Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-10, 20:19   #781
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Aaaaa no bo tez tego nie zrozumiałam i myślałam że chodzi ci o tego brata a nie o jego dziewczynę
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dzięki

Ile dobrze pamiętam, to Ty zajmujesz się paznokciami Masz może jakichś sprzedających, którzy oferują właśnie cyrkonie Swarovskiego (najlepiej właśnie taki mix różnych wielkości, a koloru crystal i crystal AB). Byłabym wdzięczna
Wiesz ja nie kupuję takich rzeczy na allegro, ale jeżeli chcesz to poszukam jakiegoś konkretnego sprzedawcy.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Nie, nie jest to zazdrość i boli mnie, to co czytam
najlepiej nic nie bede pisała, skoro tak mnie zorzumiałyscie
Ja tam wiem o co Ci chodziło
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
wczoraj świadkowa pytała mnie co ma na siebie włożyć.....powiedziałam jej,że to jej wybór.Tylko musi mi powiedzieć to zamówię dla niej kolorowe kalie bo białe nie będą jej chyba pasować.A okazało się,że obrączki będzie niosła tylko jedna dziewczynka bo mój chrześniak zawiódł, SAS ja wróciłam parę dni temu z PL i się cieszę bo tam na nic nie było czasu.Wreszcie mój rytm życia powraca do normalności.Tylko trochę tesknię za rodzinką.Powiedzcie mi co mam zrobić.Nienawidzę się z bratową i słuchajcie.Mój brat będzie świadkiem,przyszliśmy do nich z zaproszeniem a ta MAŁPA nawet nie wyszła z pokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Co mam zrobić?jAK MAM JĄ POTRAKTOWAĆ?Totalny brak kultury!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Moja mama ją zbeształa z błotem i powiedziała,że mimo iż nasze stosunki są nienajleprze,powinna chociaż wyjść i przyjąć zaproszenie.Zobowiązuje do tego kultura.Poradżcie...prosz e
Nooo nie jakaś dziwna ta babka... fakt jak już ktoś pisał, że obie się nie lubicie i musi być jakiś powód... wiesz właśnie ja dlatego spać nie mogę bo ustalam multum rzeczy tak aby nie było żadnego skandalu na weselu.
I tak np. mam problem ze świadkową bo wiem że moja bratanica bardzo by chciała co prawda w chwili mojego ślubu nie będzie miała 18 lat braknie jej 2 tyg. ale mama namawia mnie do przekrętu żeby w papierach kościelnych podpisał się jej matka czyli moja bratowa a Paulina będzie siedziała w Kościele ... ale ona ma chłopaka który jest o nią chorobliwie zazdrosny i dla samego faktu że siedziałaby w kościele i na sali koło innego obcego faceta pewnie zrobi jej 100 awantur i da świadkowi po ryju tak na wszelki wypadek jak to było 2 lata temu na Sylwestrze...
więc jak widać za wszelka cenę próbuje unknąc chorych sytuacji.... dlatego tez na Twoim miejscu chociażby serce mi krawiwło nie prosiła bym brata o bycie świadkiem... własnie przez ta kobietę...

Ale zdecydowałas że nim będzie więc przykro mi Twój problem... chociaż możesz porozmaiwac delikatnie zbratem aby on pogadał z żoną żeby byle jak ale żeby sie zachowywała.

Cytat:
czasem sobie pociagne, ale dzis sie zdenerwowałam ale ogolnie jestem niepalaca
Ooooo nie jak możesz- rzuc to w pierony!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:21   #782
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wiesz ja nie kupuję takich rzeczy na allegro, ale jeżeli chcesz to poszukam jakiegoś konkretnego sprzedawcy.
Ja szukam właśnie takiego mixu białych kryształków w różnych wielkościach, ale widzisz co znalazłam... jakieś plasticzaki a nie Swarovskie.
A Ty gdzie zaopatrujesz się w kryształki?

EDIT: Daysy85 a te?:
http://www.allegro.pl/item522535078_..._woreczku.html

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:25
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:22   #783
domi7ks
Zakorzenienie

iza ja jeszcze dodam, ze zawsze mozesz poprosic na swiadka tylko brata a na swiadka jakas kolezanke my jak bedziemy brac na swiadkow, to wlasnie brata Tz (prawdopodbni i z grzecznosci, ale zalezy jeszcze jak sie dalej bedzie zachowywal) a ja moja przyjaciolke ze studiow

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:24   #784
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam ale musiałam przegapić to pytanie a jak brzmiało?
pytalam sie o Twoja nowa praceczym się teraz zajmujesz?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:24   #785
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

DAYSY85 już go o to popoisiłam wiec głupio teraz odmawiać,żeby nie był świadkiem.Nie wiedziałam,że ona mi taki numer odstawi.ATOMUFKA sprzątam w dwóch domach dodatkowo dla koleżanki bo ona nie może wrócić z Polski a nie chciała zostawić tych ludzi na lodzie.Mam dosyć!

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:26
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:25   #786
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szukam właśnie takiego mixu białych kryształków w różnych wielkościach, ale widzisz co znalazłam... jakieś plasticzaki a nie Swarovskie.
A Ty gdzie zaopatrujesz się w kryształki?

U mnie jest takie stoisko na Plantach, tam są właśnie prawdziwe -plasticzki zresztą też i jest tam dość tanio z tego co się orientuję-taniej niż w hurtowniach kosmetycznych bo on za samą nazwę hurtownia mają 300% marży :P

u nich zamawiałam lampę na początku mej kariery :P
maja tez prawdziwe cyrkonie Swarovskiego
http://allegro.pl/item519580189_swar..._patyczki.html

i te sa godne polecenia
http://allegro.pl/item512967155_k_k_...50sztss10.html

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:35
Stary 2009-01-10, 20:34   #787
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest takie stoisko na Plantach, tam są właśnie prawdziwe -plasticzki zresztą też i jest tam dość tanio z tego co się orientuję-taniej niż w hurtowniach kosmetycznych bo on za samą nazwę hurtownia mają 300% marży :P
U mnie jest też jakiś taki sklep z artykułami dla pań zajmujących się tipsami, ale pewnie tam ceny będą takie jak mówisz - z narzuconą odpowiednią marżą.
Trzeba mi do Kielc jechać

EDIT: właśnie myślałam o tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item512967164_...rozmiarow.html
Tylko mam jeszcze takie pytanko do Ciebie - które są ładniejsze? Crystal czy Moonlight? i w ogóle czy jest między nimi wielka różnica? Bo rozumiem, że Moonlight są bardziej srebrne...?

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:41
Stary 2009-01-10, 20:39   #788
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest też jakiś taki sklep z artykułami dla pań zajmujących się tipsami, ale pewnie tam ceny będą takie jak mówisz - z narzuconą odpowiednią marżą.
Azzis teraz zauważyłam, że Wy także mieliście zaręczyny w rocznicę i ślub, tak jak my

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:41   #789
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
No a co tam zapraszam , fajnie jest u nas niby miasto , centra handlowe a w porównaniu do dużych miast to ciszej i może nawet spokojniej....
A i pozwiedzać jest co !
Stary 2009-01-10, 20:48   #790
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Azzis teraz zauważyłam, że Wy także mieliście zaręczyny w rocznicę i ślub, tak jak my
No tak jakoś wyszło Jak już zaręczyliśmy się w dniu naszego poznania, to potem padł pomysł o ślubie w tym samym dniu...
Cytat:
No a co tam zapraszam , fajnie jest u nas niby miasto , centra handlowe a w porównaniu do dużych miast to ciszej i może nawet spokojniej....
A i pozwiedzać jest co !
Wiem, że fajnie... czasem bywam w tamtych okolicach Ostatnio na tym dużym rondzie zamieszałam się trochę i przypadkiem zajechałam jednemu panu drogę na szczęście jak zobaczył babę za kierownicą, to odpuścił (bo chyba chciał jakiegoś odwetu, ale zrezygnował).

Stary 2009-01-10, 20:51   #791
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No tak jakoś wyszło Jak już zaręczyliśmy się w dniu naszego poznania, to potem padł pomysł o ślubie w tym samym dniu...
a my po kilku miesiącach bycia razem odkryliśmy, że w 2010 17 kwietnia to sobota i tak jakoś się udało

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 20:59   #792
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, że fajnie... czasem bywam w tamtych okolicach Ostatnio na tym dużym rondzie zamieszałam się trochę i przypadkiem zajechałam jednemu panu drogę na szczęście jak zobaczył babę za kierownicą, to odpuścił (bo chyba chciał jakiegoś odwetu, ale zrezygnował).
a dokładniej gdzie pochwal się ?:P
Stary 2009-01-10, 21:01   #793
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a czemu mial miec cos przeciwko? przeca to twoj przyszly maz...
my tez bedziemy chcieli kase zamista prezentu.. ale chcielibysmy tez totki zamiast kwiatow i nie wiemy czyto nie bylo by za duzo prosb...

trafnie...
No w sensie że właśnie dopiero przyszły i może niektórzy księża nie byliby zachwyceni bo że niby mieszkamy razem przed ślubem albo coś nie wiem czy sie zrozumiale wyraziłam ale mniejsza z tym nasz proboszcz w kazdym razie jest bardzo spoko i właśnie dlatego chciałam zeby to on był na kolendzie i żeby udzielał nam ślubu

A jeśli chodzi o totka to też najpierw o tym myśleliśmy ale nie przeszło bo:
1. własnie jakos tak już wydawalo mi sie że za dużo tych próśb (po za tym w tym naszym wierszyku pisze ze zamiast kwiatow i prezentow chcemy kase wiec moze nie przyniosą kwiatow też :P)
2. nie zmiesciloby sie na zaproszeniu
3. jakoś tak pomysłałam, że jakby jednak któreś z tych kuponów miało 6ke to by z tego się jeszcze problemy jakieś zrodziły, bo niby to rodzina ale jednak taka kupa kasy to różne rzeczy moze z ludźmi zrobić, więc jeśli już to zdecydowałabym się na multilotka po za tym ja tak naprawde nie chciałabym wygrać tyle kasy (nawet powiedziałam TŻ'towi żeby nie grał jak są kumulacje hihi).

Moja koleżanka nie stosowała takiego wierszyka i nikomu nie mówiła o tym totku a i tak dostali kupony (kilka ale jednak) więc może się już to robi powoli znane i modne
Stary 2009-01-10, 21:09   #794
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 21:09   #795
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
a dokładniej gdzie pochwal się ?:P
Przejeżdżamy przez Kielce w drodze do Ostrowca Św.

P.S. Daysy85 ponawiam pytanie zadane wyżej

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-10 o 21:11

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 21:10   #796
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
No w sensie że właśnie dopiero przyszły i może niektórzy księża nie byliby zachwyceni bo że niby mieszkamy razem przed ślubem albo coś nie wiem czy sie zrozumiale wyraziłam ale mniejsza z tym nasz proboszcz w kazdym razie jest bardzo spoko i właśnie dlatego chciałam zeby to on był na kolendzie i żeby udzielał nam ślubu

1. własnie jakos tak już wydawalo mi sie że za dużo tych próśb (po za tym w tym naszym wierszyku pisze ze zamiast kwiatow i prezentow chcemy kase wiec moze nie przyniosą kwiatow też :P)
3. jakoś tak pomysłałam, że jakby jednak któreś z tych kuponów miało 6ke to by z tego się jeszcze problemy jakieś zrodziły, bo niby to rodzina ale jednak taka kupa kasy to różne rzeczy moze z ludźmi zrobić, więc jeśli już to zdecydowałabym się na multilotka po za tym ja tak naprawde nie chciałabym wygrać tyle kasy (nawet powiedziałam TŻ'towi żeby nie grał jak są kumulacje hihi).

Moja koleżanka nie stosowała takiego wierszyka i nikomu nie mówiła o tym totku a i tak dostali kupony (kilka ale jednak) więc może się już to robi powoli znane i modne

My mojej sis ciotecznej daliśmy totki...
ale za to mój nauczyciel od ang. a liceum to był wściekły, że para dała wkładkę do zaproszenia o te totolotki!!!! Był zbulwersowany że jak tak można i w ogóle, że jak oni wygrają tą 6stkę z jego kuponu to jemu się to tak naprawdę należy i ble ble ble!!!! A dodam że koleś młody bo przed 30stką... nie jakiś dziadek 60 lat zacofany czy coś!!!
Stary 2009-01-10, 21:20   #797
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-10, 21:24   #798
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Iza pisalas ze zaczelas nowa prace.Co teraz robisz?
martucha my tez nie bardzo chcemy prezenty z racji mieszkania za granica (nie bedziemy mieli mozliwosci ich transportu samolotem) wiec chcemy proscic o kase i o tych kwiatach tez myslimy ze bez sensu trochę .Ja myslalam o maskotkach przeznaczonych na dom dziecka czy cos takiego
odrazu mowie ze jesli chodzi o domy dziecka to oni ni chca maskotek, wola srodki czystosci, bo kase ktora maja wydaja na jedzenie i czesto rakuje szamponow mydle itd (olek od iwonki jest wychowawca w domu dziecka i na bierzaco im sponsorujemy takie rzeczy wiec wiem..) albo jeszcze jakies gry dla nich i artykuly papiernicze, ale maskotki naprawde sie nieprzydaja...

Cytat:
Nie, nie jest to zazdrość i boli mnie, to co czytam
najlepiej nic nie bede pisała, skoro tak mnie zorzumiałyscie
ejj poprostu niezrozumialysmy sie wiec glowa do gory

Cytat:
nie mogę tak powiedzieć bo mój brat się obrazi i nie przyjdziebo on jest po jej stronie,niezależnie czy ona ma rację czy nie
sluchaj kazdy kij ma dwa konce, wiec poprostu dajcie zaproszenie a zrobi co zechce jak nie przyjdzie to trudno plakac nie bedziesz rozumiem ze to szyt niewyjsc nawet do was no ale nie wiem moze byl jakis powod dla ktorego nie wyszla..

pamietajcie ze kazdy ma cos za uszami ja nielubie sie z bratowa mojedo wojtka ale nie jestesmy dla siebie mile ani ja dla iej ani ona dla mnie.. i nie krywam ze ja jej nieraz tez dalam poopalic... i niewidze tu nicc w tym nienormalnego jestesmy tylko ludzmi, i mniejmy nadzieje ze ci ktorych nielubimy nie przyjda a jak przyjda zachowaja sie z godnoscia, a jak nawet nie to tylko sobie narobia wstydu

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

napewno wkleje ale dopiero w wkietniu a cio do Franka- tak ma na imie wkelej fotki ale pewnie jutro bo nie wiem gdzie Tz polozyl aparat a teraz biedak spi po 24h porwadzenia samoch
sas a jakis pierwowzor sukienki

Cytat:
Nooo nie jakaś dziwna ta babka... fakt jak już ktoś pisał, że obie się nie lubicie i musi być jakiś powód... wiesz właśnie ja dlatego spać nie mogę bo ustalam multum rzeczy tak aby nie było żadnego skandalu na weselu.
I tak np. mam problem ze świadkową bo wiem że moja bratanica bardzo by chciała co prawda w chwili mojego ślubu nie będzie miała 18 lat braknie jej 2 tyg. ale mama namawia mnie do przekrętu żeby w papierach kościelnych podpisał się jej matka czyli moja bratowa a Paulina będzie siedziała w Kościele ... ale ona ma chłopaka który jest o nią chorobliwie zazdrosny i dla samego faktu że siedziałaby w kościele i na sali koło innego obcego faceta pewnie zrobi jej 100 awantur i da świadkowi po ryju tak na wszelki wypadek jak to było 2 lata temu na Sylwestrze...
więc jak widać za wszelka cenę próbuje unknąc chorych sytuacji.... dlatego tez na Twoim miejscu chociażby serce mi krawiwło nie prosiła bym brata o bycie świadkiem... własnie przez ta kobietę...
hmm ja bym niemogla oszukac, jak ma byc wazna przysiega jak jest machlojstwo? wiem z eniby podpisujes zpapier z cywilnego a na koscielnym swiadkiem moe byc ktos inny no ale... jak dla mnie to jest cos z tym nie tak..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

teraz to juz rozumiem oco ci chodzilo
i teraz odniose sie do punktow z totka..
wlansie boje sie ze niezmiesci sie na zaproszeniu...
ale hmm jak ktos by sie bal ze nas bedzie 6 to co za problem wyslac dla nas na chybil trafil a potem spisac te liczby na swoj kupon (taki do skreslen) i poscic je jeszcze raz.. jak my wygramy to i on tez.. ale powinni sie ludzie raodwac mlodych szczesciem a nie byc zawistni...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mysle tak samo..

Cytat:
My mojej sis ciotecznej daliśmy totki...
ale za to mój nauczyciel od ang. a liceum to był wściekły, że para dała wkładkę do zaproszenia o te totolotki!!!! Był zbulwersowany że jak tak można i w ogóle, że jak oni wygrają tą 6stkę z jego kuponu to jemu się to tak naprawdę należy i ble ble ble!!!! A dodam że koleś młody bo przed 30stką... nie jakiś dziadek 60 lat zacofany czy coś!!!
my tez dajemy wsyztkim totki, ale tak jak pisze jak ktos sie boi e my wygramy a to on wysylal kupon to niech se skresli u siebie te liczby co wyslala nam i tyle.. jak dla mnie to jest to proste..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-10 o 21:26
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 21:33   #799
Daysy85
Zakorzenienie

No mojej mamie nie chodziło o to by tak po chamsku to zrobić! Moja bratanica ma wszystkie sakramenty itd. jeżeli ksiądz by się zgodził- zapomniałam napisać :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 21:37   #800
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: właśnie myślałam o tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item512967164_...rozmiarow.html
Tylko mam jeszcze takie pytanko do Ciebie - które są ładniejsze? Crystal czy Moonlight? i w ogóle czy jest między nimi wielka różnica? Bo rozumiem, że Moonlight są bardziej srebrne...?
Cytat:
P.S. Daysy85 ponawiam pytanie zadane wyżej
Ponawiam po raz trzeci

Stary 2009-01-10, 21:39   #801
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Ponawiam po raz trzeci
O Boże sorki nie zauważyłam!!!!

Cristal to są takie jak np. w pierścionkach zupełnie przezroczyste a te drugie srebrne.
Stary 2009-01-10, 21:41   #802
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No mojej mamie nie chodziło o to by tak po chamsku to zrobić! Moja bratanica ma wszystkie sakramenty itd. jeżeli ksiądz by się zgodził- zapomniałam napisać :P
no to od razu ci pisze ze świadek kościelny może być nie pełnoletni, cywilny musi mieć dowód... i jak kiedyś sie brało 2 śluby to można tak było robić ze jeden tu drugi tu, ale jak są teraz konkordatowe ze w kościele tez papiery to nie wiem czy ksiądz pójdzie pójdzie na to żeby było dwóch.. zapytać zawsze możesz możesz, ale przewałów nie rob...

Rosette - tak jak pisałam jak sa tacy zawistni to niech te numery nie tylko spisują a i se je wyślą... będzie 6 na 2 albo i wiecej.. boz ludzie naprawde uwielbiają nieszczęścia innych i na nich budują swoja samoocenę, a jak ktoś ma troche szczęścia to cię zdepczą... myśmy z rodzicami i potem my sami tz zawsze dwalśmy totka, czy to ślub czy urodziny czy imieniny zawsze mikołaj choinka zawsze... bo to na szczecie i nigdy nie zapisywalismy nawet nie pytalismy czy cos wygrał bo co nam to wiedzieć... po to daje zeby sie cieszyli a niech im sie szczęści...
jak mawia moja babacia nie buje sie szczescia na cudzym nieszczesciu oraz jak chcesz byc w zyciu szczescliwy musisz byc dobryy dla innych bo to dobro wraca... i tyle..

a tak zbaczając z tematu znowu nie ma Rybulki... i ccchanel.. ale ccchanel od dawna...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-10 o 21:42
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 21:41   #803
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
O Boże sorki nie zauważyłam!!!!

Cristal to są takie jak np. w pierścionkach zupełnie przezroczyste a te drugie srebrne.
Senx

To chyba zamówię sobie Crystal i Crystal AB (będę je naklejać na ciało ).

Stary 2009-01-10, 21:45   #804
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Senx

To chyba zamówię sobie Crystal i Crystal AB (będę je naklejać na ciało ).
Słyszałam a raczej czytała o zamiarze dekoracji tatoo :
ale ja nie wiem na jaki klej to przykleić co by się trzymało... odradzam super glue
Stary 2009-01-10, 21:45   #805
martucha84
Zakorzenienie

chcialam sie jeszcze zapytac co z popscene bo jakos ostatnio jej nie widze i czy ja ja przegapiam czy jej nie ma, ale ja widze podczytuje nas
Stary 2009-01-10, 21:47   #806
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam a raczej czytała o zamiarze dekoracji tatoo :
ale ja nie wiem na jaki klej to przykleić co by się trzymało... odradzam super glue
Myślałam o kleju do ciała http://www.konadnail.pl/product.php?view=0&p=262

Stary 2009-01-10, 21:47   #807
popscene
Wtajemniczenie

Podczytuje i nawet się ostatnio parę razy udzieliła
Pozdrówka!!
Po prostu nie mam nic do powiedzenia, nie znam się na kryształkach aa obrażanie się na brata TŻta jest mi trochę obce, więc siedzę cicho
Nie planuję też żadnych machlojek związanych z podpisywaniem aktu małżeństwa

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-10 o 21:51 Powód: korekta
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 21:50   #808
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Podczytuje i nawet się ostatnie parę razy udzieliła
Pozdrówka!!
bo atavarek zmienilas i dlatego cie nie widzialam (ja was po atavarkach rozpoznaje) no to juz jestem spokojna
rybulka pewnie tez niedlugo napisze, ale ta cc_chanel mnie troche martwi....
Stary 2009-01-10, 21:51   #809
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-10, 21:51   #810
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
nooo to super ! ja nie miałam żadnego także dlatego nie mogłam polecić nic ale jak zanlazłas to ok!

No to jak wypominki to wypominki... ja dawno nie wiedziałam SCIO!!!????
Ciekawe co z jej praca i mieszkaniem no i mamą , przygotowaniami itd????

Strippi też parę dni nie ma... Annuli... ???? nie maja czasu ... zajęte Tżtami ????
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości