Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 13:51   #2161
grusiaczek84
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Hey
Jestem nowa na form Lubelskich Panien Młodych. Ślub biorę 13go czerwca 09!! i będę potrzebowała troszkę sprawdzonych rad forumowiczek

Pierwsze co chciałam zapytać - czy słyszałyście lub spotkałyście się z opinią o zespole OBSESSION ?? (www.obsession.pl)

Z góry dziękuje za odpowiedzi,

Powodzenia przy ślubnych przygotowaniach!!
Pozdrawiam
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 13:56   #2162
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
ooo Kometa w Siedliskach, kiedys to było coś....jakby byłam w LO (oj daaawno) to największym marzeniem moich koleżanek był wypad tam
i na szczęscie jedna z ich mieszkała niedaleko więc miałyśmy bazę noclegową
Również i ja znam zespół Simon własnie z Siedlisk , miałam tak samo, znaleźć sie na Komecie to takie marzenie , też miałam koleżanke z Lo blisko mieszkającą i dość często korzystałyśmy z jej uprzejmości

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 14:10   #2163
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Hey
Jestem nowa na form Lubelskich Panien Młodych. Ślub biorę 13go czerwca 09!! i będę potrzebowała troszkę sprawdzonych rad forumowiczek

Pierwsze co chciałam zapytać - czy słyszałyście lub spotkałyście się z opinią o zespole OBSESSION ?? (www.obsession.pl)

Z góry dziękuje za odpowiedzi,

Powodzenia przy ślubnych przygotowaniach!!
Pozdrawiam
Witamy serdecznie
Miło nam bardzo że do nas dołączyłaś i będziesz z nami się dzielić spostrzeżeniami dot. ślubu i wesela
A tak z ciekawości, gdzie macie weselisko?

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Również i ja znam zespół Simon własnie z Siedlisk , miałam tak samo, znaleźć sie na Komecie to takie marzenie , też miałam koleżanke z Lo blisko mieszkającą i dość często korzystałyśmy z jej uprzejmości
Fajnie
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 14:12   #2164
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno - to są moje faworytki w sukniach ślubnych, szczególnie podoba mi się góra w drugiej... ja musze mieć ramiączka bo mam manie poprawiania piersi, a ta góra jest przesliczna. Oczywiście ta 2 i 3 to suknie EddyK Milano model MD11 i MD01, ale w województwie lubelskim ich nie dostanę, czy jak chodziłyście po sklepach ślubnych to widziałyście coś podobnego? lub czy wiecie kto mogłby mi uszyc cos takiego... ??
jeszcze nie robiłam rundki po sklepach, ale moze ktos potrafiłby mi cos podpowiedziec, w ktora strone uderzyc...
Ja mam podobną z allegro nie dużo dałam, ale jeszcze idzie do poprawek, jestem bardzo za takimi balu, balu :P
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 14:30   #2165
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Witamy serdecznie
Miło nam bardzo że do nas dołączyłaś i będziesz z nami się dzielić spostrzeżeniami dot. ślubu i wesela
A tak z ciekawości, gdzie macie weselisko?
Wesele mamy w Willi Różanej - dokładnie w Oranżerii - to nowa sala, która ruszyła z imprezami od tegorocznego Sylwestra
www.willa-rozana.pl/index.php - o ile sam dworek wydał mi się przytłaczający nowa sala zrobiła ogromne wrażenie
Stary 2009-01-08, 15:50   #2166
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Dziewczynki mam do was ogromna prośbę. Potrzebuje zdjęć sukni slubnych z Targów slubnych z salonu Demi, ponieważ był tam jeden model a niestety na stronie go nie ma Jakby któraś miała i mogła wysłac to poprosze na meila - calinkinia@wp.pl. Będe bardzo wdzięczna

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 15:52   #2167
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Wesele mamy w Willi Różanej - dokładnie w Oranżerii - to nowa sala, która ruszyła z imprezami od tegorocznego Sylwestra
www.willa-rozana.pl/index.php - o ile sam dworek wydał mi się przytłaczający nowa sala zrobiła ogromne wrażenie
Dworek naprawde sliczny ale cena pewnie powalajaca???

Mam do Was pytanko, niedawno dowiedzialam sie ze moja siostra ma zamiar mnie wyprzedzic ze slubem i planuja go kolo czerwca kiedys pisalyscie o takim fajnym dworku okolo 100km od lublina pamieta moze ktos jak sie on nazywal bo ja mam juz skleroze zaawansowana
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 16:05   #2168
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzikownia
Dworek naprawde sliczny ale cena pewnie powalajaca???
Cena naszego wesela nie została jeszcze ustalona - właściciele mówią że zależy od ustalonego menu (a my jeszcze nie mamy).

Cytat:
niedawno dowiedzialam sie ze moja siostra ma zamiar mnie wyprzedzic ze slubem i planuja go kolo czerwca
Hehe mam taką sytuacje z bratem, wyprzedza mnie i bierze ślub w kwietniu. Co ciekawsze zarezerwował ten sam lokal!! Płaci za Oranżerie w Willi Różanej 150zł/os. -bez ciasta i alkoholu.
Stary 2009-01-08, 17:34   #2169
kasia0706
Raczkowanie

Cytat:
He, He... Ja tak samo Ileż to się przeżyło w Komecie...
Stary 2009-01-08, 17:39   #2170
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0706 Pokaż wiadomość
He, He... Ja tak samo Ileż to się przeżyło w Komecie...
Jeszcze pamietam zespół Solaris, ale nie wiem czy na weselach też gra

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 18:22   #2171
kasia0706
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze pamietam zespół Solaris, ale nie wiem czy na weselach też gra
Też ich słyszałam w Komecie. Ale na żadnym weselu nie widziałam.
Stary 2009-01-08, 19:07   #2172
karolada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość

Masz rację, trochę tak jest niestety. Ja póki co jestem uzależniona od TŻ bo cały styczeń praktycznie go nie ma, wyjeżdża w poniedziałek, wraca w piątek w nocy i tak w kółko. W lutym i marcu ma być lepiej(o ile można to tak nazwać) będzie 1 tydzień gdzieś w Polsce, 1 tydzień w Lublinie. Wtedy trzeba będzie w końcu zająć się tym najważniejszym czyli naukami Zresztą ksiądz nam powiedział, żebyśmy za wcześnie nie chodzili, bo do ślubu wszystko zapomnimy
Jeżeli chodzi o te nauki to ja mysle ze warto zrobić je wcześniej.
Niestety od tego roku parafie (nie wiem czy wszystkie) wprowadzaja obowiązek uczestniczenia w kursach tylko w jednej parafii. Tak aby przez 10 spotkań były te same pary. My niestety nie moglismy iść normalnym kursem i zdecydowalismy się na nauki weekendowe na Staszica, w ten weekend kończymy. Aby w nich uczestniczyć należy wziąść upoważnienie od proboszcza w kościele w którym bierzecie ślub.

Joasia*** mi również nie podobają się te smęty na pierwszy taniec chcialabym coś radosnego. Podoba mi się ta :For Teens "jesteś częścią mnie", ale namawiam mojego TŻ na zatańczenie walczyka do niebieskiej piosenki
Stary 2009-01-08, 19:07   #2173
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam do was ogromna prośbę. Potrzebuje zdjęć sukni slubnych z Targów slubnych z salonu Demi, ponieważ był tam jeden model a niestety na stronie go nie ma Jakby któraś miała i mogła wysłac to poprosze na meila - calinkinia@wp.pl. Będe bardzo wdzięczna
z tego co pamietam to dziewczyny na targach nei robiły zdjec manekinom niestety. wiem, bo sama pytałam czy mają zdjecia. salon Demi jednak nie jest daleko, wiec o ile czas ci na ro pozwala to sie wybierz ja tam mierzyłam i upatrzyłam faworytke. bardzo polecam, obsługa baaardzo miła
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 19:36   #2174
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolada Pokaż wiadomość
Niestety od tego roku parafie (nie wiem czy wszystkie) wprowadzaja obowiązek uczestniczenia w kursach tylko w jednej parafii. Tak aby przez 10 spotkań były te same pary. My niestety nie moglismy iść normalnym kursem i zdecydowalismy się na nauki weekendowe na Staszica, w ten weekend kończymy. Aby w nich uczestniczyć należy wziąść upoważnienie od proboszcza w kościele w którym bierzecie ślub.
No my wcześniej nie damy rady. TŻta nie ma, ja idę do szpitala w połowie stycznia, potem przez miesiąc na L4 w domu, więc raczej nie ma mowy o chodzeniu

Szkoda, że nikt nas nie uprzedził, że zmieniają się przepisy, jak byliśmy w kancelarii w październiku. Czy to już pewne?
Trudno, w takim razie ksiądz będzie musiał nam dać to oświadczenie na uczestnictwo w innych parafiach lub na nauki weekendowe.
A możesz napisać coś więcej o tych naukach na Staszica?

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-01-08 o 19:38
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 19:39   #2175
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:

Joasia*** mi również nie podobają się te smęty na pierwszy taniec chcialabym coś radosnego. Podoba mi się ta :For Teens "jesteś częścią mnie", ale namawiam mojego TŻ na zatańczenie walczyka do niebieskiej piosenki
Na samym początku sama sobie wymyśliłam pierwszy taniec-chciałam walc z filmu noce i dnie,ale Tż jak usłyszał, to uznał, że mu się to kompletnie nie podoba, iwięc znalazłam coś innego, teraz zastanawiamy się nad:
http://kochaniusia14.wrzuta.pl/audio...chce_tu_zostac
http://www.wrzuta.pl/audio/2kFkQrLiU...s_takim_jak_ty
http://kochaniusia14.wrzuta.pl/audio...n_usmiech_twoj
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 19:46   #2176
karolada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
No my wcześniej nie damy rady. TŻta nie ma, ja idę do szpitala w połowie stycznia, potem przez miesiąc na L4 w domu, więc raczej nie ma mowy o chodzeniu

Szkoda, że nikt nas nie uprzedził, że zmieniają się przepisy, jak byliśmy w kancelarii w październiku. Czy to już pewne?
Trudno, w takim razie ksiądz będzie musiał nam dać to oświadczenie na uczestnictwo w innych parafiach lub na nauki weekendowe.
A możesz napisać coś więcej o tych naukach na Staszica?
Nauki odbywają się przez dwa weekendy w sobote i niedziele od 9 do ok 14 w niedziele troche dluzej bo od razu idziemy na mszę. Oprócz nauk, zaliczana jest również poradnia. Ogólnie to mam pozytywne nastawienie, bardzo dużo można się o sobie dowiedzieć nawzajem, praca odbywa sie w grupach. Do tej pory mielismy 7 nauk i rozmowę z Panem z poradni.
Aha i nauki są płatne 140 zł od pary

Iwonka861 nie słyszałam tej piosenki kindla nawet fajna, a ta ostatnia to niestety raczej o utracie ukochanej osoby więc odpada

Edytowane przez karolada
Czas edycji: 2009-01-08 o 19:56
karolada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 19:49   #2177
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Nauki odbywają się przez dwa weekendy w sobote i niedziele od 9 do ok 14 w niedziele troche dluzej bo od razu idziemy na mszę. Oprócz nauk, zaliczana jest również poradnia. Ogólnie to mam pozytywne nastawienie, bardzo dużo można się o sobie dowiedzieć nawzajem, praca odbywa sie w grupach. Do tej pory mielismy 7 nauk i rozmowę z Panem z poradni.
Aha i nauki są płatne 140 zł od pary
Dzięki

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 19:58   #2178
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
z tego co pamietam to dziewczyny na targach nei robiły zdjec manekinom niestety. wiem, bo sama pytałam czy mają zdjecia. salon Demi jednak nie jest daleko, wiec o ile czas ci na ro pozwala to sie wybierz ja tam mierzyłam i upatrzyłam faworytke. bardzo polecam, obsługa baaardzo miła
Wiem byłam i tez sobie upatrzyłam tylko chciałam mieć ją na zdjęciu a niestety ten producent (Sposa) nie wystawił jeszcze zdjęć kolekcji Myślałam że może robiły a szczególnie Froggie, która o ile pamietam miała jakoś sporo

Stary 2009-01-08, 20:03   #2179
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Wiem byłam i tez sobie upatrzyłam tylko chciałam mieć ją na zdjęciu a niestety ten producent (Sposa) nie wystawił jeszcze zdjęć kolekcji Myślałam że może robiły a szczególnie Froggie, która o ile pamietam miała jakoś sporo
a jaki model Cię interesuje ze Sposy?

Edytowane przez marteczka266
Czas edycji: 2009-01-08 o 20:04 Powód: literówka
Stary 2009-01-08, 21:17   #2180
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
a jaki model Cię interesuje ze Sposy?
Nie wiem jaki numer ale taka prosta dosyc , bez trenu z takimi zakładkami w obrebie gorsetu i takie zdobienia na gorsecie z przodu i z boku, dół prosty. Mam nadzieje że mniej więcej wiesz bo nie mam pojęcia jak wytłumaczyć

Stary 2009-01-08, 21:31   #2181
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Na samym początku sama sobie wymyśliłam pierwszy taniec-chciałam walc z filmu noce i dnie,ale Tż jak usłyszał, to uznał, że mu się to kompletnie nie podoba, iwięc znalazłam coś innego, teraz zastanawiamy się nad:
http://kochaniusia14.wrzuta.pl/audio...chce_tu_zostac
http://www.wrzuta.pl/audio/2kFkQrLiU...s_takim_jak_ty
http://kochaniusia14.wrzuta.pl/audio...n_usmiech_twoj

U mnie było odwrotnie. Bardzo chciałam zatańczyć do piosenki w rytmie walca. Szukała, szukałam i nic nie znalałam. Jak słowa były fajne to rytm nie ten, jak rytm ok to słowa nie halo.
Dziś przeglądając stronki w necie trafiliśmy na walc z Nocy i dni. Zupełnie o nim zapomnieliśmy, a jeszcze dawno, dawno temy moj TŻ wspominał, że fajnie by było do niego tańczyć. Kiedy dzisiaj go posłuchaliśmy, było jasne,że to właśnie jest to))))
Teraz będziemy musieli się zapisać na kurs tańca, żebym mogła się podciągnąć w te klocki, bo mój TŻ to wywija, że hej! Mam nadzieję, że za nim nadąże. Zeby tylko nie wylądować na twarzy, żeby tylko nie wylądować na twarzy.....

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html

Edytowane przez pokropce
Czas edycji: 2009-01-08 o 21:32
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 21:53   #2182
marteczka266
Raczkowanie

hej dziewczyny, tak dyskutujecie o pierwszym tańcu czy któraś z Was myślała o walcu Oczarowanie Wodeckiego?
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=tom930&sid=223
to jest mój typ na pierwszy taniec, bo po pierwsze można zatańczyć walca angielskiego, a po drugi esłowa też jak najbardziej pasują moim zdaniem
Stary 2009-01-08, 22:22   #2183
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczyny, tak dyskutujecie o pierwszym tańcu czy któraś z Was myślała o walcu Oczarowanie Wodeckiego?
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=tom930&sid=223
to jest mój typ na pierwszy taniec, bo po pierwsze można zatańczyć walca angielskiego, a po drugi esłowa też jak najbardziej pasują moim zdaniem

Faktycznie bardzo pasuje .

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 22:38   #2184
justenya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Dopadl mnie stres -dzis moj TŻ trafil do mnie akurat na ten moment, kiedy rozmyslalam ,ile to jeszcze rzeczy do zalatwienia a czas leci!;-( Oberwalo mu sie za to ze to ja nie mam jeszcze sukienki!;-)ale przyjal to ze smiechem!jak zwykle!Slub w czerwcu a ja nie mam sukienki,fryzjera,derkora torki itp.-jest tylko od roku juz kosciol,sala i orkiestra -no i wygrane auto do slubu!;-)podtrzymajcie mnie na duchu kolezanki narzeczone!;-)
Cytat:
Napisane przez szpilkamala Pokaż wiadomość
Cóż za zbieżność, wczoraj miałam to samo - ale przez telefon, gdyż mieszkamy 200 km od siebie. (śmiechem jednak nie zareagował a raczej złością) Zaczęło mi sie powoli wydawać, że mało jest czasu (11 lipca). My równiez mamy salę, godzinę w kościele, orkiestrę, fotografa, kamerzystę - i tyle! Dla niego nie ma tematu, na dobrą sprawę to jeszcze nigdy chyba pierwszy nie zaczął rozmów na tematy organizacyjne z weselem. Zawsze ja poruszam te sprawy, a on reaguje jakby te tematy go nudziły. A przecież to ON wyszedł pierwszy z inicjatywą - ślub. AAAAAAAha mamy jeszcze (od 2 dni) upatrzoną szkołę tańca, gdyż mój TŻ tańczyć nie umie (jego wesele jest pierwszym w rodzinie). Nie mówię, że ja jestem mistrzynią parkietu - też mi się przyda (kurs jest indywidualny, pani zajmuje się tylko nami, opłata 65 zł za nas oboje za godzinę).
drogie dziewczynki,jak ja was rozumiem! nasz ślub pod koniec kwietnia,a mamy tylko kościół,salę i zespół,sukni wciąż niet (choć mam plan wreszcie wyruszyć w rajd po salonach),fotografa brak, jedynie obrączki już prawie wybrane i chyba w tym tygodniu je zamówimy.Na allegro znalazłam ładne dekoracje auta, i chyba zaproszenia też będą z allegro.Kłócimy się coraz więcej,choć ogólnie do tej pory tworzyliśmy dość zgodną parę pomimo cholerycznych temperamentów obojga, dziś w samochodzie tak sie ścięliśmy i mój pan tak mnie wkurzył,że w momencie, gdy ze zdenerwowania sie zatrzymał,ja wysiadłam i wróciłam sobie do domu na piechotę-dobrze że było względnie niedaleko...
tylko,że mój tz coraz częściej mnie zaskakuje, i to na plus, np.dziś,podczas gdy ja byłam w pracy, wybrał sie do kancelarii zapytać o nauki. zawsze do tej pory miałam wrażenie,że to ja odpowiadam za wiele spraw w tym związku.hmmm hmmm. tylko kurde jakoś mimo wszystko nie odczuwam żadnej euforii na myśl o zamążpójściu....
justenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 22:55   #2185
justenya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, jestem nową osobą na tym forum i dopiero zaczynam planowanie naszego wesela. Czy mogłybyście doradzić jakiś lokal na ok. 150-170 osób w Lublinie lub jego okolicach z duża ilością miejsc noclegowych. Z moich dotychczasowych poszukiwań wpadł mi w oko hotel kmicic, dwór anna lub zajazd pod gwiazdami. Będę wdzięczna za wszelkie opinie tzn. jedzonko (czy smaczne?), jak się kształtują ceny, obsługa itp.

Mi bardzo podoba się ostatnio piosenka zespołu Kancelaria "Zabiorę Cię". Co o niej myślicie?
a co myślicie o tych? :

"Mówili na nią słońce" Rozi Rozmus [http://www.youtube.com/watch?v=mwzeE...ature=related]

"Łoże w kolorze czerwonym" Sztywny Pal Azji [http://www.youtube.com/watch?v=LNDOw...ature=related]

jest jeszcze piękny tekst w "Niebieskiej piosence" (ja się zawsze przy tym wzruszam),ale to raczej na pogrzeb się nadaje, podobnie jak któraś napisała wyżej o "i will always love you"

Edytowane przez justenya
Czas edycji: 2009-01-08 o 23:32 Powód: nie udało mi się wielocytowanie
justenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-08, 23:44   #2186
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja mam podobną z allegro nie dużo dałam, ale jeszcze idzie do poprawek, jestem bardzo za takimi balu, balu :P
Jakie piekne sa te sukienki tylko czy dla kobitki o 162 cm wzrostu ,40 kilku kg wagi?Jakos mnie kusza!!!!ale gdzie je mozna dostac ?Chodzi o ta kolekcje EddyK Milano?
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-09, 09:15   #2187
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Co do EddyK Milano to jest wieeelki problem, w lubelskim nie dostaniesz.... ja poszukuje kogoś kto by uszył podobną... ale na razie nie mam nikogo... Może Wy kogoś znacie??

A co do piosenek hhehe jak poczytałam forum to i mnie wzielo na poszukiwania tej jedynej, spodobała mi się Paulla - od dziś, więc jak tylko moj TZ przyszedł do mnie po pracy postanowiłam - "dzis szukamy piosenki". Pusciłam mu ten kawałek Paulli ale stwierdził "nieeee.... na minus" (bo wydrukowałam wielką liste i przy kazdej piosence pisaliśmy + lub -), zasmuciłam sie ale nic to. Jedziemy dalej z tymi utworami, po kilkudziesieciu, przekreciłam ekran moitora zeby nie wiedzial co mu puszczam i znow posłuchał Paulli, tym razem twierdząc " to raczej na plus.... w sumie może być". To z ulgą postawiłam plusa przy "Od dziś", potem wysłuchaliśmy jeszcze kilkunastu innych utworów i pojechał do domu.
Za ok godzinke puszcza mi smsa - "wiesz Skarbie Radzio (jego kolega z bloku) przysłał mi fajną nutę - musisz przesłuchać koniecznie - Paulla Od dziś".
Śmiałam się z niego pół godziny, bo co powie kolega, to juz swiete i najwspanialsze, ale jak ja cos mu podrzuce to sie musi dłuzej zastanowaic no nie

Ale wybralismy kilka typow m. in. paulina ignasiak - to tylko miłość, wodecki - oczarowani, kukulska - zakochani, krajewski - wielka miłość, jedyne słowo, a do tego- jestes czescia mnie i wszystkie chwile... cos z tego pewnie wybierzemy

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-09, 09:23   #2188
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Jakie piekne sa te sukienki tylko czy dla kobitki o 162 cm wzrostu ,40 kilku kg wagi?Jakos mnie kusza!!!!ale gdzie je można dostać ?Chodzi o ta kolekcje EddyK Milano?
Ja ze swojej strony mogłabym doradzić wymyślenie sobie własnej i uszycie, ja kupiłam na allegro, ale dlatego, ze czułam, ze jest idealna dla mnie i jest tym czego szukałam, choć przyznam się bez bicia, że po salonach nawet nie zaczęłam chodzić, ja też mam tyle wzrostu i rozmiar 40, suknia była 38, więc trzeba ją dopracować... ale w mojej rodzinie wszystkie dziewczyny szyły. I tak w Lublinie na Lubartowskiej za uszycie z welonem, tiarą i rękawiczkami kobiety wzięły 2000, na Głębokiej z kolei 1600... To wszystko w salonach, tylko z tą Głęboką to nie jestem pewna... chodzi mi o tą ulice co idzie w dół od Katedry tam co sklep fryzjerski Sinus jest...Nie jestem z lublina i fachowo się nie znam na ulicach... Kup suknie taką jak czujesz, ze pragniesz, nie patrz na to czy jesteś duża czy mała, ja tak sobie mówiłam, dla mojego TŻ i tak będę najpiękniejsza
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-09, 09:51   #2189
iwonka861
Rozeznanie

Tam, gdzie jest sklep sinus, to jest ul. Zamojska,ale na niej chyba nie ma żadnego sklepu z sukniami ślubnymi, chociaż kilka lat temu był.Za to na ul.Wyszyńskiego-czyli przedłużenie Zamojskiej chyba jest jakaś pracownia sukien ślubnych.Ja jeszcze nawet nie zaczęłam szukać sukni, pomyślę o tym po sesji
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-09, 10:14   #2190
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Tam, gdzie jest sklep sinus, to jest ul. Zamojska,ale na niej chyba nie ma żadnego sklepu z sukniami ślubnymi, chociaż kilka lat temu był.Za to na ul.Wyszyńskiego-czyli przedłużenie Zamojskiej chyba jest jakaś pracownia sukien ślubnych.Ja jeszcze nawet nie zaczęłam szukać sukni, pomyślę o tym po sesji
na Wyszyńskiego ( w dół od Katedry) jest salon Amanda, ja się głęboko zastanawiam nad tym salonem, bo za cenę 1300 mi uszyją taką jak chcę, i ewentualnie mogę ją potem oddać i mi zwrócą część pieniążków.

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości