![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wszystko czego cia³o zapragnie :)ZAPRASZAM Hej![]() [u]CHÊTNIE SIÊ WYMIENIÊ] Posiadam na wymianê 1. cien w kremie fioletowy moncer mona liza zostalo 3/4 WYMIENIONE 2. lip color nr 21 ( fiolet) B&B london kilka razy uzyty WYMIENIONE 3. balsam dove silkening body lotion jedwabisty balsam do ciala zostalo 1/3 4. kuracja antytradzikowa na noc avon Crealskin - u¿yta 1/5 nie ma 5. 3/4 kremu acne derm WYMIENIONE 6. krem ochronny erisa SPF 30+ zostalo ponad 3/4 7. krem biomel pigmentacyjny wyrownujacy biale plamy waznosc styczen 2006 ( kompleks brazujacy + wit E ) Bielenda JUZ NIE MAM 8. probki mary cohr po 5 ml ( vitla essences cream, anti redness cream, lifting radiance, beaty hand cream ) nie ma 9. samooplacza do twarzy i ciala kolastyna do jasnej karnacji polowa zosta³a NIE MA 10. b³yszczyk Roberto Boro - transparentny z drobinkami brokatu - u¿yty kilka razy - super pachnie ![]() NIE MA11. krem Garnier Czysta Skóra - uzyty 5 razy NIE MA 12. antyperspirant Avon LBD - u¿yty 2 razy NIE MA13. koñcówka lakieru Avon piaski pustyni Arabian Glow WYMIENIONE14. krem Garnier synergie - zosta³o troszke mniej niz 1/2 14. perfumy Cantante ives rocher z 7,5 ml zostalo 6 ml 15. LOREAL PURE ZONE tonik zostalo 60 % 16. LOREAL PURE ZONE maseczka zostalo 60 % NIE MA 17. LOREAL PURE ZONE krem do twarzy ![]() nie ma18. Nowy B³yszczyk diorkiss 19. nowy blyszczyk diorkiss odcien braz 20. blyszczyk loreal glam shine ( opalizujacy br±z ) nowy Czekam na propozycje - chetnie sie wymienie ![]()
Paula ![]() Edytowane przez paulucha Czas edycji: 2006-07-15 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko czego cia³o zapragnie :)
hej
![]() czy za probki Mary Cohr cos u mnie wygrzebiesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76194 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oto co mnie zainteresowa³o ![]() proszê napisz jak by¶ widzia³a nasz± wymiankê ![]() 13. krem Soraya Beauty Creator Kuracja Wodna - 50 ml. - uzyty 1 raz - wazny do 11.2006 26. Eveline Age Control - korygujacy krem pod oczy i okolice ust - 30 ml. - nieuzywany 33. AA New Skin DHEA gleboki peeling do twarzy - 75 ml. - tu zostalo juz tylko na wyprobowanie jakies 15 ml. 41. La Roche Posay Hydraphase pod oczy - z 15 ml. zostalo jakies 7 (tak na pare uzyc na wyprobowanie) 42. Dax Cosmetics Perfecta HydroMax - krem ¿el pod oczy i na powieki - 30 ml. mysle, ze ponad 1/3 zostala
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana pozycj± 10
![]() mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...r%F3%BFno%B6ci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hey
emi a co masz ciekawego z podkladow do twarzy lub z pielegnacji twarzy??? ( szukam: plyny do demakijazu twarzy, maseczki z glinka, krem rozswietlajacy z wit C z avonu, korektor do twarzy itd ) ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
smerfetko: jak wroci moja siostera to ci odpisze co by chciala za blyszczyk bo teraz jej nie ma w domku
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze blyszczyk za blyszczyk ![]() b³yszczyk AA Oceanic wanilia - u¿yty mo¿e 3 razy, prawie nowy. - ten mnie zainteresowa³ - tylko jak on wygl±da? jest transparentny? lub ten b³yszczyk Miss Sporty Fabulous Gloss - kolor taki ³ososiowo-pomarañczowy - zosta³o 2/3 ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej to mnei zainteresowa³o od ciebie
![]() 11. krem Garnier Czysta Skóra - uzyty 5 razy balsam dove silkening body lotion jedwabisty balsam do ciala zostalo 1/3 3/4 kremu acne derm Na wymiane mam : Mam na wymiane: PIELÊGNACJA TWARZY normaderm : ¿el do mycia twarzy zosta³o ok. 1/4 z 200 ml normaderm krem (12 próbek po 1,5 ml) Dr Irena Eris (seria poni¿ej 20) krem matuj±co nawil¿aj±cy - nowy Avon clearskin - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom - nowy (posiada kartonowe pude³eczko) clean & clear - szybko dzia³ajacy ¿el punktowy na pryszcze - nowy,z pude³eczkiem PIELÊGNACJA CIA£A Yves Rocher - Balsam perfumowany Evidence - nowy Fleur de sante - Flower Therapy - balsam/mleczko do cia³a kwiatowy (body lotion zmys³owa kobieco¶æ) - nowy Balsam Soraya - roz¶wietlaj±cy z drobinkami z³ota i witamin± A i E zosta³o z 70 % (z wymianki z jedn± wiza¿ank± ale mi nei pasuje) ZAPACHY REVLON - charlie white , zosta³o z 70 - 80% z 15 ml. - posiada kartonowe pude³eczko KOLORÓWKA czarny cieñ z avon - star gaze (dla mnie to metaliczna czerñ) ubytek z 5-10% filetowa szminke linia bocardi - ubytek 5-10 % nak³ad±³am j± pêdzelkiem krem tonuj±cy-nawil¿aj±cy , naturalny, miraculum - do ka¿dego rodzaju cery wra¿liwej - bardzo ma³y ubytek krem tonuj±cy NIVEA odcieñ naturalny nawil¿aj±cy próbka szminki avon shine supreme cienie clinique podwójne - by³y dorzucone do zestawu. jasny taki be¿owo bia³y i ciemny fiolet - pare razy ma¼niête clinique - glazed peony - szminka ró¿owa, jest ok 3/4 szminka oriflame - ró¿owa z drobinkami - prawie nowa (mo¿e 2 razy ma¼niete) INNE kropelki homoepatyczne przeciwko tr±dzikowi - Dr.Reckeweg R53 z ulotk± i opakowaniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hey
emi na 100 % wzielabym bebe pomadke ( moja ulubiona, robie zapasy na zime ![]() interesue mnie tez Loreal-Happyderm(krem nawil¿aj±cy)ok.85% Wibo glam shine-2 b³yszczyki w odciêniu br±zu i ró¿u Isa dora hydralight-10ml(podk³ad) Rimmel-podk³ad Lasting finish nr.200 soft beige-ok.95% napisz co bys chciala i za ktore rzeczy moglabys sie wymienic buzka ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
fallka: krem garniera narazie zarezerwowany dla emi
od ciebie interesowaloby mnie normaderm : ¿el do mycia twarzy zosta³o ok. 1/4 z 200 ml normaderm krem (12 próbek po 1,5 ml) Avon clearskin - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom - nowy (posiada kartonowe pude³eczko) clean & clear - szybko dzia³ajacy ¿el punktowy na pryszcze - nowy,z pude³eczkiem co to sa za kropelki homoepatyczne przeciwko tr±dzikowi - Dr.Reckeweg R53 z ulotk± i opakowaniem??????????napi sz o nich cos wiecej ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
http://www.kalpol.pl/oferta-krople-show.htm?id=62
to jest link do kropelek. podobno pomagaj±. poleci³ mi lekarz i bra³am je przez 3 dni (takie jest zu¿ycie - czyli minimalne) ale jestem niedowiarkiem i zaczê³am brac antybiotyk. a nie mo¿na braæ obu preparatów na raz. kosztowa³y oko³o 30 z³. hmm to jaka wymianke proponowa³aby¶? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
falkka: najbardziej interesowalyby mnie wlasnie te kropelki (napisz jeszcze prosze czy je sie pije??na jaki czas starczaja??jaka jest ich pojemnosc??) oraz zel normaderm oraz probki normaderm
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
w linku du¿o napisali. dawkowanie w tym linku opisali co ci da³am (raz dziennie 5 kropelek na ³y¿eczkê wody ).jetsem w szkole teraz ale jak chcesz to moge ci z ulotki przepisac co tam napisali o tym
![]() nie wiem na ile starczaj± bo siê napali³am na t± kuracje ale jedz±c antybiotyk nie moge braæ kropelek czyli 30 z³ w b³oto wyrzucone. pojemno¶c napisze ci jak w domu bede bo nei pamiêtam a nie chce ¼le napisaæ. hmm od ciebie jeszcze mi sie podoba: 13. koñcówka lakieru Avon piaski pustyni Arabian Glow 14. krem Garnier synergie - zosta³o troszke mniej niz 1/2 + 11. krem Garnier Czysta Skóra - uzyty 5 razy balsam dove silkening body lotion jedwabisty balsam do ciala zostalo 1/3 3/4 kremu acne derm ewentualnie z acne derm moge zrezygnowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
co¶ za kremiki Garniera
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
emi za kremiki:
na 100 % wzielabym bebe pomadke ( moja ulubiona, robie zapasy na zime ) interesue mnie tez Loreal-Happyderm(krem nawil¿aj±cy)ok.85% ( to te w tubce????) Wibo glam shine-2 b³yszczyki w odciêniu br±zu i ró¿u Isa dora hydralight-10ml(podk³ad) jak widzisz nasz wymianke??? ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
falkka: co do kremikow garniera to czekam na decyzje emi bo byla pierwsza
![]() jak emi sie nie zdecyduje to napewno sie dogadamy ![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem czy isa dora bêdzie wolna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
emi: wolalabym wymienic sie na wiecej rzeczy bo pomadka bebe kosztuje 5,90 a za sama przesylke trzeba dac 4 zl
![]() a jak nie to najwyzej zrobimy taka wymianke jak pisalas wyzej ![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym by³a za t± pojedyñcz± wymiank± bo nic innego mnie specjalnie nie zaintetresowa³o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.