![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wirtualna Przyjaciółka
Ja się w sumie nie wątpiłam nigdy w moja orientacje. Kiedyś chciałam z dziewczyną spróbować, nie sex ale przynajmniej pocałunek ale mój tż powiedział że nie mógł by patrzeć jak ktoś inny mnie całuje. Wiem że lubi patrzyć na dwie dziewczyny (jak większość facetów których znam) ale niechciał by bym jedną z nich była ja.
A co do orientacji to cieszę się że moje kochanie jest dla mnie wyrozumiałe i pozwala mi oglądać filmy z dwoma facetami jak sex uprawiają, wiem że dla faceta może być coś takiego ohydne ale cieszę się że on akceptuje te moje małe zboczenia (jedno z wielu) ![]()
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
zglaszam sie w watku, skonczona gadula, ktora wyszla z 2letniego mieszkania z idiota i odbudowuje swoje poczucie wartosci...
jak dwa lata koszmaru mogą zmienic czlowieka:/ a mialam byc zona, i dziekuje opatrznosci, ze nie zostalam... a;r ciesze sie ze taki zwiazek powstal, wirtualna, ale jednak przyjaciolka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
cyt. Witamy
![]() No mi jest ciężko teraz bez TŻ i pewnie jakbym miała wybierać wolałabym być tam z nim. Chociaz za rodziną też bym tęsknila z pewnością. Jednak miłośc to miłość... chciałabym już go zobaczyć ![]() Prawdę mówiąc to tęsknota za Tż w moim przypadku byłaby na pewno większa niż za rodziną, więc będąc na Twoim miejscu byłoby mi baaaaaaardzo ciężko, no ale czego sie nie robi dla miłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
nie no ja tzta wtedy nie znalalam
![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mogłabym się dołączyć do was? Jestem nastolatką z Polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
czesc dziołszki! dolaczam do Was!
ostatnio zatrzymal sie u nas znajomy, ktory wiozl wibrator dla swojej dziewczyny mieszkajacej w innym miescie. w miedzyczasie okazalo sie, ze ta nieco wsydliwa malolata odmowila przyjecia prezentu. i tym sposobem zabaweczka zostala u nas! ![]() karo69 rozumiem, ze ty tez masz taka zabaweczke. stosujesz na raz czy zamiast? ![]() krotkie Bio jestem emigrantka o nietypowym kierunku - Bulgaria. dalam sie porwac mojemu TŻowi. zawiazanie blizszych znajomosci utrudnia bariera jezykowa. choc rozumiem bardzo duzo, prawie wszystko, to jednak skonstruowanie zdania jeszcze mnie przerasta... no a ile mozna sie bawic w kalambury podczas rozmowy...poza tym przy pikantniejszych tematach, na ktore chcialabym porozmawiac, to niestety trzeba dyplomacji. przeciez nie pokaze znajomej "na pieska" i nie zapytam czy lubi... ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
tez chcialabym sie przyłączyc....
![]() nie mialam nigdy takiej przyjaciółki od serca, zeby moc zadzwonic o kazdej porze, bez strachu ze mnie wysmieje.... jestem po studiach, pracuje, mieszkam w Polsce. Moje zycie zmienilo sie od kiedy pojawil sie w nim TZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
aa i jesli chodzi o orientacje tojestem zdeklarowaną bi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
hehehhehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i odwrotna sytuacja gdy Tż wchodzi w mój tyłeczek a ja mam widrator włożony, też przyjemne, ale bardziej lubie opcje pierwszą. Mojego Tż to strasznie kręci jak się tak bawimy, jest w 7 niebie wtedy, no bo i zmysły i wyobraźnia pracuje. Ja polecam ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Do 00anulka00
Co prawda to prawda, choć czasem mój TŻ sprawia nawet wrażenie jakby słuchał ![]() ![]() co do orientacji to zdecydowanie hetero!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Girl151
![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie w wątku ![]() donakaran Jednak czuję że możliwośc zobaczenia się z TŻ raz na 3 mies to zdecydowanie za mało. Wylatuje do Irlandii w przyszłą środę, będę pertraktować, może wróci ze mną, bo coś mu się tam nie układa. Zobaczymy jak będzie. Ta tęsknota jest straszna, tyle powiem. Co do rozmów z TŻ, ja rozmawiam z moim o wszystkim ![]() ![]() ![]() A powiedzcie ile czasu jesteście już ze swoimi TŻ?
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
probowalam z dmoma facetami i ja, kolezanka plus eks. i wole wersje 2k
![]() a wibratorki i butt plugi mam;D wogole mam dosc dobre zaplecze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
sorki za dubelek.
ja od miesiaca niejestem z moim eks tż. cham, damski bokser, idiota, zdradzacz i obibok. mieszkalismy razem dwa lata. szukam nowego TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkalismy na odleglosc ja w pl on w anglii wiec nie osuzkujac sie.. ten zwiazek byl troche niezabardzo ![]() ale od lipca mieszkamy razem ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
:O jeśli taki był to naprawde dobrze dla ciebie że się rozstaliście. Niestety, po ziemi pełno łazi takich toksycznych typów.
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
strasznie zaluje.. ciagla kontrola, obrazanie, odbil mi nerke kopniakiem:/
ale teraz niczym ptak rozwijam skrzydla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Budynkiu to okropne i straszne, nie umiem sobie wyobrazic tego....dobrze ze juz go nie ma w Twoim zyciu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Dla takiego gościa powinno nie być miejsca na świecie ;/ To straszne, jak tak mozna traktować drugą osobę. Mam nadzieję że nie robi ci problemów teraz po rozstaniu, że dał ci spokój
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Budyniek poznała bym trochę tego twojego zaplecza, my mamy 2 wibratory, gładki i taki naturalny duży, kuleczki gejszy (bardzo fajne z połączeniem dużego wibratora, albo podczas sexsu) motylka, i strap-on dildo, poza tym pejczyk i kajdanki ze skóry, pozatym koreczek i Penis Prob(tak się to przynajmniej w sklepie nazywa), a i jeszcze penis dwustronny
![]()
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
bo mi nawet ciezko zorzumiec jak moglam zyc z tym kretynem... i jeszcze oddawac mu wszystkie pieniadze, a potem sie okazalo ze mimo, ze mi sprawdzal kazda minute z zycia, to sam chodzil z kobietami na piwo czy do kina... TZ lat 27.
aale z ciekawszych tematow, doradzcie jak duzo powinnam sie odzywac do mezczyzny, ktory bardzo mnie interesuje? bo boje sie, ze zbyt pokaze, ze mi zalezy. i bo odstraszę. jestesmy po dwoch randkach, na drugiej calowalismy sie troszke, ogolnie strasznie zapracowany facet, na powaznym stanowisku, ale ogolnie strasznie mily, interesujacy... co zrzucic na karb braku czasu, bo praca, a kiedy dlatego, ze on nie bedzie chcial? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
A jest tu jakaś smutna wizażanka??
![]() Kilka dni temu rozstałam się z chłopakiem. Krotki związek ale jednak. I boje się, ze będę sama, że nikogo nie znajdę kto by mi odpowiadał... Boje się samotności... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc podpowiedz że znajdziesz kogoś albo ktoś znajdzie Ciebie, głowa do góry. Kazda to przechodziła, jedna z ulgą jedna z żalem lub złoscią.
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie należę do osób cierpliwych i już chciałabym kogoś poznać. A to dlatego, że czekam na kogoś kto pokaże mi co to miłość. Pokaże mi coś wspaniałego, dojrzałego. Chce poczuć i być pewną,że kocham. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc polecam nie szukać tak na siłe bo możesz sie przejechać tak jak ja. A wielu jest takich co z chęcia cie pocieszą zaspokajajac swoje potrzeby i znikają.
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
nie mozna na sile sie starac znalezc milosc. poznalam fantastycznego dojrzalego goscia, tylko boje sie, ze on nie poczuje do mnie tego co ja do niego. bo jestesmy na dobrej drodze, a moge to zepsuc, Wizazanki, please o rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.