![]() |
#4621 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
teraz kto mi powie gdzie sa takie buty jak ma modelka na tej aukcji - bo tez sie w nich zakochalam ![]() widzialam podobne w Bacie tyle ze krotsze - nie wiecie czy maja przeceny? ![]()
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Po pierwsze bez cytowania, bo nie mam czasu....ButterB nie najeżyłam się, ale wkurza mnie takie gadanie-uogólnianie, jak kocham to kupka pachnie fiołkami, a jak mi nadal śmerdzi to widocznie co...nie kocham ![]() ![]() Zresztą podstawowym sprzetem w naszym domu jest zapach w kibelku i nie wiem jak u Was, ale ja sobie nie wyobrażam aby pławić się we własnych smrodkach i udawać że nie śmierdzi.... ![]() Miśku jak widzisz sama nie jesteś, nie ma co siac obłudy i tyle, myślę że tak naprawdę to jest nas więcej tylko siedzą cicho bo głupio się wychylić ![]() Madlen fajnie, że zakupy udane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety jestem zbyt 'obszerna' do takich spodni ![]() ![]() Mi sie na aukcjach, które podesłałaś spodobał sweter - nietoprze. Zastanawiam się nad nim... ale miałam w ogóle nie wydawać kasy ![]() Dorinko, ja nie napisałam, że kupa nie śmierdzi. Napisałam, że mi to nie przeszkadza. I że zawsze mi się wydawało, że jak pojawi się mała ukochana istotka, to przeszkadzać mi to nie będzie i się to sprawdziło. Chociaż to nie moje dziecko, czasem tak ją traktuję. Nie ogólniam, piszę o sobie. Tobie przeszka, mi nie. A to, że kupa jest kupą i śmierdzi, to prawda stara jak świat ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-09 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ktory nietoperz? ja uwielbiam nietoperze, mam ich pelno
![]() |
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Te czarne mi nie podchodzą jakoś. Jeansowe mogą być.
Wicie jakby był taki total niewypał to będę mieć luzackie spodnie do śmigania po domu. PS: czy wy nosicie w domu te same ciuchy co na zewnątrz? W sensie czy poza domem wypacykowane i w domu też, zy "na luzie" dresik?;] Cytat:
M. innymi a tą pewność, że potrafi być przy mnie w syt kryzysowych i kochać mnie mimo tego wszystkiego, bo wierzcie mi znalazło by się sporo facetó dla których bym aseksualna była i pewnie jestem. A gdzie : w psychiatryku:P Cytat:
A wiecie, jakie niektóre sklepy mają rozmiarówkę? OMg, nie pamiętam już który to był ze sklepów, ale rozm 34 wyglądał jak 38 + długośc taka że mogłam zamiatać. Siostra również przymierzała i też w szoku. Gdzie jest ten nietoperz???
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-10 o 20:18 Powód: funkcja multicytowania się kłania!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zdarzalo sie nawet jak maly zrobil kupke i byla "zbita" to w ogole nie bylo zapachu
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Nietoperz raz
![]() http://www.allegro.pl/item525190805_...y_roz_m_l.html Ten zielony mi się podoba ![]() ![]() Madlen, z Re ja mam takie czarno-szare szwedy. Co do ciuchów po domu, to ja po powrocie z pracy zazwyczaj się przebieram w gatki z dresu. Mam takie misiowate. Nota bene, muszę kupić nowe, bo te się już trochę znosiły - a są mega wygodne. Jakoś nie mam presji, że przy TŻ zawsze muszę wygląć 'super'. Widzi mnie bez makijażu, z nieumytymi włosami, chorą...więc w dresie też może ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-09 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ja sie nie przebieram w domu, no chyba ze mi nie wygodnie co myslicie o tych oficerkach: http://www.allegro.pl/item524923534_..._yam_r_37.html sa niedrogie
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-10 o 20:18 Powód: ponownie funkcja multicytowania się kłania!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba lepiej wyglądałyby z obcasee w kolorze brązu - ten wygląda jak doklejony czary kolcek. Dzien dobry wszystkim. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-01-09 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam skojarzenie z kotem w butach jeśli chodzi o te oficerki.
Ad tego przebierania to jak mam jakąś super fajną bluzkę to przebieram na po prostu "fajną", spodnie np z nowych na trochę znoszone, takie, które lezą w domu bo za często w nich nie wychodzę. Ale w dresach nie pomykam nigdy czy coś takiego. Ja niestety zazwyczaj przebieram właśnie spodnie, góra zostaje ta sama, no bo madzik ma tendencję do tego, żeby się wszystkim brudzić. Jedzeniem zwłaszcza, zawsze coś kapnie, spadnie, omg, dramatyczna jestem pod tym względem. A nie chcę mieć spodni jednorazówek i codziennie prać.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa klasyczne oficerki: http://www.butyk.pl/towar.4021.Kozak...ory_13359.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a te co pokazalas ohydne ![]() ja mam juz oficerki brazowe w ogole to chcialam takie butki na obcasie ale nieduzym - zle mi sie chodzi na plaskim, poza tym nie umiem i w ogole jest niewskazane chodzic na zupelnie plaskim mi sie podobaja strasznie takie jak ma ta modelka z tej aukcji co kupilam spodnie
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
No jak dla kogo dla mnie
![]() Ja nie lubie chodzic w domu w dzinsach. Od razu zakladam zamszowe mieciutkie dresy i bluzke. Nawet u Tz mam spodnie dresowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
Co do butów a'la oficerki, to wczoraj w Timerlandzie widziałam cudeńka. Muszę jednak na Alpy zbierać, kurde. (a i tak idę po torbę dziś)
Żyj marzeniami. Edytowane przez pollynema Czas edycji: 2009-01-09 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sie przebieram, szkoda mi dzinsów. Nie wyobraqzam sobie stania przy garach i zaryzykowania pochlapaniem np. sosem pomidorowym. Dzinsy nie lubia czestego prania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dla Ciebie chiudzielcu?????? chyba zwariowalas - co najwyzej M mozesz kupic!!
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
oooo mi sie wlasnie podobne marza tylko na wyzszym obcasie takim z 5cm o cos w tym stylu - moze troche nizsze http://www.bata.pl/artykul/72414 te co L_V pokazala mi sie nie podobaja bo maja czubek brzydki i ta podeszwa wyglada dziwnie, taka zwykla guma jakby ja mam klasyczne oficerki ale z okraglym typowo czubkiem i normalna podeszwa
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-01-09 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Madlen, ile razy czytam o Tobie i TŻ, to autentycznie coś mnie łapie za gardło ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
Cześć,
Madlen uwielbiam czytać Twoje posty bije z nich takie ciepło, miłość i szczęście. Ja własnie siedzę w pracy i próbuje nauczyć się hiszpańskiego na jutrzejsze kolokwium i w tej chwili nienawidze tego języka z całego serca
#4645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cholera a na koncie 5 zł ![]() Pięknie będziesz wyglądac...kobiety w ciązy wyglądają cudnie. I fajnie jak sie ubierają normalnie..a nie jakby co najmniej chore byly. Cytat:
![]() Mąż wsieka się o to na mnie...i mobilizuje do przebierania sie w dresik.
![]() |
#4647 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no co to nie jest smieszne ![]() haniu spodnie sa niedrogie moge Ci pozyczyc ![]()
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie tanie jak barszcz...a tak by mi sie takie przydały..te pierwsze ![]() ![]() No nic wezmę za pobraniem....a co!!! EDIT Pooddychałam sobie głęboko i jednak nie ....kupię ja z nart wrócimy.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-09 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Mi się też bardzo podobają te 3/4 pumpki...ale jak ktoś jest gruby, to głupio wygląda w takich gaciach, nie? Chciałabym takie ![]() Haniu, wypróbowałam wczoraj czerwone pesto z Lidla...zrobiłam makaron z pesto i boczkiem...mniaaaaammmm.. . jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a nie masz konta internetowego?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.