Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 07:48   #4291
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

to ja pokaze Wam moja fasolke, ktora juz wcale nie jest fasolka tylko piekna dzidzia i macha do nas raczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image9.jpg (39,5 KB, 22 załadowań)
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 07:55   #4292
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Zlitowałam się dzisiaj i wstałam o 6.30 co by małzowi śniadanie do pracy zrobić, bo poszliśmy spać o 3 (zagadaliśmy się, próbowałam mu wyklarować na czym polega sens psychoterapii, bo się uparł, że te "normy" są do kitu i to jest narzucanie swojego systemu wartości pacjentowi, to się wnerwiłam i klarowałam aż miło, po ciemku, w środku nocy, normalnie przestac nie mogłam:P)
Ale i tak jest kochany, nawet jak od rzeczy gada.

Chciałam się jeszcze położyć ale już nie da rady, nie zasnęłam, więc tu jestem.
I znowu jestem rozmemłana,. i nie cierpię naszego mieszkania, bo tu zimno i w ogóle, grrr!.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:01   #4293
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
to ja pokaze Wam moja fasolke, ktora juz wcale nie jest fasolka tylko piekna dzidzia i macha do nas raczka
Ojaacie, mały człowiek Jak się czujesz tak w ogóle?
Stary 2009-01-07, 08:03   #4294
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Ojaacie, mały człowiek Jak się czujesz tak w ogóle?
no juz 7cm czlowieka

a czuje sie dobrze, czasami jestem bardziej zmeczona niz zwykle ale ogolnie jest ok

zab mnie boli dzis do dentysty
Stary 2009-01-07, 08:06   #4295
DianaM
Zadomowienie

Cześć.

Cytat:
Super widok
Stary 2009-01-07, 08:12   #4296
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

super widok to byl jak patrzylismy z TZ jak nasza dzidzia sobie fika w brzuszku jest bardzo ruchliwa
Stary 2009-01-07, 08:21   #4297
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczęta

U mnie wczoraj wieczorem było -15... super. Ale napaliliśmy w kominku aż huczało, od razu się milej zrobiło

Cytat:

Svinecko 7 cm Dzidzi jest prześliczne. Gratuluję raz jeszcze. Podejrzewam, że jak ja zobaczyłabym z TŻ taką uroczą zawartość mojego brzuszka na monitorze,to obydwoje byśmy wyli jak bobry ze wzruszenia.
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:23   #4298
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=novocaine870;103707 48]cześć
Podczytuję ten wątek już od dłuższego czasu, jednakże dopiero dzisiaj "zmotywowałam "się do zarejestrowania na wizażu. Lepiej późno niż wcale Niejednokrotnie wprowadzałam w życie to co tutaj przeczytałam. Skorzystała na tym także moja cera,bo dzięki Wam stosuję filtry a teraz i kwasy
Od ponad 4 lat mam swojego TŻ Nie doczekałam się "wymarzonego pierścionka" . Czekam cierpliwie nie zawracając nikomu głowy [/quote]

Witamy i czekamy jednak na to zawracanie głowy
Cytat:
Napisane przez ButterBear;10374073

Ja też uwielbiam gotować, tylko ostatnio w ogóle nie mam na to czasu...ale jak już wyremontujemy wszystko i będę mieć swoją kuchnię...ahhhh...ale się będzie działo - już mam szalone plany z tym związane :D gotowanie, wypiekanie, zamrażanie, hodowanie ziół, robienie zapasów na zimę. Pewnie mi kuchni braknie :-p

Hania, masz u siebie Lidla? [B
ja ostatnio odkryłam uroki tego sklepu - kupiłam super gigantyczne oliwki, pesto zielone i czerwone, 'pulpę' pomidorową. Rzeczy są super, a ceny bardzo zachęcające
[/b]

Ja czasem zaglądam do Lidla, zazwyczaj po szpinak w ilościach hurtowych -szpinak mają genialny i kosztuje chyba 2,50 a dla przykłądu odpowiednik z Frosty chyba 8 zł. Pesto u nich nie widziałam, może to nowość, muszę poszukać bo pesto uwielbiam- szybkie i pyszne

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Witam się i zmykam. Nie mam czasu na nic, jak zwykle.

Wyjazd był dziwaczny, skrajny. Mamy z TŻ poważny kryzys, na razie jest nie najgorzej (najgorzej to było właśnie na wyjeździe). Nie chcę o tym pisać.

Podcięłam dziś grzywkę i przytachałam do domu katalogi Triady. No i zamówiłam na All (sklep - apteka) żel micelarny Rosaliac Wychodzi taniej o ok. 10 zł niż w stacjonarnej aptece (już z kosztami przesyłki).

Martwi mnie trochę mój dyplom, końca nie widać, a nie wiem, do kiedy trzeba składać pracę

T. poszedł na piwo, więc mam trochę wolnego czasu na pracę.

Pozdrawiam!
Asiuk co za kryzys, skoro nie chcesz pisać to nie ciągnę za język, ale myślę że być może mogłybyśmy jakos wesprzeć Trzymaj się w każdym razie i jak coś to wal jak w dym
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

mam to samo z brukselkami, obrzydzenie od czasów przedszkola. Do dziś mi zostało i nie zanosi się na zmianęwitaj. Skoro podczytujesz, to nas znasz, nie trzeba się przedstawiać. Zapraszamy na plotki

cześć dziewczyny, dziś znowu zimno, znowu się ciężko wstawało.
Zrobiłam wczoraj tą Hani zapiekankę ale dopiero wieczorem, więc jest na dziś na obiad. po pracy tak mnie głowa bolała, że nie miałam sił stać w garach. Położyłam się i pospałam trochę i dopiero wieczorem doszłam do siebie.

Pamiętacie ten steper i twister, co wam pokazywałam? Ćwiczę na tym od kilku dni, żeby się kondycyjnie przed nartami poprawić, tylko nie za bardzo wiem, jak długo powinnam, żeby były jakieś efekty Wczoraj weszłam na 700 stopni i z 10min na twisterze poćwiczyłam. Za mało?
A ja nie mam żadnego obrzydzenia z czasów dzieciństwa, wręcz jem bardziej różnorodnie niż w moim domu rodzinnym, np. nigdy mama nie robiła szpinaku a ja go uwielbiam.... Ostatnio tak myślałam, czy jest coś czego nie lubię, nie jem w ogóle i nie ma, lubię wszystko od kaszanki po owoce morza, od kiełbasy z frytkami po ślimaki - niezła rozpiętość co

10 minut to za mało, ponoć po 20 minutach dopiero zaczyna się spalac tkanka tłuszczowa , ale ważny jest też rytm- tzn. puls, nie można ćwiczyć za szybko ani za wolno i weź tu człowieku bądź mądry, słyszałam że w profesjonalnych siłowniach sprawdzają puls i wtedy wiadomo że skutecznie spalamy....ale ja uważam, że 10 minut też dobrze na początek

Cytat:
Fajna dzidzia, ciekawe czy Emilka

A dzień dobry to gdzie

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-07 o 08:25
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:27   #4299
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wyglada na Marcela

EDIT: mnie pytasz?? zajrzyj na poprzednia strone

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-01-07 o 08:28
Stary 2009-01-07, 08:28   #4300
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

10 minut to za mało, ponoć po 20 minutach dopiero zaczyna się spalac tkanka tłuszczowa , ale ważny jest też rytm- tzn. puls, nie można ćwiczyć za szybko ani za wolno i weź tu człowieku bądź mądry, słyszałam że w profesjonalnych siłowniach sprawdzają puls i wtedy wiadomo że skutecznie spalamy....ale ja uważam, że 10 minut też dobrze na początek
z tym spalaniem tłuszczu to słyszałam, ale u mnie priorytetem jest jednak wzmocnienie nóg i poprawienie kondycji przed nartami. Ale może masz rację, zmobilizuję się, żeby ćwiczyć dłużej niż 20min, przecież nie zaszkodzi
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:29   #4301
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
wyglada na Marcela
No Marcel też dobrze , ale czy TY tam widziałaś to co trzeba czy intuicja ?

Miśkowa najlepiej już dwa w jednym wzmacniać i spalać, a 20 minut to nie jest dużo jeśli masz dobry rytm, ja na swoim 20 minut dawałam radę a jakaś kilerka nie jestem

Co do dzień dobry to siebie poprawiłam, bo nie przywitałam się z Wami

Czas edycji: 2009-01-07 o 08:32
Stary 2009-01-07, 08:33   #4302
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

o matko ale mnie rzucilo przed chwila - jem sobie kanapke przed kompem az tu nagle tak mnie cofnelo ze polecialam do kibelka

szok bo do tej pory nie wymiotowalam
poza tym wymioty sa zawsze na poczatku a ja zaczelam drugi trymestr
Stary 2009-01-07, 08:35   #4303
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Cześć!

Witam się i zmykam. Nie mam czasu na nic, jak zwykle.

Madlen, nie znam nazwy tego domku w Bukowinie, wiem tylko, że jest dosłownie dwa, trzy domy dalej od wyciągu narciarskiego "U Andrzeja" (ta ośla łączka )

Wyjazd był dziwaczny, skrajny. Mamy z TŻ poważny kryzys, na razie jest nie najgorzej (najgorzej to było właśnie na wyjeździe). Nie chcę o tym pisać.

Podcięłam dziś grzywkę i przytachałam do domu katalogi Triady. No i zamówiłam na All (sklep - apteka) żel micelarny Rosaliac Wychodzi taniej o ok. 10 zł niż w stacjonarnej aptece (już z kosztami przesyłki).

Martwi mnie trochę mój dyplom, końca nie widać, a nie wiem, do kiedy trzeba składać pracę

Pozdrawiam!
Widzisz, miałam napisać i mi umknęło...
Podejrzewam, że - no, pewnie nie wszytskie, ale dużo nowożeńców przechodzi kryzys już na samym początku. Na tym polega docieranie się...
Ja też ze swoim Tż na "dzień dobry" się kłóciłam, potem zastanawiałam się czy z nim wytrzymam całe życie, potem jaki to będzie wstyd po kilku m-cach jak się rostaniemy... A teraz żyć bez siebie nie możemy
Stary 2009-01-07, 08:37   #4304
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
W Polsce Może znacie jakieś fajne, możliwe cenowo miejsce? Będzie nas 2 sztuki Wszelakie apartamenty i domki raczej zatem odpadają.
Weszłam na stronę hotelu, w którym byliśmy w tamtym roku, i cena za dobę w małym pokoiku... ponad 300zł Rany, nie wiem czy mieliśmy wtedy więcej kasy czy podrożało
Diana niestety ceny są bardzo wysokie sprawdziłam w kilku pensjonatach, hotelach gdzie byłam i w tym okresie rzeczywiście ceny ponad 300 zł za noc
A co najlepsze nigdzie miejsc nie ma... Diano ja bym poszukała na Twoim miejscu jakiś pensjonatów, wiele z nich ma naprawdę baaaardzo dobre warunki, naprawdę niczym nie różnią się od hoteli. Tylko jak już wspomniałam może być problem ze znalezieniem wolnego miejsca. A macie już określoną miejscowość do której się wybieracie?

Asiuk mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Przesyłam pozytywną energię, trzymaj się kochana.

Zaro wnioskuje, że się podobało Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę chodzić na zajęcia. Wogóle jakie z nas fitnessowe dziewczęta będą

Cytat:
Pamiętacie ten steper i twister, co wam pokazywałam? Ćwiczę na tym od kilku dni, żeby się kondycyjnie przed nartami poprawić, tylko nie za bardzo wiem, jak długo powinnam, żeby były jakieś efekty Wczoraj weszłam na 700 stopni i z 10min na twisterze poćwiczyłam. Za mało?
miskowa jak chodziłam na zajęcia, to taki ogólny trener mówił, że chyba ok 1h należy ćwiczyć na aerobach (bierznia, stepper, rowerek itp) chociaż 3 dni w tygodniu dla uzyskania efektu. Sama w domu pewnie tyle bym nie wytrzymała, a tam, że wszyscy ćwiczą, to dlaczego ja mam być gorsza, pot się ze mnie lał, ale trenowałam zacięcie. Taka motywacja....

Cytat:
Jejku śliczny bobas

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-07 o 08:42
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:39   #4305
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dorinko no bo mi sie wydaje, ze tam jest ptaszek miedzy nogami - lekarz nie chcial mowic bo powiedzial, ze na tym etapie lechtaczka u dziewczynek jest bardzo przerosnieta i mozna ja pomylic z penisem ale jesli to chlopak to za miesiac bedzie na bank widac

cos tak po lekarzu widzialam, ze chyba stawia na chlopaka ale nie chcial nic powiedziec

jak mi sie uda to zrobie screena z tego momentu co widac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 08:41   #4306
Madlen__18
Zakorzenienie

U nas też na początku było trudniej, tym bardziej, że przed ślubem praktycznie zero kłotni. A tu nagle zgrzyt..
W tej chwili po 9 mcach ucichło prawie zupełnie. Zdarza nam się na siebie wkurzyć, pogderać, ale zawsze cichnie o paru minutach i nie ma z tego kłotni.
Ustabilizowało się.
Gdybym miała mówić kiedy byłam najbardziej szczęśliwa od czasu ślubu, to jakieś 2/3 miesiące po, kiedy już zdążyliśmy powiedzieć sobie wszystko co było trzeba, żeby funkcjonować na codzień na wspólnej przestrzeni.

Miałam na samiutkim początku kilka takich sytuacji kiedy lekko panikowałam, bo to był szok, jednak się umiemy pokłocić (ale nigdy awantur czy cichych dni, przed pójściem spac już zawsze zgoda, a nawet jeśli coś tam jeszcze siedzi to zawsze jedno dugie przytuli jak idziemy spac i tak zasypiamy. Nadrzędna zasada. Gdybyśmy przestali tego potrzebować uznałabym,że dzieje się bardzo źle.

M
Stary 2009-01-07, 08:41   #4307
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Miśkowa najlepiej już dwa w jednym wzmacniać i spalać, a 20 minut to nie jest dużo jeśli masz dobry rytm, ja na swoim 20 minut dawałam radę a jakaś kilerka nie jestem
nie no 20 min to dam radę spokojnie, najlepiej gdybym oglądała jakiś serial, to w tym czasie najlepiej. Może się w coś wciągnę

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość

miskowa jak chodziłam na zajęcia, to taki ogólny trener mówił, że chyba ok 1h należy ćwiczyć na aerobach (bierznia, stepper, rowerek itp) chociaż 3 dni w tygodniu dla uzyskania efektu. Sama w domu pewnie tyle bym nie wytrzymała, a tam, że wszyscy ćwiczą, to dlaczego ja mam być gorsza, pot się ze mnie lał, ale trenowałam zacięcie. Taka motywacja....
no to lipa, przez godzinę to raczej mi się znudzi, no ale spróbuję jednak się zaciąć. Może faktycznie lepiej po godzinie 3 razy w tyg niż codziennie po 20min
Stary 2009-01-07, 08:43   #4308
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Diana niestety ceny są bardzo wysokie sprawdziłam w kilku pensjonatach, hotelach gdzie byłam i w tym okresie rzeczywiście ceny ponad 300 zł za noc
A co najlepsze nigdzie miejsc nie ma... Diano ja bym poszukała na Twoim miejscu jakiś pensjonatów, wiele z nich ma naprawdę baaaardzo dobre warunki, naprawdę niczym nie różnią się od hoteli. Tylko jak już wspomniałam może być problem ze znalezieniem wolnego miejsca. A macie już określoną miejscowość do której się wybieracie?
Powaliło ich z tymi cenami, ja już zaczynam myśleć o wakacjach , ztn. gdzie nad nasze morze się wybierzemy i żeby choć kaskę uzbierać na tydzień tego wyczekiwanego Egiptu we dwoje

Tak mi przyszło do głowy, że może teraz na Słowacji mają nadal niższe ceny, chociaż jak weszli w strefę euro to już chyba nie jest taniej
Stary 2009-01-07, 08:50   #4309
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Miałam na samiutkim początku kilka takich sytuacji kiedy lekko panikowałam, bo to był szok, jednak się umiemy pokłocić (ale nigdy awantur czy cichych dni, przed pójściem spac już zawsze zgoda, a nawet jeśli coś tam jeszcze siedzi to zawsze jedno dugie przytuli jak idziemy spac i tak zasypiamy. Nadrzędna zasada. Gdybyśmy przestali tego potrzebować uznałabym,że dzieje się bardzo źle.
i to jest bardzo dobra zasada, my sobie z moim tż też to obiecaliśmy. Kilka razy nie dotrzymaliśmy słowa (raczej ja) i wiadomo było, że jest źle. Ale generalnie mało istotne spory są w ten sposób ostatecznie zażegnywane.

Cytat:
Powaliło ich z tymi cenami, ja już zaczynam myśleć o wakacjach , ztn. gdzie nad nasze morze się wybierzemy i żeby choć kaskę uzbierać na tydzień tego wyczekiwanego Egiptu we dwoje

Tak mi przyszło do głowy, że może teraz na Słowacji mają nadal niższe ceny, chociaż jak weszli w strefę euro to już chyba nie jest taniej
Na Słowacji się już niskie ceny skończyły, zwłaszcza po wprowadzeniu euro.
Jeśli planujesz wakacje dużo wcześniej, to może poszukaj albo miejsc noclegowych nie aż tak bardzo obleganych i zarezerwuj póki ceny nie poszły w górę przed sezonem.

Jeśli polskie morze - służę poradami, znam dobrze całe wybrzeże zachodnie. Chyba że wolisz okolice Gdańska i wschód, to już mniej. Ale jeździłam kiedyś z wycieczkami jako przewodnik, więc co nieco pamiętam
Stary 2009-01-07, 08:54   #4310
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko no bo mi sie wydaje, ze tam jest ptaszek miedzy nogami - lekarz nie chcial mowic bo powiedzial, ze na tym etapie lechtaczka u dziewczynek jest bardzo przerosnieta i mozna ja pomylic z penisem ale jesli to chlopak to za miesiac bedzie na bank widac

cos tak po lekarzu widzialam, ze chyba stawia na chlopaka ale nie chcial nic powiedziec

jak mi sie uda to zrobie screena z tego momentu co widac

Ciekawe, wiesz że u mnie do 5 miesiąca lekarz się upierał, że dziewczynka.... A ja, akurat i tak wiem, że chłopak, on się śmiał, że jestem uparta ale żebym się nie rozczarowała, w ogóle go nie słuchałam, od początku wiedziałam że to syn i wtedy bardzo chciałam syna. W końcu w 5 miesiącu lekarz mówi, poddaję się, miała Pani rację, a ja " a nie mówiłam "
Ja po prostu psychicznie czułam, że syn, oglądałam zdjęcia gołych bobasków i wiedziałam, że noszę faceta pod sercem
Cytat:
U nas też na początku było trudniej, tym bardziej, że przed ślubem praktycznie zero kłotni. A tu nagle zgrzyt..
W tej chwili po 9 mcach ucichło prawie zupełnie. Zdarza nam się na siebie wkurzyć, pogderać, ale zawsze cichnie o paru minutach i nie ma z tego kłotni.
Ustabilizowało się.
Gdybym miała mówić kiedy byłam najbardziej szczęśliwa od czasu ślubu, to jakieś 2/3 miesiące po, kiedy już zdążyliśmy powiedzieć sobie wszystko co było trzeba, żeby funkcjonować na codzień na wspólnej przestrzeni.

U nas było inaczej, bo kłóciliśmy się od początku i, oj wtedy było ostro i chyba wtedy nastąpiło 90 % dotarcie, ale jakby mogło być inaczej skoro zamieszkaliśmy ze sobą po 4 miesiącach znajomości, istne szaleństwo

Czas edycji: 2009-01-07 o 08:57
Stary 2009-01-07, 08:54   #4311
ANITKA79
Zadomowienie

Dzien dobry

Asiuk, mam nadzieje ze ten kryzys szybko minie i znow bedzie miziankowo i nie bedziecie mogli zyc bez siebie Jakby cos to pisz, a my wysluchamy

Diana, nie wiem co ci poradzic. My bylismy zima w Karpaczu w domku wynajmowalismy pokoj.. Nie bylo drogo. A nazwa to bialy domek

Svinecko kruszynka sliczna A do dentysty idz idz kochana, nie ma co zwlekac . Zrobisz zeba i bedzie spokoj

Edit:

Wczoraj mialam dolaAle dzis juz mi lepiej
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 09:06   #4312
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry wszystkim

Cytat:

mam to samo z brukselkami, obrzydzenie od czasów przedszkola. Do dziś mi zostało i nie zanosi się na zmianę
Przybij piątkę

Miśku, te 10 min to faktycznie nie jest dużo, ale stopniowo możesz dodawać trochę więcej. W każdym razie na pewno lepiej nawet 10 min dziennie niż nic
Poza tym narty masz dopiero w lutym, do tego czasu spokojnie sobie zwiększysz dzienną dawkę ćwiczeń do jakiegoś wyśrubowanego poziomu

Cytat:
No właśnie, zgadzam się bo u mnie to tak właśnie wygląda że sama się nie potrafię zmobilizować w domu i ćwiczyć. Nie chciało by mi się samej robić rozgrzewki, ćwiczyć, robić tyle powtórzeń ile na zajęciach jak już jest ten moment że wydaje się że ani pół więcej, rozciągać się.. No ale każdy ma inaczej

Cytat:
Dzień dobry!
Zlitowałam się dzisiaj i wstałam o 6.30 co by małzowi śniadanie do pracy zrobić, bo poszliśmy spać o 3 (zagadaliśmy się, próbowałam mu wyklarować na czym polega sens psychoterapii, bo się uparł, że te "normy" są do kitu i to jest narzucanie swojego systemu wartości pacjentowi, to się wnerwiłam i klarowałam aż miło, po ciemku, w środku nocy, normalnie przestac nie mogłam:P)
Ale i tak jest kochany, nawet jak od rzeczy gada.

Chciałam się jeszcze położyć ale już nie da rady, nie zasnęłam, więc tu jestem.
I znowu jestem rozmemłana,. i nie cierpię naszego mieszkania, bo tu zimno i w ogóle, grrr!.
Dobra żona z Ciebie Ja dziś wstałam o 7:20 w tym samym celu, ale potem poszłam jeszcze spać Najgorzej było jak kiedyś zostawiłam sobie na rano robienie mu obiadu do pracy, od tamtej pory wiem że juz nigdy więcej
Chciałabym Cię posłuchać jak tak "klarujesz aż miło"

Cytat:
(ale nigdy awantur czy cichych dni, przed pójściem spac już zawsze zgoda, a nawet jeśli coś tam jeszcze siedzi to zawsze jedno dugie przytuli jak idziemy spac i tak zasypiamy. Nadrzędna zasada. Gdybyśmy przestali tego potrzebować uznałabym,że dzieje się bardzo źle.
Mam identycznie Jak byłam u siebie w domu to ciężko mi było zasnąć bez tego wtulania się

Edit:
Cześć Anitko

Sviniecko bo mi się zapomniało dopisać Piękny kawał Dzidzi

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-07 o 09:52 Powód: a bo zauwazylam ze sie pomylilam w cytowaniu :)
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 09:08   #4313
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

cos mi nie wychodzi to zdjecie - to zn w formacie pdf albo bmp jest ok ale jak zmieniam na jpg zeby wstawic na wizaz to wychodzi czarne tlo ehh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez nazwy 2.jpg (7,0 KB, 11 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 09:10   #4314
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
cos mi nie wychodzi to zdjecie - to zn w formacie pdf albo bmp jest ok ale jak zmieniam na jpg zeby wstawic na wizaz to wychodzi czarne tlo ehh
no niestety nic nie widać, na następnych badaniach się dowiesz
Stary 2009-01-07, 09:10   #4315
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
i to jest bardzo dobra zasada, my sobie z moim tż też to obiecaliśmy. Kilka razy nie dotrzymaliśmy słowa (raczej ja) i wiadomo było, że jest źle. Ale generalnie mało istotne spory są w ten sposób ostatecznie zażegnywane.

Na Słowacji się już niskie ceny skończyły, zwłaszcza po wprowadzeniu euro.
Jeśli planujesz wakacje dużo wcześniej, to może poszukaj albo miejsc noclegowych nie aż tak bardzo obleganych i zarezerwuj póki ceny nie poszły w górę przed sezonem.

Jeśli polskie morze - służę poradami, znam dobrze całe wybrzeże zachodnie. Chyba że wolisz okolice Gdańska i wschód, to już mniej. Ale jeździłam kiedyś z wycieczkami jako przewodnik, więc co nieco pamiętam
Co do zasady to też staramy się jej trzymać, choć wiadomo kilka razy było inaczej, bo nawet były dwa ciche dni i noce- nasz rekord

Miśku a ja tak lubię ten uczęszczany Półwysep Helski , chyba siła przyzwyczajeni no i wygoda bo z W-wy mamy tam najbliżej a wiadomo i tak, że latem podróż zajmuje 10 godzin w korku Ja nie chcę ciszy i głuszy, bo co my wieczorami będziemy robić, musi być rozrywka dla małego- najlepiej jakiś wielki plac zabaw, wtedy my siedzimy, popijamy piwko a mały jest wniebowzięty
Poza tym ja lubię miejscowości, gdzie tętni życie wieczorami i nocą, ale takie z klimatem, zakochana jestem w Jastarni , ma swój niepowrtarzalny klimacik i mimo, że z kwaterami tam ciężko jak cholera to chyba znowu tam zawitamy latem Tylko co z plażą, mam biegac o 9 rano, żeby zająć miejsce A z drugiej strony na plaży musi być zaplecze gastronomiczne bo jak jest ładnie to nawet obiady jemy na plaży, nie znoszę tego rodzinnego pakowania się na hasło "obiad" a później powrót, my siedziemy ile się da, a wieczorem nad zatokę, Półwysep ma swoje uroki, ale się rozpisalam

Miśku a może masz dla takiej marudy jak ja jakaś alternatywę ....

Czas edycji: 2009-01-07 o 09:13
Stary 2009-01-07, 09:10   #4316
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dorinko ja mialam tez tak przy moim synku - wiedzialam od poczatku ze bedzie syn, chociaz dowiedzialam sie dopiero w 7 miesiacu ale ja i tak wiedzialam ze bedzie syn

a teraz jest inaczej - mam wielka nadzieje, ze bedzie coreczka ale nie mam tego uczucia co wtedy, po prostu nie wiem co bedzie i mysle, ze sie pewnie rozczaruje

Dorinko podaj maila to wysle Ci to zdjecie - jest w 3d
Stary 2009-01-07, 09:17   #4317
Madlen__18
Zakorzenienie

ja też chcę)!

M
Stary 2009-01-07, 09:20   #4318
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
hej

no ja wspolczuje tym co mieszkaja na poludniu - u nas jest -10 i to juz jest dla mnie nie do wytrzymania
U nas o 8 rano było -21
Jak dla mnie katastrofa.Nie xcierpię takiego zimna

Cytat:
Fajnie, że dzidzia rośnie

Cytat:

Myślę, że na początek każda minuta się liczy.
Ja mam rowerek w domu i w pierwsze dni (po dłuższej przerwie) jeżdżę 20min, a po jakimś tygodniu wydłuża się do 50min.
W rowerku podobno spalanie zaczyna się po ok.15-20 minutach
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 09:21   #4319
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

to daj maila
Stary 2009-01-07, 09:21   #4320
hania811
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
cześć
Podczytuję ten wątek już od dłuższego czasu, jednakże dopiero dzisiaj "zmotywowałam "się do zarejestrowania na wizażu. Lepiej późno niż wcale Niejednokrotnie wprowadzałam w życie to co tutaj przeczytałam. Skorzystała na tym także moja cera,bo dzięki Wam stosuję filtry a teraz i kwasy
Od ponad 4 lat mam swojego TŻ Nie doczekałam się "wymarzonego pierścionka" . Czekam cierpliwie nie zawracając nikomu głowy
Witam serdecznie.
Jak to milo ze zalogowałas sie na wizazu specjalnie dla nas.

Zapraszamy na ploty

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
W Polsce Może znacie jakieś fajne, możliwe cenowo miejsce? Będzie nas 2 sztuki Wszelakie apartamenty i domki raczej zatem odpadają.
Weszłam na stronę hotelu, w którym byliśmy w tamtym roku, i cena za dobę w małym pokoiku... ponad 300zł Rany, nie wiem czy mieliśmy wtedy więcej kasy czy podrożało
Diana ja niestety w Polskich górach nie gustuję. Byłam tylko w Szczyrku i to ze tak powiem po znajomościach więc mielismy kwateręr w prywatnym domu za 30 zl za dobę..i przy samych wyciągach.

Ceny w polskich górach są chore. Moj brat byl na Sylwaka w Krynicy Gorskiej...i jakie bylo jego zdziwienie gdy się okazalo ze ski pass na tydzien kosztuje 110 euro..a w Val di Fiemme 150 euro. Róznica zadna...a tak jakby stoki bez porownania.
Kwatery we Włoszech w podobnych cenach jak w Polsce..jedynie za dojazd trzeba więcej zaplacić.
Ja Ci polecam poszperac jednak w wyjazdach zagranicznych.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hania, masz u siebie Lidla? ja ostatnio odkryłam uroki tego sklepu - kupiłam super gigantyczne oliwki, pesto zielone i czerwone, 'pulpę' pomidorową. Rzeczy są super, a ceny bardzo zachęcające
Mam ale jakos mi do niego nie po drodze zawsze. Tesciowie notorycznie zasypują mnie produktami z tamtąd. Szczególnie serami i wędlinami.

Cytat:

Pozdrawiam!
Z Traidy...<foch>

Asiuk wiem ze masz malo czasu ale wpadaj częsciej....te nieporozumienia z TZ mi się nie podobają

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Na stepie było bardzo fajnie. Nie tak urozmaicenie jak na tym stepie na który chodziłam wcześniej (inny klub), ale jak na pierwszy raz po przerwie półrocznej to i tak się nieźle zmęczyłam Mam nadzieję że za jakiś czas wrócę do formy, podobno ciało nie zapomina takich wyuczonych ruchów

Haniu, Tobie też dzięki za miło spędzony dzień
Idę spac, może przyśni mi się fasolówka
Mięsnie bardzo szybko sie odbudowują..wiem coś o tym.
Pójdziesz jeszcze ze 2 razy i zapewne sie wkręcisz

Cytat:

witaj. Skoro podczytujesz, to nas znasz, nie trzeba się przedstawiać. Zapraszamy na plotki

cześć dziewczyny, dziś znowu zimno, znowu się ciężko wstawało.
Zrobiłam wczoraj tą Hani zapiekankę ale dopiero wieczorem, więc jest na dziś na obiad. po pracy tak mnie głowa bolała, że nie miałam sił stać w garach. Położyłam się i pospałam trochę i dopiero wieczorem doszłam do siebie.
No własnie Ty nas znasz na wylot ...a my biedne Ciebie w ogole.

No ciekawa jestem jak Ci posmakuje.
Moja byla wyborna

Ja o cwiczeniach wiem mniej niż zero

Cytat:
Urosla od ostatniego razu

Cytat:
.A ja nie mam żadnego obrzydzenia z czasów dzieciństwa, wręcz jem bardziej różnorodnie niż w moim domu rodzinnym, np. nigdy mama nie robiła szpinaku a ja go uwielbiam.... Ostatnio tak myślałam, czy jest coś czego nie lubię, nie jem w ogóle i nie ma, lubię wszystko od kaszanki po owoce morza, od kiełbasy z frytkami po ślimaki - niezła rozpiętość co
Ja mam to samo....wszystko lubię...znaczy jedno mniej drugie bardziej ale zjem wszystko.
A nie sorry...jabłka nie tknę za chiny ludowe
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości