Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-10, 14:51   #2611
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Asienka83 Pokaż wiadomość
Listę też posiadam ale jak testuję kolejne zapachy i wpadną mi " w oko" to czasami lądują na pierwszym miejscu wishlisty itd.
Ja zrobilam tak przy ostatnich zakupach Mialam pieniadze na 100 ml Addicta, ale wpadla okazja i kupilam The One + Fever teraz mam nadzieje, ze nie zbocze z obranej drogi
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 15:41   #2612
Sabbath
Wiedźma

Wszystkim serdecznie gratuluję kolekcji. Tych wielkich, i tych mniejszych nieco. Obejrzałam po kolei i za każdym razem było pięnike.

Zatrzymam się przy kilku tylko z kilku powodów i proszę o wybaczenie osoby, którym pogratulowałam ogólnie. To nie zawsze wynika z zawartości kolekcji, lecz często z tego, że na przykład nie znamy się bliżej. Naprawdę.
Cytat:
Napisane przez Kevin Lomax Pokaż wiadomość
KL & GT sp. z o.o.

Od lewej:
- Pierre Cardin Bleu Marine Pour Lui
- TM A*men
- Kenzo Pour Homme
- Gucci Pour Homme
- Joop! Homme
- YSL M7 (pozdrowienia dla Polly)
- Dsquared2 He Wood
- D.Beckham Intimately
- Escada Magnetism
- Mexx Ice Touch

Kevinie, mamy jedną wspólną flaszkę (Gucci PH), jedno masz moje marzenie wielkie (A*Men) i jeden zapach, który po prostu chętnie bym miała (HeWood).
Kolekcja piękna. jednocześnie charakterna i elegancka, zapachy mocne i harmonijne zarazem. Pasuje mi do Ciebie bardzo.

Cytat:
Napisane przez laurencja Pokaż wiadomość
mmm... pewnie dziewczyny nie przechodza obok Ciebie obojetnie super kolekcja!
Nie przechodzą, bo on bardzo przystojny jest.
Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Z okazji początku nowego roku wklejam swoją kolekcję. Mam nadzieję, że to zdjęcie zmotywuje mnie do niekupowania kolejnych perfum Właściwie jest to zbiór prawie kompletny
Podoba mi się Twoja motywacja Lynn.
Masz w swoich zbiorach nie tylko BC, które uwielbiam (i które mnie osobiście na "złą" drogę sprowadziło) ale i ślicznego Kokonika, i Nature Milleneire, i OI, i fiołkowego Aniołka, i sporo wanilii, a także Crystal Noir, który mi się kiedyś marzył. Pięknie!
A swoją drogą, to niezwykłe, jak się Britney zapachy udały, prawda?
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
To może teraz skromna moja
Mendosito, jaka tam skromna? Same całkiem nieskromne skarby!
Alieny prezentują się cudnie - ten flakon jest nie z tej ziemi rzeczywiście. a juz w tym przezroczystym pudełeczku - kosmos!
Możesz napisać co to za Aniołki?
No i ogólnie powiem, że same niezwykłe zapachy u Ciebie. Żadnej "zapchajdziury". Brawo!
Cytat:
Napisane przez mamba Pokaż wiadomość
To może i ja się ujawnię.
Kolekcja żyje, rośnie i raduje moje oczy oraz nos Wprawdzie do pełni szczęścia brakuje mi kilku flakonów, ale cieszę się tym co mam.
Mambo, kolekcja piękna, zapachy wspaniałe, ale ja muszę, po prostu musze napisać, że drugie zdjęcie jest absolutnie cudowne. o polączenie ascetycznych form z bogatą Lolką bardzo sprytnie uzupełnione dodatkowym elementem. Bardzo mi się podoba. mige sobie zapisać na dysku?
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
No to kolej na mnie Narazie spisze co mam jak dotrą ostatnie "lotne flakoniki" w moje łapki to sfotografuje moje skarby

(...)

Zdjęcia niebawem
Po pierwsze, na zdjęcia czekam.
Po drugie zaś (i wazniejsze) Twoja kolekcja jest mi bliska w sposób absolutnie szczególny i Ty o tym wiesz. Łączy nas 8 zapachów (tak, tak.. mam odlewke Niny ), ale wiele jest u Ciebie takich, które darzę wielkim sentymentem i za którymi pewnie tęskniłabym, gdybym nie wiedziała, że teraz im lepiej.
Piękna, wyrafinowana kolekcja. I ja zupełnie serio czekam na zdjęcia.

Jak Ci się nosi Escada Collection?
Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
A pochwalę sie, co mi tam.

Miniatury damskie ułożone chronologicznie:
Porzeczki...
Miniatury ułożone i opisane tak, że po prostu zdębiałam.
Przyjmij wyrazy podziwu. To się nazywa prawdziwe kolekcjonerstwo!
Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Porzeczki, bardzo imponujacy zbior miniaturek. Podziwiam osoby, ktore potrafia sie nimi cieszyc. Ja wole duze butle, ktore wciaz "zyja"
No ja tez własnie nie potrafię się cieszyć miniaturami. Nie używam, bo nie potrafię, dlatego wszystkie oddałam.

No i wreszcie last but not least:
Cytat:
To teraz czas na mnie Szczerze moge powiedziec, zekazda moja flaszka oddaje jakas czesc mnie
Princesko, przyznaję, że twoja kolekcja jest rzeczywiście twoja. I w znaczeniu, że pięknie współgra z Twoją osobowością, a raczej z tym obrazem ciebie, jaki mam w głowie. Twoje zapachy są słodkie, ciepłe i jednocześnie mają wiele charakteru. Widać, że dobierane są do człowieka, a nie przypadkiem.
Naprawdę bardzo, bardzo podoba mi się tak ułozona kolekcja.
Escadę masz w jednaj z najpiekniejszych (moim zdaniem) sukienek.
A Flowerbomb niedawno znów wąchałam w wersji edp i tym razem zdała mi się po prostu piękna, kremowa, miodowa, otulająca, rajsko słodka. Rozumiem Twoje zauroczenie tym zapachem.

Jeszcze raz gratuluję wszystkim!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 17:09   #2613
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:
Ja zrobilam tak przy ostatnich zakupach Mialam pieniadze na 100 ml Addicta, ale wpadla okazja i kupilam The One + Fever teraz mam nadzieje, ze nie zbocze z obranej drogi
No widzisz sama
Stary 2009-01-10, 17:42   #2614
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wszystkim serdecznie gratuluję kolekcji. Tych wielkich, i tych mniejszych nieco. Obejrzałam po kolei i za każdym razem było pięnike.

Podoba mi się Twoja motywacja Lynn.
Masz w swoich zbiorach nie tylko BC, które uwielbiam (i które mnie osobiście na "złą" drogę sprowadziło) ale i ślicznego Kokonika, i Nature Milleneire, i OI, i fiołkowego Aniołka, i sporo wanilii, a także Crystal Noir, który mi się kiedyś marzył. Pięknie!
A swoją drogą, to niezwykłe, jak się Britney zapachy udały, prawda?

Dziękuję Mam chyba jednak słabą silną wole, bo od tamtej pory kliknęło mi się na kolejne perfumy I lista marzeń też się wcale nie skraca
BC poznałam dzięki temu forum, dzięki niemu polubiłam i dzięki pomocy przemiłej Wizażanki nabyłam Na mnie niestety chyba nie rozwijają sie zbyt ciekawie, lub też przyzwyczaiłam za bardzo wszsystkich do słodziaków, że słyszę niezbyt pochlebne opinie na temat tego zapachu Ale i tak będę uzywac, bo to mnie sie mają podobać przede wszystkim Tak, Nature Millenaire niestety już tylko w wersji miniaturowej, której nie używam, bo co będzie jak zużyje Nawiasem mówiąc, z całej mojej kolekcji, te perfumy były najczęsciej komplementowane
Do fiołkowego Aniołka próbuje sie przekonać...Mam go z wymianki i chyba do konca sie nie polubilismy A co do Britney to wlasciwie przeszła mi juz mania na takie słodkie perfumy, że az zęby bola, nie używam ich prawie wcale , ale żal się pozbywać Pozdrawiam serdecznie
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 20:41   #2615
Asiuuuuula
Zakorzenienie

O matko, mi się wydawało, że ja przesadzam, ale jak widzę jakie Wy macie kolekcje to normalnie szok
Ja często zamawiam w ciemno, potem w ramach porządków i z postanowieniem, że już nie kupuję więcej ...znowu coś się trafia i oczywiście kupuję ...
Aktualnie posiadam :
-Flowerbomb edp i czekam właśnie na miniaturkę do torebki
-Emporio Armani She
-Emporio Armani White
-Emporio Armani City Glam
-Hypnose Lancome EDP
-Just Her Cavalli
-Lolita Lempicka EDP
-Vercace Crystal Noir
-Armani Code EDP
-Pure Wish Chopard
-Lanvin Eclat d'Arpege
-Lacoste pour Femme
-Sweet Darling Kylie Minogue
-Pure Puple Hugo Boss w drodze
A jeszcze tyle bym chciała... A najbardziej za mną ostatnio chodzi Flowerbomb Extreme, Black XS i J'amie La Perla, która właśnie jest w promocji w SP... eeeech.....
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 22:25   #2616
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

A ja postanowiłam zacząc od nowa
Po gruntownych porządkach zostało mi tylko 5 flakoników Waham się jeszcze nad perłami... ostatnio bardzo rzadko do nich wracam
Szczerze mówiąc to przejadł mi się i BC faza na Rock Crystal też mineła...

... lecą jednak próbki z Quality, a obok Avignon zagości znowu Ouarzazate

EDIT: Ouarzazate już zdobyte
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zbior.jpg (66,0 KB, 118 załadowań)

Edytowane przez psycha
Czas edycji: 2009-01-13 o 10:10
psycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 01:18   #2617
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

No i wreszcie last but not least:

Princesko, przyznaję, że twoja kolekcja jest rzeczywiście twoja. I w znaczeniu, że pięknie współgra z Twoją osobowością, a raczej z tym obrazem ciebie, jaki mam w głowie. Twoje zapachy są słodkie, ciepłe i jednocześnie mają wiele charakteru. Widać, że dobierane są do człowieka, a nie przypadkiem.
Naprawdę bardzo, bardzo podoba mi się tak ułozona kolekcja.
Escadę masz w jednaj z najpiekniejszych (moim zdaniem) sukienek.
A Flowerbomb niedawno znów wąchałam w wersji edp i tym razem zdała mi się po prostu piękna, kremowa, miodowa, otulająca, rajsko słodka. Rozumiem Twoje zauroczenie tym zapachem.

Dziekuje Sabbath Przyznam (a moze juz to pisalam?) ze nie znosze dobierac zapachow przypadkiem, bo wtedy ogromnie mi ciaza, tak, ze az zaczynam sie sama na siebie denerwowac, ze cos kupilam Flowerbomb jest dokladnie takie, jakie napisalas, ale wszystko bije moim zdaniem slodycz Extreme. Choc kazda bomba ma w sobie cos, co jest tylko jej, a przy tym potrafia sie pieknie uzupelniac.

Cytat:
Napisane przez Asienka83 Pokaż wiadomość
No widzisz sama

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Po gruntownych porządkach zostało mi tylko 5 flakoników Waham się jeszcze nad perłami... ostatnio bardzo rzadko do nich wracam

kolekcja jest cudnie minimalistyczna przyznam, ze bardzo podoba mi sie pomysl takiego "odswiezenia", choc na temat zapachow wiele powiedziec nie moge, ale Avignion, dzis na zlocie sie doslownie we mnie wgryzl
Stary 2009-01-11, 11:45   #2618
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:

Psycho piękna kolekcja. zazdraszczam Ci pereł bo ostatnio mam na nie ochote..

Aaa i ta ilośc flakonów.....
Stary 2009-01-11, 15:57   #2619
kicia555
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny
oto mój skromny zbiorek , przygodę z perfumami zaczęłam niedawno takze powoli się rozkręcam mam nadzieje ze moja kolekcja osiągnie wielkość podobną do Waszej pozdrawiam

ps. dodam liste zapachów , tak dla formalnosci

zdj. 2
1) Angel klasyk
2) T. Mugler, Innocent secret (limitowana )
3) T.Mugler , Innocent
4) Angel ,La rose
5) T. Mugler ,eue de star

zdj.3
1) Burberry ,The Beat
2) Burberry Brit Red
3) Versace Crystal Noir
4) Escada Magnetism
5) Jesus del Pozo, In Black
6) CK euphoria

zdj.4
1) Cacharel Amor Amor
2) Ck ckin2u
3) Nina Ricci , (jabłuszko)
4) Moschino I love love
5) Puma
6) miniaturka Lancome Miracle so MAgic !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1029.jpg (46,2 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1031.jpg (41,7 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1032.jpg (38,6 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1033.jpg (38,7 KB, 142 załadowań)

GALAXIA
Istanbul lover

Edytowane przez kicia555
Czas edycji: 2009-01-11 o 20:00 Powód: lista
kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 16:20   #2620
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:

kolekcja jest cudnie minimalistyczna przyznam, ze bardzo podoba mi sie pomysl takiego "odswiezenia", choc na temat zapachow wiele powiedziec nie moge, ale Avignion, dzis na zlocie sie doslownie we mnie wgryzl

Dziękuje

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Psycho piękna kolekcja. zazdraszczam Ci pereł bo ostatnio mam na nie ochote..

Aaa i ta ilośc flakonów.....
Dziękuje Własnie przed chwilą zdobyłam 6 flakonik
Stary 2009-01-11, 16:26   #2621
nicole211
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
oto mój skromny zbiorek , przygodę z perfumami zaczęłam niedawno takze powoli się rozkręcam mam nadzieje ze moja kolekcja osiągnie wielkość podobną do Waszej pozdrawiam

Mamy wspolne :

Escade Magnetism, moschino ilo i love i euphorie-ladny zbiorek
nicole211 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 16:38   #2622
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Witajcie Dziewczyny
Bardzo ładna kolekcja Sczególnie ratuluję tworów muglerowych
Każda setka angela ma podpis muglera na korku? Miałam kiedys aniołka w takiej samej butelce, ale bez napisów ...
Stary 2009-01-11, 17:00   #2623
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicole211 Pokaż wiadomość
Mamy wspolne :

Escade Magnetism, moschino ilo i love i euphorie-ladny zbiorek

dziekuje

Cytat:
Bardzo ładna kolekcja Sczególnie ratuluję tworów muglerowych
Każda setka angela ma podpis muglera na korku? Miałam kiedys aniołka w takiej samej butelce, ale bez napisów ...
dziekuje
mam jeszcze druga butle setke (mamy), oba testery , na tej drugiej tez jest

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-01-11, 17:32   #2624
palindromy
Raczkowanie

Kiciu, zbiorek wcale nie taki skromy. Przyznam, że znaczna większość flakoników nic mi nie mówi, mam jednak wrażenie, że nie ma u Ciebie zapachów przypadkowych, a sama kolekcja jest spójna. Gratuluję!

Psycho, twój zbiór to dla mnie prawdziwy ideał i nie chodzi mi wyłącznie o zapachy. "Krótko, zwięźle i na temat" - to chyba najlepszy opis. Żadnych półśrodków, żadnych "dystraktorów", po prostu 6 pięknych flaszek. Łączą nas 2 zapachy, co jest dość dużym osiągnięciem biorąc pod uwagę, że twoja kolekcja liczy 6 flakonów, a moja 10. Co więcej, miałam kiedyś u siebie CdG 2, a BC ciągle gdzieś tam za mną chodzi. Serdecznie gratuluję!

palindromy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 17:33   #2625
agnyska81
Zakorzenienie

Mambo - jak patrzę na tak przedstawioną kolekcję to mam wrażenie uporządkowania i spełnienia. Piekne zapachy i pięknie przedstawione

Ivanno - bardzo byłam ciekawa, co tam w Twojej trawie piszczy Czekam na zdjęcia

Porzeczki - bardzo lubię miniaturki, zawsze mam jakieś w kolekcji, ale nigdy aż tyle Ślicznie wygląda Twoje stadko.

Princessko - tak właśnie sobie wyobrażałam Twoją kolekcję! Słodko, intensywnie, kolorowo Widać od razu co lubisz najbardziej Gratuluję znalezienia swojej drogi.

Psycho - zaczynanie od nowa, z czystym kontem też jest przyjemne. Można zgromadzić samą esencję (co już, jak widzę, zaczęłaś) I u mnie gości Avignon, mini Perły, przewinęło się BC i odlewka Dzongha. Tylko CdG jest mi obojętny

Kiciu - widać, że jesteś dziewczyną Muglera Śliczne masz zapachy i widać, że je lubisz, bo flaszki w użyciu

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-01-11 o 17:39
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 18:14   #2626
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Princessko - tak właśnie sobie wyobrażałam Twoją kolekcję! Słodko, intensywnie, kolorowo Widać od razu co lubisz najbardziej Gratuluję znalezienia swojej drogi.
Droga jest bardzo dobrze obrana Naszczescie, praktycznie od poczatku wiedzialam czego szukam i bardzo malo wpadek zaliczylam
Stary 2009-01-11, 18:27   #2627
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Dziewczyny gratuluję Wam kolekcji

Dawno się tu nie wklejałam ale od pewnego czasu ilość zapachów w mojej kolekcji zaczęła mnie krępować, stwierdziłam ,że jak na mnie nakrzyczycie to w końcu zmniejszę ten zbiór, najgorsze jest to ,że mam kolejne flaszki na oku
A to nie wszystko co u mnie w domu ''zalega''

Może też powiem o moim małym sukcesie, spełniam swoje postanowienia i nie rzucam się na promocje na Allegro, jeśli stwierdzę ,że i tak psiknę perfumy jeden dwa razy to pomimo ,że zapach mi się podoba nie kupuje go...
Zbieram teraz tylko na zapachy upragnione, dzięki którym po części moje życie się zmienia i dany zakup mnie uszczęśliwia

Zdjęcie poniższe wkleiłam już ''gdzieś'' i opisałam ale pomimo chęci nie mogę zalinkować

A więc przekopiowuję:

Numeruje zdjęcia - od lewej do prawej)
1.Bond no. 9 (1,2,3 zdjęcie) Fire Island edp 50ml, Eau de Noho edp 100ml, Nuits de Noho edp 100ml, Chinatown edp 100ml
2.New York Fling edp 100ml, Central Park edp 100ml, Chelsea Flowers edp 100ml
3.Broadway Nite edp 100ml, So New York edp 100ml, Fashion Avenue edp 100ml
4.Annick Goutal wydanie specjalne - limitowana butla z motylem Petite Cherie edp 100ml + 10ml, Carla Fracci Salome edp 30ml, Annick Goutal wydanie specjalnie - limitowana butla z księżycem Songes edp 100ml, Lorenzo Villoresi Teint de Neige edt 50ml
5.E.Coudray Esperys, Musc et Freesia, Ambre et Vanille edt - 100ml, olejek Vanille et Coco 100ml,
Yves Rocher Nature Millenaire edt 100ml, Cacharel Gloria edt 2X50ml
6.Givenchy Amarige Mariage edp 30ml, Les Belles Belle de Minuit edt 50ml, Givenchy Organza Indecence edp 100ml, 50ml, 2X30ml
7. i 8. Serge Lutens : Un Bois Vanille, Louve, Datura Noir, Sa Majeste la Rose- 50ml
9.Les Parfums de Rosine: La rose de Rosine edp 100ml, Un zest de Rose edp 100ml, Pousierre de Rose edp 50ml, Une Folie de Rose edp 100ml, Diabolo de Rose edp 50ml, Rosa Flamenca edp 50ml
10.Guerlain My Insolence edt 50ml, Miss Dior Cherie edp 50ml, Givenchy Very Irresistible Rosa Damascena edp 50ml, Escada Collection edp 50ml - suknia z 2001, Crazylibellule and the poppies - perfumy w kremie o zapachu lyche i vanilla moka
11.The Body Shop White Musk, spray z brokatem 100ml, Jean Patou Un Amour de Patou edt 100ml i 30ml, 15ml Stella McCartney edp i Rose Absolute, Stella McCartney Sheer edt 2007 100ml, Stella McCartney Sheer edt 2008 100ml, Stella Rose Absolute edp 50ml
12.Christian Lacroix Tumulte edp 50ml, Bvlgari Au the Rouge woda kolońska 100ml, Trussardi Inside edp 50ml, Aigner Too Feminine edp 60ml, Chanel Chance edp 50ml, Chanel Coco Mademoiselle parfum 50ml, Chanel Allure edp 50ml, Clean Baby Girl edt 60ml, Clean Warm Cotton edt 60ml
13.Hermes Hermessence Ambre Narquile edt 15ml i Rose Ikebana 15ml, Yves Rocher Comme une Evidence edp 15ml, Yves Rocher Fleur de Noel edt 50ml
14.Escada Que Viva edt 50ml, Escada Rockin Rio edt 50ml, Dkny Be Delicious edp 2X30ml, Dior Addict Eau Fraiche edt 100ml, Thierry Mugler Angel Innocent edt 50ml
15.Lolita Lempicka edp 30ml, Lolita Lempicka eau de minuit 90ml, Ralph Lauren Hot edt 30ml, Thierry Mugler Alien edp 30ml, Bvlgari Omnia edp 15ml, Dior Hypnotic Poison Collector edt 40ml
16.V&R Flowerbomb: edt 100ml, edp 50ml, Extreme 50ml, Issey Miyake Le Feu light edt 2X50ml
17.MAC MV5 Greenify edt 2X15ml i MV4 Pinkaura edt 2X15ml, próbka Armani Prive Pierre de lune, Demeter wody kolońskie 15ml Cinnamon Bun i Cinnamon Toast, Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle edt 100ml, Micallef Printemps 30ml, Christiane Celle Ambre Calypso edt 100ml, MAC MV3 edt 50ml
18.Zapachy ,których używam zazwyczaj po kąpieli: Aqualina Pink Sugar 100ml, 30ml i końcówka 50ml, Aqualina Chocolate Lovers 50ml, Lolita Lempicka L de Lolita 50ml, woda malinowa z Yves Rocher.

Po za tym nieuwzględnione na foto : Princess Vera Wang 50ml i 15ml Yves Rocher Voile d'ambre

19,29,21 i 22 to próbki i odlewki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bondy.jpg (41,9 KB, 251 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bondy1.jpg (47,4 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bondy2.jpg (42,0 KB, 160 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja3.jpg (46,4 KB, 249 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja2.jpg (42,1 KB, 252 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja1.jpg (41,2 KB, 249 załadowań)

Edytowane przez Nevada87
Czas edycji: 2009-01-11 o 18:33
Nevada87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 18:29   #2628
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Dalsze foto...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lutensy1.jpg (47,5 KB, 177 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lutensy.jpg (49,9 KB, 185 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja5.jpg (49,0 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja6.jpg (50,5 KB, 231 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja4.jpg (43,4 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja8.jpg (57,6 KB, 226 załadowań)
Stary 2009-01-11, 18:31   #2629
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

i....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja7.jpg (50,9 KB, 192 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja9.jpg (48,9 KB, 211 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja11.jpg (50,2 KB, 219 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja10.jpg (41,4 KB, 220 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja12.jpg (49,9 KB, 206 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja14.jpg (47,5 KB, 246 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 18:32   #2630
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

ostatnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg probki2.jpg (46,2 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg probki1.jpg (41,4 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg probki3.jpg (44,4 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg probki4.jpg (49,5 KB, 171 załadowań)
Stary 2009-01-11, 18:39   #2631
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Ile Bondów W dodatku wszystkie mi nieznane

Jest czego gratulowac Szczególnie stada No. 9
Brak mi słow
Piękna kolekcja Nevado !!

EDIT: Omg ...jeszcze więcej

Edytowane przez psycha
Czas edycji: 2009-01-11 o 18:41
Stary 2009-01-11, 18:42   #2632
kesly1
Zakorzenienie

Nevada87 - zabiłaś mnie
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 18:47   #2633
agaa13
Zakorzenienie

Nevado wspaniała kolekcja- zazdraszcam Ci tych bondow ....

a ja sie zastanawiałam,że mam za duzo flakonow
Stary 2009-01-11, 19:08   #2634
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Ile Bondów W dodatku wszystkie mi nieznane

Jest czego gratulowac Szczególnie stada No. 9
Brak mi słow
Piękna kolekcja Nevado !!

EDIT: Omg ...jeszcze więcej
Dziękuję

Przetestuj koniecznie nowego Bonda Andy Warhol Silver Factory (są dwa Andy Warhole), zapach to unisex, jest kadzidlany i ma coś w sobie, dostałam próbkę w Quality, także powinien tam być

Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
Nevada87 - zabiłaś mnie
Kesyl, nie żartuj sobie i nie dołuj mnie

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Nevado wspaniała kolekcja- zazdraszcam Ci tych bondow ....

a ja sie zastanawiałam,że mam za duzo flakonow
Ago, podoba mi się ostatnie zdanie, pocieszające
Stary 2009-01-11, 19:21   #2635
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
To teraz czas na mnie Szczerze moge powiedziec, zekazda moja flaszka oddaje jakas czesc mnie
Beatko, piękna ta Twoja kolekcja

Cytat:

EDIT: Ouarzazate już zdobyte
Gratuluję Chciałabym mieć tyle samozaparcia co Ty , żeby zredukować swoją kolekcję

Cytat:
Witajcie Dziewczyny
Zbiorek wcale nie taki skromny i piękne w nim zapachy Mamy podobne upodobania

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość

Dawno się tu nie wklejałam ale od pewnego czasu ilość zapachów w mojej kolekcji zaczęła mnie krępować, stwierdziłam ,że jak na mnie nakrzyczycie to w końcu zmniejszę ten zbiór, najgorsze jest to ,że mam kolejne flaszki na oku

Może też powiem o moim małym sukcesie, spełniam swoje postanowienia i nie rzucam się na promocje na Allegro, jeśli stwierdzę ,że i tak psiknę perfumy jeden dwa razy to pomimo ,że zapach mi się podoba nie kupuje go...
Zbieram teraz tylko na zapachy upragnione, dzięki którym po części moje życie się zmienia i dany zakup mnie uszczęśliwia

Zdjęcie poniższe wkleiłam już ''gdzieś'' i opisałam ale pomimo chęci nie mogę zalinkować
Nevado, chyba nie wiem co napisać Kolekcja jest wspaniała, co zresztą widać. Moja pewnie nigdy nie osiągnie takich rozmiarów, ale to może i dobrze, bo gdzie ja bym ją trzymała Zresztą od pewnego czasu, przez taką jedną Wizażankę, od której kupiłam odsypki MACa wróciła mi ochota na robienie makijażu i zaczynam powoli uzupełnić swoją półkę z kosmetykami, co również jest niemałym wydatkiem, bo zbyt dużo rzeczy mi się podoba
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 19:49   #2636
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palindromy Pokaż wiadomość
Kiciu, zbiorek wcale nie taki skromy. Przyznam, że znaczna większość flakoników nic mi nie mówi, mam jednak wrażenie, że nie ma u Ciebie zapachów przypadkowych, a sama kolekcja jest spójna. Gratuluję!
Dziekuje serdecznie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Kiciu - widać, że jesteś dziewczyną Muglera Śliczne masz zapachy i widać, że je lubisz, bo flaszki w użyciu
Dziękuje serdecznie a co do Muglera to... tak jakos wyszło flaszki w uzyciu to fakt

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość

Zbiorek wcale nie taki skromny i piękne w nim zapachy Mamy podobne upodobania
Dziękuje serdecznie
... i w tym samym mieście mieszkamy

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-01-11, 19:58   #2637
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

cudowna kolekcja
widać, że jest bardzo indywidualna
a przy tym robisz tak piękne zdjęcia, można wpatrzywać się godzinami i ten porządek, jestem zachwycona

gratuluję
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 20:17   #2638
hathayoga
perfumove love

Nevado, przepiękna kolekcja! Poznanie wszystkich Bondów to moje ostatnie marzenie perfumeryjne I rodzinka Flowerbomb i moje Insolence... Ech, cudnie Gratuluję!

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 21:06   #2639
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie Dziewczyny

ps. dodam liste zapachów , tak dla formalnosci

zdj. 2
1) Angel klasyk
2) T. Mugler, Innocent secret (limitowana )
3) T.Mugler , Innocent
4) Angel ,La rose
5) T. Mugler ,eue de star

zdj.3
1) Burberry ,The Beat
2) Burberry Brit Red
3) Versace Crystal Noir
4) Escada Magnetism
5) Jesus del Pozo, In Black
6) CK euphoria

zdj.4
1) Cacharel Amor Amor
2) Ck ckin2u
3) Nina Ricci , (jabłuszko)
4) Moschino I love love
5) Puma
6) miniaturka Lancome Miracle so MAgic !

Piękna i widać przemyślana kolekcja bardzo mi się podoba!! Wspólne mamy 4 flaszeczki (Crystal Noir, CKin2U, In Black i Nina). Przyznam skromnie, że zazdroszczę bardzo mocno Angel Innocent . Pozdrawiam.

Nevada o raju!!! Kolekcja godna mistrza!! Większość nie znam ale flakoniki cudowne....... a foteczki? Mmmmm . Pozdrawiam.
reniabg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 21:09   #2640
Ata77
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowna kolekcja, piękne zdjęcia, brawo!

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości