|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Aaaaa no bo tez tego nie zrozumiałam i myślałam że chodzi ci o tego brata a nie o jego dziewczynę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I tak np. mam problem ze świadkową bo wiem że moja bratanica bardzo by chciała co prawda w chwili mojego ślubu nie będzie miała 18 lat braknie jej 2 tyg. ale mama namawia mnie do przekrętu żeby w papierach kościelnych podpisał się jej matka czyli moja bratowa a Paulina będzie siedziała w Kościele ... ale ona ma chłopaka który jest o nią chorobliwie zazdrosny i dla samego faktu że siedziałaby w kościele i na sali koło innego obcego faceta pewnie zrobi jej 100 awantur i da świadkowi po ryju tak na wszelki wypadek jak to było 2 lata temu na Sylwestrze... więc jak widać za wszelka cenę próbuje unknąc chorych sytuacji.... dlatego tez na Twoim miejscu chociażby serce mi krawiwło nie prosiła bym brata o bycie świadkiem... własnie przez ta kobietę... Ale zdecydowałas że nim będzie więc przykro mi Twój problem... chociaż możesz porozmaiwac delikatnie zbratem aby on pogadał z żoną żeby byle jak ale żeby sie zachowywała. Ooooo nie jak możesz- rzuc to w pierony!!!! |
|||
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
a nie Swarovskie.A Ty gdzie zaopatrujesz się w kryształki? EDIT: Daysy85 a te?: http://www.allegro.pl/item522535078_..._woreczku.html
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-01-10 o 21:25 |
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
iza ja jeszcze dodam, ze zawsze mozesz poprosic na swiadka tylko brata a na swiadka jakas kolezanke
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
pytalam sie o Twoja nowa prace
czym się teraz zajmujesz?
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
DAYSY85 już go o to popoisiłam wiec głupio teraz odmawiać,żeby nie był świadkiem.Nie wiedziałam,że ona mi taki numer odstawi.ATOMUFKA sprzątam w dwóch domach dodatkowo dla koleżanki bo ona nie może wrócić z Polski a nie chciała zostawić tych ludzi na lodzie.Mam dosyć!
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-01-10 o 21:26 |
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest takie stoisko na Plantach, tam są właśnie prawdziwe -plasticzki zresztą też i jest tam dość tanio z tego co się orientuję-taniej niż w hurtowniach kosmetycznych bo on za samą nazwę hurtownia mają 300% marży :Pu nich zamawiałam lampę na początku mej kariery :P maja tez prawdziwe cyrkonie Swarovskiego http://allegro.pl/item519580189_swar..._patyczki.html i te sa godne polecenia ![]() http://allegro.pl/item512967155_k_k_...50sztss10.html
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-01-10 o 21:35 |
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mi do Kielc jechać ![]() EDIT: właśnie myślałam o tej aukcji: http://www.allegro.pl/item512967164_...rozmiarow.html Tylko mam jeszcze takie pytanko do Ciebie - które są ładniejsze? Crystal czy Moonlight? i w ogóle czy jest między nimi wielka różnica? Bo rozumiem, że Moonlight są bardziej srebrne...?
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-01-10 o 21:41 |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby miasto , centra handlowe a w porównaniu do dużych miast to ciszej i może nawet spokojniej....A i pozwiedzać jest co ! |
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już zaręczyliśmy się w dniu naszego poznania, to potem padł pomysł o ślubie w tym samym dniu... ![]() Cytat:
Ostatnio na tym dużym rondzie zamieszałam się trochę i przypadkiem zajechałam jednemu panu drogę na szczęście jak zobaczył babę za kierownicą, to odpuścił (bo chyba chciał jakiegoś odwetu, ale zrezygnował).
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
a dokładniej gdzie pochwal się ?:P
|
|
|
|
#793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy sie zrozumiale wyraziłam ale mniejsza z tym nasz proboszcz w kazdym razie jest bardzo spoko i właśnie dlatego chciałam zeby to on był na kolendzie i żeby udzielał nam ślubu A jeśli chodzi o totka to też najpierw o tym myśleliśmy ale nie przeszło bo: 1. własnie jakos tak już wydawalo mi sie że za dużo tych próśb (po za tym w tym naszym wierszyku pisze ze zamiast kwiatow i prezentow chcemy kase wiec moze nie przyniosą kwiatow też :P) 2. nie zmiesciloby sie na zaproszeniu ![]() 3. jakoś tak pomysłałam, że jakby jednak któreś z tych kuponów miało 6ke to by z tego się jeszcze problemy jakieś zrodziły, bo niby to rodzina ale jednak taka kupa kasy to różne rzeczy moze z ludźmi zrobić, więc jeśli już to zdecydowałabym się na multilotka po za tym ja tak naprawde nie chciałabym wygrać tyle kasy (nawet powiedziałam TŻ'towi żeby nie grał jak są kumulacje hihi). Moja koleżanka nie stosowała takiego wierszyka i nikomu nie mówiła o tym totku a i tak dostali kupony (kilka ale jednak) więc może się już to robi powoli znane i modne
|
|
#794 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Przejeżdżamy przez Kielce w drodze do Ostrowca Św.
![]() P.S. Daysy85 ponawiam pytanie zadane wyżej
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-01-10 o 22:11 |
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mojej sis ciotecznej daliśmy totki... ale za to mój nauczyciel od ang. a liceum to był wściekły, że para dała wkładkę do zaproszenia o te totolotki!!!! Był zbulwersowany że jak tak można i w ogóle, że jak oni wygrają tą 6stkę z jego kuponu to jemu się to tak naprawdę należy i ble ble ble!!!! A dodam że koleś młody bo przed 30stką... nie jakiś dziadek 60 lat zacofany czy coś!!! |
|
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#798 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak nie przyjdzie to trudno plakac nie bedziesz rozumiem ze to szyt niewyjsc nawet do was no ale nie wiem moze byl jakis powod dla ktorego nie wyszla.. pamietajcie ze kazdy ma cos za uszami ja nielubie sie z bratowa mojedo wojtka ale nie jestesmy dla siebie mile ani ja dla iej ani ona dla mnie.. i nie krywam ze ja jej nieraz tez dalam poopalic... i niewidze tu nicc w tym nienormalnego jestesmy tylko ludzmi, i mniejmy nadzieje ze ci ktorych nielubimy nie przyjda a jak przyjda zachowaja sie z godnoscia, a jak nawet nie to tylko sobie narobia wstydu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i teraz odniose sie do punktow z totka.. wlansie boje sie ze niezmiesci sie na zaproszeniu... ale hmm jak ktos by sie bal ze nas bedzie 6 to co za problem wyslac dla nas na chybil trafil a potem spisac te liczby na swoj kupon (taki do skreslen) i poscic je jeszcze raz.. jak my wygramy to i on tez.. ale powinni sie ludzie raodwac mlodych szczesciem a nie byc zawistni... mysle tak samo.. Cytat:
jak dla mnie to jest to proste..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-10 o 22:26 |
|||||||
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
No mojej mamie nie chodziło o to by tak po chamsku to zrobić! Moja bratanica ma wszystkie sakramenty itd. jeżeli ksiądz by się zgodził- zapomniałam napisać :P
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże sorki nie zauważyłam!!!!
Cristal to są takie jak np. w pierścionkach zupełnie przezroczyste a te drugie srebrne. |
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosette - tak jak pisałam jak sa tacy zawistni to niech te numery nie tylko spisują a i se je wyślą... będzie 6 na 2 albo i wiecej.. boz ludzie naprawde uwielbiają nieszczęścia innych i na nich budują swoja samoocenę, a jak ktoś ma troche szczęścia to cię zdepczą... myśmy z rodzicami i potem my sami tz zawsze dwalśmy totka, czy to ślub czy urodziny czy imieniny zawsze mikołaj choinka zawsze... bo to na szczecie i nigdy nie zapisywalismy nawet nie pytalismy czy cos wygrał bo co nam to wiedzieć... po to daje zeby sie cieszyli a niech im sie szczęści... jak mawia moja babacia nie buje sie szczescia na cudzym nieszczesciu oraz jak chcesz byc w zyciu szczescliwy musisz byc dobryy dla innych bo to dobro wraca... i tyle.. a tak zbaczając z tematu znowu nie ma Rybulki... i ccchanel.. ale ccchanel od dawna...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-10 o 22:42 |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba zamówię sobie Crystal i Crystal AB (będę je naklejać na ciało ).
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie wiem na jaki klej to przykleić co by się trzymało... odradzam super glue |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam sie jeszcze zapytac co z popscene bo jakos ostatnio jej nie widze i czy ja ja przegapiam czy jej nie ma, ale ja widze podczytuje nas
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuje i nawet się ostatnio parę razy udzieliła
![]() Pozdrówka!! Po prostu nie mam nic do powiedzenia, nie znam się na kryształkach aa obrażanie się na brata TŻta jest mi trochę obce, więc siedzę cicho ![]() Nie planuję też żadnych machlojek związanych z podpisywaniem aktu małżeństwa
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-10 o 22:51 Powód: korekta |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
bo atavarek zmienilas i dlatego cie nie widzialam
![]() ![]() (ja was po atavarkach rozpoznaje) no to juz jestem spokojna rybulka pewnie tez niedlugo napisze, ale ta cc_chanel mnie troche martwi....
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jak wypominki to wypominki... ja dawno nie wiedziałam SCIO!!!???? Ciekawe co z jej praca i mieszkaniem no i mamą , przygotowaniami itd???? ![]() Strippi też parę dni nie ma... Annuli... ???? nie maja czasu ... zajęte Tżtami ???? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

Masz może jakichś sprzedających, którzy oferują właśnie cyrkonie Swarovskiego (najlepiej właśnie taki mix różnych wielkości, a koloru crystal i crystal AB). Byłabym wdzięczna 

ale ogolnie jestem niepalaca

bo on jest po jej stronie,niezależnie czy ona ma rację czy nie