![]() |
#841 | |||
Organizatorka
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
Cytat:
Cytat:
Za to znowu zaczęła mnie kusić paletka 78, którą dzisiaj Marlena zaprezentowała... A już wydawało mi się, że nie mam na nią wcale ochoty ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=DU4shiKjtY8 Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie OT - Frantic, ja swojego Flat Top'a uzywalam z podkladem NYX, Clinique Perfectly Real, Clinique City Block (filtr barwiony) z korektorem HR i nawet MAC Glimmershimmer - po kazdym umyciu wyglada "dziewiczo", to naprawde higieniczne wlosie, czysci sie bez trudu, nawet zwyklym mydlem w plynie. Porownujac, to trudnosci mialam z domyciem po tych specyfikach pedzla do podkladu Sephory, dopiero dwufazowka mu pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Revlona będę testować, może w najbliższą sobotę nawet, więc relację na pewno zdam. ![]()
![]() |
![]() |
#844 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie robić OT, to wklejam porównanie dwóch żelowych linerów z CS, gdzie starałam się pokazać ich zupełnie różną fakturę i konsystencję. Nie było łatwo, zwłaszcza z białym, bo nie chciał wyjść, ale mam nadzieję, że coś tam dojrzycie. Do tego moje dzisiejsza przesyłka z 2 pędzelkami, próbką cienia i czarnym linerem. Pędzelki wklejam, żebyście mogły sobie porównać rozmiar tego maleństwa, ktore miało być średnim pędzelkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Oooo ja widze, ze ten medium to w sam raz na moje male azjatyckie oczeta! Dzieki Cathy
![]() PS. Frantic, dzieki za info o mikach. Zamowilam sobie kilkanascie z TKB i do tego mixing base, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Poza tym bede probowac z woda + baza pod cienie ![]()
![]() |
![]() |
#846 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Czeka na Contour & Blush Palette ale sie zastanawiam czy do tłustej lub mieszanej cery sie ona nada. Wiecie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Ciesze się, że wybrałam te różowe - śliczne są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was będzie robiła w najbliższym czasie zakupy i mogłaby mnie przygarnąć ? Chciałabym kilka pędzli i być może coś jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nada się.
![]() |
![]() |
#851 |
Organizatorka
|
Piszę ogólnie
Nasze zamówienie zostało wysłane po nowym roku, paka jest duuuuuuża. Poprzednie zamówienie, spore ale połowe mniejsze, otrzymałam po kilkunastu dniach. Też zamawiałam expresową. Czekam i będę tu krzyczeć jak ją dostaniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#853 |
Organizatorka
|
z Niemiec różni się zaledwie o 4-5 zł. W naszym wspólnym zamówieniu koszt wysyłki był okolo 22% więc nieżle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
a daj linka do sprzedawcy z hameryki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
![]() 1 2 3 4 5 Ta ostatnia konturowa jest u nich tylko inna. Nie mogę też znaleźć teraz tej drugiej neutralnej palety z cieniami i różami, ale na 100% była, więc może to chwilowy niedobór. Też ją sprzedawali za niecałe 10$. ![]() P.S. Sabbatha doszły linery? ![]()
![]() |
#856 |
Organizatorka
|
hmm...palety, jak palety, ale własnie zauważyłam, ze ten sam sprzedawca ma też sporo pędzli.
A ten http://cgi.ebay.com/pink-Wool-Nylon-...QQcmdZViewItem to nie jest przypadkiem nasz: Pink Duo Fiber Powder Stippler tylko za połowę ceny? Frantic, Ty zamawiałaś coś takiego z CS: http://cgi.ebay.com/Wool-Nylon-hair-...QQcmdZViewItem Czy to jest ten sam pędzel, czy tylko wygląda podobnie? Jak myślisz? Bo cena o połowę mniejsza. Ja wiem, że CS sprowadza z Chin i teraz sie zastanawiam, czy rzeczywiście jest sens tam kupować, skoro rzeczywiście może bardziej się opłaca z ebaya? Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-11 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() tutaj Ja osobiście za minerałami Coastal Scents szczególnie nie przepadam - to nie znaczy ,że nie lubię, może dlatego ,że odkryłam lepsze, no i te kwadratowe opakowania nie mieszczą się do organizera ![]() ![]()
![]() |
#858 |
Organizatorka
|
Frantic przesyłka z ebaya droga, wychodzi trchę taniej ale nie az tak
Nevada pisz odrazu które to te lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na blogu znajdziesz recenzje, uwielbiam ich kosmetyki ![]() Polecam podkład mineralny w kolorze creamy natural, jest to idealny jasny beż ,bez zażółceń i zaróżowień ![]() W ogóle cienie mają ekstra np kremowe jako baza, pudry do wykończenia makijażu super! naprawdę twarz po podkładzie jest wyraźnie jakby odmłodzona, świeższa, nie widać tak przebarwień, no i zaskórników nie ma ,a kondycja skóry się polepsza ![]() Dwa razy zamawiałam na ich stronie i nie było problemu także strona sprawdzona ![]()
![]() |
![]() |
#862 |
Organizatorka
|
Dzięki
![]() ![]() sprawdzilam: wysylka do Polski z ebay 17 dol + 10 dol paleta 88 cieni- 1 sztuka, niestety rośnie w miarę proporcjonalnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Zeby nie było nie na temat, to z coastala niektóre miki mają duo efekt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem czy doszly;d moj listonosz nie zostawia awiza i sie nie fatyguje z listami:|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedwczoraj intensywnie myślalam o eraser; czekam na relację i może też coś zamówię... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Frantic chcialabym zrobić sobie jakis duochrom ze skladnikow z castala jak przyjda |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny,
nie jestem teraz w stanie zajac sie zbieraniem zamowien, dzieleniem i wysylaniem a widze, ze nikt nie chce tego przejąć wiec niestety nie zajme sie przesylka zbiorowa moze kiedys sie uda ale teraz nie chce Was przetrzymywac ![]() bardzo Was przepraszam - no chyba, ze udalo Wam sie juz zalatwic sprawe beze mnie ![]() edit: duzo osob pyta mnie PW co z zamowieniem zbiorczym wiec pogrubiam ![]()
wizaż https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596642 Profesjonalny Make-up | Nauka makijażu | Makijaż Ślubny | Analiza kolorystyczna 12 typów urody | Metamorfozy Edytowane przez gioseppe Czas edycji: 2009-01-24 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.