|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a tak poważnie to po mężach mamy te same nazwiska - i dlatego się przemianowałyśmy na siostry malutka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
No ja z kolei wolałabym synka
![]() ![]() Też kiedyś lubiłam ruskie imiona najbardziej przypadła mi do gustu Natasza .Jednak jakoś po historiach z Urbańską nie znoszę już tego imienia ![]() U nas na wsiach śląskiech mówi się na Zosię- Zofiiiija ![]() ![]() ![]() ![]()
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() i w końcu stwierdził, że jak będzie jakaś niezła mamuśka to pójdzie do niej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do imion to my chcieliśbyśmy córeczkę nazwać Marysia (po naszy mamach, bo obie mają na pierwsze Maria, ale używają drugich imion) ale Szymona bratowa ma siostrę Justynę i nazwała swoją córkę Maria ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
no nam (a w sumie mi bo nie wiem czy mogę się za siostrę wypowiadać) też podoba
![]() aleście poszalały z imionami, normalnie ![]()
![]() |
#1986 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam na drugie Łucja ![]() Cytat:
Z rosyjskich lubie Nadja Cytat:
![]() Z tymi wizytami ksieży to u mnie zawsze tak było. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ależ się ostatnio rozpisałyście ![]() ![]() ![]() Ja po tej przerwie świątecznej mam masakryczne zaległości w pracy i teraz muszę nadrabiać ale oczywiście jednym okiem Was podczytuję. Co do imion to mi się podoba Kalina, Gabriela, Magdalena, a męskie Tomasz, Piotr ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Wtajemniczenie
|
Ok spadam do swojego wirtualnie unieruchomionego domku (czytaj: brak komputera
![]() ![]() Do jutera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Wtajemniczenie
|
Mój mąż już do mnie jedzie. A śnieg coraz bardziej pada
![]() ![]()
#1990 |
Zakorzenienie
|
witam cieplutko
![]() Lilus po cichutku gratuluje a wogole kupilismy dzis wczasy ![]() ![]() ![]() co do imion to nasze typy to : dziewczynka - Nina, Maja, Karolina, Ola chlopiec - Szymon, Kubus, Filip wracam do nadrabiania |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do imion to i moje się nawet pojawiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | ||||
Zadomowienie
|
No nie mogę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Liluska pucujesz sie juz na wizyte ![]() ![]() Niuniu dobrze ze wesela tydzien po tygodniu a nie dzien po dniu ![]() Gosia to z Ciebie musi byc bardzo pobozna dziewczyna skoro ksiadz Was tak szkoli ![]() W koncu odpoczne, wiecie jaki mialam pyszny obiad?! Penne z wedzonym łososiem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
ale zmarzlammmm brrrr pojechalam do gina i nie dosc ze godziny przyjec sie zmienily to jeszcze nie przyszedl i zadnej kartki nie bylo nawet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Rozeznanie
|
a u nas opcje imienne to: Filip (ale sie powtarzam co?!) Kuba i Michal, dla dziewczynki jakos nie wymyslilam nic ciekawego ale wiem ze wybralabym cos co nie trzeba jakos specjalnie zdrabniac bo np swojego imienia jakos nie lubie:
Katarzyna-brzmi tak jakos strasnie oficjalnie Kasia-jakos tak dziecinnie Kaska-to tak luzacko(a tescie krzycza na malza jak tak do mnie mowi) a wiecie ze on do mnie praktycznie nigdy nie mowi Kasiu-jak juz to powie to patrze na niego zdziwiona ze cos chyba chce:P zazwyczaj to jestem "miśka" ![]() w zasadzie mezus zostawil mi wolna reke i moge sobie wybierac ![]() ![]() drugie mam Agnieszka a na bierzmowanie wzielam sobie Łucja ![]() Gosia u nas tez ksiadz czyta kiedy gdzie bedzie ale nikt po niego nie jedzie...kosciol mam po drugiej stronie ulicy ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Liloszek nasz jest pewnie u gina ----> ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie znowu nadgarstek coś szwankuje, nie wiem od czego. Dzisiaj kupiłam żel Ketnal i sobie zaaplikowałam. Auła. Nawet szklanki nie mogę lewą ręką podnieść tak mnie boli cholerstwo. ![]() Uwielbiam to imię ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Wtajemniczenie
|
A u nas na bierzmowaniu nie można było sobie wziąc imienia, dlatego jestem tylko Izabela Balbina
![]() Mój małżonek narzekał dziś na komunikację miejską we Wrocławiu, przemarzł biedaczysko. A tu żona chora ![]() ![]() A ja sobie siedzę i czytam i oderwałam się na chwilę by sprawdzić co tam u Was słychać ![]()
#1998 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zadomowienie
|
Agnieszka Maria Wiktoria wpada tu po świeże wieści a tu pustki.... Hop hop Liloszku
Katey ![]() ![]() Marta ciekawe czemu te imie tak uwielbiasz hi hi. Zeby nie bylo potem Filip jr Biedaczyska ale pomarzliscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a pochwalisz się? ![]() wow, kolejny bliźniaczek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my imion nie mamy wybranych, bo ja jakaś taka jestem niezdecydowana i sama nie wiem, które mi się podoba. Bo np, podoba mi się jakieś imię niby, ale za dosłownie 5 minut potrafię dojść do wniosku, że jednak nie ![]() ![]() ![]() A co do imion własnych, to ja żem Agnieszka Małgorzata Anna
![]() |
#2001 |
Rozeznanie
|
wiecie co... chyba niedobra zona ze mnie, bo w dniu urodzin meza siedze przed kompem i czekam az Lil wroci z newsami!!
zreszta on z laptokiem na kolanach wiec nie lepiej ![]() ale wczoraj juz kupilismy mu prezencik ladniusi-plaszczyk dostal i teraz zonke caluje ciagle bo mu sie tak podoba ![]() ![]() Soffi a od kiedy Agnieszko to zdrobniale???:P hihi moj zdrabnia jak cos chce, ale jak juz wola "miśkaaaaaaaaa" i te jego maslane oczy przy tym to wiem ze chce zeby mu masaza zrobic... :P
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
no to dzis byl dzionek pod tytulem "imionek" wiec ja to:
Justyna Zenona Magdalena ( Zenona po mamusi - troche oryginalnie ) a co do Grecji to faktycznie pogode mamy pewna...mrauuuuuu ![]() a wogole to przybliza nam sie powrot do kraju czyli poczatek najpozniej do polowy sierpnia wracamy czyli....rocznice slubu spedzimy w domku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() dzidzior ma 3,5 tygodnia jest tyci tyciutki i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i pływającą kropę ![]() ![]() ![]() dziękuje że tak mnie wspierałyście ![]() rośnie mała Laura Stefania albo Błażej Julian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że to dwie kreski nei kłamią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję moje Kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Wita Was Sylwia Maria Katarzyna
![]() Coś czuję, że tu małą rewoltę z imiona zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my to tak spokrewnione po nazwiskach mężowskich ![]() dla Ciebie też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2009 |
Wtajemniczenie
|
Malutka Agunia
![]() a ja jestem Marta Kinga Joanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluje!!! No to należy się wierszyk
![]() Modlitwa do Miko się opłaciła Mała fasolka się zagnieździła Okruszek dzielnie rośnie u Lili By wszyscy wokół jej zazdrościli Kochany mąż w radości wtóruje Dzielnie Okruszkiem się zaopiekuje A my już mocno kciuki trzymamy Za zdrowie malca i przyszłej mamy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.