|  2009-01-07, 11:36 | #4351 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

zaro ale w tym tyg ciazy lechtaczka potrafi tak wygladac - bo na tym etapie jest bardzo przerosnieta dlatego lekarz, mimo ze widzial miliony takich narzadow powiedzial, ze nie stwierdzi bo moze to byc lechtaczka i juz z wielu dziewczynek zrobil chlopcow i na odwrot ja mam nadzieje caly czas ze to lechtaczka 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:36 | #4352 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Albo mega gigantyczna łechtaczka. Trzeba poczekać ten miesiąc bo ciężko tak debatować  Ale dzidzia piękna. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-07, 11:38 | #4353 | |
				 | 

Cytat: 
 Emilia, Malwina lub Marcel 
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | |
|     | 
|  2009-01-07, 11:43 | #4354 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-07, 11:46 | #4355 | 
				 | 

tak myslalam ze bedziecie patrzec na noge albo na pempowine  domyslam sie, ze tylko dorinka patrzyla na to co trzeba   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:47 | #4356 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Dziewczyny, przepraszam za tę zniewagę, ale... która z Was pracuje w biurze podróży?   Jak przedstawiłam kalkulację Tż to był w szoku i powiedział, że właściwie chętnie we wrześniu gdzieś w ciepłe kraje  Tylko pytanie teraz brzmi, gdzie? Kiedy najlepiej rezerwować? na co zwrócić uwagę? 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:47 | #4357 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Rozumiem, też mi kiedyś serce miękło, nawet 4 lata to trwało, a później znienawidziłam narty  , dopiero jakieś 6 lat temu się odblokowałam psychicznie ale materialnie mnie nadal blokuje ten sport, nie mam motywacji, Tomek jeździ z ojcem, tzn. w tym roku zaczyna naukę z instruktorem a ja nie mam takich ambicji abym była niezastąpiona i aby wszystko robił ze mną, bo ojciec bardzo aktywnie uczestniczy w jego życiu i niech tak pozostanie  Cytat: 
  ale musieliście mieć niezłą motywację, bo nic Was nie przerażało   | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:48 | #4358 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

A bo ona już doświadczona ;-)

__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:52 | #4359 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Svinecko ja od razu wzięłam pempowinę za przerosniętego penisa  Powaznie ja to nic nie widzę na tym zdjęciu...poczekaj cierpliwe na werdykt lekarza  Cytat: 
  . Wiesz to 600 zł na osobę to początek wydatków...generalnie zawsze szukamy jak najtańszych kwater..bo góra kasy idzie na jedzenie paliwo no i ski passy  . Dlaego tez jeździmy ekipą do apartamentów..tak jest najtaniej  Cytat: 

__________________ Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:57 | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:52 | #4360 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

No to to jednak kurna noga była ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ]] I teraz widzę że to noga. A łechtaczki w ogóle nie zauwazyłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Pytanie modowe, z serii tak czy nie? Spodnie: http://allegro.pl/item519601458_nowo...onu_xs_48.html Rozmiarem w aukcji się ni przerażać, noszę S lub xs ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:54 | #4361 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Człowiek się całe życie uczy  W takim razie jestem pewna że to przerośnięta łechtaczka  Diano, Hania pracuje  Chyba że ktoś jeszcze, o czym nie wiem? 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-07, 11:55 | #4362 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:00 | #4363 | |
				 | Cytat: 
 dlugich nie polecam jesli jest sie niska osoba bo wyglada sie jak klaun ale rybaczki sa super - aha i ten pasek wsiurski wyzucilam ale proponuje je mierzyc - ja kupowalam w sklepie i w 36 nie weszlam i musialam kupic 38  ide wziac kapiel   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 12:51 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o edycji! | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:05 | #4364 | 
				 | 

Pasek zamierzam wywalić, nie lubię takich ozdobników. Ale fason mnie zainteresował, nigdy takich nie miałam. Od dłuższego czasu szukam spodni które nie są rurkami, rurek nie mogę, przez mogą nogę. 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-07, 12:06 | #4365 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  A z drugiej strony chyba Sviniecka ma rację, przydałoby się być wysokim  Też mam rybaczki w stym stylu, tyle że sportowe, i uwielbiam je. Chyba aż zmierzę jak gdzieś znajdę podobne  Etko, co u Ciebie? Co zdecydowaliście w sprawie przeprowadzki? Jeśli pisałaś coś to musiałam przegapić  Edit: Cytat: 

__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-07 o 12:08 | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-07, 12:07 | #4366 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

cześć wszystkim! Witam nowa uzytkowniczkę - novokainę  Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:17 | #4367 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

Cytat: 
 Nawet ok ,ale bez tego paska byłyby lepsze- nie podobają mi się tego typu dodatki. | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:20 | #4368 | 
				 | 

Zara, że niby to komplement?:P L_V : coś mnie do nich ciągnie, sama nie wiem czemu, ale rzecz gustu. Szwedy tez bym sobie kupiła... np http://allegro.pl/item520214849_konc...sowe_l_47.html W ogóle jakie wy nosicie spodni, macie ulubiony fason? 
|     | 
|  2009-01-07, 12:21 | #4369 | |
				 | 

Cytat: 
 ja nosze tylko rurki i cygaretki. Ale zastanwiam się teraz nad takimi z zaszeksami na przodzie. | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:25 | #4370 | ||
				 | 

Cytat: 
  ..sama bym kupila..oczywiscie pasek od razu do smieci. Cytat: 
 Gdzie?..to juz sama musisz wiedziec co chcesz zobaczyć..co robić. Leżeć na plazy, zwiedzać, odpoczac w ciszy i spokoju czy poimprezować. Wrzesień to dobry czas ..wszędzie mozesz smialo jechac..no moze w 2 polowie wrzesnia procz Bulgarii i Chorwacji (moze juz padac) 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-07, 12:25 | #4371 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:27 | #4372 | ||
				 | 

Cytat: 
 Patrzyła patrzyła i tak nic nie wypatrzyła  Cytat: 
 Ostatnio ten fason (pumy z gumką) widziałam w fajnych dżinach w Cubusie, nawet miałam już przymierzyć ale ostatkiem sił sie powstrzymałam, ja widzę je u siebie, takie do kostki i do tego moje obcasy albo peep toe   | ||
|     | 
|  2009-01-07, 12:28 | #4373 | 
				 | 

Jakie to są cygaretki?? ._o Pomyślę, ale finał będzie taki, że chyba kupię obie pary, i pasek do kosza, co zresztą zamierzałam zrobić bez waszych sugestii. Spodnie dla mnie nie moga być za niskie w biodrach i nie moga to być rurki. mam wypukłość z prawej strony, jak to bywa przy zwichniętym stawie. Dlatego dla mnie zakup spodni to mega problem i w sklepie zawsze mnie dezorientacja łapie. Edit: Dori: Cubus mówisz? Jutro idę do galeii k. i wypatrzę...za ile one były i kolorek jaki? 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-01-07 o 12:30 | 
|     | 
|  2009-01-07, 12:29 | #4374 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Już sobie wyobrażam jak ja bym wyglądała  Cytat: 
  Edit.: Już zauważyłam odpowiedz. A zatem szukam od dziś. Tylko poleć proszę jakieś mega ciepłe miejsce   
				__________________ Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-01-07 o 12:32 | |||
|     | 
|  2009-01-07, 12:38 | #4375 | 
				 | 

Cygaretki:

| 
|     | 
|  2009-01-07, 12:39 | #4376 | 
				 | 

a ja koncze sie szykowac i lece do mieszkania bo w wannie wpadla mi do glowy pewna wizja w kuchni i musze szybko sie nia podzielic z fachowcami    
|     | 
|  2009-01-07, 12:41 | #4377 | |
| Rozeznanie | 

Wcale nie niby     Ja osobiście noszę rurki, ale szukam ostatnio innego fasonu. Co do tych drugich spodni: fajne, myślałam że rozszerzane nogawki już dawno niemodne ale widziałam w tym sezonie kilka modeli więc chyba wróciły  Cytat: 
  I z kupnem, i z paskiem. 
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-07 o 12:47 | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:43 | #4378 | ||
				 | 

Cytat: 
  . Swietnie się w nich czuję..seksi i w ogole...a niska jestem  Cytat: 
 Muszę zakopac karte kredytową  . Jak fason? Ja kazdy  . Aczkolwiek ostatnio mam fazę na szerokie. Znowu w w workach czuję się najlepiej..rurek mam dość. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-07, 12:43 | #4379 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak w Cubusie, znowu mnie zadziwili ostatnio wyborem dżinsów  , wszystkie były poprzeceniane cena około 69-75 zł. w zalezności od modelu, w kazdym przypadku było -50 %  Ja tam chyba jeszcze zawitam, mam takiego Cubusa, że chyba tylko ja tam chodzę, mają rozmiary i wybór ciągle  Dzisiaj zobaczę w Vero Modzie co jest grane, bo idę z koleżanką w wczorajszych rozważań na kawę.(właśnie mnie poprosiła o spotkanie)...ale postanowiłam jej nie mówić nic o spostrzeżeniach męża, będę mówić raczej o obserwacjach poczynionych podczas ostatniego spotkania ale delikatnie   | |
|     | 
|  2009-01-07, 12:44 | #4380 | 
				 | 

O nie, cygaretek w ogóle bym nie założyła ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Dori, zmierzę sobie jeszcze moje spodnie, tzn "stan" żeby porównac jak bardzo niskie są tamte i czy takie moga być. Wtedy się zdecyduję. Dlatego wolę mierzyć na żywo i zajrzę do cubusa, bo wtedy wiem na pewno czy takie przejdą. Hania: no ja własnie też uważam, że szerokie spodnie są mega seksiii. Wszystko zależy jaka "góra" do tych spodni. Chcialam spodnie tak do 150 zł kupić, a jakby się dało coś tanio na all to tym lepiej, bo kupię 2 zamiast 1;] 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 12:49 Powód: proszę nie pisac post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj"! | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.