Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 15:57   #4591
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Napisałaś wszystko...no to piszę o różnych wariantach Kupa never
zdecydowanie również mnie to nie kręci.

A propos tego, co napisała Dorinka, to jak ja zostałam ciocią, zajmowałam się dużo moją siostrzenicą od jej pierwszych dni...i widok kupy w pieluszce nigdy mnie nie obrzydzał. Ja myślę, że zazwyczaj w przypadku dziecka, które się kocha, nie ma tego obrzydzenia.... ale może mi się tylko wydaje
mam dokładnie tak samo z moim siostrzeńcem. czasami jak go siostra podrzuca (nie robi już tego cały czas - zapomniałam się pochwalić, że dałam jej do myślenia) i jest na kibelku i zrobi kupke to mnie woła, bo sam się podetrzeć jeszcze nie umie...

Ależ dziś miałam wesoły dzień z Wami Ciekawe, chyba z 10 kalorii straciłam przez ten smiech
Stary 2009-01-08, 16:01   #4592
kotekk81
Zakorzenienie

no to dziewczynki ja bylam chyba najglupsza bo w takim chorym zwiazku bylam ponad 5 lat i najlepsze jest ze myslalam ze tak ma wlasnie byc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:02   #4593
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
mam dokładnie tak samo z moim siostrzeńcem. czasami jak go siostra podrzuca (nie robi już tego cały czas - zapomniałam się pochwalić, że dałam jej do myślenia) i jest na kibelku i zrobi kupke to mnie woła, bo sam się podetrzeć jeszcze nie umie...

Ależ dziś miałam wesoły dzień z Wami Ciekawe, chyba z 10 kalorii straciłam przez ten smiech
Mam nadzieje że przy swoich dzieciach tez będę do tego podchodzić tak naturalnie jak Ty

Bardzo wesoło było Nom, z 10 to na pewno I mięśnie brzucha się wzmocniły

Edit:
Zerknęłam na ten wątek o fizjologii. Któraś dziewczyna się wypowiedziała, że nie pozwala kupować swojemu TŻ tamponow. Aha, a ja głupia się dziwię, że miałam awanturę o zużyty, skoro lepiej nawet nowych w paczce nie pokazywać

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:07
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:15   #4594
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

O to bardzo dobra wiadomość....czyli asertywnośc zadziałała.
I jak siostra to przyjęła?

Ja tez miałam super dzionek dzięki Wam

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Ja też przeżyłam swoje jak kiedyś wrzuciłam tampon do kibelka i się nie spłukał. Matko święta

Słodkie szczególnie jak wcześniej człowiek był przyzwyczajony żeby nie pokazywać sie po siłowni, "bo śmierdzi i nieciekawie wygląda". Pocieszę Cię, że jam jest głupsza bo ponad 3 lata się męczyłam
Najważniejsze ze "panowi idealni" poszli w odstawkę i teraz przy boku mamy cudownych facetów na cale zycie

Cytat:
Proszę bardzo Mam nadzieję że kiedyś będzie okazja Ci go wręczyć in real life Tylko musimy się dogadać co do koloru
Z kazdego koloru będę zadowolona

Cytat:
Oj, gar duuuuży (przynajmniej był, bo coś szybko znika ) Ale taki chciałam Kurczę, niby nic, zwykła zupa, a tyle radości
Własnie wazne zeby z takiej pierdołki jak zupa potrafic sie cieszyć...mi została jeszcze resztka...od niedzieli jemy, ale dziś skonczymy.

Cytat:
No żesz kurde... Aż mi się zakwas odezwał na brzuchu Mam zbyt bujną wyobraźnie i sobie zwizualizowałam za bardzo

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:16
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:16   #4595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
zaraz lece z TZ na miasto jak tylko przyjedzie. czyli o 18 bo w czwartki sklepyb są czynne do 21. musimy pokupowac prezenty na rodzinki nawet nie wiecie jak sie ciesze a co najlepsze, w tym tygodniu dostałam @ wiec nie bede go miała na pobyt w Polsce

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:18   #4596
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no to dziewczynki ja bylam chyba najglupsza bo w takim chorym zwiazku bylam ponad 5 lat i najlepsze jest ze myslalam ze tak ma wlasnie byc
No tak czlowiek to taka istota która do wszystkiego potrafi sie przyzwyczaic..a jeszcze jak kocha i slepnie to już katastrofa
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:42   #4597
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
zaraz lece z TZ na miasto jak tylko przyjedzie. czyli o 18 bo w czwartki sklepyb są czynne do 21. musimy pokupowac prezenty na rodzinki nawet nie wiecie jak sie ciesze a co najlepsze, w tym tygodniu dostałam @ wiec nie bede go miała na pobyt w Polsce
Witaj Madziu
To udanego prezentowego szaleństwa Same sprzyjające okoliczności. Widzę że nawet @ się dostosował żeby nie popsuć Ci pobytu w Polsce

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Ja tez miałam super dzionek dzięki Wam

Najważniejsze ze "panowi idealni" poszli w odstawkę i teraz przy boku mamy cudownych facetów na cale zycie
I tym oto optymistycznym akcentem, a nawet dwoma, możemy zakończyc temat

Dzieki za fajny dzień, kolejny
Zmykam pozmywać i wmusić w siebie jeszcze troche zupy

Edit:
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

A tam. Trudno. Ważne, że było, minęło. I nie wróci

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:44
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:51   #4598
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zara oj tak jak narazie wszytsko sie układa kurcze ale na szczescie czas pędzi mi jak szalony

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:56   #4599
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
O to bardzo dobra wiadomość....czyli asertywnośc zadziałała.
I jak siostra to przyjęła?
Chyba troche sie ...yyy zawstydziła(?) W każdym bądz razie mam spokój
Stary 2009-01-08, 18:37   #4600
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Stary 2009-01-08, 19:16   #4601
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
o rany wszystkie matki jakie znam mówią: mojego dziecka kupa nie śmierdzi. innych dzieci tak a moich nie" jesteś wyjatkiem
No...tak oczywiście kupa własnego dziecka pachnie truskawkami, ale cóż u mnie to rodzinne, mama wymiotowała, mamy siostra też więc dostałam to w genach
Nie ma opcji, że nie śmierdzi, wiadomo człowiek da radę ale swoje przejdzie

To temat jak z podręcznika młodej mamy o karmieniu piersią, też wszystkie kobiety które znam zachwycone-wspaniałe przeżycie, a dla mnie nie dość że bolesne i nieprzyjemne i gdyby nie rozwaga i moja nabita wiedzą głowa to butla byłaby grana od pierwszych dni
Cytat:

A propos tego, co napisała Dorinka, to jak ja zostałam ciocią, zajmowałam się dużo moją siostrzenicą od jej pierwszych dni...i widok kupy w pieluszce nigdy mnie nie obrzydzał. Ja myślę, że zazwyczaj w przypadku dziecka, które się kocha, nie ma tego obrzydzenia.... ale może mi się tylko wydaje

A może siostrzenica wtedy nie zrobiła śmierdzącej wtedy
Co ma piernik do wiatraka, kochać kocham ale węchu mnie to nie pozbawia, niestety
Cytat:

hehe ...na kibelku to już luz, najgorsze są te miny w pieluchach, po mleku i zupkach

Dobra idę sobie i kibelkowy temat kończę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 19:25   #4602
asiuk
Zakorzenienie

Witam!

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Asiuk: To pieknie ze Tz cie bardzo kocha i okazuje uczucia. Ty pewnie rowniez go kochasz ale zapewne potrzebujesz swobody? Czesto tak jest ze inne zainteresowania ma jedna i druga strona, ale jak sie nie jest 24 na dobe, to mozna zatesknic i kochac jeszcze mocniej Na pewno cos poradzicie na te malez zgrzyty, bo sie kochacie, a milosc jest wieeeelka
Cytat:
Moj Tz pasjonuje sie ps3 ma rozne gry strtegiczne i inne i opowiada mi o tym i slucham z zaciekawieniem choc sama nie mam smykalki do grania. A ja z kolei opowiadam mu o swoim spiewie... Sa tez takie rzeczy ktore robimy razem

Ja mam raczej za dużo swobody Właśnie najlepsze jest to, że nam najlepiej ze sobą, gdy jesteśmy ze sobą 24 godziny na dobę Gdy się zaczynamy nieco rozmijać, rozmijamy się też w uczuciach, szczególnie ja.

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Asiuk, ja nie do końca w temacie, ale oczywiście również przesyłam mnóstwo pozytywnych impulsów, żeby rozwiać chmury nad Wami

Dziękuję, kochana. Doceniam

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Asiuk , że niby co??? Triada 40 % rabatu, ciekawe od jakiej ceny, bo nie wydaje mi sie, aby Triada miała dobre ceny....Wystarczy cenę podbić o 50 % w stosunku do innych i dać rabat 40 % i wszyscy się cieszą, a faktyczny zysk wiadomo jaki
Cytat:
Znam te numery także trzeba być czujnym

Pomyliło mi się, 40% rabatu jest na wakacje typu wypoczynek. Na 7+7 jest 27%. Nie wiem, może ja jakaś niekumata jestem, ale oferty innych biur wydawały mi się znacznie droższe Za sam wypoczynek 2-tygodniowy przeważnie życzyli sobie ok. 3000 zł za osobę. Porównywałam właśnie podstawowe cenniki, nie naliczając zniżek.

Cytat:
No to napisalas to co ja chcialam
Cytat:
Poza tym (wiem od stalych klientów) niby rabat jest a jak się chce kupic to miejsc już nie ma (w grudniu, po rozpoczęciu sprzedazy!!!). ŚCIEMA.

Radzilabym porownac ceny z innymi biurami..moze się okazac ze wcale nie sa tacy atrakcyjni.

Poza tym tego czego ja sie nasłucham przez caly rok o Triadzie to moje

Ale nic juz się nie odzywam bo bedzie ze szkaluję konkurencję.

Asiuk czyżby TZ przyduszał Cię tą swoją milością...czasem fatalnie jest kochac za dwoje .

Przesyłam duzo uscisków....i sprobuj nastawiac się pozytywnie. Bo czasem to mi się wydaje ze Ty się nakręcasz...przeciwko Wam niestety zamias dla Was

Wakacje już zamówione Hiszpania czeka
Zauważyłam jedną prawidłowość: wszędzie jest drogo.

Haniu, to nawet nie tak z moim TŻ... on jest kochany do kwadratu, kocha mnie bardzo, ale też jako człowieka, przyjaciela.

Kiedyś zastanawiałam się, gdzie tkwi haczyk w tym, co mnie spotyka - wszystko mam tak naprawdę, zawsze mi wszystko wychodziło. Mam wspaniałą rodzinę i TŻ, cieszę się sympatią ludzi, maturę i egzaminy na wymarzone studia zdałam śpiewająco, bez problemu znalazłam pierwszą pracę, w której mi dobrze.
Teraz już wiem, co jest nie tak - ja się nie potrafię tym nasycić, ciągle szukam. Nie potrafię docenić.

Pozdrawiam.

asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:49   #4603
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

A może siostrzenica wtedy nie zrobiła śmierdzącej wtedy
Co ma piernik do wiatraka, kochać kocham ale węchu mnie to nie pozbawia, niestety

Dorinko, nie bardzo rozumiem czemu się 'jeżysz'? Nie atakuję Cię czy coś... Piszę tylko jak było ze mną i dzieckiem, które ja kocham. Kupa, wiadomo, śmierdzi, ale ja mówię, że mi to nie przeszkadzało, nie przyprawiało o wymioty itp itd. Mówię o sobie przecież, a każdy jest inny. Dla sprostowania, nie była to jedna pielucha, czy jedna kupa, bo zajmowałam się nią półtorej roku - w tym czasie człowiek częściej 'się wypróżnia'.

Tak nawiasem mówiąc, ten temat jest bezsensowy
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:50   #4604
L_V
Zakorzenienie

Eh, dopiero mam chwilę, zeby poczytać co nastukałyście w ciągu dnia.

Niedawno wróciłam z fitnessu, wzięłam kąpiel i oczy już mi się zamykają. Dzisiaj byłam na TBC - super ćwiczenia i super instruktorka, zleciało mi w mgnieniu oka. Na Fat Burning jednak cza smi się ciągnał, trochę nużące to było, ale wyszłam zlana potem, czyli jednak działa.

A jutro kolejny zakrochmalony dzień w pracy, teraz tak pewnie będzie az do lutego.

Dobra, koncze ten monolog i ide spac.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:47   #4605
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czesc dziewczyny

widze, ze temat kupowy - ja tam przewijalam malego bez wymiotow, po prostu nie oddychalam przez nos tylko przez usta dopoki nie wyrzucilam pieluszki i nic nie czulam

raz tylko mialam masakre, maly mial wtedy z miesiac i w nocy narobil na rzadko po sama szyje DOSLOWNIE, kupka wychodzila mu zza kolnierza i byla wszedzie, to ostro mnie cofalo jak go czyscilam ale nie zwymiotowalam

hihi ok koncze temat
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 23:55   #4606
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

L_V, to super że jesteś zadowolona z zajęć. TBC też lubiłam, na fat burning jeszcze nie byłam ale może przejdę się z ciekawości w przyszłym tygodniu. Strasznie dobrze mi się zasypia jesli kolo 19- 20 pojde na jakies zajęcia.

Byliśmy z TŻ ok 22 na basenie (wcześniej wszystko porezerwowane) i kurczę, TŁUMY po prostu. Przedziwne. Dopiero przed 23 zrobiło się luźniej. Jak się tym ludziom chce?

Sviniecko
, aleś pojechała z tą kupką zza kołnierza Temat kupy dziś na topie
Stary 2009-01-09, 00:27   #4607
Madlen__18
Zakorzenienie

Nadrobiłam was i ostatni mój post przed spaniem, małz śpi, więc się przytulę i też idę nynać.

No więc, ad zakupów : faktycznie sporooo przecen ( w tym zara, np spodnie po 49 zł z 200..)
Kupiłam 2 pary spodni, jeansów, tyle, że jedne ciemne bardzo z wysokim stanem zapinanym na guziki, wiecie..
Drugie normalne, biodrówki, jaśniejsze od 1rwszych.
Obie pary 75zł. I kupiłam jeszcze czapkę w której o razu wyszłam z galerii bo myslałam, że uszy mi odlecą

Ad tematów waszych to sie uśmiałam strasznie!

Ode mnie:
potrzeby fizjologiczne: Nie mamy już z Tż szczególnych tabu, maluje się, depiluję, maseczki, toniki, kremy, przy Tż.
Bardzo często bierzemy wspólny prysznic, czasem Tż mi pomaga ( mam takie małe krzesełko w kabinie, bo gdyby nie to , to jest ryzyko że się poślizgnę, skoro nie mogę prawej nogi obciążyć), no więc ja je sobie wyjmę i kąpiemy się razem to przytrzymuje mnie Tż.

(ło jezu jak się kiedyś darłam, prawie wyskoczyłam z jego objęć jak pająka na ścianie zobaczyłam O-O mam fobię)
I w czasie kiedy idziemy pod ten prysznic to zdarza nam się robić siku przy sobie jednak albo wtedy ja siedzę sobie w kabinie i nie widzę Tż, albo któeś z nas mówi "muszę siku, mógł/mogłabyś się obrócić na chwilę"? Wykonujemy to bez szemrania, bo oboje tak mamy, że inaczej jest bloker i się nie da siku zrobić, mam tak od dziecka, nie mogę w krzaczkach np
Kupek ani innych takich nie było i nie będzie, dla mnie to jest ta nieprzekraczalna granica.
Lubię mieć intymnośc i mimo tej sporej swobody to jak idę siku zamykam sobie drzwi, kiedy drugie chce wejśc gdy pierwsze w łaience to zawsze puka i pyta czy może, etc.

Z pieniążkami: Obecnie mamy "wspólny kuferek" z kasą i jest tak, że: w 1 kolejności z wypaty Tż wydzielamy na wszelkie płatności, potem jest kasa "jedzeniowa" (moja+jego) i oprócz tego każdy ma na swoje wydatki drobne. Większe uzgadniamy na zasadzie "kupuję to i to, biorę x". Nie rozliczamy się z kasy, chodzi raczej dialog, żeby było wiadome " na czym stoimy" z budżetem.

Na początku bycia razem Tz płacił za wszystko, nie dał sobie przegadac, potem się ciut rozluźniło ale to raczej dlatego, że on odkładał wypłatę na ślub i wyprowadzkę więc ja fundowałam kino. Inaczej się nie chciał zgodzić Miałam jak Nema, nie umiałam przyjmować od niego pieniędzy, typu "podobają ci się te spodnie? kupię ci".
Pisałam o tym nawet na wątku kiedyś, że się boję jak będzie po ślubie, bo dziwnie się czuję i nie wiem czy się przyzwyczaję.
I w sumie mi przeszło, bo jak wspólny budżet, to siłą rzeczy Tż zna moje potrzeby, i gdybym miała się czaic, bo chcę spodnie czy coś, to bez sensu. Tyle, że zawsze staram się pokrywac takie rzeczy z tych "środków własnych których każdy troszkę ma. A Tż jest luźny pod tym względem, ja np nie umiem nie uzasadniac "kupiłam to i to, bo było mi potrzebne, bo ble ble", jakoś mi to zostało..że nie chcę go "nadwyrężać". On wtedy mówi (nawet jeśli mamy nieciekawą sytuację) żebym sobie kpiła, że on by mi wszystko dał, co bym tylko chciała, i niezupełnie może, ale jak tylko jesteśmy w stanie to mam od razu brać. że zasługuję na wszystko co najlepsze i on uwielbia sprawiac mi radość i rozumie, ż mam potrzeby większe od niego (np kosmetyki etc).
Także nigdy nie odmówił.

Ad syt kiedy druga strona jest chora i róznych obrzydliwych rzeczy, które mogą zaistnieć to u nas już tak troszkę jest i było od początku.
Ja się bardzo wstydziłam swojej fizyczności, bioder, pupy, ktore powinny być kwintesencją kobiecości a u mnie to chyba tylko z lewej strony:P) i do tego stopnia, że np wstydziłam się wstać z kanapy jak Tz u mnie był (pierwsze spotkania, jak np siku mi się chciało) bo zobaczy TO i jak się poruszam w ogóle. Potrafiłam się powstrzymywać a potem biec jak pójdzie;/
Później przyszła większa bliskość oswojenie. Mimo że nie chciałam, za bardzo żeby dotykał mnie akurat tam to zawsze głaskał i mówił, że on mnie kocha jaką jestem, i tą nóżkę jeszcze bardziej niż drugą bo jest chora i trzeba ją kochac mocniej. Rozbroił mnie tym i teraz prawie mi przeszło i się nie spinam jak widuje mnie codzienie w samej bieliźnie, lub nago..a więc widzi te blizny na nodze i ta wypukłość i wszystko. Zwariowałabym jakbym nie odrzucała tych myśli i nie poskromiła tego. A wierzcie mi, że to jest na prawdę widoczna rzecz w każdych ubraniach jakie mam na sobie (noga szczuplejsza, krótsza o 4cm i wywichnięty staw..).W wielu syt Tż mi już pomagał i wiem, że wszystko możliwe.
Chociaż chwała Bogu, że wszystkie fizjologiczne sprawy załatwiam sama, i w ogóle resztę rzecz też, tylko ciut wolnioej niż wy. W domu raczej jestem w stanie wszystko zrobić sama.

Ale wiem, że gdybym się zdecydowała na zabieg albo dopadła nas jakaś inna przykra syt to Tż nie zawiedzie..bo miał to na co dzień i od tego zaczął. Od wspierania i ratowania mnie, nawet wtedy kiedy z mojej strony nie było miłości, bo dopiero się poznaliśmy.

Edit: matko jaki tasiemiec!;]
Przepraszam i dobranoc.
Nie miałam siły na cytowanie was, spac mi się chce, za chaos przepraszam.

Ps: interpunkcja tu leży i cięzko się połapac jak to przeczytałam jeszcze raz
Chciałam się odnieść do wielu wątków na raz i wyszło mi tak jakbym wpadła w słowotok zaśliniając monitor. Czasem tak w realu mam, że gadam jak katarynka. Dwie skrajności, albo mysz pod miotłą albo gaduła.
Dobranoc po raz 2gi.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2009-01-09 o 00:33
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 07:01   #4608
ANITKA79
Zadomowienie

Na poczatek powiem ze zapiekanka wyszla baaaardzo dobra A ze zrobilam w takiej na kilka osob, to bedziemy miec z rodzicami dzis na obiad
Haniu dziekuje za przepis. Ja osobiscie zamiast jajka i smietany nastepnym razem dodam sos beszamelowy

Co fizjologi itp.. Moze to smieszne, ale nigdy z zadnym facetem tak nie mialam. Z Tz po miesiacu znajomosci na wspolnym pierwszym weekendzie..Tz kiedy golilam sobie nogi zaproponowal ze mi pomoze i bardzo mi sie to spodobalo. I lubie gdy do dzis czasem mi pomaga bo jest bardzo delikatny/ delikatniejszy ode mnie/

Co do sikania itp.. Akurat u mnie jest toaleta osobno i lazienka. Ale jesli gdzies jedziemy a sa te oba miejsca razem to nie przeszkadza nam to, ze ja ide siku a Tz sie w tym czasie kapie, albo myje zeby i widzi jak robie siusiu. Nie krepuje nas to. Czujemy sie przy sobie swobodnie Jak sie maluje u Tz w pokoju, to lubi popatrzec. Tak samo ja lubie czasem patrzec jak Tz sie goli

Co do finansow, kiedys bylo cieezko, ale teraz Tz jak chce kupic cos drozszego poza planem to zawsze decyzje podejmujemy razem
Wogole sie duuuzo nauczyl przez te wszystkie lata razem

Dorinko, widac ze Twoje "wychowanie" nie poszlo w las. To bardzo mile co zrobil maz

Nema wiem co czujesz, kiedy Tz jest na miejscu to jesli nie jestem u niego a ni on u mnie to chocby wieczorem przyjezdzamy do siebie, zeby wlasnie zasnac i obudzic sie razem. Niewazne ze musze rano wstac do pracy. To cudowne uczucie zasnac wtulonym w siebie

Madlen to po prostu jest prawdziwa milosc . Kocha sie durga osobe cala. Choc moze nie miec fiycznosci Wenus czy Apollo to i tak jest dla nas idealem. Jest dla Nas najpiekniejsza
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 07:37   #4609
pollynema
Zadomowienie

Dzień dobry
Stary 2009-01-09, 07:39   #4610
miskowa
Zakorzenienie

cześć
widzę, że temat nieźle się przyjął, kto by pomyślał...

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Czyli wytrzymał próbę
wytrzymał, ale już nic gorszego mu nigdy nie zafundowałam a tamto było niechcący i bardzo dawno temu

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Czytałam ten wątek Haniu

U nas jest łatwo bo kibelek mamy oddzielnie z łazienką i uważam to za podstawę komfortu mieszkania. Mnie nie raz TŻ widział z maseczką czy jak depiluję nogi, ale to był przypadek, że wszedł, bo zazwyczaj staram się takie zabiegi upiększające robić gdy tego nie widzi. Jak zobaczy to nie robię z tego tragedii ale uważam, że nie jest to widok, który koniecznie TŻ musi oglądać. Lepiej żeby widział efekt końcowy Jednak jesli chodzi o mycie to TŻ jest pod prysznicem ja robię demakijaż albo myję zęby. Jednak uważam, że pewne czynności powinno się robić oddzielnie aby mieć trochę intymności we własnym domu takie jest moje zdanie ale wiadomo, że każdy woli inaczej.

myślę identycznie i u nas jest tak samo

Cytat:
My też tak wybraliśmy, chyba ja nawet bardziej tak tym pokierowałam , nie chcę oglądać męża jak załatwia swoje potrzeby.... My oboje jesteśmy brzydliwi, więc jeszcze by nas jakiś wstręt dopadł

Wiecie, że jak urodził się Tomek i robił kupę w pieluchę to ja najpierw wymiotowałam, później zmieniałam a w końcu kupiłam sobie maskę w aptece i nie przyzwyczaiłam sie tak dwa lata więc jestem niereformowalny przypadek

My też tak będziemy mieć, bez przesady damy radę , co innego gadać sobie jak jedno się kąpie to nawet miłe....ale jedno ma się kąpać a drugie w tym czasie kupę nie.......
Jesteś pierwszą osobą, która tak otwarcie się przyznaje do tego, że dziecko to nie tylko och i ach i że kupa nawet mojego dziecka śmierdzi a nie pachnie fiołkami. Większość matek jest zakochana tak w swoich dzieciach, że chyba nie zwraca na to uwagi. A też mnie to dziwi trochę, bo ja raczej też do tych obrzydliwych należę.
I pomyśleć, że chciałam zostać lekarzem i prawie do matury miałam iść na medycynę. Zrezygnowałam na szczęście, bo nie mogłabym oglądać tych wszystkich strasznych przypadków medycznych, które właśnie sieją zgorszenie i obrzydzenie.

Dzień dobry
piątek
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 07:44   #4611
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

my robimy przy sobie siku normalnie bez zadnych przeszkod, nawet czasami sie wyglupiamy i ja mu "trzymam" haha prosze sie nie smiac

kupy nie umiem przy nim zrobic, on tez sie troszke krepuje ale robi przy mnie, mnie to nie przeszkadza, no chyba, ze nie moge zniesc zapachu to wychodze

co do kasy - my tez mamy wspolna kasy

madlen a Twoj TZ to naprawde skarb i widac, ze bardzo Cie kocha, zreszta z wzajemnoscia

ja tez mam arachnofobie - do tego stopnia, ze kiedys jak jechalam autem to zaczal mi sie przed oczami zsuwac pajak na pajeczynie to wpadlam w taka panike, ze zostawilam auto w centrum miasta na swiatlach z otwartymi drzwiami i wybieglam
Stary 2009-01-09, 08:00   #4612
Mango08
Rozeznanie

Dzien dobry
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 08:14   #4613
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Madlen zobacz ja znalazlam podobne pumpy tyle, ze bez paska i tansze
http://www.allegro.pl/item524499771_...it_rozm_s.html

a w ogole to ja musze sobie kupic jakies fajne tyle, ze dresowe i 3/4 moze zeby wiosna na luzie smigac

tylko jak ja bede wygladac w tym z brzucholem?
http://www.allegro.pl/item516513243_...kozakow_m.html
http://www.allegro.pl/item525414368_...e_roz_s_m.html
Stary 2009-01-09, 08:21   #4614
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Ale fajnie, że dziś piątek

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Madlen zobacz ja znalazlam podobne pumpy tyle, ze bez paska i tansze
http://www.allegro.pl/item524499771_...it_rozm_s.html

a w ogole to ja musze sobie kupic jakies fajne tyle, ze dresowe i 3/4 moze zeby wiosna na luzie smigac

tylko jak ja bede wygladac w tym z brzucholem?
http://www.allegro.pl/item516513243_...kozakow_m.html
http://www.allegro.pl/item525414368_...e_roz_s_m.html
Ale fajne, szczególnie te 3/4 dresowe. Z brzucholkiem będziesz wyglądać uroczo
Stary 2009-01-09, 08:24   #4615
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Cześć

Ale fajnie, że dziś piątek

Ale fajne, szczególnie te 3/4 dresowe. Z brzucholkiem będziesz wyglądać uroczo

tylko, ze ja jestem bardzo niziutka i boje sie, ze z brzucholem bede wygladac jak taka kulka

w ogole to ja jestem nienormalna

zobaczylam przed chwile spodnie i stwierdzilam, ze jak nie bede ich miec to umre

oczywiscie nie ma opcji zebym je zalozyla w ciazy ale musialam no musialam - jak urodze i dojde do siebie to dopiero bede mogla je zalozyc

no ale musialam je miec

kurka jestem chora psychicznie ratujcie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:16 Powód: funkcja edytuj się kłania
Stary 2009-01-09, 08:34   #4616
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
w ogole to ja jestem nienormalna

zobaczylam przed chwile spodnie i stwierdzilam, ze jak nie bede ich miec to umre

oczywiscie nie ma opcji zebym je zalozyla w ciazy ale musialam no musialam - jak urodze i dojde do siebie to dopiero bede mogla je zalozyc

no ale musialam je miec

kurka jestem chora psychicznie ratujcie
Które Cię tak zauroczyły?
Kochana, nie będziesz wyglądać jak kulka. Kobiety w ciąży wyglądają uroczo!!
Stary 2009-01-09, 08:36   #4617
ANITKA79
Zadomowienie

No ja tez sie ciesze ze dzis piateczek

Svinecko jak lubisz takie spodenki, to na pewno bedziesz fajnie w nich wygladac, jesli ci pasuje ze brzuszek odkryty Najwazniejsze zebys sie sama dobrze czula

Eee tam od razu chora psychicznie, po prostu bedziesz miala wieksza motywacje, zeby sie zmiescic w spodenki w ktorych sie zakochalas

Fajne bluzki sa na tych aukcjach tej dziewczyny, szkoda ze M i S ja potrzebuje L .
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 08:36   #4618
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie!
Dzień dobry wszystkim.

M
Stary 2009-01-09, 08:36   #4619
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

dobra dobra ja wiem jak wygladam ja w ciazy

http://www.allegro.pl/item520749462_..._pumpy_26.html kurde musialam je miec nooo

Cytat:

Fajne bluzki sa na tych aukcjach tej dziewczyny, szkoda ze M i S ja potrzebuje L .
a przepraszam dla kogo te L? dla cioci?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:17 Powód: funkcja multicytowania się kłania!!!!
Stary 2009-01-09, 08:39   #4620
Madlen__18
Zakorzenienie

O, te są fajne, Svinecko. Te poprzednie co wkleiłaś mi się nie podobają.

A ja zdecydowałam, że zamówię, ale r. 36, bo siostra ma od nich spodnie i zaniżona rozmiarówka. W razie gdyby mi nie pasowały to siostra je bierze dla siebie i już.

M
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości