo bardzo fajnie, az zalowalam ze zasnelam tak szybko ![]() Miskowa na pewno cos wymyslisz.. Najwaazniejsze ze te gesty plyna z glebi serca, to jest wazne ![]() Nema jak romantycznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj... u nas bardzo się liczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wolę w zwykły dzień. Nie znoszę walentynek i tego przymusu społecznego na kupowanie w tym dniu np. kwiatów czy wychodzenia gdzieś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zadomowienie
|
Ja niezbyt lubię Walnetynki TŻ też nie ale mamy pewna tradycję i co roku chodzimy do tej samej kawiarni na lody. I jak kedyś byliśmy ta przez przypadek na kawie ze znajomymi to sam stwierdzł, że nie wyobraża sobie żeby nie wpaść tu ze mną w walnetynki. Mam nadzieję, że uda nam się coś fajnego wymysleć na tegoroczne walentynki bo to w końcu sobota ale jak znam moje szczęście to właśnie wtedy będe miała zjazd w szkole
#4219 | |||
Rozeznanie
|
Pzs, gratuluje podwyżki
![]() ![]() Nemo, teraz dopiero obejrzalam Twoje dzieła ![]() ![]() ![]() ![]() Anitko, super zaskoczyłaś TŻta ![]() ![]() Butter, Ty też fajnie zaskoczyłaś swojego. Romantycznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Rozeznanie
|
Ja też nie przepadam za Walentynkami. Nigdy ich nie obchodziłam, a już np jak słyszę, że ktoś się oświadczył w Walentynki to jest to dla mnie szczyt kiczu.
W zeszłym roku było trochę inaczej, bo Walentynki przypadły tuż po naszych pierwszych spotkaniach z TŻ, i koniecznie chciał mnie w ten dzień gdzieś wyciągnać. Powiadomiłam go o swoim stanowisku ![]() ![]() W tym roku myślę, że spędzimy ten wieczór jedząc pyszną kolację, ale przygotowaną w domu ![]() ![]() Dla mnie najbardziej romantycznie jest wtedy, kiedy jesteśmy tylko we dwoje. Więcej ludzi to już tłum ![]()
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
Anitko ale się postarałaś...super.
Ja nie umiem robic takich niespodzianek. Raz tylko udało mi się totalnie zaskoczyc TZ. Miał wracać z Amsterdamu bodajże..przylot w niedzielę o godz 23. Nie widzielismy się 2 noce...co dla nas jak wiecie cała wieczność ![]() ![]() I to chyba na tyle niespodzianek w naszym 3 letnim związku ![]() My mamy taki powalentynkowy zwyczaj chodzenia do restauracji. W same walentynki jest tłok niemiłosierny czego nie znosimy...15 lutego jest luz bluz więc mozan wybierac w knajpkach i jest bardzo kameralnie ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mango, ta sytuację z pracą wyjaśniłam już Hani, chodzi mi o to że do marca tyyyyle czasu. Którego nie mam. A co do rekrutacji to myślę że osoby które się zgłaszały do nich w październiku, do marca znajdą już pracę, stąd będzie potrzebna nowa rekrutacja. A jako że oni są naprawdę bardzo dużą międzynarodową firmą, to pewnie nie jest to dla nich jakiś problem. Edit: Oooooo Haniu. Aż się wzruszyłam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kochany mąż natomiast raz mi kupił kwiaty..ale za to od razu 30 roz i zawsze w żartach powtarza ze wolał ten "kwiatkowy" trywialny zwyczaj hurtem zalatwić. 30 róż i ma z glowy na parę lat ![]()
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na jakąś zapiekankę na obiad bez mięsa?
Mniej więcej wiadomo - robi się przegląd lodówki, ale jakoś nie mam weny, potrzebowałabym raczej konkretnego planu dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój mi kupił kwiaty kilka razy w tamtym roku, urodzinowo, magisterkowo i jeszcze parę razy bez okazji. I zawsze było więcej niż 1, nie wiem jak na to wpadł że nie lubię dostawac pojedynczych. Chyba że to słonecznik ![]() Sąsiedzi nie mają nade mną litości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
Zaro, dziękuję ;-)
Ech obtłukłam sobie kość ogonową jakieś 2tyg temu na stoku i nadal boli, szczególnie da się to odczuć teraz jak muszę przez 8h siedzieć na tyłku ![]()
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw trzeba podgotować ziemniaki i brokuly. W tym czasie pieczarki poddusić z cebulką na patelni. Ułożyć w formie ziemniaki (oczywioscie pokrojone na talarki) pieczarki i brokuły. Zalać wszystko wybełtana smietaną z jajkiem i posypac serem. Wsadzić do piekarnika na jakies 30 min.
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmietana plus całe jajko? Mój tż nie je brokuła ani kalafiora, więc będzie wydłubywał, bo ja uwielbiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.