Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-11, 19:35   #2251
Miira
Zadomowienie

GG do Miira
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Mirra piękne zaproszenia!! Ile kosztowały?
nie pytaj bo zwala z nóg

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Suknia sliczna(mimo ze ja szukam czegos innego)!Gdzie ja kupilas,bo wiem ze s ate suknie w Mona Lisa,ale jakos salon inaczej na fotkach wyglada!?Bo tez interesuje mnie Sincerity firma!A jak cenowo?
Zaproszenia tez ladne ale chyb atam duzo sobie zycza w tym Dikor!Cena 2,6 np dotyczny tylko samej kartki bez nadruku?
A jak stoicie z fryzjerami i fryzurami?Wybralyscie juz kogos do czesania?j anie mam pojecia narazie cyz brac moja stala fryzjerke z ktorej ra zjestem zadowolona raz nie czy szukac kogos nowego?
Salon Młoda para w Warszawie cenowo suknia wyszła 2600zł (i jestem zadowolona, bo kosztowała najmniej ze wszystkich moich faworytek )
Stary 2009-01-11, 20:12   #2252
onaella
Zakorzenienie

A ja dziś już chyba 7 raz oglądam plyte z wesela gdzie grał Alien i coraz bardziej się ku nim skłaniam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 20:27   #2253
silia82
Raczkowanie

[quote=oshinek;10426394]
Z tego co czytam nie jako jedyni, ale jak większość
Tak w ogóle to zastanawiam się czemu tyle par tańczy walca jako 1 taniec???
Bo nigdy tego nie rozumiałam i w sumie jak widzę jak to przeważnie wychodzi chyba nigdy nie zrozumiem.
/quote]
Wiem o co Ci chodzi z tym walcem większości par. Ale z nami jest taka różnica, że my go tańczyć po prostu umiemy Jest to mój ulubiony taniec i dla mnie specjalnie (niejako w prezencie na 1 rocznicę) nauczył się go także mój tż. Dlatego nie wyobrażam sobie żadnego innego.

Cytat:
Napisane przez krandzia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panienki i nie tylko
czy mozecie mi odpowiedziec czy istnieje szansa na zespol za mniej 3000 ? ile Wy placicie za swoje zespoly??
Jak najbardziej, większośc zespołow bierze ok 2500 zł.
Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
ale wybór czego?
Wydawalo mi się, że zdecydowałaś się na cahors. Pomyliło mi się?
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 22:57   #2254
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Elizabarbara bardzo ładna suknia dziś ją mierzyłam i chyba się sama na nią zdecyduje tylko w wersji ecrue.
Dziś chodziłyśmy z koleżankami po salonach i w Cymbeline nic dla siebie nie znalazłam,ale bardzo miła obsługa, w Regina na głębokiej panie o godzinie 13 stwierdziły ze jest juz za późno (salon otwarty do 14) i nie mogę już nic przymierzyć, w mona lisa też nie mogłam przymierzyć bo było juz za późno, byłyśmy jeszcze w Paris bardzo miła pani ale nic dla siebie nie znalazłam, i w Papa Michael miła obsługa i ładne sukienki.
gratuluje gustu

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie wesela w Hotelu Kmicic. Z tego co się zorientowałam, to kilka z was ma tam swoje wesele. Mogłybyście mi powiedzieć jak wygląda tam ustawienie stołów. Czy w tej większej sali jest wystarczajaco miejsca do tańczenie i na stoły tak dla mniej więcej 150-170 gości? Czy może tańce odbywają się w druiej sali? Jakoś nie mogę się ze zdjęc połapać a nie wiem kiedy uda mi się przyjechać do Lublina żeby samemu tam pojechać i o wszystko się wypytać.
ja tam bede miala wesele musisz porozmawiac z panem menagerem i najlepiej pojedz tam jak zacznie sie sezon weselny, aby zobaczyc ustawienie stolow
na jednej sali sie tancuje, na drugiej sie konsumuje
jednak z tego co wiem, we wszystkie soboty 2009 beda tam po 2 wesela rownoczesnie, dla jednego wesela sa 2 sale w jednym budynku, dla drugiego jedna ogromna sala w budynku obok, dziedziniec wspolny

Cytat:
Napisane przez krandzia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panienki i nie tylko
czy mozecie mi odpowiedziec czy istnieje szansa na zespol za mniej 3000 ? ile Wy placicie za swoje zespoly??
ja tam mam dj- wodzireja i jestem przeszczęsliwa
przynajmniej nikt mi nie bedzie fałszował

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknie w końcu! Miała być Cymbeline Bizet i w zasadzie byłam już zdecydowana ale niestety musiałabym kupić tą z salonu bo nie dało się jej już zamówić i zrezygnowałam. W końcu stanęło na Sincerity 3330 do tego odebraliśmy już obrączki (wyszły nas taniej. Miało być 1200zł a zapłaciliśmy 900zł). I Wybrane zaproszenia i podziękowania (pudełeczka) dla gości w Dikor (bardzo miła Pani, duuuży wybór zaproszeń itd).
Wklejam zdjęcia sukni. Niestety robione komórką dlatego takie malutkie.
gratuluje, slicznie wygladasz w tej sukni, w ogole to jak widze, slub tydzien po mnie a tempo przygotowan zawrotne,

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Zaproszenia przesliczne

Zastanawialyscie sie moze jak spedzic wieczor panienski??? mozna pojsc na disco na karaoke zrobic imprezke w domu i zaprosic wesolych panow albo... no wlasnie co???
bylam w tamtym roku na 2 wieczorach
jeden w klubie 68, nie polecam, za glosno i malo intymnosci
drugi w czekoladzie- bylysmy w osobnej sali dla vipow i bylo niezle
na obu byl pan striptizer

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 23:05   #2255
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny Wy naprawdę chcecie facetów-rozbieraczy na swoim panieńskim

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-11, 23:23   #2256
kasia0706
Raczkowanie

[quote=Marianna 54;10435278]Hilo, któraś z panien młodych 2008 miała u siebie ten zespół i polecała, my widzieliśmy tylko na płycie i znajomi nam polecili.

Marianno widzę, że będziemy mogły podzielić się spostrzeżeniami... Mam ślub tydzień po Tobie, wesele tam gdzie Ty - w sali bankietowej w Dysie. Poza tym też wybraliśmy zespół Hilo Pozdrawiam Cię ciepło!
Stary 2009-01-11, 23:44   #2257
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Ja nie chce.......nigdy w zyciu ...nie potrzebuje takiej rozrywki...i nie chcialabym zeby moj facet takiej potrzebowal...
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 23:57   #2258
pokropce
Raczkowanie

Cytat:

Nie, nie ,nie i jeszcze raz nie . Jakbym zobaczyła takiego pana to bym wyszła .To zupełnie nie moja bajka.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 23:58   #2259
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Ja wlasnie nie chce i zastanawiam sie nad innym rozwiazaniem???? i zostaje albo disco albo imprezka w domu ktos wspomnial o spa ale to trwa dwie trzy godziny a pozniej
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 00:20   #2260
karoliinka84
Raczkowanie

Ja bylam w tym roku na 2 panienskich wieczorach:jeden byl dwudniowy...najpierw kobitki wybraly sie do baru same ...skorzystaly ze znacznej ilosci %%%%%...po czym panowie(przyszly pan mlody i druzbowie oraz reszta meskiej brygady)wyslali po nas taxi i dalej wieczor przetanczylismy razem!Nastepnego dnia cala ekipa wybrala sie nad jezioro, gdzie akurat byly dni krokodyla!;-)-czyli paniensko-kawalerski-super pomysl!!
Drugi wieczor zas polegal na spotkaniu babskim w domu, wreczeniu prezentow przyszlej zonie...%%... a potem w odpowiednim przebraniu wypad na miasto-dokladnie w uszkach krolika-na kregle!tez super!!!!
moj musi byc inny wiec czekam na pomysly!!!
Stary 2009-01-12, 07:32   #2261
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
... a potem w odpowiednim przebraniu wypad na miasto-dokladnie w uszkach krolika-na kregle!tez super!!!!
Widziałam kiedyś coś podobnego - tyle, że wyglądało to żałośnie, bo poprzebierana gromada dziewczyn, widać że po dużej ilości % %% (albo dziewczyny były odważne) zaczepiała wszystkich facetów przy stolikach na Krakowskim, kładła się wręcz na stolikach...wyciągała ich do robienia zdjęć......brrrr, straszne to było.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 08:34   #2262
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-01-12 o 08:38 Powód: multipost
Stary 2009-01-12, 08:37   #2263
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

nie uwazam zeby obecnosc pana striptizera byla jakas strasznie niesmaczna ani dziwna, bo wiekszosc wieczorow panienskich raczej tak wyglada i to wcale nie w jakims specjalnie rozwiazlym towarzystwie (menagerki, prawniczki nauczycielki...) po prostu, dziewczyny sie bawia Poza tym taki pan nie rozbiera sie do konca i zazwyczaj jest fajnie zbudowany i niezle sie rusza i nie mowcie mi ze nie lubicie sobie popatrzec na fajnie zbudowanego faceta,bo w to juz nie uwierze
Co innego pijane laski - tu sie zgodze, nie jest to za fajne i tego nie popieram

Prosze, nie stresujcie sie tak tym, bo przypominacie mi troche moja ciocie Wandzie przeciez Wasze wieczory moga byc inne, nikt wam nie kaze, skoro Was to az tak strasznie krępuje (chociaz sadze ze wiekszosc co sie tak gorszy, to tak naprawde by chciala, a wstydzi sie napisac )

zmykam do pracy, mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie

milego dnia

WYMIANKA
Stary 2009-01-12, 08:48   #2264
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokropce Pokaż wiadomość
Nie, nie ,nie i jeszcze raz nie . Jakbym zobaczyła takiego pana to bym wyszła .To zupełnie nie moja bajka.
To samo bym zrobiła. Nie chodzi tu o to że sie wstydze po prostu nie chciałabym takiej formy zabawy na moim wieczorze , jest to dla mnie obrzydliwe

Elizabarbara miałaś prawo wygłosić swoje poglądy, ale nie które dziewczyny nie chciałby mieć czegoś takiego w tym ja. Co z tego że będzie to zbudowany facet mój też jest dobrze zbudowany i mi to wystarcza. Nie gorsze sie również , nie jestem ułożoną grzeczną dziewczynką ale takiej formy zabawy po prostu nie uznaje i tyle , to jest moje zdanie . Masz prawo do wyrażania swojej opini i ja to szanuje

Pomyślcie też jak byście czuły jak jak inna rozneglizowana kobieta bedzie wywijać przed waszym facetem czy nie kuje coś jednak w serduszko :P
To jest tylko moje zdanie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 09:02   #2265
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Pomyślcie też jak byście czuły jak jak inna rozneglizowana kobieta bedzie wywijać przed waszym facetem czy nie kuje coś jednak w serduszko :P
Szkoda tylko, że z kolei większość facetów(a przynajmniej tak mi się wydaje) nie zastanawia się czy nam by się to spodobało Oni zazwyczaj nie mają aż takich dylematów moralnych jak dziewczyny. Po prostu traktują to w formie dobrej zabawy, a większość dziewczyn jednak trochę inaczej.
Nawet jak faceci wypiją za dużo to nie wzbudzają aż takiego zainteresowania, a pijana kobieta wygląda żenująco. To niesprawiedliwe!!!

Stary 2009-01-12, 09:03   #2266
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
To samo bym zrobiła. Nie chodzi tu o to że sie wstydze po prostu nie chciałabym takiej formy zabawy na moim wieczorze , jest to dla mnie obrzydliwe

Elizabarbara miałaś prawo wygłosić swoje poglądy, ale nie które dziewczyny nie chciałby mieć czegoś takiego w tym ja. Co z tego że będzie to zbudowany facet mój też jest dobrze zbudowany i mi to wystarcza. Nie gorsze sie również , nie jestem ułożoną grzeczną dziewczynką ale takiej formy zabawy po prostu nie uznaje i tyle , to jest moje zdanie . Masz prawo do wyrażania swojej opini i ja to szanuje

dokładnie się zgadzam z Małgosią

obrzydlistwo, i jak dla mnie niewierność, wogóle niewiele różni się to od zdrady jak dla mnie, zwłaszcza przy dużej ilości %%%, NIE MOJA BAJKA.

a co tam moge być ciocią Wandzią, (było już gorzej jak zalatywałam rydzykiem :P)pozdrów ją serdecznie od znajomej z forum

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że z kolei większość facetów(a przynajmniej tak mi się wydaje) nie zastanawia się czy nam by się to spodobało
znaczy trzeba szukać TŻtów z tej mniejszości

dzięki oshinek przy edycji mozna jeszcze wkleić cytat

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2009-01-12 o 09:29
edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 09:13   #2267
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda tylko, że z kolei większość facetów(a przynajmniej tak mi się wydaje) nie zastanawia się czy nam by się to spodobało Oni zazwyczaj nie mają aż takich dylematów moralnych jak dziewczyny. Po prostu traktują to w formie dobrej zabawy, a większość dziewczyn jednak trochę inaczej.
Nawet jak faceci wypiją za dużo to nie wzbudzają aż takiego zainteresowania, a pijana kobieta wygląda żenująco. To niesprawiedliwe!!!
Tak kobieta okropnie wygląda pijana niestety, dlatego dziewczynki z umiarem pijemy

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
dokładnie się zgadzam z Małgosią

obrzydlistwo, i jak dla mnie niewierność, wogóle niewiele różni się to od zdrady jak dla mnie, zwłaszcza przy dużej ilości %%%, NIE MOJA BAJKA.

a co tam moge być ciocią Wandzią, (było już gorzej jak zalatywałam rydzykiem :P)pozdrów ją serdecznie od znajomej z forum
ode mnie pozdrowienia :
Dla mnie jest to brak szacunku dla partnera i odwrotnie.

25.08.2011

Stary 2009-01-12, 09:15   #2268
oshinek
Wtajemniczenie

Można można, tyle, że wtedy trzeba to już zrobić ręcznie, czyli:

[quote=oshinek;10450037] to musisz wpisać przed cytowanym fragmentem
A niżej przykład że można

Cytat:
Tak kobieta okropnie wygląda pijana niestety, dlatego dziewczynki z umiarem pijemy
Ja swój umiar znam, jak mi się włącza seplenienie to wiem, że trzeba przystopować

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-01-12 o 09:19
Stary 2009-01-12, 09:15   #2269
kasiullka1
Przyczajenie

Elizabarbara dzięki za odpowiedź ws. Kmicica. Tak się zastanawiam jak to wygląda, dwa wesela w tym samym lokalu tego samego dnia? Goście się mieszają i nie wiem jakoś tak kiepsko chyba? Jak ty myślisz...
Ale strasznie mi się spodobał ten lokal i mam teraz mętlik w głowie. Może któras z was była na takim weselu, podwójnym. Będe wdzięczna za opinie
kasiullka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 09:35   #2270
klementyna1
Zakorzenienie

MIira sliczna suknia

Ja o swoim panienskim jeszcze nie mysle Coś tam się zorganizuje;]
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 09:49   #2271
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
MIira sliczna suknia

Ja o swoim panienskim jeszcze nie mysle Coś tam się zorganizuje;]
tak, tak, suknia bardzo elegancka śliczna

kurcze Mirra ale podskoczyłaś z organizacją, ja mam ślub chwilę po Tobie, a dopiero raz byłam "na salonach" i przymierzyłam z 5 sukien tylko, hmm, chyba trzeba ruszyć tyłek...

no i zaproszenia, troszkę chcieliśmy przyoszczędzić, zrobić samemu, ale z tych wszystkich linków co dawałyście z allegro, po takich małych kosztach mozna z personalizacją drukowaną zamówić, że jednak chyba zamówimy i troszkę czasu zostanie na szukanie sukni

dziewczyny pisała tu któraś, że ze zdjeciem zaprosznia się nie podobają, a my własnie chcemy takie (nażeczony fotomaniak) tylko jak któras ma jeszcze moze gdzieś zapisane jakieś linki do takich zaproszeń to podeślijcie prosze.

a co do panieńskiego to chyba najbardziej powinna wysilić szare komórki Starsza, moja jest zaufana i nie wymyśli niczego czego bym nie chciała, a tak będę miała niespodziankę oczywiście jakies tam sugestie jej dam...

spa w Nałęczowie ma na dole kręgielnie, wiec po spa mozna na dół do klubu i do kręgielni, bilard jest, ewentualnie karaoke.
miłego dnia!

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2009-01-12 o 09:53
Stary 2009-01-12, 10:04   #2272
negila
Rozeznanie

Cytat:
Ja bylam w tym roku na 2 panienskich wieczorach:jeden byl dwudniowy...najpierw kobitki wybraly sie do baru same ...skorzystaly ze znacznej ilosci %%%%%...po czym panowie(przyszly pan mlody i druzbowie oraz reszta meskiej brygady)wyslali po nas taxi i dalej wieczor przetanczylismy razem!Nastepnego dnia cala ekipa wybrala sie nad jezioro, gdzie akurat byly dni krokodyla!;-)-czyli paniensko-kawalerski-super pomysl!!
Drugi wieczor zas polegal na spotkaniu babskim w domu, wreczeniu prezentow przyszlej zonie...%%... a potem w odpowiednim przebraniu wypad na miasto-dokladnie w uszkach krolika-na kregle!tez super!!!!
bardzo fajny taki wieczór. u mnie jest tak że to drużbowie organizują wieczory panieńskie i kawalerskie. więc zobaczymy co wymyślą.

kiedyś byłam na jednym wieczorze gdzie w trakcie trafiłyśmy do jakiegoś pubu i było akurat karaoke. Oczywiście zaczęła sie bardzo fajna impreza. Panowie ze stolika obok najwyraźnej chcieli wykorzystać sytuację że tyle dziewczyn siedzi obok nich i się przyłączyli. W momencie gdy się dowiedzieli że to wieczór panieniski poszli do baru po szampana i dj po "sto lat". jeden nawet chciał się na stoliku rozbierać ale nie pozwolilysmy mu. może to nic takiego ale jednak miłe to było zwłaszcza że to byli obcy faceci

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
nie uwazam zeby obecnosc pana striptizera byla jakas strasznie niesmaczna ani dziwna, bo wiekszosc wieczorow panienskich raczej tak wyglada i to wcale nie w jakims specjalnie rozwiazlym towarzystwie (menagerki, prawniczki nauczycielki...) po prostu, dziewczyny sie bawia Poza tym taki pan nie rozbiera sie do konca i zazwyczaj jest fajnie zbudowany i niezle sie rusza i nie mowcie mi ze nie lubicie sobie popatrzec na fajnie zbudowanego faceta,bo w to juz nie uwierze
Co innego pijane laski - tu sie zgodze, nie jest to za fajne i tego nie popieram

Prosze, nie stresujcie sie tak tym, bo przypominacie mi troche moja ciocie Wandzie przeciez Wasze wieczory moga byc inne, nikt wam nie kaze, skoro Was to az tak strasznie krępuje (chociaz sadze ze wiekszosc co sie tak gorszy, to tak naprawde by chciala, a wstydzi sie napisac )

milego dnia
skoro lubisz takie rzeczy to przecież nikt nie zabrania ci tego typu rozrywek. Dla mnie to jest troche nismaczne, w zupełności nie potrzebuję takich rozrywek na moim wieczorze panienskim. Raczej napewno nie czuła bym się dobrze jakby ktoś prawie do końca rozebrany machal mi przed nosem tylkiem lub czymkolwiek innym

I jak w życiu byłam na kilku wieczorkach i taki pan był na jednym a na reszcie nie co nie oznacza że się dobrze nie bawiłyśmy na nich .i co tam też moge być ciocią Wandzią ale takiego pana mieć nie chce

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Elizabarbara dzięki za odpowiedź ws. Kmicica. Tak się zastanawiam jak to wygląda, dwa wesela w tym samym lokalu tego samego dnia? Goście się mieszają i nie wiem jakoś tak kiepsko chyba? Jak ty myślisz...
Ale strasznie mi się spodobał ten lokal i mam teraz mętlik w głowie. Może któras z was była na takim weselu, podwójnym. Będe wdzięczna za opinie
J abyłam chyba 2 razy i powiem ci że to aż tak nie utrudnia zabawy. Goście sie mijają tylko na wspólnym holu czy łączniku jak wychodzą na zewnątrz.Nie zauważyłam żeby goście przychodzili na nie swoje przyjęcia. Na jednym tylko jedna para młoda poszła do tej drugiej złożyć życzenia i tyle było integracji obydwu wesel.
Zalezy tez jakie ty masz do tego podejście mi to aż tak by nie przeszkadzało.

Dziewczyny pomóżcie, gdzie w Lublinie można znaleźć suknie maggie sottero??? czy wogóle można je u nas dostać ??

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2009-01-12 o 11:07
negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 11:05   #2273
onaella
Zakorzenienie

już myslałam że tylko ja jestem "dziwna" bo mi się striptizerowei nie podobają
ale widzę, że nie tylko ja więc troszkę ulyżlo, bo jeszcze bym na jakiegoś "mocherka" wyszła

Rozmawiałam też na ten temat z moim Tż i on też uważa, że jego wieczór kawalerski może być super bez wynajętych Pań

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 11:09   #2274
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam kiedyś coś podobnego - tyle, że wyglądało to żałośnie, bo poprzebierana gromada dziewczyn, widać że po dużej ilości % %% (albo dziewczyny były odważne) zaczepiała wszystkich facetów przy stolikach na Krakowskim, kładła się wręcz na stolikach...wyciągała ich do robienia zdjęć......brrrr, straszne to było.
Tu akurat moze trafilas na jakies wariatki!!!;-)wiesz kazdy ma swoje granice widocznie tamte dziewczyny nie mialy!!! My bylysmy na kreglach daleko od krakowskiego...i bylo bardzo milo, bo w damskim gronie moglysmy po raz pierwszy(np ja) pograc, a ile zabawy przy tym bylo!A jak ktos ma niepokladane w glowie to chodzi po meskich stolikach,co wcale nei dyskryminuje pomyslu o ktorym pisalam ,ale dziewczyny ktore tak sie zachowuja!!!Nie uwazasz?mi sie podoba pomysl karaoke, bo lubie takie imprezy!!!
Stary 2009-01-12, 11:32   #2275
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia0706 Pokaż wiadomość
Marianno widzę, że będziemy mogły podzielić się spostrzeżeniami... Mam ślub tydzień po Tobie, wesele tam gdzie Ty - w sali bankietowej w Dysie. Poza tym też wybraliśmy zespół Hilo Pozdrawiam Cię ciepło!
Kasia a Ty byłaś na jakimś weselu gdzie oni grali? Im bliżej wesela tym mam więcej wątpliwości czy dobrze wybraliśmy wszystko..

Edytowane przez Marianna 54
Czas edycji: 2009-01-12 o 11:33
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 13:26   #2276
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dzień mnie nie było a tuuuu tyle napisane, więc i ja udzielę swojej opinii co do pomysłu striptizera... Ja jakbym zrobiła coś takiego mojemu TŻ to już byłby koniec naszego związku, zresztą z wzajemnością bo tacy panowie, jak i Panie bywają nachalni i na samą myś, ze mojemu wzburzyłaby się krew na widok innej laski robi mi się niedobrze, więc jak on by się czuł. W naszym związku dużo zależy od tego że wczówamy się jak czulibyśmy sie w podobnej sytuacjii. Byłam na paru wieczorach Paniejskich i w większości były to wspólne wieczory nie mogę powiedzieć żeby były oryginalne, ale były wspólnym miłym zakonczeniem dni wolności i tak ja też bym chciała, nie bałabym się, ze coś spapramy, cos na co pracowaliśmy 3 lata.
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 14:20   #2277
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
gratuluje, slicznie wygladasz w tej sukni, w ogole to jak widze, slub tydzien po mnie a tempo przygotowan zawrotne,
Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
tak, tak, suknia bardzo elegancka śliczna

kurcze Mirra ale podskoczyłaś z organizacją, ja mam ślub chwilę po Tobie, a dopiero raz byłam "na salonach" i przymierzyłam z 5 sukien tylko, hmm, chyba trzeba ruszyć tyłek...
hehe nawet nie myślałam, że to tak wszystko szybko poleci suknie już chciałam wybrać, bo przez weekend ciągałam moją mamę i ciężarną bratową po salonach... i chciałam wybrać dopóki miały siłę hehe . Dziś jeszcze zamówiłam sandałki z Arte di roma (muszę czekać na nie 2 miesiące!) i w zasadzie jestem już prawie kompletnie ubraną panną młodą (no została jeszcze bielizna i.... bukiet, makijaż i fryzura ... ale na to jeszcze jest czas .

Co do wieczoru panieńskiego ... rozmawiałam z moją druhną o tym i doszłyśmy do wniosku, że najlepiej będzie kameralnie spędzić go w spa ... potem ewentualnie może wspólne piwo z TŻ i znajomymi ale bez szczególnych ekscesów . Z tego co wiem świadek TŻowi szykuje większe "popijaństwo" ale na pewno bez wynajętych panienek.
Stary 2009-01-12, 15:25   #2278
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Byłam dziś w Parisette na Krolewskiej, bo zobaczyłam piekna suknie. Zapytałam pani ile takie cudeńko kosztuje, powiedział ze nie ma kierowniczki i dokladnie nie wie, ale grubo ponad 10 tysiecy... załamałam sie bo chce wydac do 3 tys na sukienke, a tam ceny zaczynaja sie od 4... wiec smutna szybko zwiałam
i tak wygladała moja przygoda w pierwszym salonie sukni slubnych.

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 15:28   #2279
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Parisette na Krolewskiej, bo zobaczyłam piekna suknie. Zapytałam pani ile takie cudeńko kosztuje, powiedział ze nie ma kierowniczki i dokladnie nie wie, ale grubo ponad 10 tysiecy... załamałam sie bo chce wydac do 3 tys na sukienke, a tam ceny zaczynaja sie od 4... wiec smutna szybko zwiałam
A może spróbujesz znaleźc krawcową która uszyje, napewno w Lublinie jest kilka które szyją tylko suknie i znają sie na rzeczy

25.08.2011

Stary 2009-01-12, 15:55   #2280
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
aj, bo zaczełaś od najdroższego salonu sukien... próbuj w innych salonach, jest ich dużo i w pracowniach gdzie szyją, ze zdjęć szyją i duuużo taniej.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości