![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Ależ dziś miałam wesoły dzień z Wami ![]() ![]()
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
no to dziewczynki ja bylam chyba najglupsza bo w takim chorym zwiazku bylam ponad 5 lat i najlepsze jest ze myslalam ze tak ma wlasnie byc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo wesoło było ![]() ![]() ![]() Edit: Zerknęłam na ten wątek o fizjologii. Któraś dziewczyna się wypowiedziała, że nie pozwala kupować swojemu TŻ tamponow. Aha, a ja głupia się dziwię, że miałam awanturę o zużyty, skoro lepiej nawet nowych w paczce nie pokazywać ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-08 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak siostra to przyjęła? Ja tez miałam super dzionek dzięki Wam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-08 o 16:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zaraz lece z TZ na miasto jak tylko przyjedzie. czyli o 18 bo w czwartki sklepyb są czynne do 21. musimy pokupowac prezenty na rodzinki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4597 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To udanego prezentowego szaleństwa ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieki za fajny dzień, kolejny ![]() Zmykam pozmywać i wmusić w siebie jeszcze troche zupy ![]() Edit: Cytat:
A tam. Trudno. Ważne, że było, minęło. I nie wróci ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-08 o 16:44 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Zara oj tak jak narazie wszytsko sie układa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma opcji, że nie śmierdzi ![]() ![]() To temat jak z podręcznika młodej mamy o karmieniu piersią, też wszystkie kobiety które znam zachwycone-wspaniałe przeżycie, a dla mnie nie dość że bolesne i nieprzyjemne i gdyby nie rozwaga i moja nabita wiedzą głowa to butla byłaby grana od pierwszych dni ![]() Cytat:
A może siostrzenica wtedy nie zrobiła śmierdzącej wtedy ![]() Co ma piernik do wiatraka, kochać kocham ale węchu mnie to nie pozbawia, niestety ![]() Cytat:
![]() Dobra idę sobie i kibelkowy temat kończę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
Cytat:
Ja mam raczej za dużo swobody ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję, kochana. Doceniam Cytat:
Pomyliło mi się, 40% rabatu jest na wakacje typu wypoczynek. Na 7+7 jest 27%. Nie wiem, może ja jakaś niekumata jestem, ale oferty innych biur wydawały mi się znacznie droższe Za sam wypoczynek 2-tygodniowy przeważnie życzyli sobie ok. 3000 zł za osobę. Porównywałam właśnie podstawowe cenniki, nie naliczając zniżek. Cytat:
Wakacje już zamówione ![]() ![]() Zauważyłam jedną prawidłowość: wszędzie jest drogo. Haniu, to nawet nie tak z moim TŻ... on jest kochany do kwadratu, kocha mnie bardzo, ale też jako człowieka, przyjaciela. Kiedyś zastanawiałam się, gdzie tkwi haczyk w tym, co mnie spotyka - wszystko mam tak naprawdę, zawsze mi wszystko wychodziło. Mam wspaniałą rodzinę i TŻ, cieszę się sympatią ludzi, maturę i egzaminy na wymarzone studia zdałam śpiewająco, bez problemu znalazłam pierwszą pracę, w której mi dobrze. Teraz już wiem, co jest nie tak - ja się nie potrafię tym nasycić, ciągle szukam. Nie potrafię docenić. Pozdrawiam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko, nie bardzo rozumiem czemu się 'jeżysz'? Nie atakuję Cię czy coś... Piszę tylko jak było ze mną i dzieckiem, które ja kocham. Kupa, wiadomo, śmierdzi, ale ja mówię, że mi to nie przeszkadzało, nie przyprawiało o wymioty itp itd. Mówię o sobie przecież, a każdy jest inny. Dla sprostowania, nie była to jedna pielucha, czy jedna kupa, bo zajmowałam się nią półtorej roku - w tym czasie człowiek częściej 'się wypróżnia'. Tak nawiasem mówiąc, ten temat jest bezsensowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Eh, dopiero mam chwilę, zeby poczytać co nastukałyście w ciągu dnia.
Niedawno wróciłam z fitnessu, wzięłam kąpiel i oczy już mi się zamykają. Dzisiaj byłam na TBC - super ćwiczenia i super instruktorka, zleciało mi w mgnieniu oka. Na Fat Burning jednak cza smi się ciągnał, trochę nużące to było, ale wyszłam zlana potem, czyli jednak działa. A jutro kolejny zakrochmalony dzień w pracy, teraz tak pewnie będzie az do lutego. Dobra, koncze ten monolog i ide spac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczyny
widze, ze temat kupowy - ja tam przewijalam malego bez wymiotow, po prostu nie oddychalam przez nos tylko przez usta dopoki nie wyrzucilam pieluszki i nic nie czulam ![]() raz tylko mialam masakre, maly mial wtedy z miesiac i w nocy narobil na rzadko po sama szyje DOSLOWNIE, kupka wychodzila mu zza kolnierza i byla wszedzie, to ostro mnie cofalo jak go czyscilam ale nie zwymiotowalam ![]() hihi ok koncze temat ![]()
#4606 |
Rozeznanie
|
L_V, to super że jesteś zadowolona z zajęć. TBC też lubiłam, na fat burning jeszcze nie byłam ale może przejdę się z ciekawości w przyszłym tygodniu. Strasznie dobrze mi się zasypia jesli kolo 19- 20 pojde na jakies zajęcia.
Byliśmy z TŻ ok 22 na basenie (wcześniej wszystko porezerwowane) i kurczę, TŁUMY po prostu. Przedziwne. Dopiero przed 23 zrobiło się luźniej. Jak się tym ludziom chce? ![]() Sviniecko, aleś pojechała z tą kupką zza kołnierza ![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was i ostatni mój post przed spaniem, małz śpi, więc się przytulę i też idę nynać.
No więc, ad zakupów : faktycznie sporooo przecen ( w tym zara, np spodnie po 49 zł z 200..) Kupiłam 2 pary spodni, jeansów, tyle, że jedne ciemne bardzo z wysokim stanem zapinanym na guziki, wiecie.. Drugie normalne, biodrówki, jaśniejsze od 1rwszych. Obie pary 75zł. I kupiłam jeszcze czapkę w której o razu wyszłam z galerii bo myslałam, że uszy mi odlecą ![]() Ad tematów waszych to sie uśmiałam strasznie ![]() Ode mnie: potrzeby fizjologiczne: Nie mamy już z Tż szczególnych tabu, maluje się, depiluję, maseczki, toniki, kremy, przy Tż. Bardzo często bierzemy wspólny prysznic, czasem Tż mi pomaga ( mam takie małe krzesełko w kabinie, bo gdyby nie to , to jest ryzyko że się poślizgnę, skoro nie mogę prawej nogi obciążyć), no więc ja je sobie wyjmę i kąpiemy się razem to przytrzymuje mnie Tż. (ło jezu jak się kiedyś darłam, prawie wyskoczyłam z jego objęć jak pająka na ścianie zobaczyłam O-O mam fobię) I w czasie kiedy idziemy pod ten prysznic to zdarza nam się robić siku przy sobie jednak albo wtedy ja siedzę sobie w kabinie i nie widzę Tż, albo któeś z nas mówi "muszę siku, mógł/mogłabyś się obrócić na chwilę"? Wykonujemy to bez szemrania, bo oboje tak mamy, że inaczej jest bloker i się nie da siku zrobić, mam tak od dziecka, nie mogę w krzaczkach np ![]() Kupek ani innych takich nie było i nie będzie, dla mnie to jest ta nieprzekraczalna granica. Lubię mieć intymnośc i mimo tej sporej swobody to jak idę siku zamykam sobie drzwi, kiedy drugie chce wejśc gdy pierwsze w łaience to zawsze puka i pyta czy może, etc. Z pieniążkami: Obecnie mamy "wspólny kuferek" z kasą i jest tak, że: w 1 kolejności z wypaty Tż wydzielamy na wszelkie płatności, potem jest kasa "jedzeniowa" (moja+jego) i oprócz tego każdy ma na swoje wydatki drobne. Większe uzgadniamy na zasadzie "kupuję to i to, biorę x". Nie rozliczamy się z kasy, chodzi raczej dialog, żeby było wiadome " na czym stoimy" z budżetem. Na początku bycia razem Tz płacił za wszystko, nie dał sobie przegadac, potem się ciut rozluźniło ale to raczej dlatego, że on odkładał wypłatę na ślub i wyprowadzkę więc ja fundowałam kino. Inaczej się nie chciał zgodzić ![]() Pisałam o tym nawet na wątku kiedyś, że się boję jak będzie po ślubie, bo dziwnie się czuję i nie wiem czy się przyzwyczaję. I w sumie mi przeszło, bo jak wspólny budżet, to siłą rzeczy Tż zna moje potrzeby, i gdybym miała się czaic, bo chcę spodnie czy coś, to bez sensu. Tyle, że zawsze staram się pokrywac takie rzeczy z tych "środków własnych których każdy troszkę ma. A Tż jest luźny pod tym względem, ja np nie umiem nie uzasadniac "kupiłam to i to, bo było mi potrzebne, bo ble ble", jakoś mi to zostało..że nie chcę go "nadwyrężać". On wtedy mówi (nawet jeśli mamy nieciekawą sytuację) żebym sobie kpiła, że on by mi wszystko dał, co bym tylko chciała, i niezupełnie może, ale jak tylko jesteśmy w stanie to mam od razu brać. że zasługuję na wszystko co najlepsze i on uwielbia sprawiac mi radość i rozumie, ż mam potrzeby większe od niego (np kosmetyki etc). Także nigdy nie odmówił. Ad syt kiedy druga strona jest chora i róznych obrzydliwych rzeczy, które mogą zaistnieć to u nas już tak troszkę jest i było od początku. Ja się bardzo wstydziłam swojej fizyczności, bioder, pupy, ktore powinny być kwintesencją kobiecości a u mnie to chyba tylko z lewej strony:P) i do tego stopnia, że np wstydziłam się wstać z kanapy jak Tz u mnie był (pierwsze spotkania, jak np siku mi się chciało) bo zobaczy TO i jak się poruszam w ogóle. Potrafiłam się powstrzymywać a potem biec jak pójdzie;/ Później przyszła większa bliskość oswojenie. Mimo że nie chciałam, za bardzo żeby dotykał mnie akurat tam to zawsze głaskał i mówił, że on mnie kocha jaką jestem, i tą nóżkę jeszcze bardziej niż drugą bo jest chora i trzeba ją kochac mocniej. Rozbroił mnie tym i teraz prawie mi przeszło i się nie spinam jak widuje mnie codzienie w samej bieliźnie, lub nago..a więc widzi te blizny na nodze i ta wypukłość i wszystko. Zwariowałabym jakbym nie odrzucała tych myśli i nie poskromiła tego. A wierzcie mi, że to jest na prawdę widoczna rzecz w każdych ubraniach jakie mam na sobie (noga szczuplejsza, krótsza o 4cm i wywichnięty staw..).W wielu syt Tż mi już pomagał i wiem, że wszystko możliwe. Chociaż chwała Bogu, że wszystkie fizjologiczne sprawy załatwiam sama, i w ogóle resztę rzecz też, tylko ciut wolnioej niż wy. W domu raczej jestem w stanie wszystko zrobić sama. Ale wiem, że gdybym się zdecydowała na zabieg albo dopadła nas jakaś inna przykra syt to Tż nie zawiedzie..bo miał to na co dzień i od tego zaczął. Od wspierania i ratowania mnie, nawet wtedy kiedy z mojej strony nie było miłości, bo dopiero się poznaliśmy. Edit: matko jaki tasiemiec!;] Przepraszam i dobranoc. Nie miałam siły na cytowanie was, spac mi się chce, za chaos przepraszam. Ps: interpunkcja tu leży i cięzko się połapac jak to przeczytałam jeszcze raz ![]() Chciałam się odnieść do wielu wątków na raz i wyszło mi tak jakbym wpadła w słowotok zaśliniając monitor. Czasem tak w realu mam, że gadam jak katarynka. Dwie skrajności, albo mysz pod miotłą albo gaduła. Dobranoc po raz 2gi.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-01-09 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Na poczatek powiem ze zapiekanka wyszla baaaardzo dobra
![]() ![]() Haniu dziekuje za przepis ![]() ![]() Co fizjologi itp.. Moze to smieszne, ale nigdy z zadnym facetem tak nie mialam. Z Tz po miesiacu znajomosci na wspolnym pierwszym weekendzie..Tz kiedy golilam sobie nogi zaproponowal ze mi pomoze ![]() ![]() Co do sikania itp.. Akurat u mnie jest toaleta osobno i lazienka. Ale jesli gdzies jedziemy a sa te oba miejsca razem to nie przeszkadza nam to, ze ja ide siku a Tz sie w tym czasie kapie, albo myje zeby i widzi jak robie siusiu. Nie krepuje nas to. Czujemy sie przy sobie swobodnie ![]() ![]() Co do finansow, kiedys bylo cieezko, ale teraz Tz jak chce kupic cos drozszego poza planem to zawsze decyzje podejmujemy razem ![]() Wogole sie duuuzo nauczyl przez te wszystkie lata razem ![]() Dorinko, widac ze Twoje "wychowanie" nie poszlo w las. To bardzo mile co zrobil maz ![]() Nema wiem co czujesz, kiedy Tz jest na miejscu to jesli nie jestem u niego a ni on u mnie to chocby wieczorem przyjezdzamy do siebie, zeby wlasnie zasnac i obudzic sie razem. Niewazne ze musze rano wstac do pracy. To cudowne uczucie zasnac wtulonym w siebie ![]() Madlen to po prostu jest prawdziwa milosc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() |
#4610 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
widzę, że temat nieźle się przyjął, kto by pomyślał... wytrzymał, ale już nic gorszego mu nigdy nie zafundowałam a tamto było niechcący i bardzo dawno temu ![]() Cytat:
myślę identycznie i u nas jest tak samo Cytat:
I pomyśleć, że chciałam zostać lekarzem i prawie do matury miałam iść na medycynę. Zrezygnowałam na szczęście, bo nie mogłabym oglądać tych wszystkich strasznych przypadków medycznych, które właśnie sieją zgorszenie i obrzydzenie. Dzień dobry ![]() piątek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
my robimy przy sobie siku normalnie bez zadnych przeszkod, nawet czasami sie wyglupiamy i ja mu "trzymam" haha prosze sie nie smiac
kupy nie umiem przy nim zrobic, on tez sie troszke krepuje ale robi przy mnie, mnie to nie przeszkadza, no chyba, ze nie moge zniesc zapachu to wychodze ![]() co do kasy - my tez mamy wspolna kasy madlen a Twoj TZ to naprawde skarb i widac, ze bardzo Cie kocha, zreszta z wzajemnoscia ja tez mam arachnofobie - do tego stopnia, ze kiedys jak jechalam autem to zaczal mi sie przed oczami zsuwac pajak na pajeczynie to wpadlam w taka panike, ze zostawilam auto w centrum miasta na swiatlach z otwartymi drzwiami i wybieglam ![]()
#4612 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Madlen zobacz ja znalazlam podobne pumpy tyle, ze bez paska i tansze
![]() http://www.allegro.pl/item524499771_...it_rozm_s.html a w ogole to ja musze sobie kupic jakies fajne tyle, ze dresowe i 3/4 moze zeby wiosna na luzie smigac tylko jak ja bede wygladac w tym z brzucholem? http://www.allegro.pl/item516513243_...kozakow_m.html http://www.allegro.pl/item525414368_...e_roz_s_m.html
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale fajnie, że dziś piątek ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
tylko, ze ja jestem bardzo niziutka i boje sie, ze z brzucholem bede wygladac jak taka kulka w ogole to ja jestem nienormalna zobaczylam przed chwile spodnie i stwierdzilam, ze jak nie bede ich miec to umre oczywiscie nie ma opcji zebym je zalozyla w ciazy ale musialam no musialam - jak urodze i dojde do siebie to dopiero bede mogla je zalozyc no ale musialam je miec kurka jestem chora psychicznie ratujcie
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-10 o 20:16 Powód: funkcja edytuj się kłania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, nie będziesz wyglądać jak kulka. Kobiety w ciąży wyglądają uroczo!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
No ja tez sie ciesze ze dzis piateczek
![]() Svinecko jak lubisz takie spodenki, to na pewno bedziesz fajnie w nich wygladac, jesli ci pasuje ze brzuszek odkryty ![]() ![]() Eee tam od razu chora psychicznie, po prostu bedziesz miala wieksza motywacje, zeby sie zmiescic w spodenki w ktorych sie zakochalas ![]() Fajne bluzki sa na tych aukcjach tej dziewczyny, szkoda ze M i S ja potrzebuje L . |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
dobra dobra ja wiem jak wygladam ja w ciazy ![]() http://www.allegro.pl/item520749462_..._pumpy_26.html kurde musialam je miec nooo Cytat:
![]()
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-10 o 20:17 Powód: funkcja multicytowania się kłania!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
O, te są fajne, Svinecko. Te poprzednie co wkleiłaś mi się nie podobają.
A ja zdecydowałam, że zamówię, ale r. 36, bo siostra ma od nich spodnie i zaniżona rozmiarówka. W razie gdyby mi nie pasowały to siostra je bierze dla siebie i już.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.