![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Bonjour! Warzywo wpada migusiem i na chybcika przywitać się noworocznie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do kwestii zapachowej, jadę ostatnio prawie wyłącznie na Boisie Orientalnym ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Róźik, Yola
![]() ![]() Normalnie dzień powrotów ![]() Sałato - ja już myślałam - może my się skrzykniemy ,na jakąś małą zrzutę na twojego kompa popsutego, żebyś jak najszybciej wróciła do nas ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kattarino - spokojnego morza i do zobaczenia ![]() Safran Troublant ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-01-06 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Madziulku Ty Mój Najciasteczkowniejszy ![]() ![]() Nie chcę Wam tu przynudzać o moich problemach sprzętowych, no ale nie da się ukryć, że mam już makabrycznie dość tego grata, tego żelastwa, tego złomu parchatego (a pfuuuu! ![]() ![]() ![]() ![]() Anuschko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
never say no to panda
|
dziś wymiankowa Tesori d'Oriente Ambra Indiana - prosta, ale piękna
![]()
![]() |
#2586 |
BAN stały
|
Pachne Vanille Abricot. Strasznie trwale jest to CsP. Caly dzien, a nadal dzialam jak odswiezacz do pomieszczen zostawiajac zapach wszedzie tam, gdzie sie pojawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
czyli Endżi
|
Róóóóóózik!!!
![]() ![]() ![]() Cały dzień Angel. Teraz przyturlał mi się Addict i czuję się jak w domu ![]() Na pudełku była jeszcze rozerwana folia i cena... Chyba nawet nie chciałam wiedzieć, że w Douglasie 50ml kosztuje 294 złote ![]() ![]() Porcelanko, Mirro, Katt - ja już nie będę więcej pisać. Mam coś do wyznania pewnym trzem pachnącym blondynkom. Obrazkiem ![]() ![]()
#2588 | |
Konto usunięte
|
Kola
![]() ![]() Cytat:
![]() Ten szeroki uśmiech oznacza, że ....jesteś w posiadaniu flakonika? ![]() Pachnę Piment Brulant. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Dolce&gabbana the one
#2591 |
Zadomowienie
|
Ostatnie kropelki Mademoiselle
![]() Tym samym kusi mnie nowy flakonik, tym razem ta słodka i okrótnie nieekonomiczna pojemnośc 35 ml.... ech...
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie A*Men na mrozie (na mnie ![]() --- Pachnę Greyland Montale - suchypopiół i nalewka jałowcowa.
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
zmiksowałam dziś Kyoto CdG, Molekuły i BC
![]() ![]()
#2594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Angel - ładna bluzka/koszulka/tiszert (ło Matko, nie znam się na damskiej garderobie). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj zlałam się dość obficie Vanille Cannelle i też trwałość była zabójcza - czyli do wieczora ![]() ![]() Pachniałam Amour - zdechły na mnie po 3 godzinach ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-06 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;10369800]
Ten szeroki uśmiech oznacza, że ....jesteś w posiadaniu flakonika? ![]() [/quote] ![]() ![]() Tylko to plastikowe zamknięcie... Ech, napiszę tylko tyle, że moje poczucie estetyki z lekka protestuje - moja niegdysiejsza piętnastka Safrana była jednak wdzięczniejsza. Ale postaram się porzucić małostkowość i skupić na pozytywach. A tak w ogóle to Ty mnie podkusiłaś i jeszcze mi tu Piment Brulant wymachujesz, niedobra ;-)) Ciociu ![]() Róziku bardzo się cieszę, że Cię widzę ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-01-06 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
D&G the one edt
pyszności! |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam EDP i jest na mnie tak okrótnie trwała że czułam ją na sobie po długich godzinach pracy i co wazne inni też ją na mnie czują. Aż się wierzyc nie chce ze Amour na Tobie takie ulotne ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przez Ciebie mam coraz wieksza ochote na flaszki CsP ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
I Love Love....
![]() zapach Moshino... mój znak rozpoznawczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kamilo - parę stron wstecz w tym wątku żaliłam się okrutnie, że tak piękne perfumy sprawiły mi psikusa i takie na mnie nietrwałe. Gdyby nie to, flaszka byłaby już moja ![]() Princesko - pisałam chyba kiedyś o tym, że faceci uwielbiają zapachy waniliowe, słodkie, spożywcze. Wiesz.... mamusia i te sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-06 o 17:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Witajcie wszystkie powracające z niebytu
![]() ![]() Po powrocie do domu po pracy i zakupach Gucci PH. Zatęskniłam mocno ![]() Edit: A wczoraj się chyba zadurzyłam w Incense Rose ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-06 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Nature Millenaire
![]() |
#2605 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to aż strach eksplorować markę L'Artisan, ale chyba się nie będę powstrzymywać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj nie pachnę. Wcisnęłam właśnie w siebie dwa kawałki pizzy z piekarnika i nie mogę się ruszać ![]() A pozatym miałam dzisiaj bardzo dziwny sen. Szłam po ulicy o kulach, bo miałam sparaliżowane nogi i widziałam jak z prawej strony tato i brat szli w ciemnych ubraniach nie czekając na mnie i nie zwracając uwagi, natomiast z lewej szła babcia, która zatrzymała się i poczekała aż do niej dojdę o kulach. Usiadłam jej pod nogami, moje nogi leżały bezwładnie, nie mogłam nimi ruszyć. Ludzie patrzyli na mnie jak na kalekę, a babcia ze mną rozmawiała stojąc. Masakra - bardzo dziwny sen i nie wiem o co kaman. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tymczasem dosładzam się miodem La nuit ![]() ![]()
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
Mitsouko - myślę, że Vanille Canelle to mimo wszystko słodycz.... dosyć nieskomplikowana. Na mojej skórze wychodzi na początku cynamon - i to dosyć pikantny, potem robi się waniliowo,łagodniej, wyczuwam lukrecję - chociaż jej tam nie ma
![]() ![]() ![]() Fenris - w kwestii mężczyn i wanilii miałaś więcej szczęścia ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-06 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam teraz całkowitą jasność ![]()
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
Mitsouko, a może napisałabyś recenzję La Nuit? Zaciekawił mnie przez to, że porównywano go do Soir de Lune, a w KWC nie ma go w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.