Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 11:27   #211
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Odpiszę Tobie tutaj a nie na PW, żeby inne osoby z tego skorzystały

Aby nie pisać post pod postem mamy dwie możliwości:
1) gdy coś Ci się przypomniało i chcesz dopisać przy swoim poście klikasz na "edytuj" otwiera się Twój post i możesz dodać wypowiedź

2)funkcja multicytowania (cytowanie wiele wypowiedzi) -->http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=15

Strippi co dzisiaj pijemy ?

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-07 o 11:29 Powód: dopisek
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:30   #212
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Hej!
Ano nie odzywałam się, wiecie jako to jest czasem lepiej czasem gorzej. Jeszcze teraz się okazało, że ten piec co ta superfirma nam zainstalowała w domu jest za duży w stosunku do komina i i kominiarz powiedział, że istnieje zagrożenie życia i zdrowia i jeśli będziemy na tym piecu grzać to na własną odpowiedzialność. A wszystko zaczęło się od tego, że komin pękł w zeszłym tygodniu i zaczął się smród kominowy wydobywać. A największą głupotę zrobili moi teściowie, bo nawet nie mają faktury na to partactwo, bo to przecież znajomy robił. A teść to taka ciapa, że pewnie nic by z tym nie zrobił a że mu żona każe zadzwonić do tego krętacza to wcale się nie zdziwię jak go jeszcze przeprosi, że w ogóle do niego dzwoni. Tak więc na razie żyję w niebezpieczeństwie i musimy sobie jakiś czujnik na czad kupić. Zresztą mam to w dupie, teściowie spieprzyli to niech to naprawią. Następnym razem jak dostaną fakturę to ją chyba z 10 razy skserują na wszelki wypadek. Zresztą ja tego partacza bym chyba nastraszyła, że jak mi nie wymieni pieca, to doniosę do skarbówki, że nie chce od dwóch lat wystawić mi faktury.
uważajcie tam na siebie

w tv co chwile podają o zaczadzeniach w domu

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Strippi co dzisiaj pijemy ?
kawusie najpierw co o tym myślisz ??
Stary 2009-01-07, 11:35   #213
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
uważajcie tam na siebie

Dzięki
Widzisz to jest to co ja dokładnie powiedziałam rodzince TŻta, że mogliśmy tydzień temu umrzeć jak było tak na maksa grzane, a oni się zaśmiali. Tym bardziej mnie przeraża, że ci ludzie z taką małą wyobraźnią decydują o tym jak będzie grzane w tym domu. Dokładnie dodałam zaraz, że co chwila w tv o tym mówią i że to nie jest tak że to komuś się tak dzieje, bo to może i nas spotkać, zwłaszcza po tym co powiedział kominiarz. A oni tak lekko podchodzą do tego, jakaś paranoja. Pocieszam się, że jak zmenimy na gaz horror się skończy, bo wszystko będzie szczelne.
Stary 2009-01-07, 11:39   #214
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję , już wiem

cześć A ciepło chociaż masz w domku ?
Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Wciskasz dwu kropek pomiedzy cytuj a odp przy kazdej osobie która chcesz cytować
hihi i ja się nauczyłam sama nawet nie wiedziałam jak to sie robi a buszuje długo na forum
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:41   #215
gold-fish
Zakorzenienie

Stripi, na pewno ślicznie będziesz wyglądała. Szukałam Twojego modelu ale okazuje się, ze wiele firm szyje model ,,olivia"

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A sama nie chciałabyś się pomalować?
Ja się nad tym zastanawiam, czy iść do kogoś czy nie pomalować się sama.
Nie ryzykowałabym. Zresztą ostatnio słyszałam wypowiedź organizatorki ślubów i ona wyraźnie to podkreśliła- makijaż w ten jeden dzień niech wykona makijażystka. Moge jeszcze dodać, że nie zawsze makijaż ślubny nadaje sie do zdjeć w studio np. nie mozecie się ,,świecić" wszystko przypudrowane. Wolę wydać kilkadziesiat złotych, bo pewni ręce beda mi się trzęsły i wyszedłby mi Picasso na twarzy

Daysy... co za firma jakiś koszmar. Szukaj dalej. I tak lepiej że teraz zadzoniła niz gdyby Cię zwolnili po miesiącu.

Emilia211 , kiedy idziesz na przymiarkę?

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Tak wam zazdroszcze dziewczyny ze macie juz suknie, przynajmniej czesc z Was. Ja nie moge sie zdecydowac, jak ogladalam Wasze zdjecia to wszystkie sa piekne, ale jak ide sama do salonu to wszystkie wydaja mi sie takie same i konczy sie tak ze wychodze i nic nie mam. A jesli chce szyc to musze najpozniej za miesiac czy poltora zdecydowac sie.
też miałam ten problem wszystkie wydają sie być podobne a wiesz juz co byś chciała? w jakim kształcie? z jkaiego materiału?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:45   #216
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
kurcze czyli warto jednak zrobic próbny. No wsumie ja też mogłabym się sama malować uzywam dobrych kosmetyków które naprawdę swietnie się trzymaja, tylko wydaję mi się że będę tak zestresowana że nawet rzęs nie będę mogła pomalować.

Jaga dzięki za stronki ale jakies takie dziwne i bardzo skromne te welony ale i tak wielkie że o mnie pamietasz
kliwia a ty cały czas pamiętasz o tych bucikach nawet spoko tylko ja szukam z zakrytymi palcami i pietami.

strippi śliczna ta suknia MisQa twoja również

Kurcze jak się patrzę na te wasze sukieneczki to się zastanawiam czy moja nie jest za skromna, nadal cały czas mi się bardzo podoba ale jakies takie mam że skromna, zresztą ja mogę sobie robic w niej przeróbki więc jeśli macie jakieś pomysły to chętnie posucham. Pierwszą przymiarkę chyba mam pod koniec stycznia także muszę coś wymysleć, muszę jeszcze te buciki znależć no i bieliznę tzn. stanik i chyba sobie go wszyję w suknię.
Na pewno warto zrobić próbny! wtedy na spokojnie można wypróbować różne rodzaje makijażu i tonacje, a tuz przed ślubem nie ma na to czasu. Ja bym Ci nie radziła samodzielnego malowania, bo profesjonalistka ma też utrwalacze, które zapobiegną "ścieraniu" makijażu przez wiele godzin. No i w taki dzień fajnie jest wyglądać trochę inaczej, a sama pewnie nie będziesz potrafiła wymyślić sobie specjalnego imagu pod takim stresem
Co do sukienki- Twoja jest śliczna, jedna z tych które doskonale pamiętam nawet bez fotek (tak samo pamiętam też np. suknię Martuchy- bo wygląda jak suknia damy z południa- śliczności )i nic, ale to nic bym w niej nie zmieniła! Jest zwiewna i dziewczęca i idealnie pasuje do Twojej figury. Tylko makijaż powinnaś mieć delikatniejszy do niej, bo drapieżny styl do niej zupełnie nie pasuje

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
strippi

na żywo jest o wiele ladniejsza! jest sliczna
Na "nieżywo" też jest przeurocza

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Jupiku gratuluje pracy Super Kiedy zaczynasz??
DziękiZaczynam w poniedziałek, jestem ciekawa, jak będzie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Wpadłam na chwilkę troszkę nadrobiłam.
Baaardzo źle się czułam od wczoraj, wymiotowałam w nocy z 5 razy, już mnie tak rwało a nie miałam czym
Ale nie po to zaglądam ... muszę Wam powiedzieć, dziś maiłam jechać z moim obecnym szefem z Biura Pracy zrezygnować ze stażu, żeby przenieśli mnie do gabinetu kosmetycznego.
Ale, że się rozchorowałam to nie pojechałam, i przed 11 telefon mi dzwoni.
A to ta babka z gabinetu i mówi tak:
CHCIAŁAM PANI POWIEDZIEĆ ŻE PRZEMYŚLAŁAM SYTUACJĘ I BĘDZIE NAS ZA DUŻO W TYM GABINECIE,.... NO I JA PANI DZIĘKUJĘ!
No wiecie co bardzo się wkurzyłam bo po co ona mi nadzieje narobiła i kazała mi z biurem pracy załatwiać itd...niee no zła na max jestem!
Daysy- ta baba to bezczelny typ, że też tacy ludzie chodzą po ziemi...ale na pewno znajdziesz jakiś inny salon, głowa do góry!
A poza tym- MARSZ DO LEKARZA KOBIETO!!! to przecież może być wyrostek robaczkowy!!! z takimi sprawami idzie się natychmiast do lekarza, bo to może Cię zdrowie lub nawet życie kosztować!!!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:47   #217
popscene
Wtajemniczenie

Ja jestem niestety zmuszona malować się sama. W mojej okolicy nie znalazłam nikogo, kto by uszanował mój typ urody i wykonał klasyczny makijaż. A marzy mi się taki jak ma Carrie w filmowej wersji seksu w wielkim mieście.
Dużą rolę odgrywają dobre kosmetyki. Jak kupiłam podkład Lancome, to wszyscy zauważyli, chwalili "ale masz aksamitną cerę" i się pytali cały czas co to za podkład. Wystarczy poczytać na KWC co jest warte kupienia. Mój pomysł na makijaż est sam w sobie prosty, więc wiem że sobie sama poradzę.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-07 o 11:51 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:50   #218
jupik
Rozeznanie

Poscene, poszukaj jeszcze, w takich mniejszych, osiedlowych salonach często malują zdolne dziewczyny! a teraz jest karnawał, więc pewnie przed jakąś imprezą będzie okazja by się umalować

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:53   #219
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
o matko co za babsztyl !! szok

kochana zdrowiej i nabieraj sił

ja dziś się jakoś źle czuję
zaczęła mnie głowa boleć..i troszku mi niedobrze

no skarbie skarbie hehe

no śliczne

kochana jeszcze raz napiszę, że wyglądasz w niej jak księżniczka !! pasujecie do siebie !
Cytat:
uważajcie tam na siebie

kawusie najpierw co o tym myślisz ??

oki , ale ja wole mokate cappuciono orzechowe

Cytat:
hihi i ja się nauczyłam sama nawet nie wiedziałam jak to sie robi a buszuje długo na forum

hihi ja też w koncu wiem jak można ładnie cytować

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Stripi, na pewno ślicznie będziesz wyglądała. Szukałam Twojego modelu ale okazuje się, ze wiele firm szyje model ,,olivia"

Nie ryzykowałabym. Zresztą ostatnio słyszałam wypowiedź organizatorki ślubów i ona wyraźnie to podkreśliła- makijaż w ten jeden dzień niech wykona makijażystka. Moge jeszcze dodać, że nie zawsze makijaż ślubny nadaje sie do zdjeć w studio np. nie mozecie się ,,świecić" wszystko przypudrowane. Wolę wydać kilkadziesiat złotych, bo pewni ręce beda mi się trzęsły i wyszedłby mi Picasso na twarzy

Daysy... co za firma jakiś koszmar. Szukaj dalej. I tak lepiej że teraz zadzoniła niz gdyby Cię zwolnili po miesiącu.

Emilia211 , kiedy idziesz na przymiarkę?

też miałam ten problem wszystkie wydają sie być podobne a wiesz juz co byś chciała? w jakim kształcie? z jkaiego materiału?
pod koniec stycznia raczej, albo w lutym. Mam nadzieję,że schudnę troszkę, bo ograniczam jedzenie do połowy

Stary 2009-01-07, 11:53   #220
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko co za babsztyl !! szok

kochana zdrowiej i nabieraj sił

ja dziś się jakoś źle czuję
zaczęła mnie głowa boleć..i troszku mi niedobrze

no skarbie skarbie hehe

no śliczne

kochana jeszcze raz napiszę, że wyglądasz w niej jak księżniczka !! pasujecie do siebie !
dzięki kochana fajnie że jeszcze się podoba
ja tez nie zmieniłam zdania co do niej tylko wydaje mi się że jakby było większe koło to byłaby bardziej taka " widowiskowa" ale może się mylę. Czy mówiłam że mierzyłam taką samą białą ? byłam z mamą, boska !!!! jak na mnie uszyta , tylko do skrócenia. Ale poniewaz każdy salon pracuje na siebie , a w innym sklepie zamawiałam to oni muszą mi uszyć bo białej na stanie nie mają. Chociaż to ten sam salon
Stary 2009-01-07, 11:54   #221
kliwia
Zakorzenienie

Carrry ma super makijaż, ten róż na policzkach
Borjuis ma takie róże z poświatą
Popscene skoro sama chcesz się malowac to próbuj i pokazuj efekty
dobra baza poklad puder, fiksator mozesz też zakupić i się nim psiknąć by utrwalić make-up.
Kwestia wprawy. Ale faktycznie może jeszcze w salonach kosmetycznych poszukaj.

a z tym kominem to masakra jakas

kasiaher Twoja suknia jest super, nic nie zmieniaj, tyljko pomysł czy chcesz ramiączka, bo bez tych ramiączek góra też by fajnie wyglądała
Zresztą jak patrzę to nasze suknie są bardzo podobne, tylko Twoja ma bogatszą górę

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-07 o 11:56
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 11:55   #222
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Poscene, poszukaj jeszcze, w takich mniejszych, osiedlowych salonach często malują zdolne dziewczyny! a teraz jest karnawał, więc pewnie przed jakąś imprezą będzie okazja by się umalować
No właśnie już mi ręce opadły, byłam na dwóch próbnych w jednym mniejszym a drugim większym i kiszka. Nie mam siły do tego, za to jakoś wierzę w swoje umiejętności. Nie ma tu specjalnie wizażystek w okolicy, profesjonalistek, a jak już jakaś się znajdzie to zajęta. Po prostu po każdym z tych makijaży miałam wrażenie, że ja sama zrobiłabym to lepiej i lepszymi kosmetykami. A w sumie mam to gdzieś. I tak nie pamiętam jak były pomalowane PM ze ślubów na których byłam, nie wiem czy ktoś zwraca na to uwagę hehe Oprócz pana młodego oczywiście, ale ja TŻtowi spodobam się nawet w worku na śmieci więc luz
I tak najważniejsze jest żeby ładnie wyglądać na ślubie, a na weselu i tak wszyscy się nawalą i nie będą widzieć

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-07 o 11:58 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:04   #223
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Dzięki
Widzisz to jest to co ja dokładnie powiedziałam rodzince TŻta, że mogliśmy tydzień temu umrzeć jak było tak na maksa grzane, a oni się zaśmiali. Tym bardziej mnie przeraża, że ci ludzie z taką małą wyobraźnią decydują o tym jak będzie grzane w tym domu. Dokładnie dodałam zaraz, że co chwila w tv o tym mówią i że to nie jest tak że to komuś się tak dzieje, bo to może i nas spotkać, zwłaszcza po tym co powiedział kominiarz. A oni tak lekko podchodzą do tego, jakaś paranoja. Pocieszam się, że jak zmenimy na gaz horror się skończy, bo wszystko będzie szczelne.
no to może jeszcze z nimi pogadaj..
nie wiem może tż niech pogada

super, że zmieniacie na gaz to zmieni sytuację

Cytat:
mój salon to Katrina i na razie nie ma tej sukni bo 2009 kolekcja jeszcze nie jest skończona

Cytat:
oki , ale ja wole mokate cappuciono orzechowe
już robię akurat mam

Cytat:
dzięki kochana fajnie że jeszcze się podoba
ja tez nie zmieniłam zdania co do niej tylko wydaje mi się że jakby było większe koło to byłaby bardziej taka " widowiskowa" ale może się mylę. Czy mówiłam że mierzyłam taką samą białą ? byłam z mamą, boska !!!! jak na mnie uszyta , tylko do skrócenia. Ale poniewaz każdy salon pracuje na siebie , a w innym sklepie zamawiałam to oni muszą mi uszyć bo białej na stanie nie mają. Chociaż to ten sam salon
podoba podoba !! wyglądasz anielsko
i masz taką niewinną urodę super

kurde laski kto ma pożyczyć sanie chcę zrobić kulig

mój koń chodzi w zaprzęgu więc można by było zrobić
Stary 2009-01-07, 12:04   #224
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ake moja suknia jest tylko podoba do tej!! to nie jest ta suknia....tylko szukałam podobnej..przerobiłam po swojemu ją i dodałam tutaj byście mniej więcej wiedziały jak wygląda

to juz wszystko wiemy

Cytat:
cześć dziewczynki
czesc

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Wpadłam na chwilkę troszkę nadrobiłam.
Baaardzo źle się czułam od wczoraj, wymiotowałam w nocy z 5 razy, już mnie tak rwało a nie miałam czym
Ale nie po to zaglądam ... muszę Wam powiedzieć, dziś maiłam jechać z moim obecnym szefem z Biura Pracy zrezygnować ze stażu, żeby przenieśli mnie do gabinetu kosmetycznego.
Ale, że się rozchorowałam to nie pojechałam, i przed 11 telefon mi dzwoni.
A to ta babka z gabinetu i mówi tak:
CHCIAŁAM PANI POWIEDZIEĆ ŻE PRZEMYŚLAŁAM SYTUACJĘ I BĘDZIE NAS ZA DUŻO W TYM GABINECIE,.... NO I JA PANI DZIĘKUJĘ!
No wiecie co bardzo się wkurzyłam bo po co ona mi nadzieje narobiła i kazała mi z biurem pracy załatwiać itd...niee no zła na max jestem!
ta baba to jakas nieodpowiedzialna.... i nie powiem co jeszcze, a ty zrezygnowalas z tego stazu w sklepie? ehsss...
do lekarza pod razu marsz!

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wracam do rozmów bo ostatnio nie mialam czasu, wchodze na forum a tu kolejne watki. Ale rozgadałyście sie

Mam pytanie czy wy szyjecie suknie na miare czy kupujecie gotowe?? Bo ja mialam szyc ale jakos ostatnio zgadalam sie z kumpela, ze jak ona szyla to i tak na koncu musiala kupic gotowa UWAGA!!! 5 dni przed slubem. Zaklad w ktorym szyla polegl na calej lini, suknia byla okropna, a potem i tak skaczylo sie to w sadzie. Moja znajoma nie chciala za nią zaplacic, to tamci podali ja do sadu. W efekcie koncowym musiała pokryc koszta materialu itp, a to bylo 30% calej sumy która miala zaplacic. A tak nawiasem mówiąc to w sadzie trwalo to tak długo, ze ta moja znajoma zdarzyla zajsc w ciaze i urodzic dziecko zanim byla rozprawa.

Ja nie robie.
ja kupilam, dziewczyny roznie
ale przypal z ta snia, jak w moim snie gdzie przed ślubem okazuje sie ze nie ma sukienki i musze brac cos ze sklepu ja wisi..ale koleżance niebylo przyjemnie...

Cytat:
dzięki kliwia ,

prosze cie bardzo
sliczna jet ta suknia, nic niedoszywaj..

Cytat:
Hej!
Ano nie odzywałam się, wiecie jako to jest czasem lepiej czasem gorzej. Jeszcze teraz się okazało, że ten piec co ta superfirma nam zainstalowała w domu jest za duży w stosunku do komina i i kominiarz powiedział, że istnieje zagrożenie życia i zdrowia i jeśli będziemy na tym piecu grzać to na własną odpowiedzialność. A wszystko zaczęło się od tego, że komin pękł w zeszłym tygodniu i zaczął się smród kominowy wydobywać. A największą głupotę zrobili moi teściowie, bo nawet nie mają faktury na to partactwo, bo to przecież znajomy robił. A teść to taka ciapa, że pewnie nic by z tym nie zrobił a że mu żona każe zadzwonić do tego krętacza to wcale się nie zdziwię jak go jeszcze przeprosi, że w ogóle do niego dzwoni. Tak więc na razie żyję w niebezpieczeństwie i musimy sobie jakiś czujnik na czad kupić. Zresztą mam to w dupie, teściowie spieprzyli to niech to naprawią. Następnym razem jak dostaną fakturę to ją chyba z 10 razy skserują na wszelki wypadek. Zresztą ja tego partacza bym chyba nastraszyła, że jak mi nie wymieni pieca, to doniosę do skarbówki, że nie chce od dwóch lat wystawić mi faktury.
ehsss ale chyba zycie jest wazniejsze, przeciec co chwile slychac w tv o zazadzeniach... nich zrobia cos z tym szybko bo to nie przelewki, trzymam kciuki eby sie sybko sprawa rozwiazala..

Cytat:
Na pewno warto zrobić próbny! wtedy na spokojnie można wypróbować różne rodzaje makijażu i tonacje, a tuz przed ślubem nie ma na to czasu. Ja bym Ci nie radziła samodzielnego malowania, bo profesjonalistka ma też utrwalacze, które zapobiegną "ścieraniu" makijażu przez wiele godzin. No i w taki dzień fajnie jest wyglądać trochę inaczej, a sama pewnie nie będziesz potrafiła wymyślić sobie specjalnego imagu pod takim stresem
Co do sukienki- Twoja jest śliczna, jedna z tych które doskonale pamiętam nawet bez fotek (tak samo pamiętam też np. suknię Martuchy- bo wygląda jak suknia damy z południa- śliczności )i nic, ale to nic bym w niej nie zmieniła! Jest zwiewna i dziewczęca i idealnie pasuje do Twojej figury. Tylko makijaż powinnaś mieć delikatniejszy do niej, bo drapieżny styl do niej zupełnie nie pasuje
ja tez slyszalam ze lepiej u kosmetczki, bo samo to e makijarz bedzie trwaly i odporny na scieranie... puki mamy czas to warto pochodzic i posprawdzac, ostatecznie poznamy jakies triki...

oo dziekuje nawet niewiedzialam ze az tak ci sie podoba mi tez wlasnie przypomina troje z dawnych lat
musze tylko cos wykombinowac z nia bo nie chce kola bo na kole jest bardzo napieta, i chce wlasnie zeby byla taka jak na fotce zwiewna (bo wiecie ze na fotkach katalogowych to wszystko jest tak pieknie poukladane ze na zywo nie zawsze jest efekt) i jak gadalam z babkami to mi powiedzialy ze pewnie nie miala kola i ja ulozyli tak lekko, i na przymiarkach bedziemy kombinowac wlasnie tylko sama halke jakas np podwojna zeby ona sie tak lekko ukladala ale nieoklapla

Cytat:
tez tak myślę popscene nie poddawaj sie i szukaj
Stary 2009-01-07, 12:05   #225
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
To akurat wiem, że nie należy używać jakichś brokatowych cieni (ja lubię matowe lub leciutko perłowe).
A tak na marginesie, to u mnie w rodzinnym mieście (małe miasteczko) nie sądzę, żeby panie miały kosmetyki z górnych półek, o fixatorze nie wspominając - koleżanka wypytywała u nas u kosmetyczek jak brała ślub, ale nic nie wiedziały...
No a podkładem typu L'oreal, Revlon sama się mogę umalować z resztą widziałam na youtoube filmiki z makijaży ślubnych i jakoś nie wszystkie mi się podobały, a jakość wykonania (odbity tusz tuż nad linią rzęs) też nie byłą rewelacyjna.
Wiem wizażystka wizażystce nie równa... Może poszukam jakiejś znośnej, a jak nie znajdę to sama wezmę malowidła w ruch

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:07   #226
popscene
Wtajemniczenie

Tż już gadał z teściową, że gazowe jest jedynym rozwiązaniem w tym wypadku. Ewentualnie do końca tej zimy węglem, latem ocieplić budynek i założyć gaz. Trudno, niech kominiarz przychodzi raz w tygodniu i nam sprawdza czy przetrwamy
Najgorsze jest to, że musimy spać w dużym pokoju, bo to akurat w sypialni jest pęknięty komin. Więc żyjemy w jednym pokoju na razie.
Stary 2009-01-07, 12:07   #227
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

to juz wszystko wiemy
oj tak
Stary 2009-01-07, 12:11   #228
MagdaGaube
Przyczajenie

Ja również melduję 2 maja
MagdaGaube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:12   #229
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaGaube Pokaż wiadomość
ślubujemy tego samego dnia

Stary 2009-01-07, 12:12   #230
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do sukienki- Twoja jest śliczna, jedna z tych które doskonale pamiętam nawet bez fotek (tak samo pamiętam też np. suknię Martuchy- bo wygląda jak suknia damy z południa- śliczności )i nic, ale to nic bym w niej nie zmieniła! Jest zwiewna i dziewczęca i idealnie pasuje do Twojej figury. Tylko makijaż powinnaś mieć delikatniejszy do niej, bo drapieżny styl do niej zupełnie nie pasuje !!!
Nie no ja od samego początku mówiałam że sama sie nie bedę malować. Na próbny idę za dwa i pół tygodnia akurat mam wesele więc moge to wykorzystać. Oczywiście makijaż delikatny podkreślający wszystko co najlepsze. Kurcze dziewczyny przeciez ja się mocno nie maluje kreska na powiece i wytuszowane rzęsy , ja nie wiem czemu każdy mówi że się mocno maluje. Może to zasługa moich oczu które są bardzo wyraziste w mojej buzi.
Dzieki jeszcze raz za miłe słowa odnośnie moej sukienki.
Stary 2009-01-07, 12:13   #231
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie już mi ręce opadły, byłam na dwóch próbnych w jednym mniejszym a drugim większym i kiszka. Nie mam siły do tego, za to jakoś wierzę w swoje umiejętności. Nie ma tu specjalnie wizażystek w okolicy, profesjonalistek, a jak już jakaś się znajdzie to zajęta. Po prostu po każdym z tych makijaży miałam wrażenie, że ja sama zrobiłabym to lepiej i lepszymi kosmetykami. A w sumie mam to gdzieś. I tak nie pamiętam jak były pomalowane PM ze ślubów na których byłam, nie wiem czy ktoś zwraca na to uwagę hehe Oprócz pana młodego oczywiście, ale ja TŻtowi spodobam się nawet w worku na śmieci więc luz
I tak najważniejsze jest żeby ładnie wyglądać na ślubie, a na weselu i tak wszyscy się nawalą i nie będą widzieć
no to jak pisze kliwia, maluj sie wysyylaj zdjeia my bedziey ogladac.. i hmm ja tez sie zastanawiam i niepamietam makijarzu zadnej z panien mlodych - oprocz iwi ale to dlateo ze bylam swiadkiem... wiec hmm... ja chyba na to tez nidy niezwracalam uwagi...

Cytat:
To akurat wiem, że nie należy używać jakichś brokatowych cieni (ja lubię matowe lub leciutko perłowe).
A tak na marginesie, to u mnie w rodzinnym mieście (małe miasteczko) nie sądzę, żeby panie miały kosmetyki z górnych półek, o fixatorze nie wspominając - koleżanka wypytywała u nas u kosmetyczek jak brała ślub, ale nic nie wiedziały...
No a podkładem typu L'oreal, Revlon sama się mogę umalować z resztą widziałam na youtoube filmiki z makijaży ślubnych i jakoś nie wszystkie mi się podobały, a jakość wykonania (odbity tusz tuż nad linią rzęs) też nie byłą rewelacyjna.
Wiem wizażystka wizażystce nie równa... Może poszukam jakiejś znośnej, a jak nie znajdę to sama wezmę malowidła w ruch
oo to hmm szukaja a ja nieznajdziesz to do nauki i tez pokauj a my bedziemy pisac co myslimy
wkoncu jestesmy tu zeby sobie pomagac

Cytat:
Tż już gadał z teściową, że gazowe jest jedynym rozwiązaniem w tym wypadku. Ewentualnie do końca tej zimy węglem, latem ocieplić budynek i założyć gaz. Trudno, niech kominiarz przychodzi raz w tygodniu i nam sprawdza czy przetrwamy
Najgorsze jest to, że musimy spać w dużym pokoju, bo to akurat w sypialni jest pęknięty komin. Więc żyjemy w jednym pokoju na razie.
ehss moze to do nich przemowi.. musicie przetrwa tylko zime...
Stary 2009-01-07, 12:15   #232
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no to jak pisze kliwia, maluj sie wysyylaj zdjeia my bedziey ogladac.. i hmm ja tez sie zastanawiam i niepamietam makijarzu zadnej z panien mlodych - oprocz iwi ale to dlateo ze bylam swiadkiem... wiec hmm... ja chyba na to tez nidy niezwracalam uwagi...

oo to hmm szukaja a ja nieznajdziesz to do nauki i tez pokauj a my bedziemy pisac co myslimy
wkoncu jestesmy tu zeby sobie pomagac

ehss moze to do nich przemowi.. musicie przetrwa tylko zime...
Nie ma sprawy na pewno zaciągnę Waszej opinii

Stary 2009-01-07, 12:16   #233
Emilia211
Zakorzenienie

strippi róbkaj
martucha84

MagdaGaube maj, piękny miesiąc

Stary 2009-01-07, 12:16   #234
MagdaGaube
Przyczajenie

Cytat:
ślubujemy tego samego dnia
a gdzie ślubujesz jeśli można wiedzieć? i jak stoją przygotowania?
MagdaGaube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:20   #235
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
hej

Cytat:
strippi róbkaj

a jak impreza pełną parą
Stary 2009-01-07, 12:20   #236
eseska
Zakorzenienie

Witam noewe pany młode!
Daysy - ale porazka ta kobietka, szkoda normalnie gadać! Lekarz, lekarz, lekarz!!!!! - tu nie ma zartów!

Popscene! - szybciutku kupuj czujnik bo to chyba niezły stres tak mieszkać !

Kochane chciałam sie Wam pochwalic naszymi zaproszeniami. Co o nich sadziecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC280003 kopia.jpg (32,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC280004 kopia.jpg (20,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC280005 kopia.jpg (34,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC280006 kopia.jpg (30,2 KB, 23 załadowań)

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:23   #237
kliwia
Zakorzenienie

eseska piękny papier super.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 12:25   #238
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie ślubujesz jeśli można wiedzieć? i jak stoją przygotowania?
W swoim rodzinnym mieście (nie we Wro)
Przygotowania? Idą pełną parą do przodu
załatwione mamy:
- kościół (data i godz. zaklepana, wygłoszone pierwsze zapowiedzi u TŻ, nauki juz prawie, protokół spisany, kartki do spowiedzi mamy),
- sala (menu mniej więcej ustalone)
- orkiestra
- fotograf (reportaż +plener)
- kamerzysta
- obrączki zamówione
- wódka kupiona
- suknia (bez przeróbek krawieckich jeszcze i dodatków)
- zaproszenia zrobione (część już nawet rozdanych)
- winietki na stoły są

to tyle mniej więcej co pamiętam.

Stary 2009-01-07, 12:26   #239
eseska
Zakorzenienie

Dziekuje! jak go zobaczyam to powiedziałam, ze musze miec takie zaproszenia!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:28   #240
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
hej

a jak impreza pełną parą

Strippi zapraszamy dziewczyny na naszą kawową imprezę ???W taki mróz jedyne co zostało to

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witam noewe pany młode!
Daysy - ale porazka ta kobietka, szkoda normalnie gadać! Lekarz, lekarz, lekarz!!!!! - tu nie ma zartów!

Popscene! - szybciutku kupuj czujnik bo to chyba niezły stres tak mieszkać !

Kochane chciałam sie Wam pochwalic naszymi zaproszeniami. Co o nich sadziecie?

Zaproszenia po pierwsze: skromne, ale za to bardzo śliczne.Bardzo ładny tekst zaproszenia, taki uroczysty!Gratuluję wyboru

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości