Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 17:50   #2101
Malemalenstwo
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A patrzyłas na allegro? Mysle, że ceny sa konkurencyjne. My zamawiamy własnie tam.
Ja też zamawiam zaproszenia przez allegro
Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ja zaproszenia zamawiam na allegro -póki co wzięłam próbki. z ostatecznym zamówieniem czekam, bo mają być wystawione inne kolory wstążek:
http://www.allegro.pl/item519768903_..._kolekcja.html
Widze, że i ty zamawiasz zaproszenia u tej samej Pani.
Ja też zamówiłam próbki zaproszeń. ZAproszenia naprawde śliczne, aż trudno mi było się zdecydować na jedno.

http://allegro.pl/item492164693_zapr...ci_gratis.html
Stary 2009-01-07, 17:54   #2102
aniaPr3
Raczkowanie

hej może zna któraś z was nr telefonu do szalonego koguta? A może znacie jakie tam mają stawki za pierwszy i drugi dzień?
aniaPr3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:12   #2103
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
Ja też zamawiam zaproszenia przez allegro

Widze, że i ty zamawiasz zaproszenia u tej samej Pani.
Ja też zamówiłam próbki zaproszeń. ZAproszenia naprawde śliczne, aż trudno mi było się zdecydować na jedno.

http://allegro.pl/item492164693_zapr...ci_gratis.html
zaproszenia ślicznnnnee!
http://allegro.pl/item515916291_zapr..._kolekcja.html
Noo dziewczyny chyba przyczyniłyście sie do tego że zdecyduje sie na te

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:21   #2104
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szpilkamala Pokaż wiadomość
panny jakie macie konceppcje na pierwszy taniec, jaka nutka?

Ja wybrałam Whitney Houston- I will always love you (dla mnie piosenka prześliczna)

Tylko trzeba się jeszcze na jakiś kurs tańca wybrać
Dziewczyny ile wcześniej przed ślubem zapisujecie się na kurs tańca. Myślicie, że 2 miesiące wystarczą?
Stary 2009-01-07, 18:45   #2105
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Ja wybrałam Whitney Houston- I will always love you (dla mnie piosenka prześliczna)

Dziewczyny ile wcześniej przed ślubem zapisujecie się na kurs tańca. Myślicie, że 2 miesiące wystarczą?
Hej ja planuje wybracs ei an kurs tanca jakis miesiac wczesniej przeciez to tylko kilka lekcji wiec spokojnei wystarczy!poki co nie mam czasu nawet za suknia pojsc-no moze w koncu w ta sobote sie wybiore!
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:52   #2106
szpilkamala
Przyczajenie

Ja planuję od lutego, w ostatnim miesiącu pewnie nie będę miała na to czasu. Wesele 11 lipca więc luty-maj . 2 razy w miesiącu może wystarczy
szpilkamala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:01   #2107
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
Co lepsze Fiesta czy Basta ??? Który zespol lepiej poprowadzi oczepiny, ma wiecej humoru? Na ktorym sie nie zawiode?
Daisy, zdecydowałas już, który zespół wybrać? Ja też zaczęłam poszukiwania i stanęły w miejscu...:/

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
ja mogę polecić salon U ani na fabrycznej i salon Anna na bursztynowej. Przeze mnie sprawdzone i godne uwagi- byłam zadowolona z rezultatów, ale zdania co do nich sa podzielone.
W Annie na bursztynowej ładnie czeszą, też kiedyś korzystałam z usług tego salonu..Ale czesanie tam w dniu ślubu..Never! Moje 2 koleżanki, które były umówione w dniu ślubu na fryzurę, spędziły tam ponad 5 godzin! co chwilę inna pani się nimi zajmowała, przyjmowane są osoby, które nie rezerwowały sobie terminu, tak po prostu z ulicy przychodza..a panny młode sobie mogę przecież poczekać..koszmar.

Te zaproszenia z all są śliczne..i raczej nie drogie.. Myślicie, że można dostać gdzieś podobnej jakości zaproszenia, ale w niższej cenie?

Edytowane przez ana_01
Czas edycji: 2009-01-07 o 19:03 Powód: dopis
ana_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:05   #2108
jodie
Zakorzenienie

Cytat:

bez urazy, ja też bardzo lubie tę piosenkę ,ale w moim odczuciu to tak bardziej na pogrzeb się nadaje. to tylko i wyłącznie moja opinia, chociaz czytałam kiedyś artykuł i tam były ranking piosenek granych na pogrzebach w stanach i ta piosenka była na wysokim "medalowym" miejscu.
Stary 2009-01-07, 19:07   #2109
kasiullka1
Przyczajenie

Witam was dziewczyny, jestem nową osobą na tym forum i dopiero zaczynam planowanie naszego wesela. Czy mogłybyście doradzić jakiś lokal na ok. 150-170 osób w Lublinie lub jego okolicach z duża ilością miejsc noclegowych. Z moich dotychczasowych poszukiwań wpadł mi w oko hotel kmicic, dwór anna lub zajazd pod gwiazdami. Będę wdzięczna za wszelkie opinie tzn. jedzonko (czy smaczne?), jak się kształtują ceny, obsługa itp.

Cytat:

Mi bardzo podoba się ostatnio piosenka zespołu Kancelaria "Zabiorę Cię". Co o niej myślicie?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-07 o 20:15 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji multicytowania /edycji
kasiullka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:18   #2110
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Mi bardzo podoba się ostatnio piosenka zespołu Kancelaria "Zabiorę Cię". Co o niej myślicie?
Jest ok mi podoba sie Tomasz Żółtko "kochaj mnie i dotykaj"
a ostatnio pojawiła sie fajna piosenka Paulla "od dziś"

25.08.2011

Stary 2009-01-07, 19:22   #2111
marzedowna
Raczkowanie

My mieliśmy kawałek Beaty Bartelik "Sen na pogodne dni"

http://blue-angel.wrzuta.pl/audio/4e...na_pogodne_dni

zresztą ten kawałek mieliśmy tez na wejście do kościoła, a co!!
i powiem ze naszemu księdzu sie bardzo spodobał bo jeszcze kumpel zagrał nam go na trąbce- ależ to był efekt aż miło powspominać
marzedowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:29   #2112
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

O ludzie... ale sie kobietki rozpisałyście, a nie było mnie tylko 2 dni na forum. Miałam dzis egzamin z prawa gospodarczego i w ogole to lipa bo indeks zgubiłam, to bede miała teraz troche roboty przy zbieraniu wpisów z poprzednich lat ehhh....

A światełka - kurtyny super wyglądają.

Mam pomysł by młodszemu pokoleniu dać takie zaproszenia (ze zdjęciami z naszego dziecinstwa) te z serii W AUCIE (tym bez dachu)
http://allegro.pl/item500108417_zapr...adka_slub.html

co o nich myślicie? oczywiscie dla starszych beda tradycyjne - ładne i eleganckie, miałam w zakładkach zapisane, ale aukcja sie skonczyła i nie mam zdjęcia (nie moge juz takich znalezc)

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:38   #2113
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
bez urazy, ja też bardzo lubie tę piosenkę ,ale w moim odczuciu to tak bardziej na pogrzeb się nadaje. to tylko i wyłącznie moja opinia, chociaz czytałam kiedyś artykuł i tam były ranking piosenek granych na pogrzebach w stanach i ta piosenka była na wysokim "medalowym" miejscu.

Ta piosenka też jest w rankingach piosenki na pierwszy taniec weselny. Mi tam z pogrzebem się nie kojarzy. No ale kazdy ma inne zdania i gusta
Stary 2009-01-07, 19:48   #2114
pokropce
Raczkowanie

Hej Dziewczyny.Dzieki wszystkim , które pomogły mi wczoraj znaleźć adresy drukarni lubelskich.
Dzięki Wam od dziś mam zaproszenia. Odwiedziłam 3 drukarnie: na Bernardyńskiej- bardzo miła Pani, ale chyba nie ogarnia tematu, bo policzyła nam jakąś astronomiczną sume, na Wyszyńskiego- miły Pan i duży wybór i tę w ktorej wybraliśmy zaproszenia na Stefczyka-Dikor.
Te ostatnią najbardziej polecam: duży wybór, ceny niewysokie, baaaaardzo miła obsługa.
Po przejrzeniu wszystkich katalogów totalnie byłam zagubione Właścicielka doradziła nam, pomogła wybrać zaproszenia najbardziej do nas pasujące i pomogła nam je zmienić troszke- inne miejsce nadruku i wstążeczka za free))))))))))))) Co mnie najbardiej zdziwiło to wydrukowała nam jedno zaproszenie w takiej formie w jakiej mielibyśmy je zamówić za free też.
Więc siedze i wpatruje się w moje zaproszenie i nie moge w to wszystko uwierzyć))))

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:00   #2115
Malemalenstwo
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie mi, czy teraz jak sie chce iśc do nie swojej parafi na nauki to wcześniej trzeba się zapisywać? Prawdopodobnie takie coś zostało wprowadzone od 1 stycznia 2009 roku.

Ja zeby zrobic nauki przed moim ślubem musze chodzić do różnych parafii, bo mój TŻ ma prace 3 zmianową i możemy chodzi co 2 tyg a czasami to nawet co 3 tyg.

Ehh... ale oni wymyślają
Stary 2009-01-07, 20:10   #2116
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

I jeszcze jedno - to są moje faworytki w sukniach ślubnych, szczególnie podoba mi się góra w drugiej... ja musze mieć ramiączka bo mam manie poprawiania piersi, a ta góra jest przesliczna. Oczywiście ta 2 i 3 to suknie EddyK Milano model MD11 i MD01, ale w województwie lubelskim ich nie dostanę, czy jak chodziłyście po sklepach ślubnych to widziałyście coś podobnego? lub czy wiecie kto mogłby mi uszyc cos takiego... ??
jeszcze nie robiłam rundki po sklepach, ale moze ktos potrafiłby mi cos podpowiedziec, w ktora strone uderzyc...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg demetrios2008 m3085.jpg (32,5 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg EddyK Milano MD11 2.jpg (29,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg EddyK Milano MD01 2.jpg (27,8 KB, 43 załadowań)

Stary 2009-01-07, 20:17   #2117
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno - to są moje faworytki w sukniach ślubnych, szczególnie podoba mi się góra w drugiej... ja musze mieć ramiączka bo mam manie poprawiania piersi, a ta góra jest przesliczna. Oczywiście ta 2 i 3 to suknie EddyK Milano model MD11 i MD01, ale w województwie lubelskim ich nie dostanę, czy jak chodziłyście po sklepach ślubnych to widziałyście coś podobnego? lub czy wiecie kto mogłby mi uszyc cos takiego... ??
jeszcze nie robiłam rundki po sklepach, ale moze ktos potrafiłby mi cos podpowiedziec, w ktora strone uderzyc...
Śliczna ta jedyneczka

25.08.2011

Stary 2009-01-07, 20:18   #2118
edytka27101982
Rozeznanie

Dziewczyny jesteście szalone z tym pisaniem już trzeci raz podchodzę do odpowiedzi i ciągle coś pomijam i wracam.. ach, kto by za Wami nadążył:P

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak jak obiecalam piszę Wam o mojej kolacji w jedlinie
musze przyznac, że było bardzo miło i bardzo bardzo elegancko Cała restouracja byla dla nas ale stolik mielismy przygotowany w oddzielnej salce, pięknie nakryty, świece, wino juz od progu przywitali nas serdecznie i pogratulowali wygranej Kolacja była przewidziana do 100 zł także spokojnie mogliśmy zamawiac w nagordzie bylo napisane, że mamy po lampce wina ale bardzo miły kelener co jakiś czas przychodził i nam doalewal i w rezultacie wypilismy cala butelkę
jednym słowem mowiąc byl to bardzo miły wieczór
hmm, zazdroszczę Wam, tej kolacji i miłego wieczoru, ja z TŻtem dawno gdzieś tak jakoś nie byłam,
za to z koleżanka na karaoke sie wyrwałyśmy w zeszły piątek, zdarłam gardło aż miło :P

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Witam Was kochane w nowym roku Dawno nic nie pisałam ale śledziłam was regularnie . Jestem dumna, bo w końcu zamówiliśmy OBRĄCZKI Ja chciałam z białego złota, mój TŻ z żółtego i w końcu poszliśmy na kompromis i kupiliśmy klasyczne 4mm obrączki z białego złota, ale nierodowanego [ nie będą takie jak srebrne tylko lekko żółtawe] .

Następny krok SUKNIA . W tym tygodniu rajd po salonach z mamą (w Waw i Lublinie) i muszę coś znaleźć, bo do końca stycznia muszę ją już zamówić . potem dodatki ...
Wcześniej myślałam w zasadzie tylko nad bukietem z róż ale jeśli zdecydowałabym się na zwiewną suknię jak np Valdemar czy Carla to chyba lepiej pasowałoby coś innego... znalazłam na stronie http://www.kwiaty.lublin.pl/ długi bukiet który mi się nawet podoba... ale co to za kwiaty??? Co byście wybrały do tych sukien?

I w tym tyg zaczynamy nauki . Jednym słowem wszystko na raz przygotowania nabierają rozpędu. Do godziny zero już tylko 5 mies. i 2 tyg
a suknie to ta pierwsza raczej czy druga?, bo mi się ta pierwsza podoba, taka "rzymka" i obrączki do tych zdobień srebrnych pasują super,
kwiaty raczej róże, te kantedeski - kalie kojarzą mi się z pogrzebami (jak piosenka jode)

Cytat:
Witajcie kobiety, jestem po raz pierwszy na tym forum, a ślub 11 lipca 2009, jak to w jakiejś baśni dawno temu czytałam "czasu wiele niewiele"
witamy, witamy,
wszystkie Nowe Panny Lubelskie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi, czy teraz jak sie chce iśc do nie swojej parafi na nauki to wcześniej trzeba się zapisywać? Prawdopodobnie takie coś zostało wprowadzone od 1 stycznia 2009 roku.

Ja zeby zrobic nauki przed moim ślubem musze chodzić do różnych parafii, bo mój TŻ ma prace 3 zmianową i możemy chodzi co 2 tyg a czasami to nawet co 3 tyg.

Ehh... ale oni wymyślają
prosta rada:
znajdz stronę swojej parafii najlepiej tu: www.kuria.lublin.pl
spisz godziny czynnej kancelarii
idź i dokładnie wypytaj księdza, weźcie indeksy i zaczynajcie zbierać podpisy, to na prawdę nie jest nic strasznego.

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:28   #2119
ahulec
Przyczajenie

Cytat:
panny jakie macie konceppcje na pierwszy taniec, jaka nutka?

ja bardzo lubię i mocno się zastanawiam nad piosenką Shania Twain - From This Moment, która w jednym z wykonań zaczyna się słowami przysięgi małżeńskiej (po angielsku) wespół z Brianem Adamsem... do posłuchania

http://www.youtube.com/watch?v=RHG98KYSo-Q
ahulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:29   #2120
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
prosta rada:
znajdz stronę swojej parafii najlepiej tu: www.kuria.lublin.pl
spisz godziny czynnej kancelarii
idź i dokładnie wypytaj księdza, weźcie indeksy i zaczynajcie zbierać podpisy, to na prawdę nie jest nic strasznego.
Indeks już mam i byłam z moim TŻ na 5 naukach, ale w takim tępie to ja nie wiem czy zdąże zrobić je wszystkie
Stary 2009-01-07, 20:30   #2121
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość

i powiem ze naszemu księdzu sie bardzo spodobał bo jeszcze kumpel zagrał nam go na trąbce- ależ to był efekt aż miło powspominać

to będzie też i nasza piosenka
mojemu A. bardzo sie spodobała na jednym z wesel i zgrał ją specjalnie dla mnie
jemu zależy, żeby to był polski kawałek, tak żeby babcie i stare ciotki zrozumiały- a ja nie mam nic przeciwko w sumie

Edytowane przez maciejka83
Czas edycji: 2009-01-07 o 20:31
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:32   #2122
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
Wlasnie nie pamietam czy to byly zwykle swiatelka czy te LED bo sie aukcja skonczyla a wczesniej sie nie przyjrzalam. sprobuje sie skontaktowac z tym facetem. JA tez się boję że takie zwykłe to mogą poprzepalać ale mój TZ twierdzi że nie powinny. W każdej takiej dekoracji materilał nie dotyka bezpośrednio do lampek. Coś tam wie o tym.W plazie jest teraz dekoracja z takich światełek i się dokładnie przyjrzeliśmy im. Najchętniej ściągnełabym to i było by gotowe i własnie takie jak nam jest potzrebne.
Nic jak się okaże że to wcale nie jest takie drogie to też wolę wynająć firmę i ni etracić czasu i nerwów.

EDit: zadzwoniłam do pietrzyka i tak dekoracja za stołem ok 200 zł (4 m szerokości i 3 m wysokości) umieszczane na stelażu przyjeżdżają i montują. A kolumna 50 zł.
Negila, czy dobrze pamiętam,że masz swoje wesele w domu weselnym Ola w Jabłonnie?Bo jeśli tak, to chyba może być problem w dekoracji przez jakąś firmę...bo ona chyba potem zabiera tą dekorację, czy się mylę?A w Oli, trzeba zostawić dekorację

Cytat:
Napisane przez pokropce Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.Dzieki wszystkim , które pomogły mi wczoraj znaleźć adresy drukarni lubelskich.
Dzięki Wam od dziś mam zaproszenia. Odwiedziłam 3 drukarnie: na Bernardyńskiej- bardzo miła Pani, ale chyba nie ogarnia tematu, bo policzyła nam jakąś astronomiczną sume, na Wyszyńskiego- miły Pan i duży wybór i tę w ktorej wybraliśmy zaproszenia na Stefczyka-Dikor.
Te ostatnią najbardziej polecam: duży wybór, ceny niewysokie, baaaaardzo miła obsługa.
Po przejrzeniu wszystkich katalogów totalnie byłam zagubione Właścicielka doradziła nam, pomogła wybrać zaproszenia najbardziej do nas pasujące i pomogła nam je zmienić troszke- inne miejsce nadruku i wstążeczka za free))))))))))))) Co mnie najbardiej zdziwiło to wydrukowała nam jedno zaproszenie w takiej formie w jakiej mielibyśmy je zamówić za free też.
Więc siedze i wpatruje się w moje zaproszenie i nie moge w to wszystko uwierzyć))))
Pokropce,jeśli możesz, to pochwal się zaproszeniem Ile płacicie za jedno?
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:32   #2123
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
zaproszenia ślicznnnnee!
http://allegro.pl/item515916291_zapr..._kolekcja.html
Noo dziewczyny chyba przyczyniłyście sie do tego że zdecyduje sie na te
Bardzo fajne, super

Cytat:

Bardzo fajna piosenka, my jeszcze nic wybranego nie mamy
A na kurs myślę że tyle czasu starczy

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Kasia ty nam tutaj żałobnego nastroju nie wprowadzaj

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, jestem nową osobą na tym forum i dopiero zaczynam planowanie naszego wesela. Czy mogłybyście doradzić jakiś lokal na ok. 150-170 osób w Lublinie lub jego okolicach z duża ilością miejsc noclegowych. Z moich dotychczasowych poszukiwań wpadł mi w oko hotel kmicic, dwór anna lub zajazd pod gwiazdami. Będę wdzięczna za wszelkie opinie tzn. jedzonko (czy smaczne?), jak się kształtują ceny, obsługa itp.
Trafnie wybierasz, a ceny w tych lokalach kształtuja się 130-150zł za os. za dzień ma ten rok, nie wiem jak na przyszły.

Cytat:
Jest ok mi podoba sie Tomasz Żółtko "kochaj mnie i dotykaj"
a ostatnio pojawiła sie fajna piosenka Paulla "od dziś"
Kurcze nie słyszałam o tych piosenkach

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość

Super pomysł, fajnie jest mieć takiego kolege, naprawdę

Cytat:

Ehh... ale oni wymyślają
Teraz to się przeraziłam, my oboje będziemy robić nauki nie u siebie a ślub u siebie w LBN, czasem wkurza mnie ta cała papierologia i te przepisy...ehhhh
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:45   #2124
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Negila, czy dobrze pamiętam,że masz swoje wesele w domu weselnym Ola w Jabłonnie?Bo jeśli tak, to chyba może być problem w dekoracji przez jakąś firmę...bo ona chyba potem zabiera tą dekorację, czy się mylę?A w Oli, trzeba zostawić dekorację

Pokropce,jeśli możesz, to pochwal się zaproszeniem Ile płacicie za jedno?
Bardzo prosze
http://bursanikahsekeri.com/erdem-da.../prod_251.html
Płace za jedno z kopertą 3,50.

Jeśli chodzi o piosenki na pierwszy taniec to zanalazłam takie coś
http://www.wyjdzzamnie.pl/Piosenka;n...porady-49.html

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html

Edytowane przez pokropce
Czas edycji: 2009-01-07 o 20:51
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 20:48   #2125
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Bardzo fajne, super

Podaje linki :

Tomasz Żółtko "Kochaj mnie i dotykaj"
http://www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE

Paulla "od dziś "
http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs

Ahulec czy my sie nie znamy

Marzedowna A Beata Bartelik jest też świetna piosenką na pierwszy taniec

25.08.2011

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-01-07 o 20:53
Stary 2009-01-07, 20:52   #2126
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ty nam tutaj żałobnego nastroju nie wprowadzaj
Asieńko moja kochana po pierwsze wszystkiego najlepszego w nowym roku mam nadzieje ze będzie jednym z najlepszych w Twoim życiu! wkońcu bedziesz żoną K.
a po drugie co poradzę że jak słyszę tę piosenke to takie mam mysli ?
Stary 2009-01-07, 20:55   #2127
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Indeks już mam i byłam z moim TŻ na 5 naukach, ale w takim tępie to ja nie wiem czy zdąże zrobić je wszystkie
to że tak powiem jesteś już za półmetkiem
zupełnie nie masz po co panikować,
widziałam na stronie kurii że są już daty tych weekendowych kursów na staszica, wszystko się da trzeba troszkę chcieć,
w końcu i tak mniej to zajmie niż wybór kreacji i całe to strojenie razem wzięte, a chodzi chyba o najważniejsze czyli ślub, więcej uwagi poświęca się na makijaże, tipsy-sripsy, fryzy, stroje, butki, a nauki to już taaaaaaki wysiłek... dziwne to dla mnie nasze nauki były super przyjemne, sympatyczne i wiele się o sobie dowiedzieliśmy, ale fakt nie były to "kazanka" księdza, tylko warsztaty prowadzone przez małżeństwo.

Cytat:
kochaj mnie i dotykaj jest suuuuuuuuuper romantyczna

ale jak do niej tańczyć?

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2009-01-07 o 20:59
edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 21:05   #2128
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
kochaj mnie i dotykaj jest suuuuuuuuuper romantyczna

ale jak do niej tańczyć?
He he da rade, nawet jak się na nią zdecyduje to musi sie ona znaleźć na mojej płycie z wesela

25.08.2011

Stary 2009-01-07, 21:06   #2129
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Podaje linki :

Tomasz Żółtko "Kochaj mnie i dotykaj"
http://www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE

Paulla "od dziś "
http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs
Dzięki, przesłuchałam i bardziej odpowiada mi ta druga piosenka...a ta dziewczyna ma bardzo podobny głos do Edyty Górniak.
Ostatnio się zastanawiałam, że jednak wołałabym szybszą piosenkę niż taki taniec przytulaniec jakoś taka żwawsza muzyka bardziej do mnie pasuje jeszcze tylko muszę tż poinformować hi hi i przekonać do pomysłu... i zostanie najważaniejsze, wybór takiej pioseneczki i opracowanie układu tanecznego
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 21:09   #2130
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Joasiu - jeśli szybszy to może przesłuchaj Paulina Ignasiak - To Tylko Miłość
http://www.youtube.com/watch?v=K83pS...eature=related

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości