![]() |
#2821 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
![]() Selya - dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj będzie Funny, mimo że nie wypełzam z domu. Wczoraj udało mi się oglądnąć 8 odcinków Desperatek (przy pizzy), dzisiaj czas na resztę ![]() I przykro mi trochę przez te konflikty między Wizażankami. Ja uciekłam przez nie z Baru, a przeniosły się (już beze mnie na szczęście) do innego wątku. Podsumować mogę: różnice charakterów i chyba tyle. Do zaakceptowania, a nie roztrząsania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Chanel no 5 eau premiere
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Chergui, po raz trzeci z rzędu
![]() Zaś komentarzem do całej "sytuacji" niech będzie mój podpis i jeden z ulubionych cytatów, jakie dane mi było przeczytać ![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2009-01-08 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Nocna Straż
|
Wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Raczkowanie
|
Armani ,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Zasadniczo Douce Amere , ale po wizycie w klinice weterynaryjnej mam wrażenie, że przyniosłam na sobie całą "zapachową " atmosferę
![]()
#2827 |
Zakorzenienie
|
Midnight Poison
![]() jak dobrze, ze ten mróz juz mniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj pachne jednym z moich ulubionych zapachów Calvin Klein Eternity Moment :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Zakorzenienie
|
Pachne Perlami.
Musze cos napisac. Cytat:
W odpowiedz na Jej posta Ty napisalas to, co napisalas, czyli: 'Kilka z nas tu przeżyło śmierć matki i żadna się nie zabiła. Angel, to nieznaczy, że są takie gruboskórne i niewrażliwe w porównaniu z Tobą. '. Czyli to Ty sie doszukiwalas u Angel, tego co nie napisala , czyli to TY wywracasz kota ogonem oraz nadinterpretowalas jej wypowiedz. I czym Twoje wypowiedzi sie roznia od "naszych", ze "nasze" nazywasz klotnia, a swoich nie ![]() Cytat:
EOT. Juz sie wiecej nie odezwe w tym temacie. Przepraszam ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-01-08 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Kwiatowo
![]()
#2831 |
Zakorzenienie
|
Ad rem. Pachne Oxygen Lanvin, od trzech dni. Zamierzam wykonczyc polowe butelki a duza ona jest
![]() odswiezylam znajomosc z tym zapachem i musze powiedziec, ze jest znacznie ciekawszy niz go zapamietalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2833 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Niestety muszę się włączyć do tego wątku. Przeczytałam uważnie ten wątek dotyczący "konfliktu" między Sabbath a Your Angel mając oczywiście świadomość, że konflikt między Wami trwa od dawna.
To przykre, że macie tak napięte relacje, ale tak to bywa na forum, gdzie ścierają się różne opinie, temperamenty, ideologie... W tym przypadku absolutnie nie znajduję winy Sabbath. Sabbath, Twoja wypowiedź dotycząca śmierci najbliższych, matki i relacji matka-dziecko jest bardzo mądra, wyważona i absolutnie ad rem. Faktem jest, że sam wywód wywołała wypowiedź Your Angel - ale czy to ma być dowodem na atak ad personam? Zaznaczam, że nie interpretuję i nie oceniam wypowiedzi z Baru (nie znam), ale wypowiedzi z tego wątku. Bardzo proszę, aby zostały zakończone w tym wątku dyskusje nie na temat. Wydaje mi się, że już wszystko zostało powiedziane, padły słowa przeprosin i wzajemne wyjaśnienia. Ja ze swej strony na pewno nie będę nikogo karać, ani upominać - bo nie widzę powodu dla którego miałabym to robić. Powinnam zamknąć wątek, ale mam nadzieję, ze nie będę musiała tego robić ![]() PS. przepraszam za większą czcionkę
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Nie będę komentować kilogramów niedorzeczności i opisywanych rzeczy kompletnie niezgodnych ze stanem faktycznym, które właśnie przebiegłam wzrokiem. Nie mam ochoty oraz czasu bawić się w sprostowania i uświadamiania - nie zbawię świata i wcale nie mam takich ambicji ![]() Każdemu, który w dalszym ciągu jest święcie przekonany, że to od samego początku "rozmowa akademicka" rekomenduję policzenie ile razy od dnia 6 stycznia padł tu w wątku oraz na Scent Barze mój nick. To chyba wystarczy. Poza tym naprawdę mam ważniejsze i ciekawsze rzeczy do roboty. Na przykład jak pocieszyć przywoływaną już koleżankę z podstawówki. Dotyczył jej mój post do Katt, od którego zaczęła się chryja. Jej mama umarła dziś nad ranem i teraz została bez żadnego z rodziców a ma raptem 20 lat. W tym momencie to mnie rusza bardziej niż to, że ktoś mnie uważa za kogoś tam i opowiada jakieś niestworzone historie. /edit/ Właśnie zauważyłam posta AgiZ ![]() Ago, też jestem zdania, że ta "przyjemna" rozmowa powinna się skończyć ![]() Wolałabym już nigdy nie być świadkiem podobnych zajść na Perfumach.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-08 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
lipiec na maksa!!! :)
|
CK One
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Vanille Canelle - najwłaściwszy chyba zapach dla Madzika Monstera
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko próbeczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
Escada Magnetism poraz kolejny
![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Magnetism
![]() |
#2843 |
Wtajemniczenie
|
Must EDT.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Testowo Chaos. Z pewną ulgą stwierdzam, że na mnie to niczym nie wyróżniający się lekki, przestrzenny, bardziej drzewno-ziołowy, niż przyprawowy zapach. Nie oczarował mnie i to nawet dobrze, bo cena na All jest powalająca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru rozstrzygać kto rację miał, a kto nie. Żałuję tylko, że obie strony nie zakończyły tej dyskusji na początku, a wręcz przeciwnie - coraz więcej osób przychodziło i dodawało od siebie kolejne komentarze. I po co? Skutkiem tego jest tylko fakt, że aż się nie chce wchodzić na "Czym dziś pachniesz"... Dlatego bardzo proszę, darujcie sobie w przyszłości podobne dywagacje. A jeśli już trzeba, to róbcie to na PW albo sobie Klub załóżcie, kto będzie chciał, tam wejdzie i doda od siebie ten "tylko jeden komentarz". Mam ochotę zamknąć ten wątek i w ogóle nie zakładać kolejnego ![]() I jeszcze jedno. Dyskusję uważam za zakończoną. Kto chce coś dodać - proszę na PW. I wiecie co? Z bólem serca, ale będę wlepiać punkty karne za kontynuowanie jej w tym miejscu. Może czasami inaczej się nie da porządku wprowadzić... _________________________ _________________________ ______________ Dziękuję wszystkim w imieniu mojego avatara za miłe słowa ![]() a pachnę DV, którą się doprawię przed wyjściem, bo czekają mnie dzisiaj aż 2 imprezy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zadomowienie
|
Off Topic:
![]() A ja pachnę stareńką Trussardi, z flakonu białego jak śnieg. Staram się dopasować do białego otoczenia ![]()
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chaos testuję "między innymi". A reszta to: Wenge (niedobra Dagmara, wykrakała ![]() ![]() ![]() ![]() Ach, bosko mi! Paczka przyszła ![]() Cytat:
![]() Ale jeszcze kiedyś będzie moja, wierzę i mam taką nadzieję ![]() A kto jeszcze na nią poluje? Eeeej, nie za dobrze Ci? Tak w czwartek? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
dodałam jeszcze Musc Ravageur
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.