![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Tola ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
omikrona - gratuluję pracy, super że tak szybko się udało! a tak się martwiłaś ostrowczanka - będzie dobrze, musi. Tola ![]() Bandola - nic sie nie stało, ale może i lepiej bo ja wczoraj gorączke miałam , zapraszam kiedy tylko chcesz ![]() Sija - ja dotarłam wreszcie do Toli - ale jak napisała Bandola to był mój dzień na wariackich papierach co do uczuleń się nie znam - nigdy nie byłam u dermatologa ehh , a ja po wczorajszej dawce leków padłam i znów zaspałam na badania ![]()
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
Tola - a byłaś z Mikim już u pediatry? Może go coś boli że on tak często płacze - może brzuszek - ok 3 tyg mogą pojawić się kolki.
Ostrowczanka - no widzisz - powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Nie byliśmy jeszcze u pediatry. Planujemy ok. 26.01. Myślę, że to nie kolki, bo jak jest wtulony we mnie lub Krzyśka to nie płacze raczej. Po prostu nie lubi być odkładany. Małż już się przymila... ale na obiad zrobił sobie kanapki... oczywiście! A ja obiad mogę wywalić...
#1115 |
Wtajemniczenie
|
Tola - no co Ty - wywalać obiad - zje jutro
![]() A witaminy już podajesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny witam po małej przerwie, urlop i brak netu zrobił swoje. urlop w gorach przechorowała, teraz dogorywam na zwolnionku w domu ale za to już mam net no i nowego laptopika
![]()
#1117 | ||
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewuchy za miłe przywitanie
![]() Jakoś od razu tak raźniej na duchu Cytat:
Cytat:
My wczoraj pojechaliśmy obejrzeć kilka lokali, bo nareszcie pojawiają się nowe oferty wynajmu! no i spodobał mi sie nawet bardzo taki jeden na czubach na ul. Kawaleryjskiej. O tyle zrobił na mnie wrażenie bo to oddzielny budynek a nie jakaś klitka wciśnięta między innymi sklepami, tylko że ja jestem z Czechowa i nie mam pojęcia jak tak się kształtuje kwestia kwiaciarni?? Może coś pomożecie? A tak w ogóle to już nie mogę się doczekać remontu i otwarcia! Już na nie Was wszystkie bardzo serdecznie zapraszam... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam kciuki abyś szybko ruszyła ze swoim biznesem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja dodatkowo nastawiam się również na dekoracje ślubne, komunijne i okolicznościowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tola przytulaniec i ode mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
ja piszę jako były mieszkaniec ul.Kawaleryjskiej. jest tam 1 budynek w którym każdy biznes padał, jedyne co sie utrzymało dłużej niż 6m-cy to był sklep z alkoholami
![]() a propo kwiaciarni która jest to rzeczywiscie jest mało asortymentu ale kobieta robi dużo na zamówienie i co jeśli sie chce ma wszystko - przynajmniej tak było jak tam mieszkałam. dobry biznes na kwiaciarnię jest w galeriach handlowych ale tam ceny za wynajem są kosmiczne niestety.
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Witaminę K od 8 doby, a na D dostałam receptę, z tym, że mam podawać po skończeniu miesiąca, tak więc D jeszcze nie podawałam.
#1123 |
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie i Noworocznie
![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() wiem trochę się z tymi życzeniami spózniłam ale od przed świąt nie mogłam pisać na wizażu, coś mi sie w przegladarce popsulo, nawet PW do administratora nie mogłam napisać, dopiero mailem poprosilamo pomoc. Pomimo przestudiowania działu technicznego, wyczyszczeniu ciasteczek i plików tymczasowych dalej dzialo sie to samo ![]() ![]() co do lokalu na Kawaleryjskiej to chodzi wam o ten wolno stojący budyneczek naprzeciw parkingu? To chyba lokal mojego byłego pracodawcy ![]() Tola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sama nie wiem czy to dobre miejsce, na dobrą sprawę jeśli będzie dobra reklama to i z klientami nie powinno być problemu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale z drugiej strony dopiero co była tam garmażerka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
szczerze wg mnie tak, mieszkałam tam kilkanaście lat i przewinęło się tam mnóstwo firm i jak widzisz ciągle szukają nastepnych najemców.
![]() |
#1128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nadal kwestia lokalu zostaje otwarta, buuuu już czasami mnie to przytłacza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się , ja też szukam lokalu na sklep w Lublinie , już pół roku , ale 5 tys za 50 m2 nie dam. o nie! wolę sobie nowe autko kupic
![]()
![]() |
#1130 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() my też juz ponad pól roku lokalu szukamy i nic, tzn tyle ze mamy miejsce na Majdanku przy cmentarzu i na święta było co robić, ale to sa takie jednorazowe strzały- takie żniwa! A co z resztą roku, już mam dosyć siedzenia w domku, do pracy biurowej wracać nie chce i tak to się kręci.... od wtorku do piątku czyli od anonse do anonse ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Martuko jak u nas było malowanie to ja pomagałam tylko troszkę przy sprzątaniu a miałam to samo - wysypkę i suchą skóre między palcami. Zbyt szybko to nie chciało przejść a w ciąży nie wszsytko można stosować. Więc zostało kremowanie i specjalne "mydło bez mydła" Iwostin - super jak dla mnie, bo i jak miałam kiedyś często podrażnioną skórę na rękach od wody to teraz zdaża się to raz na kiedy ![]() Yoolia witaj po przerwie ![]() Tola a nam pani ordynator powiedziała, że dziwi ją ta moda na rękawiczki, że dzieciom trzeba od razu paznokcie obcinać a w tych rękawiczkach to się im w pewnym stopniu ogranicza kontakt z matką i poznawanie świata ![]() Malpka chce Ci się jeszcze pracować? ![]() Ostrowczanka ![]() ![]() mniam mniam właśnie rozpracowujemy kawałek ciasta czekoladowego ![]()
#1134 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, choć ja wolałabym "tą jedną", w przypadku której stwierdzą, że i ja jestem "tą jedyną". Ale bardzo mnie cieszy "ruch w interesie" - im więcej rozmów, tym większe szanse, że coś znajdę.
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
A mnie jakoś tak na szpinak ochota naszła, ale nie chce mi się już rozmrażać o tej godzinie
![]() I w ogóle jakaś śpiąca dziś jestem przez całe popołudnie, chyba się wcześniej położę ![]() Śnieg sypie u mnie strasznie, rano pewnie będę miała gimnastykę przy odśnieżaniu - mam nadzieję, że tylko samochodu, a nie podjazdu ![]() EDIT Dobranoc...
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-01-07 o 20:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
A mi dzisiaj nie odpalił
![]() Co do jedzenia to przyszedł mój "fastfoodowy" czas (tak raz na pół roku mnie nachodzi), tym bardziej, że dostaliśmy książeczkę promocyjną i 2 powiększone McZestawy są w cenie 20 zł ![]() Mój monsz ma wolne, bo broni się 14 - więc dziś spędziliśmy sobie dzień razem i pierwszy raz od dawna doceniłam swoje bezrobocie (choć mam nadzieję, że wkrótce się skończy). A na szpinak też mam ochotę - ja na niego mam zawsze ochotę, tym bardziej, że w lodówce jest feta ![]()
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Witam i zmykam!
Tola buziole ![]() Cytat:
Sonia ja nie wiem czy mi się udało, na razie zapowiadam taką kolej rzeczy, wcześniej był okres promocji bo on tylko pracował a teraz też i ja. Byłam dziś na konferencji sprzedaży Maspexu, objadłam się pysznościami, najlepsza była sola w sosie cytrynowym, mówię Wam palce lizać. Annabel to ja w takim razie czekam na jakieś info od Ciebie kiedy miałabyś czas i chęć na spotkanie a ja postaram się dostosować. Acha zamieściłam nowe foty i filmiki na "bobasach" jak któraś ma ochotę do zapraszam do oglądania, link w podpisie . W związku z tym mam pytanie , moze wiecie jak obrócić filmik nagrany pionowo, w przeglądarce zdjęć jest taka opcja ale nie wiem jak z filmami?
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2009-01-07 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Rozeznanie
|
dziewczynki ja slowko
![]() chcialam sie pochwalic ze z malzem mamy wycieczke do Zakopca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w zwiazku z tym mam prosbe macie jakies fajne, sprawdzone miejscowki?? nie zeby bylo straasznie drogo ale tak zeby przed Angolami sie nie wstydzic ![]() mykam spac bo malz obok juz przysypia....a dzis jego urodziny a niedobra zona siedzi na wizazu:P
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.