|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
nie pytaj
bo zwala z nógCytat:
cenowo suknia wyszła 2600zł )
|
|
|
#2253 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=oshinek;10426394]
Z tego co czytam nie jako jedyni, ale jak większość ![]() Tak w ogóle to zastanawiam się czemu tyle par tańczy walca jako 1 taniec??? Bo nigdy tego nie rozumiałam i w sumie jak widzę jak to przeważnie wychodzi chyba nigdy nie zrozumiem. /quote] Wiem o co Ci chodzi z tym walcem większości par. Ale z nami jest taka różnica, że my go tańczyć po prostu umiemy Jest to mój ulubiony taniec i dla mnie specjalnie (niejako w prezencie na 1 rocznicę) nauczył się go także mój tż. Dlatego nie wyobrażam sobie żadnego innego.Cytat:
Wydawalo mi się, że zdecydowałaś się na cahors. Pomyliło mi się?
|
|
|
#2254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musisz porozmawiac z panem menagerem i najlepiej pojedz tam jak zacznie sie sezon weselny, aby zobaczyc ustawienie stolowna jednej sali sie tancuje, na drugiej sie konsumuje jednak z tego co wiem, we wszystkie soboty 2009 beda tam po 2 wesela rownoczesnie, dla jednego wesela sa 2 sale w jednym budynku, dla drugiego jedna ogromna sala w budynku obok, dziedziniec wspolny Cytat:
![]() przynajmniej nikt mi nie bedzie fałszował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeden w klubie 68, nie polecam, za glosno i malo intymnosci ![]() drugi w czekoladzie- bylysmy w osobnej sali dla vipow i bylo niezle ![]() na obu byl pan striptizer |
|||||
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Marianna 54;10435278]Hilo, któraś z panien młodych 2008 miała u siebie ten zespół i polecała, my widzieliśmy tylko na płycie i znajomi nam polecili.
Marianno widzę, że będziemy mogły podzielić się spostrzeżeniami... Mam ślub tydzień po Tobie, wesele tam gdzie Ty - w sali bankietowej w Dysie. Poza tym też wybraliśmy zespół Hilo Pozdrawiam Cię ciepło!
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie ,nie i jeszcze raz nie . Jakbym zobaczyła takiego pana to bym wyszła .To zupełnie nie moja bajka.
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
Ja bylam w tym roku na 2 panienskich wieczorach:jeden byl dwudniowy...najpierw kobitki wybraly sie do baru same ...skorzystaly ze znacznej ilosci %%%%%...po czym panowie(przyszly pan mlody i druzbowie oraz reszta meskiej brygady)wyslali po nas taxi i dalej wieczor przetanczylismy razem!Nastepnego dnia cala ekipa wybrala sie nad jezioro, gdzie akurat byly dni krokodyla!;-)-czyli paniensko-kawalerski-super pomysl!!
Drugi wieczor zas polegal na spotkaniu babskim w domu, wreczeniu prezentow przyszlej zonie...%%... a potem w odpowiednim przebraniu wypad na miasto-dokladnie w uszkach krolika-na kregle!tez super!!!! moj musi byc inny wiec czekam na pomysly!!! |
|
|
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam kiedyś coś podobnego - tyle, że wyglądało to żałośnie, bo poprzebierana gromada dziewczyn, widać że po dużej ilości % %% (albo dziewczyny były odważne) zaczepiała wszystkich facetów przy stolikach na Krakowskim, kładła się wręcz na stolikach...wyciągała ich do robienia zdjęć......brrrr, straszne to było.
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-01-12 o 08:38 Powód: multipost |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwazam zeby obecnosc pana striptizera byla jakas strasznie niesmaczna ani dziwna, bo wiekszosc wieczorow panienskich raczej tak wyglada i to wcale nie w jakims specjalnie rozwiazlym towarzystwie (menagerki, prawniczki nauczycielki...) po prostu, dziewczyny sie bawia
Poza tym taki pan nie rozbiera sie do konca i zazwyczaj jest fajnie zbudowany i niezle sie rusza i nie mowcie mi ze nie lubicie sobie popatrzec na fajnie zbudowanego faceta,bo w to juz nie uwierze ![]() Co innego pijane laski - tu sie zgodze, nie jest to za fajne i tego nie popieram Prosze, nie stresujcie sie tak tym, bo przypominacie mi troche moja ciocie Wandzie przeciez Wasze wieczory moga byc inne, nikt wam nie kaze, skoro Was to az tak strasznie krępuje (chociaz sadze ze wiekszosc co sie tak gorszy, to tak naprawde by chciala, a wstydzi sie napisac ) zmykam do pracy, mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ![]() milego dnia
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elizabarbara miałaś prawo wygłosić swoje poglądy, ale nie które dziewczyny nie chciałby mieć czegoś takiego w tym ja. Co z tego że będzie to zbudowany facet mój też jest dobrze zbudowany i mi to wystarcza. Nie gorsze sie również , nie jestem ułożoną grzeczną dziewczynką ale takiej formy zabawy po prostu nie uznaje i tyle , to jest moje zdanie . Masz prawo do wyrażania swojej opini i ja to szanuje ![]() Pomyślcie też jak byście czuły jak jak inna rozneglizowana kobieta bedzie wywijać przed waszym facetem czy nie kuje coś jednak w serduszko :P To jest tylko moje zdanie
|
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oni zazwyczaj nie mają aż takich dylematów moralnych jak dziewczyny. Po prostu traktują to w formie dobrej zabawy, a większość dziewczyn jednak trochę inaczej.Nawet jak faceci wypiją za dużo to nie wzbudzają aż takiego zainteresowania, a pijana kobieta wygląda żenująco. To niesprawiedliwe!!!
|
|
|
#2266 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obrzydlistwo, i jak dla mnie niewierność, wogóle niewiele różni się to od zdrady jak dla mnie, zwłaszcza przy dużej ilości %%%, NIE MOJA BAJKA. a co tam moge być ciocią Wandzią, (było już gorzej jak zalatywałam rydzykiem :P)pozdrów ją serdecznie od znajomej z forum Cytat:
![]() dzięki oshinek przy edycji mozna jeszcze wkleić cytat
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-01-12 o 09:29 |
||
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() :![]() Dla mnie jest to brak szacunku dla partnera i odwrotnie.
|
|
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Można można, tyle, że wtedy trzeba to już zrobić ręcznie
, czyli:[quote=oshinek;10450037] to musisz wpisać przed cytowanym fragmentem A niżej przykład że można ![]() Cytat:
to wiem, że trzeba przystopować
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-01-12 o 09:19 |
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Przyczajenie
|
Elizabarbara dzięki za odpowiedź ws. Kmicica. Tak się zastanawiam jak to wygląda, dwa wesela w tym samym lokalu tego samego dnia? Goście się mieszają i nie wiem jakoś tak kiepsko chyba? Jak ty myślisz...
Ale strasznie mi się spodobał ten lokal i mam teraz mętlik w głowie. Może któras z was była na takim weselu, podwójnym. Będe wdzięczna za opinie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
MIira sliczna suknia
![]() Ja o swoim panienskim jeszcze nie mysle Coś tam się zorganizuje;]
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze Mirra ale podskoczyłaś z organizacją, ja mam ślub chwilę po Tobie, a dopiero raz byłam "na salonach" i przymierzyłam z 5 sukien tylko, hmm, chyba trzeba ruszyć tyłek... no i zaproszenia, troszkę chcieliśmy przyoszczędzić, zrobić samemu, ale z tych wszystkich linków co dawałyście z allegro, po takich małych kosztach mozna z personalizacją drukowaną zamówić, że jednak chyba zamówimy i troszkę czasu zostanie na szukanie sukni ![]() dziewczyny pisała tu któraś, że ze zdjeciem zaprosznia się nie podobają, a my własnie chcemy takie (nażeczony fotomaniak) tylko jak któras ma jeszcze moze gdzieś zapisane jakieś linki do takich zaproszeń to podeślijcie prosze. a co do panieńskiego to chyba najbardziej powinna wysilić szare komórki Starsza, moja jest zaufana i nie wymyśli niczego czego bym nie chciała, a tak będę miała niespodziankę oczywiście jakies tam sugestie jej dam...spa w Nałęczowie ma na dole kręgielnie, wiec po spa mozna na dół do klubu i do kręgielni, bilard jest, ewentualnie karaoke. miłego dnia!
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-01-12 o 09:53 |
|
|
|
|
|
#2272 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc zobaczymy co wymyślą.![]() kiedyś byłam na jednym wieczorze gdzie w trakcie trafiłyśmy do jakiegoś pubu i było akurat karaoke. Oczywiście zaczęła sie bardzo fajna impreza. Panowie ze stolika obok najwyraźnej chcieli wykorzystać sytuację że tyle dziewczyn siedzi obok nich i się przyłączyli. W momencie gdy się dowiedzieli że to wieczór panieniski poszli do baru po szampana i dj po "sto lat". jeden nawet chciał się na stoliku rozbierać ale nie pozwolilysmy mu. może to nic takiego ale jednak miłe to było zwłaszcza że to byli obcy faceci ![]() Cytat:
I jak w życiu byłam na kilku wieczorkach i taki pan był na jednym a na reszcie nie co nie oznacza że się dobrze nie bawiłyśmy na nich ![]() Cytat:
![]() Zalezy tez jakie ty masz do tego podejście mi to aż tak by nie przeszkadzało. Dziewczyny pomóżcie, gdzie w Lublinie można znaleźć suknie maggie sottero??? czy wogóle można je u nas dostać ?? Edytowane przez negila Czas edycji: 2009-01-12 o 11:07 |
|||
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
już myslałam że tylko ja jestem "dziwna" bo mi się striptizerowei nie podobają
ale widzę, że nie tylko ja więc troszkę ulyżlo, bo jeszcze bym na jakiegoś "mocherka" wyszła ![]() Rozmawiałam też na ten temat z moim Tż i on też uważa, że jego wieczór kawalerski może być super bez wynajętych Pań |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Kasia a Ty byłaś na jakimś weselu gdzie oni grali? Im bliżej wesela tym mam więcej wątpliwości czy dobrze wybraliśmy wszystko..
Edytowane przez Marianna 54 Czas edycji: 2009-01-12 o 11:33 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień mnie nie było a tuuuu tyle napisane, więc i ja udzielę swojej opinii co do pomysłu striptizera... Ja jakbym zrobiła coś takiego mojemu TŻ to już byłby koniec naszego związku, zresztą z wzajemnością bo tacy panowie, jak i Panie bywają nachalni i na samą myś, ze mojemu wzburzyłaby się krew na widok innej laski robi mi się niedobrze, więc jak on by się czuł. W naszym związku dużo zależy od tego że wczówamy się jak czulibyśmy sie w podobnej sytuacjii. Byłam na paru wieczorach Paniejskich i w większości były to wspólne wieczory nie mogę powiedzieć żeby były oryginalne, ale były wspólnym miłym zakonczeniem dni wolności i tak ja też bym chciała, nie bałabym się, ze coś spapramy, cos na co pracowaliśmy 3 lata.
|
|
#2277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
suknie już chciałam wybrać, bo przez weekend ciągałam moją mamę i ciężarną bratową po salonach... i chciałam wybrać dopóki miały siłę hehe . Dziś jeszcze zamówiłam sandałki z Arte di roma (muszę czekać na nie 2 miesiące!) i w zasadzie jestem już prawie kompletnie ubraną panną młodą (no została jeszcze bielizna i.... bukiet, makijaż i fryzura ... ale na to jeszcze jest czas . Co do wieczoru panieńskiego ... rozmawiałam z moją druhną o tym i doszłyśmy do wniosku, że najlepiej będzie kameralnie spędzić go w spa ... potem ewentualnie może wspólne piwo z TŻ i znajomymi ale bez szczególnych ekscesów . Z tego co wiem świadek TŻowi szykuje większe "popijaństwo" ale na pewno bez wynajętych panienek.
|
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Parisette na Krolewskiej, bo zobaczyłam piekna suknie. Zapytałam pani ile takie cudeńko kosztuje, powiedział ze nie ma kierowniczki i dokladnie nie wie, ale grubo ponad 10 tysiecy... załamałam sie bo chce wydac do 3 tys na sukienke, a tam ceny zaczynaja sie od 4... wiec smutna szybko zwiałam
![]() i tak wygladała moja przygoda w pierwszym salonie sukni slubnych.
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

bo zwala z nóg
cenowo suknia wyszła 2600zł 

Jest to mój ulubiony taniec i dla mnie specjalnie (niejako w prezencie na 1 rocznicę) nauczył się go także mój tż. Dlatego nie wyobrażam sobie żadnego innego.
w końcu! Miała być Cymbeline Bizet i w zasadzie byłam już zdecydowana ale niestety musiałabym kupić tą z salonu bo nie dało się jej już zamówić i zrezygnowałam. W końcu stanęło na Sincerity 3330

ktos wspomnial o spa ale to trwa dwie trzy godziny a pozniej

i nie mowcie mi ze nie lubicie sobie popatrzec na fajnie zbudowanego faceta,bo w to juz nie uwierze
... ale na to jeszcze jest czas