|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki nyx
|
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Kiedy zamawiałaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Nanomi swietne zdjecie, takie wyrazne kolory, az chce sie rzucic na wszystko, mimo, ze pigmenty akurat mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co, któregoś dnia zaglądam na konto bankowe a tam zwrot z CC ok. 9zł - okazało się, że nie mieli jednej rzeczy za $3 i zwrócili kase. Tak piszę bo to chyba Tobie wrzucili zły podkład jeśli się nie mylę? No ja też miałam już nie zamawiać, ale te mazidła (jasne ostatnio ![]() PS Kredki Jumbo i błyszczyki są wszystkie fajne, z sypkich najbardziej mi się podoba: nude, pearl i space. Jakby ktoś chciał mink (nie ma na zdj) i fantę, to chętnie wymienię. Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-09 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Nanomi, możesz wrzucić zdjęcie jeszcze raz? tamtego nie da się powiększyć
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
hm.. u mnie sie powieksza..
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Nanomi no popatrz, czyli jednak to nie byla standardowa procedura. Albo moja awantura dala im do myslenia.
Kurde, zal mi - zrobilam dwa zamowienia tylko i oba mi spartolili, pech jakis czy co? Grunt, ze wam wszystko gra, szkoda by bylo rezygnowac z zakupow nowych firdygalkow ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-01-09 o 18:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
już działa
![]() vril przepiękny podpis ![]()
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2009-01-09 o 18:54 Powód: dop |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Nanomi dziekuje
![]() Arrachnee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam chyba 3 stycznia, 5 lub 6 wysłali, ale się nie założę, chwaliłam się tutaj w wątku a sama nie poszukam teraz, bo mam takie straszne problemy z kompem, że to by zajęło godzinę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
Vril, nie na ustach, ale może się przyda
![]() Baby Rose jest bardziej przejrzysty, nie jest kryjący jak inne. Aha, jeszcze zdjęcia wszystkich kredek jumbo razem. Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-09 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1040965 8]Cathy, super zamówienie. ![]() I zgadzam się z tym, że ładnie wyglądasz w zieleniach. ![]() Jak ja bym już chciała swoje zamówienie. ![]() edit: Sprawdziłam, nasze zamówienie wyleciało dzisiaj z Los Angeles o 12:14 AM ichniejszego czasu. Coraz bliżej Polski. ![]() ![]() ![]() Śliczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Nanomi fajne zamówienie.
![]() Błyszczyki Perfect i Tea Rose są prawie dokładnie odwrotne w kolorystyce jak Round Lipstics - jak mnie takie coś zawsze irytuje. ![]()
#1004 |
Zakorzenienie
|
Nanomi dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Organizatorka
|
Dziewczyny, edytowałam swoją recenzję dotyczącą zielonej paletki LA Colors z CC.
" Absolutnie nie polecam ich zamawiania, chyba,że akurat ta paletka jakaś trefna była ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie- czy któraś zamawiała NYX Diamond Sparkle Lip Gloss w odcieniu Rose Sparkle? Próbowałam przekopać się przez kilka stron w poszukiwaniu jej w Waszych zdjęciach, ale nie znalazłam. Swoją drogą, trzeba chyba niedługo zrobić porządek i na początku wątku zrobić coś takiego jak w wątku o EDM, czyli uporządkować, co gdzie jest pokazane i opisane, bo robi się coraz więcej stron i ciężko coś znaleźć, a potem pojawiają się pytania o to, co już było. Wklejam zdjęcie mrslynne.blogspot.com, gdzie pokazana jest ten błyszczyk na ustach, ale dziewczyna ma dość ciemny kolor naturalny i zastanawiam się, czy któraś z Was go brała może. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-11 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Cathy wydaje mi się, że pomadek Diamond Sparkle Lip Gloss w ogóle jeszcze nikt tu nie brał. Chyba że ktoś brał, ale się nie chwalił.
![]()
#1007 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Cathy mam ten błyszczyk w domciu
![]() ![]() ![]()
#1010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i pierwszy post należy do osoby, która aktualnie się chyba tutaj nie udziela, więc gdzie wtedy umieścić takie informacje? W każdym razie, chętnie się podejmę, jak zrobię to pokażę i najwyżej będziecie wnosiły poprawki. ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-12 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1045083 5]Mogę coś takiego zrobić, bo ostatnio za dużo wolnego czasu mam.
![]() No i pierwszy post należy do osoby, która aktualnie się chyba tutaj nie udziela, więc gdzie wtedy umieścić takie informacje? W każdym razie, chętnie się podejmę, jak zrobię to pokażę i najwyżej będziecie wnosiły poprawki. ![]() Mozesz zebrac najwazniejsze rzeczy w calosc z linkami i podeslac do Moderatora Wizazystki-edytuje pierwszy post i wklei podane info ![]() ![]() Chyba dobrze bedzie rozgraniczyc NYX'a a CC,warto by sie pokusic o nowy watek w ktorym bylyby omawiane zakupy na CC pod katem roznych firm a NYX mialby swoj oddzielny,nie?
#1012 |
Konto usunięte
|
![]() 1,5h zajęło mi przejrzenie wszystkich stron i wydobycie z nich Waszych opinii. ![]() Teraz pozostaje wszystko uporządkować i Wam zaprezentować (ale dopiero późnym wieczorem, teraz niestety wychodzę). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
fantastycznie, ze powstaje taki watek. pol dnia spedzilam dzis na szukaniu watku o cherry culture by dowiedziec sie jak t dokladnie wyglada z kupowaniem tam, bo kusza mnie podklady nyx..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zadomowienie
|
Jeśli jest potrzeba to ja mogę zrobić instrukcję dla słabo zorientowanych osób jak kupować na CherryCulture, z tłumaczeniem podstawowych pojęć i krok po kroku jak się rejestrować i finalizować transakcję, tylko nie wiem, czy jest target
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Proponowałabym po prostu zmienić tytuł wątku (np.: zakupy na CherryCulture - NYX Cosmetics i inne). Ale to tylko moje zdanie, dostosuję się. ![]() Btw, właśnie wróciłam i zabieram się znowu do pracy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Konto usunięte
|
"Review" - Your order is under security review.
"Queuing" - Your payment has not been cleared. prośba o przetłumaczenie ![]() ![]() edit: tego jest tyyyle, że boję się, że nie wejdzie do jednego postu... Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-12 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zadomowienie
|
Ale to jutro, o ile przeżyję
![]() ![]() Miałam taką wielką nadzieję, że dzisiaj dostanę swoją paczuszkę, a tu nic ![]() Review - przesyłka jest sprawdzana, chyba pod kątem zgodności z zamówieniem Queuing - zamówienie nie jest jasne, są jakieś komplikacje, może typu brak na magazynie któregoś przedmiotu Edytowane przez iustitia Czas edycji: 2009-01-12 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Processing - Your order has been received. - Twoje zamówienie zostało otrzymane. In Progress Your order has been sent to our warehouse and is being packed. - Twoje zamówienie zostało przekazane do naszego magazynu i jest w trakcie pakowania. Review - Your order is under security review. Zamówienie jest weryfikowane pod kątem bezpieczeństwa, zgodności wszystkich danych itd."This process will take about 1 -2 business days. We will notify you via email if your order cannot be processed" Ten proces zajmie około 1-2 dni robocze. Powiadomimy Cię mailem, jeżeli Twoje zamówienie nie może zostać zrealizowane. Queuing - wpłata nie jest do końca wyjaśniona, pieniądze nie dotarły jeszcze na konto odbiorcy ( Your payment has not been cleared). This process will take about 3 - 5 business days. Once your payment is cleared, your order status will change to "Processing" Ten proces zajmie około 3-5 dni roboczych. Gdy Twoja wpłata zostanie wyjaśniona, status Twojej przesyłki będzie "Processing" Not Finished - Your order has not been processed. Payment via PayPal has been cancelled. Twoje zamówienie nie zostało przetworzone (w domyśle- nie zostało pozytywnie rozpatrzone). Płatność przez PayPal została skasowana. Completed- Your order has been completed and shipped. Twoje zamówienie zostało skompletowane i wysłane. Ale oczywiście mogę się mylić ![]() golabek- dziękuję Ci bardzo za odpowiedź dotyczącą błyszczyka. Ja własnie wolę takie mniej klejące i gęste, bo mam jeden paskudny nałóg, który wyklucza noszenie czegoś takiego na ustach ![]() Dziewczyny, świetnie, że zgodziłyście się uporządkować ten wątek. Rzuciłam taką luźną propozycję, ale nie spodziewałam się, że ktoś się tego podejmie, bo to naprawdę sporo roboty ![]() I ja również jestem za zmianą tytułu na wątek o zakupach z CC, w tym NYX i inne. Zamawiając z CC często przecież kupujemy nie tylko NYX-a, ale i inne marki, więc byłoby to dość uciążliwe, wrzucanie zdjęć osobno na różne wątki przy otrzymaniu naszych przesyłek. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-12 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Konto usunięte
|
NYX Cosmetics i inne Gdzie zamawiać? Przede wszystkim - www.cherryculture.com W Polsce kosmetyki NYX dostępne są tylko na allegro. Jednakże nie opłaca się tam kupować z prostego powodu -> ceny (przykład: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=533). Cherry Culture Wysyłka Z wysyłką do Polski nie ma problemu. Ceny: zamówienie do 50$: paczka nierejestrowana 9,95$, rejestrowana 29,95$ do 100$: paczka nierejestrowana 19,95$, rejestrowana 29,95$ do 150$: paczka nierejestrowana 29,95$, rejestrowana 39,95$ do 200$: paczka nierejestrowana 39,95$, rejestrowana 39,95$ Płatności Za zamówienie możemy zapłacić kartą kredytową lub przez PayPala. Nie ma możliwości zamówienia, a zapłacenia za parę dni. ;) Informacje o PayPalu: Tu zadajemy pytania PayPal bez karty kredytowej Oficjalna strona PayPal Statusy zamówienia "Processing" - Zamówienie przyjęto do realizacji. "In Progress" - Zamówienie zostało wysłane do magazynu i jest pakowane. "Review" - Zamówienie jest sprawdzane pod kątem bezpieczeństwa, zgodności danych, itp. (ten proces może zająć ok. 1-2 roboczych dni. Poinformujemy cię mailem jeśli zamówienie nie będzie mogło być realizowane) "Queuing" - Wpłata nie jest jasna, np. pieniądze jeszcze nie dotarły do CC (ten proces może zając ok. 3-5 dni roboczych; jak tylko wszystko się wyjaśni, twoje zamówienie zmieni status na Processing). "Not Finished" - Zamówienie wstrzymano. Płatność przez PayPala została anulowana. "Completed" - Zamówienie skompletowano i wysłano. Ile czeka się na zmianę statusu? Na moim przykładzie - zamawiałam w niedzielę, we wtorek Processing zamieniło się na In Progress, w środę zamówienie było Completed. Kosmetyki NYX Oczy NYX Ultra Pearl Mania pigmenty 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 NYX Jumbo Eyeshadow Pencil kredki do oczu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 NYX Single Eyeshadow pojedyncze cienie do powiek 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 NYX Glitter Cream Pallet kremowa brokatowa paletka 1, 2, 3, 4 NYX Eye Pencil kredka do oczu 1 NYX Ultra Pearl Eyeshadow perłowe cienie do powiek 1, 2, 3, NYX Chrome Eyeshadow sypkie cienie do powiek 1, 2, 3 NYX Liquid Eyeliner 1, 2 NYX Eyelash Curler zalotka 1, 2, 3, 4, 5, 6 NYX Eyeshadow Trio potrójna paletka cieni do powiek 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 CDN w następnym poście Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-21 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.