czy warto walczyc o zajetego chlopaka? - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-10, 12:19   #331
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: czy warto walczyc o zajetego chlopaka?

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Dziw bierze że sami, z własnej nieprzymuszonej woli, chcą się spotykać z osobą o której wiedzą, że ma ciągotki do kłamstw i oszukiwania partnerów

Bo przecież jeśli spotkanie z autorką się nie uda, to on potulnie wróci do swojej dziewczyny, będzie ją dalej oszukiwał o swojej wielkiej miłości, w międzyczasie szukając kolejnej do spotkania :/

I teraz wystarczy postawić się na miejscu jego dziewczyny - jak się poczuje, kiedy się dowie że była tylko takim spokojnym portem, a czas spędzony w tym porcie był przeznaczany na poznawanie kandydatek na dziewczyny. Na pewno wolałaby wiedzieć już przy pierwszej takiej kandydatce, dla mnie to proste i logiczne.

Ja staram się nie osądzać autorki pod kątem 'jesteś zła i bu, bo rozbijasz związki', ale chcę jej przemówić do rozsądku - jeśli facet potrafi tak potraktować jedną dziewczynę, to drugą też będzie umiał. Apeluję do jej instynktu samozachowawczego - i to samo robią wizażanki
Dla nas, wszystko to, co napisałaś, jest logiczne i się rozumie samo przez się

Ale wiesz, skoro tak nam szkoda dziewczyny tego chłopaka, to dlaczego autorki wątku nam nie szkoda? przecież powinnyśmy postawić się także w jej sytuacji, niech się dziewczyna bije o swoje "szczęście" , a zamiast tego my takie wredne jesteśmy , bo logicznie myślimy
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 12:39   #332
Elliannia
Zakorzenienie

Nie szkoda mi kogoś, kto na własne życzenie pcha się w kłopoty i tyle

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 13:20   #333
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Dla nas, wszystko to, co napisałaś, jest logiczne i się rozumie samo przez się

Ale wiesz, skoro tak nam szkoda dziewczyny tego chłopaka, to dlaczego autorki wątku nam nie szkoda? przecież powinnyśmy postawić się także w jej sytuacji, niech się dziewczyna bije o swoje "szczęście" , a zamiast tego my takie wredne jesteśmy , bo logicznie myślimy
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Nie szkoda mi kogoś, kto na własne życzenie pcha się w kłopoty i tyle
Mi również nie szkoda kogoś,kto na własne życzenie pcha się w kłopoty.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 17:10   #334
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paraboliczna Pokaż wiadomość
Czy oni się umawiali na seks? Nie, na spotkanie.
Przecież między nimi nie musi do niczego dojść, to jest wstęp do znajomości a nie do związku.
Oczywiście, łatwiej sobie dopowiedzieć resztę.

Zaciekle bronię autorki? Może Ty zaciekle atakujesz? Tak się możemy przepychać na obie strony, która racja jest najmojsza.

Ty zakładasz, że koniec związku zajętego chłopaka zrujnuje tej dziewczynie życie. Ponownie pytam. Znasz sytuację, czy zakładasz, jak Ci wygodnie?
Ciekawy punkt widzenia. I od razu nasuwa się pytanie, czy tylko poprzez seks mozna kogos zdradzić?
Czy jesli ktos zawodzi nasze zaufanie, jesli kłamie, kręci czy mydli oczy, to czy to nie jest zdrada? Tylko fizyczność ma w zwiazku znaczenie? Można poczuc sie zdradzoną tylko wtedy kiedy nasz facet pocałuje/przeleci inna kobietę, wszytsko inne można przełknąć?

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 17:23   #335
Paraboliczna
Raczkowanie

Lubo, każdy widzi zdradę inaczej. Czy nie powiedzenie o spotkaniu to to samo, co okłamanie kogoś? Dla mnie nie, mój tż mi sie nie spowiadał, z kim dokładnie wychodzi i w jakim celu. Nie czułam się okłamana, choć mógł iść na spotkanie z jakąś dziewczyną. Coś takiego nie przechodziło my przez głowę, bo mu ufałam.

Natomiast autorkę tego wątku potraktowały wizażanki jako kogoś kto ma zamiar tego chłopaka uwieść, a to jest zdrada definitywnie. Tzn też wg większości wizażanek, dla mnie zdrada emocjonalna jest dużo gorsza niż fizyczna, ale to inny wątek.

Okłamanie można uznać za zdradę. Ale to ten chłopak zdradzi, nie autorką wątku. Dla niej to conajwyżej współudział. W każdym razie ona nic złego nie zrobiła, bo nawet się z nim nie spotkała do tej pory. I mnie o to chodzi. O zawartość winy w winie
Mnie sie zawsze wydawało, że najbardziej nie fair jest strona zdradzająca, która ma zobowiązania wobec kogś a jednocześnie "nagrywa" sobie kogoś innego.

I to na niego te baty i gromy powinny spaść. Bo jest zwykłą świnią.
Stary 2009-01-10, 17:38   #336
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie sie zawsze wydawało, że najbardziej nie fair jest strona zdradzająca, która ma zobowiązania wobec kogś a jednocześnie "nagrywa" sobie kogoś innego.

I właśnie przed związaniem się z takim osobnikiem chcemy ostrzec autorkę, chcemy sprawić żeby przejrzała na oczy!

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 17:45   #337
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy nie powiedzenie o spotkaniu to to samo, co okłamanie kogoś?
Świadome zatajenie prawdy, nie powiedzenie o spotkaniu, nieme kłamstwo... jak zwał tak zwał, ale i tak wiadomo o co chodzi: osoba, która ma czyste intencje i sumienie nie będzie miała żadnego powodu, żeby oszukiwać partnera

Cytat:
Natomiast autorkę tego wątku potraktowały wizażanki jako kogoś kto ma zamiar tego chłopaka uwieść, a to jest zdrada definitywnie.
Bo taki jest zamiar autorki wątku na później, gdy po pierwszym spotkaniu wypadnie on dobrze (bo może nie doczytałaś )
Stary 2009-01-10, 17:49   #338
Paraboliczna
Raczkowanie

Nie, ja nie uważam że trzeba zawsze o wszystkim mówić partnerowi. Każdy ma prawo do własnego życia, własnych znajomych i wcale nie musi się z tego spowiadać.

Ja Freso doczytałam, a nie wiem czy Ty doczytałaś, że autorka nie zamierza podejmować dalszych kroków dopóki chłopak nie zerwie ze swoją dziewczyną.
Stary 2009-01-10, 17:55   #339
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ja nie uważam że trzeba zawsze o wszystkim mówić partnerowi. Każdy ma prawo do własnego życia, własnych znajomych i wcale nie musi się z tego spowiadać.
No, dziwne w sumie by było, żeby się gościu swojej dziewczynie spowiadał, że na randki z inną chodzi

Cytat:
Ja Freso doczytałam, a nie wiem czy Ty doczytałaś, że autorka nie zamierza podejmować dalszych kroków dopóki chłopak nie zerwie ze swoją dziewczyną.
Doczytałam a jakże.
Tyle, że on jeszcze ze starą dziewczyną nie zerwał, a ona ma zamiar się już z nim spotkać, czyli były to puste słowa, jak na razie
Stary 2009-01-10, 18:02   #340
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Lubo, każdy widzi zdradę inaczej. Czy nie powiedzenie o spotkaniu to to samo, co okłamanie kogoś? Dla mnie nie, mój tż mi sie nie spowiadał, z kim dokładnie wychodzi i w jakim celu. Nie czułam się okłamana, choć mógł iść na spotkanie z jakąś dziewczyną. Coś takiego nie przechodziło my przez głowę, bo mu ufałam.

Natomiast autorkę tego wątku potraktowały wizażanki jako kogoś kto ma zamiar tego chłopaka uwieść, a to jest zdrada definitywnie. Tzn też wg większości wizażanek, dla mnie zdrada emocjonalna jest dużo gorsza niż fizyczna, ale to inny wątek.

Okłamanie można uznać za zdradę. Ale to ten chłopak zdradzi, nie autorką wątku. Dla niej to conajwyżej współudział. W każdym razie ona nic złego nie zrobiła, bo nawet się z nim nie spotkała do tej pory. I mnie o to chodzi. O zawartość winy w winie

Nie wiem czy zauważyłas, ale ja w tym watku jakos szczególnie do autorki nic nie miałam. Uważam, ze powinna odpuścic dla własnego dobra.
Inne dziewczyny, które obecnie się tu wypowiadają, także niespecjanie maja pretensje do autorki wątku, a raczej to tego faceta nazywaja niezbyt przyjemnymi słowy... Więc nie bardzo rozumiem dlaczego tak uparcie twierdzisz, ze tu się tak chłopca oszczędza. Spójrz na wypowiedzi Fresy, Ellianni, Madmuazelle... czy one bronia tego faceta? Nie zauważyłam. One wręcz ostrzegaja autorkę przed tym facetem.

A zdrada...
Nie, nie należy z każdego spotkania zdawac relacji, nie należy pytać o pozwolenie wyjścia itd. Ale juz spotkanie z kimś i zasłanianie się zazdrością partnera i proszenie o spotkanie w tajemnicy, to już w moim mniemaniu w pewnym sensie (mentalnym) zdrada.
Bo co innego nie powiedzieć o spotkaniu, ale spotykac się z kims otwarcie, nie miec oporów przed tym, żeby w razie potrzeby powiedziec o tym spotkaniu partnerowi.
A całkiem czymś innym jest proszenie kogos o spotkanie i zaznaczenie: ale spotkajmy się w tajemnicy i nie mów mojemu partnerowi, że sie spotykamy.
Ja widzę (wcale nie subtelną) różnicę między tymi dwoma zachowaniami.

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2009-01-10 o 18:03
Stary 2009-01-10, 18:07   #341
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A zdrada...
Nie, nie należy z każdego spotkania zdawac relacji, nie należy pytać o pozwolenie wyjścia itd. Ale juz spotkanie z kimś i zasłanianie się zazdrością partnera i proszenie o spotkanie w tajemnicy, to już w moim mniemaniu w pewnym sensie (mentalnym) zdrada.
Bo co innego nie powiedzieć o spotkaniu, ale spotykac się z kims otwarcie, nie miec oporów przed tym, żeby w razie potrzeby powiedziec o tym spotkaniu partnerowi.
A całkiem czymś innym jest proszenie kogos o spotkanie i zaznaczenie: ale spotkajmy się w tajemnicy i nie mów mojemu partnerowi, że sie spotykamy.
Ja widzę (wcale nie subtelną) różnicę między tymi dwoma zachowaniami.
Lubo, no dokładnie o to chodzi

I naprawdę się dziwię, jak niektóre dziewczyny mogą tego nie rozumieć?? jak można nie dostrzegać różnicy między spotkaniem się bez otoczki tajemnicy wokół tegoż spotkania, a potajemną schadzką.
Stary 2009-01-10, 18:21   #342
singielkaodjutra
Raczkowanie

no i po spotkaniu, a jednoczesnie w oczekiwaniu na nastepne
tak wiem pewnie wiele z Was juz sie bulwersuje ale powoli
poszlismy sobie na piwko, pogadalismy, bylo bardzo sympatycznie.
i sytuacja wyjasniona. Zadna z Niego swinia ku Waszej uciesze a mojej tymbardziej.
chlopakowi zwiazek sie sypie od jakiegos czasu, rozstali sie pare dni temu i do konca stycznia sie wyprowadzi.
wiec chyba bedzie happy end jakkolwiek rozumiany
singielkaodjutra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 18:25   #343
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez singielkaodjutra Pokaż wiadomość
i sytuacja wyjasniona. Zadna z Niego swinia ku Waszej uciesze a mojej tymbardziej.
chlopakowi zwiazek sie sypie od jakiegos czasu, rozstali sie pare dni temu i do konca stycznia sie wyprowadzi.
To Ty jeszcze w lutym sprawdz czy się faktycznie wyprowadził.
Lepiej na zimne podmuchać a potem żyć długo i szczęsliwie.

Stary 2009-01-10, 18:30   #344
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
To Ty jeszcze w lutym sprawdz czy się faktycznie wyprowadził.
Lepiej na zimne podmuchać a potem żyć długo i szczęsliwie.
Bo zawsze może się tak zdarzyć, że "nie znajdzie" nowego mieszkania i "będzie musiał" zostać u swojej eks
Stary 2009-01-10, 18:40   #345
singielkaodjutra
Raczkowanie

tak sie sklada ze juz znalazl
Stary 2009-01-10, 18:43   #346
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Bo zawsze może się tak zdarzyć, że "nie znajdzie" nowego mieszkania i "będzie musiał" zostać u swojej eks
No dokładnie Bywa i tak. Nie dziwie sie,ze mu sie sypało, jak sie chłopaczyna umawiał z innymi po kryjomu przed swoja dziewczyna. Swoja droga to szybko sie pocieszył o ile to prawda
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 19:05   #347
Paraboliczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
No dokładnie Bywa i tak. Nie dziwie sie,ze mu sie sypało, jak sie chłopaczyna umawiał z innymi po kryjomu przed swoja dziewczyna. Swoja droga to szybko sie pocieszył o ile to prawda
Matko, przecież mogło im się od dawna nie układać i sypać, wiesz jak było?
Najłatwiej oceniać. Negatywnie oczywiście.
Stary 2009-01-10, 19:12   #348
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, przecież mogło im się od dawna nie układać i sypać, wiesz jak było?
Najłatwiej oceniać. Negatywnie oczywiście.
W tym wypadku mam ochote ocenic jak to widze. A widze negatywnie od poczatku. Mogło im sie nie układac a moze to byc jedna wielka sciema ze strony chłopaka Nawet autorka nie wie jak było, ani Ty ani ja. Spekulujemy. Ja akurat w ta strone, bo mi sie podoba
Stary 2009-01-10, 20:23   #349
nastek7
Raczkowanie

Cytat:
niedawno zakonczylam dosc dlugi zwiazek co opisywalam w inny watku, ale nie o tym mowa. wychodzilam z zalozenia ze nie cche byc z nikim narazie , nie szukalam. przypadkiem spotkalam chlopaka pierwsze 2 spojrzenia i spodobal mi sie . nie mowie o milosci odpierwszego wejrzenia czy nawet zauroczeniu. poprostu tak mam ze spotykam chlopaka i czuje "cos" jakas iskierke, i chyba odzwajemniona. zlapalam go na tym jak zerkal w moja strone. wiedzialam jak ma na imie, mamy wspolnych paru znajomych. odnalezlismy sie na NK, wymiana paru listow jakis ogolnych jak minal weeken itp. przenieslismy sie na gg. rozmawialo sie sympatycznie. wszystko pieknie ale..... poweidzial ze ma dziewczyne , sa ze soba 2 lata. oczywiscie nie mam pretensji bo rozmowa na gg nie zobowiazuje do niczego i nie jest niczym zlym. ale zaproponowal spotkanie tak poprostu zeby pogadac. bardzo chetnie bym poszla bo wydaje sie sympatyczny. ale pytalam co na to jego dziewczyna ze on tak z kolezanka sie psotka-powiedzial ze jej nie powie mimo ze to spotkanie na relacji kolega-koelaznka, bo ona strasznie zazdrosna jest....
co byscie zrobily, poszly czy nie;>

Takie zachowanie jest nie fair;] ale to ja tak uwazam!
nastek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 22:32   #350
dosia1
Raczkowanie

A ja moge z autopsji powiedziec ze nie warto.... Jesli jest zajety najlepiej trzymac sie od niego z daleka,

Bedac w drugiej klasie liceum zaczelam gadac na gg, pisac sms z chlopakiem z klasy, ktory od ponad roku mial dziewczyne, on byl z mojego miasta ona mieszkala ok 10 km dalej, ale chodzila z nami UWAGA do jednej klasy!! (jaka ja wtedy bylam glupia ). NAdeszly wakacje wiec zaczal mnie stosunkowo czesto odwiedzac, ciagle pisalismy ze soba, nie wiem dlaczego ale bylam przekonana ze przez 2 miesiace wakacji ON zrozumie, zostawi te druga i bedziemy razem, dlatego tez nigdy go o to nie zapytalam, moze balam sie prawdy w wakacje kilka razy sie spotkalismy, a nasze spotkania wylacznie polegaly na gadaniu, z niki nie moglam pogadac na tyle tematow co z NIM nadszedl poczatek roku szkolnego i nie wyobrazacie sobie mojego zdziwienia gdy zobaczylam ich razem...... przestalam sie do niego odzywac, wiec postanowil to jakos rozwiazac, spotkalismy sie, wyjasnil mi ze oczywiscie chce byc ze mna a z NIA jest tylko dlatego ze boi sie gadania w klasie ale w ciagu tygodnia zakonczy tamta zanajomosc...

nie zakonczyl jednak, ja zostalam sama, tracac kilka miesiecy swojego czasu, zycia, a on z nia chodzil jeszcze potem prawie rok, teraz nie moge uwierzyc jak moglam byc tak glupia, naiwna, nieswiadoma (i jeszcze wiele przymiotnikow przychodzi mi na mysl... )

fakt ze teraz mamy ze soba swietne stosunki, oboje jestesmy wolni, ale jest juz za pozno....

Jednak ja nie bylabym soba gdybym nie miala problemow z facetami, teraz jestem na drugim roku studiow i co?? sytuacja sie powtarza, tym razem chlopak jest z mojej grupy i nma dziewczyne juz 2 lata, ale juz wiem ze w takie bagno nie mozna sie pchac, jedyne co mozna zrobic to tylko czekac.....
dosia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 08:52   #351
ineczka7
Zadomowienie

Tak sobie to czytam wszystko i nie mogę wyjść z podziwu jak niedojrzałe w pewnych momentach swojego życia jesteśmy :/

Byłam kiedyś w związku. Po 2-3 latach zaczęło się sypać, pojawiła się inna kobieta. Kręcił z nią on, kręciłam z nią ja. Ona wiedziała, że nam się związek sypie i nic sobie z tego nie robiła. My sobie odpuściliśmy próby wyprostowania czegokolwiek. Koniec końców my się rozstaliśmy, on od niej dostał kosza, di end of da story.

O co mi chodzi: nie da się znaleźć winnego takiej sytuacji. Po prostu się nie da. On mógł nie kombinować i powalczyć o związek. Ja mogłam nie kombinować i powalczyć o związek. Ona mogła się nie wtrącać w rozpadający się związek. Każdy mógł zrobić coś innego, każdy pokazał jak bardzo jest niedojrzały. Może po prostu trzeba przez coś takiego przejść żeby zrozumieć czego unikać w przyszłości...
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 11:48   #352
Miviki666
Zadomowienie

Oki chłopak zerwał ze swoją dziewczyną i już jest wolny.Możesz teraz pogłebiać waszą znajomosć, ale zastanów się też czy warto.Podoba Ci sie, dogadujecie się, jest już wolny spoko, mozesz z nim teraz robic co chcesz, ale chciałabys żeby po jakimś czasie on sam zaczoł się z innymi dziewczynami spotykać w tajemnicy??Ja tylko tak móqie , nie wiem jak będzie.Ake ja sama bym tego nie chciała.Można teraz wywnioskowac,że ten koleś jak był jeszcze ze swoją eks to lubiał towarzystwo dziewczyn.Dlatego przemyśl to jeszcze.
Stary 2009-01-11, 11:58   #353
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
Oki chłopak zerwał ze swoją dziewczyną i już jest wolny.Możesz teraz pogłebiać waszą znajomosć, ale zastanów się też czy warto.Podoba Ci sie, dogadujecie się, jest już wolny spoko, mozesz z nim teraz robic co chcesz, ale chciałabys żeby po jakimś czasie on sam zaczoł się z innymi dziewczynami spotykać w tajemnicy??Ja tylko tak móqie , nie wiem jak będzie.Ake ja sama bym tego nie chciała.Można teraz wywnioskowac,że ten koleś jak był jeszcze ze swoją eks to lubiał towarzystwo dziewczyn.Dlatego przemyśl to jeszcze.
Jasne, najelpiej niech teraz zerwie tą znajomość. Z chłopakiem na którym jej zależy, który jest już wolny i też jest nią zainteresowany .

do autorki:
Oczywiście jak w każdym związku na pełne zaufanie musicie sobie oboje zapracować, a jak dalej znajomość się rozwinie zależy tylko i wyłącznie od was. W każdym razie, powodzenia.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 12:11   #354
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Jasne, najelpiej niech teraz zerwie tą znajomość. Z chłopakiem na którym jej zależy, który jest już wolny i też jest nią zainteresowany .

do autorki:
Oczywiście jak w każdym związku na pełne zaufanie musicie sobie oboje zapracować, a jak dalej znajomość się rozwinie zależy tylko i wyłącznie od was. W każdym razie, powodzenia.
A czy ja napisalam ,że ma z nim zerwac????Ja tylko ją ostrzegam zeby pózniej nie bylo płaczu, że facet woli spotkania z innymi dziewczynami za plecami...

Edytowane przez Miviki666
Czas edycji: 2009-01-11 o 12:12
Miviki666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 13:42   #355
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeee, to już przesada...

Jak mówi przysłowie:
- widziały gały, co brały
Autorka wątku wie, czego się może po tym "panu" spodziewać i jak jej to odpowiada, to jej sprawa,
powodzenia jej życzmy
Stary 2009-01-11, 14:29   #356
singielkaodjutra
Raczkowanie

nie rozumiem podejscia niektorych z Was, ale mamy wolny kraj
dzieki diamentowa za zyczenie powodzenia zobaczymy jak to bedzie
Stary 2009-01-11, 14:32   #357
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Ja tez nie rozumiem podejscia niektorych- a licza sie checi- checi zawarte w tytule i własnie takich niektorych nie rozumiem i nie zamierzam
Stary 2009-01-11, 14:38   #358
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:
Eeeee, to już przesada...

Jak mówi przysłowie:
Autorka wątku wie, czego się może po tym "panu" spodziewać i jak jej to odpowiada, to jej sprawa,
powodzenia jej życzmy
przesada czy też nie, ja wyraziłam swoją opinię na ten temat.Tyle.Życze powodzenia autorce.

Edytowane przez Miviki666
Czas edycji: 2009-01-11 o 14:40
Miviki666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 15:26   #359
wiewioora83
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy ja napisalam ,że ma z nim zerwac????Ja tylko ją ostrzegam zeby pózniej nie bylo płaczu, że facet woli spotkania z innymi dziewczynami za plecami...
Nie przejmuj się tak... autorka wątku wcale się tego nie obawia, nie słucha ostrzeżeń, więc nie ma co pisać jej takich rzeczy. Ma swoje poglądy i ich nie zmieni. Najwyżej później założy wątek na Wizażu, że facet ją zdradził/oszukał

Cytat:
Jak mówi przysłowie:
powodzenia jej życzmy
Otóż to!
wiewioora83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 16:30   #360
EwelsonEwelson
Raczkowanie

Rozbawił mnie ten topic, bo przypina odrobinę moją historię:P

Też poznałam takiego chłoptasia, tylko że on w związku 5-letnim jest. Piszemy na gg, spotykamy się czasem, wymieniamy sms-y... Ot, taka zwykła znajomośc o którą jego dziewczyna ma ogromne pretensje. I myśle, że uzasadnione, bo on nie zachowuje się w stosunku do mnie jak do koleżanki..

Autorka nie powinna się z nim spotykać. Ten chłopak nie wie czego chce.
but I crave the light that he brings
EwelsonEwelson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości