Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 16:11   #3721
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

a ja piszę rozszerzenie i jutro mam wolne tzn niby po maturze są lekcje jeszcze, ale jak nie pójdę, to naprawdę nic nie stracę

fajny tatuaż xxboo ja gdybym miała sobie robić to strzeliłabym coś małego na kostce albo na łopatce, ale chyba się nie odważę

"Potopu" nawet streszczenia nie przeczytałam, haha

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:12   #3722
koniukov
Raczkowanie

witam mozna sie przylaczyc? jutro probna z polaka nie? a ja cholera nic nie wiem
koniukov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:13   #3723
wszełka
Zakorzenienie

Hej hej
Pamięta mnie ktoś jeszcze?

Daaawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez szkołę- cały tydzień zawalony nauką Powiem szczerze mam już dość, ale czekam aby zdać maturę i mieć to za sobą

Jutro próbna z polskiego czytam coś o lekturach bo nic a nic nie pamiętam, ale jakos mi to nie idzie
A w sobotę studniówka Dziś jeszcze jade na ostatnią przymiarkę sukienki i można iśc się bawić

Życzę Wam powodzenia jutro choć to tylko próbna

Uciekam czytać o Dziadach
Pa

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:18   #3724
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Pytanie do dziewczyn zdających rozszerzoną chemię:
Z jakich repetytoriów, vademeców, książek z testami korzystacie?

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:18   #3725
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, boję się jutrzejszego dnia Bardzo sie boję.
Tego że jeden temat będzie z lektury, której jeszcze nie zrobiliśmy, a drugi z takiej, na której temat nic nie napiszę(tak z 3 takie się znajdą)...
łączę się w bólu tym bardziej że wypracowania to mój słaby punkt wiem, że to próbna ale jak mam potem wszystkich słuchać to aż mi się słabo robi..

xxboo fajny tatuaż
mi się strasznie podoba na karku.. może kiedyś np. pierwsza litera mojego imienia

kupiłam sobie dziś biustonosz czarny pod kieckę.. pończochy samonośne i podwiązkę
brakuje mi jeszcze czerwonych majtasków no i jakiś wisiorek .. a kolczyki nie wiem czy kupować bo włosy i tak będę mieć rozpuszczone a mam długie

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:18   #3726
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

fajny tatuaż xxboo ja gdybym miała sobie robić to strzeliłabym coś małego na kostce albo na łopatce, ale chyba się nie odważę
dziekuje

Renia dziekuje ja tez myslalam nad moim imieniem na szyji, pionowo po hebrajsku albo galicyjsku

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:23   #3727
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Hej hej
Pamięta mnie ktoś jeszcze?

Daaawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez szkołę- cały tydzień zawalony nauką Powiem szczerze mam już dość, ale czekam aby zdać maturę i mieć to za sobą

Jutro próbna z polskiego czytam coś o lekturach bo nic a nic nie pamiętam, ale jakos mi to nie idzie
A w sobotę studniówka Dziś jeszcze jade na ostatnią przymiarkę sukienki i można iśc się bawić

Życzę Wam powodzenia jutro choć to tylko próbna

Uciekam czytać o Dziadach
Pa
Ja Cię pamiętam
Ciebie dawno nie było? Hehe a myślałam że tylko ja robię sobie takie długie przerwy od tego wątku^^ Po prostu robię wszystko by nie mysleć o szkole a on mi o niej przypomina

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Ja korzystam z omegi(zadania i testy), Wsipu(podręczniki, zbiór zadać, vademecum), takiego białego repetytorium z "Park Edukacja", operonu(vademecum+podręcz niki).

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
łączę się w bólu tym bardziej że wypracowania to mój słaby punkt wiem, że to próbna ale jak mam potem wszystkich słuchać to aż mi się słabo robi..
No właśnie

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:48   #3728
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość

Ja korzystam z omegi(zadania i testy), Wsipu(podręczniki, zbiór zadać, vademecum), takiego białego repetytorium z "Park Edukacja", operonu(vademecum+podręcz niki).
Dzięki za odpowiedź

Właśnie się zastanawiałam nad kupnem tego z wyd. "ParkEdukacja"

Stary 2009-01-08, 16:52   #3729
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź

Właśnie się zastanawiałam nad kupnem tego z wyd. "ParkEdukacja"
Ja to kupiłam przy okazji, jak byłam na wydziale biologii na uniwersytecie na wykładach. Mieli tam ksiegarnię i kupiłam sobie "pamiątkę". Kosztowało ok 25 złotych... Ja jestem zadowolona z zakupu. Wprawdzie nie jest to typowo na maturę, bo np niektórych zagadnień nie ma, a niektóre są takie, które na maturę się nie przydadzą. Ale wszystko jest napisane takim prostym językiem, krótko( w odróżnieniu od WSiP-u - tam jezyk to dla mnie masakra), bardzo lubię z tego korzystać. Więc polecam

30.37.45
75.74.50
Stary 2009-01-08, 16:53   #3730
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ja chcę Chłopów! Uwielbiam
Ja Chłopami też nie pogardzę.

HISZPANIA
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:01   #3731
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Nikaa1990
Ja mam podręczniki WSiPu i jestem niezbyt z nich zadowolona :/

To biegnę jutro do księgarni

Stary 2009-01-08, 17:12   #3732
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Nikaa1990
Ja mam podręczniki WSiPu i jestem niezbyt z nich zadowolona :/

To biegnę jutro do księgarni
Podręczniki jeszcze ujdą, ale to repetytorium...
Wydaje mi się że są tam rzeczy ponadprogramowe, chciałam się z tego uczyć na jakiś sprawdzian, to nawet nie wiedziałam co czytam mimo iż "teoretycznie" przerobiłam już to w szkole...

30.37.45
75.74.50
Stary 2009-01-08, 17:23   #3733
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dzisiejszy polonez to porażka... Poza tym na historii oddałam pustą kartkę -> mam 3+ na semstr zamiast 4.

W ogóle to wczorajszy sprawdzian z infy zmiażdżył mój skromny system mózgiem zwany xD... Helou!
Pierwsze zadanie: mamy dana funkcje kwadratową f(x)=cośtam i przedział <a,b>. Który pierwiastek odnajdziemy stosując metodę siecznych przy a=ileśtam...
Zadanie drugie: znajdź pierwiastki układu 3 rownan z 3 niewiadomymi stosujac metode eliminacji Gaussa.
Zadanie trzecie: Napisz program odnajdujacy metodą stycznych rozwiązanie równania lub stówrz w programie excel symulację kolejnych rpzybliżeń rozwiązania "pierwiastek entego ztopnia z x" wiedząc, że pochodna x do ntej to tyle a tyle...
Gdyby nie to, że lubię analizę matematyczną i z zapałem powtórzyłam wszystko w domu, a program miałam napisany w książce (przy programach moża korzystac z własnych źródeł, jedynie internet odpada), to bym pewnie drżała czy nie bede miec dopa z infy, a tu zaskoczyłam samą siebie i wszystko zrobiłam. Tylko program trochę spiep***...

Ech. Cierpię na niedobór snu.
Stary 2009-01-08, 17:31   #3734
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
baaaardzo bolało i drażniło, szczególnie dźwięk
to jest takie uczucie jak by ktoś bardzo szybko kłuł cię igła, da sie wytrzymac, ale boli
Hmm. To jeszcze MOCNO się zastanowię.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
W ogóle to wczorajszy sprawdzian z infy zmiażdżył mój skromny system mózgiem zwany xD... Helou!
Pierwsze zadanie: mamy dana funkcje kwadratową f(x)=cośtam i przedział <a,b>. Który pierwiastek odnajdziemy stosując metodę siecznych przy a=ileśtam...
Zadanie drugie: znajdź pierwiastki układu 3 rownan z 3 niewiadomymi stosujac metode eliminacji Gaussa.
Zadanie trzecie: Napisz program odnajdujacy metodą stycznych rozwiązanie równania lub stówrz w programie excel symulację kolejnych rpzybliżeń rozwiązania "pierwiastek entego ztopnia z x" wiedząc, że pochodna x do ntej to tyle a tyle...
Gdyby nie to, że lubię analizę matematyczną i z zapałem powtórzyłam wszystko w domu, a program miałam napisany w książce (przy programach moża korzystac z własnych źródeł, jedynie internet odpada), to bym pewnie drżała czy nie bede miec dopa z infy, a tu zaskoczyłam samą siebie i wszystko zrobiłam. Tylko program trochę spiep***...
OMG! Ja nawet nie rozumiem tego, co napisałaś, nie mówiąc o pojęciu, jak to zrobić...
Jednak jestem tylko prostym humanistą...

Powtórzyłam polaka aż do pozytywizmu! Jestem z siebie dumna!
Choć znając życie, jutro nic mi sie nie przyda. Ale to podstawa, to mi zwisa trochę... Nie mam siły już reszty powtarzać... Zaraz idę pohulać, a potem pod prysznic, pół h z WAXem na głowie i kolacja. I wieczór konferencyjny na gadu z TŻtem.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:35   #3735
nicRu
maszyna, nie człowiek

invissible, ja i infromatyka to pomimo profilu klasy jakoś od dwóch lat antonimy :P A tu nagle zaskoczenie, bo napisałam ten sprawdzian XD Może dlatego, że było na nim (prócz programu) strasznie du żo czystej matematyki, która ostatnio mi nie sprawia problemu. Ale jak zobaczyłam zadania to pierwsza reakcja była podobna Nawet się zastanaiwałam, czy to aby po polsku...

W ogóle to jutro zdaję fizykę na 4 i rosyjski na 5. A ja z tej fizyki prawie nic nie rozumiem, znam tylko wzór E=h*ni i tyle :|
Stary 2009-01-08, 17:51   #3736
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Kurczę, nie wiem, co zrobić. Lepiej iść na 100. z osobą, z którą bym się lepiej bawiła, ale nie może być na próbach poloneza czy z kimś, kto może być na próbach ale nie wiem, jak wyjdzie ta zabawa?
Ja bym zdecydowanie wybrała tę pierwszą opcję Co mi po fajnych 5 minutach a potem całą noc robić dobrą minę do złej gry?

Cytat:
A może po raz n-ty Lalka?
Na próbnej z Operonu była Lalka

Cytat:
W prawdzie mnie to pytanie nie dotyczy, ale u mnie w szkole wszyscy korzystają z Operonu (podręczniki + vademecum) i zbiór zadań Pazdry

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:54   #3737
olinka90
Raczkowanie

a ja już na szczęście wszystkie przedmioty takie jak:geografia,biologia,ch emia,fizyka i inne pierdy zakończyłam w 2 liceum
Stary 2009-01-08, 17:56   #3738
zanetka007
Wtajemniczenie

xxboo fajny tatuaż...
Ja od nie wiem jak dawna chcę mieć, ale jeszcze nie teraz... A poza tym moja Mamcia twierdzi, że tatuaż mają tylko marynarze i co w więzieniu siedzieli hyhy
Ja chciałabym nie duży na karku praktycznie przy linii włosów, ale wiem, że to bd strasznie bolało, bo porządnie unerwione miejsce.

Co do fizyki to ja jutro w końcu (mam nadzieję) po 2 miesiącach poprawię moją 1, którą dostałam gdzieś na początku listopada. W kółko facetowi coś nie pasowało albo zapominał kartek, albo nie chciał z nami zostawać lekcje dłużej, bo może sobie wcześniej do domu wrócić.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:20   #3739
ilo16na
Zakorzenienie

ja jutro zaczynam pisac o 9 -kto ze mna o tej porze?
Boje sie troche.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 18:21   #3740
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość

Na próbnej z Operonu była Lalka

W prawdzie mnie to pytanie nie dotyczy, ale u mnie w szkole wszyscy korzystają z Operonu (podręczniki + vademecum) i zbiór zadań Pazdry
Właśnie wiem, że była. I na operonowskiej i na zeszłorocznej majowej i chyba jeszcze wcześniej. Coś sobie egzaminatorzy polubili tę lekturę

Mam vademecum z Operonu, ale ono takie jakieś cieniutkie jest. I zbiór Pazdry też mam

Stary 2009-01-08, 18:47   #3741
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
ja jutro zaczynam pisac o 9 -kto ze mna o tej porze?
Boje sie troche.

ja jutro zaczynam o 8.. dobrze ze przynajmniej nie mam pozniej lekcji

w ogole sie jakoś nie przejmuje maturą tą co teraz jest i tą co ma być w maju. Jakoś ostatnio mi w ogóle szkoła i cała nauka wisi i powiewa.... mam jakiegoś doła... buuu.

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:53   #3742
organizm
Zakorzenienie

Dziewczyny, życzę Wam powodzenia na jutrzejszej maturze. Nie stresujcie się za bardzo, nie takie diabeł straszny jak go malują Będę trzymać kciuki!

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:57   #3743
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
miałam się pytać czy jesteś klasa informatyczna, ale już doczytałam no ale pochodne? przecież pochodnych nei ma w programie...

uwaga uwaga, mam 5 na semestr z niemca tą klasówkę, którą pisałam w tym tygodniu napisałam na 4. ba, mieliśmy do wyboru wersję na 5, na 4 i na 3 i ja pisałam na 4, bo po prostu można było z każdego zadania 5 podpunktów wybrać sobie i zrobić, a ja więcej nie byłam w stanie jedno zadanie zrobiłam na podstawie ściągi, drugie gramatyczne nie miałam zielonego pojecia o tej strukturze i po prostu nazmyslalam tak jak wydawalo mi sie ze moze byc nieregularnych czasownikow sobie 5 z dostepnych wybralam, ktore przypadkiem pamietalam, a ze slowek nie ubieralo się 5 nawet napisałam na 70% klasówkę na 4 i dostałam 4 wiedziałam, że z 5 na koniec się pożegnałam, ale cóż. no i dzisiaj wystawiał oceny i się pyta co ma ze mną zrobić. więc mówię, że ładną ocenę mi postawić, no a co niby innego. pogadal, pogadal i postawil 5. w najlepszym wypadku jak się zaczał zastanawiać nad oceną myślałam, że każe mi przyjść do niego do poniedziałku i coś poprawić, a tu bez niczego abstrakcja. żebym ja jeszcze coś umiała no dobra. umiem używać mózgu i wybrnąć z sytuacji. tak jak gdy miałam na klasówce kiedyś napisać czasownik zwrotny: myć sobie ręce i go nie znałam, to napisałam: kąpać sobie ręce odmieniłam i miałam uznane

jutro mamy 3 lekcje i maturę. inteligentnie przydzielono mnie do sali, w której nie pisze nikt z mojej klasy. ale nic. mam nadzieję, że max w 2h napiszę to i pójdę do domu. stresować się nie stresuje, pewnie jedynie przed wejściem lekko się zacznę martwić o lekturę w wypracowaniu. jak nie będzie nic z romantyzmu, to będzie dobrze. jak będzie romantyzm, to... no to siądę i poleję wodę o nim oceny mamy mieć z tego dwie. za czytanie i za wypracowanie.

wtorkowej matmy też się nie obawiam zbytnio, bo probna operonowa mnie uspokoila, ze z moja wiedza jest dobrze.

najgorzej bedzie w pon z angielskim. nie martwie sie, ze pewnie ocena tez z tego bedzie, no bo najwyzej dostane slaba jakas. martwie sie, ze okaze sie, ze jednak mi nie idzie dobrze, a akurat sadze, ze angielski pojdzie mi podobnie w maju jak teraz. pisanie w porzadku, byle bym znala troche slownictwo do rozprawki, bo tylko rozprawki lubie. czytanie raczej tez dam rade. ale gramatyka i sluchanie to dla mnie jedna wielka niewiadomoa
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 19:09   #3744
kasiencja
Pani Buka

powodzenia jutro dziewczyny

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:15   #3745
Renia90
Zakorzenienie

a jednak zmienili nam plany na jutro.
rano mam fakultety z bio. od 7:15.. a matury jednak na 9:00 no i potem nie ma lekcji!
i w poniedziałek i wtorek też nie ma tylko matury, z ang na 9:00 z bio. na 12:00 i do domku

powtórzyłam jak na razie dwie lektury tak mi się niee chcee! postaram się więcej powtórzyć zaraz w sumie uznałam, że jak nie napiszę wypracowania to nic.. moja sprawa niech się babka z polaka odwali

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:18   #3746
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
miałam się pytać czy jesteś klasa informatyczna, ale już doczytałam no ale pochodne? przecież pochodnych nei ma w programie...

uwaga uwaga, mam 5 na semestr z niemca
Ja jutro zdaję rosyjski
A pochodne.. Akurat rpzerabiamy na matmie. Co ne rpzeszkadza, żeby na informatyce były np macierze (o ktorych nie ma zielonego pojecia).. Facet od infy stara się nam to wszystkowytłumaczyć tak by dało się rozwiązać jego zadania, ale ja i tak zwykle dostawałam z łaską 3- (nauczyciel jest wykladowca z politechniki)
Stary 2009-01-08, 19:31   #3747
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
xxboo fajny tatuaż...
Ja od nie wiem jak dawna chcę mieć, ale jeszcze nie teraz... A poza tym moja Mamcia twierdzi, że tatuaż mają tylko marynarze i co w więzieniu siedzieli hyhy
Ja chciałabym nie duży na karku praktycznie przy linii włosów, ale wiem, że to bd strasznie bolało, bo porządnie unerwione miejsce.

Co do fizyki to ja jutro w końcu (mam nadzieję) po 2 miesiącach poprawię moją 1, którą dostałam gdzieś na początku listopada. W kółko facetowi coś nie pasowało albo zapominał kartek, albo nie chciał z nami zostawać lekcje dłużej, bo może sobie wcześniej do domu wrócić.
nadgarstek to tez nienajlepsze miejscena pierwszy tatuaz, jak powiedzialam tatuatorowi gdzie chce to zrobil zdziwione oczy a jak zapytalam czy bedzie bolalo to widac ze nie chce mi powiedziec i sie wykreca
ale jak ja dalam rade to kazdy da, na prawde

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:53   #3748
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
ja jutro zaczynam o 8.. dobrze ze przynajmniej nie mam pozniej lekcji

.
ja
bylam na gegrze. o jeju no ta litosfera mnie gnebi. wsyzstko rpzez mame wiecie? ona mi wbila ze mam byc zawsze najlepsza. to jas ie wsciekam na siebie ze nie moge zapamietac tego no jest ujscie w ksztalcie delty i? eskolarium? zapomnialam tej nazwy ;( ja zawsze za wysoko sobie daje poprzeczke. ja na studniach ocipieje za przeproszeniem

a juz wiem estuaria. ;/
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:42   #3749
beoneself
Zakorzenienie

Maturzystki moje kochane, mam do Was sprawę - mam nadzieje, że macie więcej informacji niż ja.

Orientujecie się czy są, i jakie jeśli są uczelnie, szkoły, a przede wszystkim - kierunki studiów związane z modą? Nie chodzi mi koniecznie o projektowanie ubioru, ale np. o zarządzanie w modzie.
Wiem o tych wszystkich ASP i SAPU w Krakowie, jestem ciekawa czy może wiecie o czymś jeszcze.
Z góry dzięki!
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:52   #3750
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Powodzenia jutro dziewczyny! Dajcie znać, jak wrażenia.
I idę w pielesze.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości