Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 16:10   #2281
kasia0706
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Kasia a Ty byłaś na jakimś weselu gdzie oni grali? Im bliżej wesela tym mam więcej wątpliwości czy dobrze wybraliśmy wszystko..
Tak, widziałam HILO na żywo. Grali na weselu w Lachówce i zaprosili nas, żebyśmy ich posłuchali. Pojechaliśmy wtedy z moim TŻem i siostrą do Świdnika, gdzie mieliśmy okazję widzieć, jak HILO gra. Widać było, że ludzie dobrze się bawią, zespół wychodził do gości, zabawiał ich przy stołach. Wywarli na nas pozytywne wrażenie, szczególnie pan Robert
Stary 2009-01-12, 16:13   #2282
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez kasiullka1 Pokaż wiadomość
Elizabarbara dzięki za odpowiedź ws. Kmicica. Tak się zastanawiam jak to wygląda, dwa wesela w tym samym lokalu tego samego dnia? Goście się mieszają i nie wiem jakoś tak kiepsko chyba? Jak ty myślisz...
Ale strasznie mi się spodobał ten lokal i mam teraz mętlik w głowie. Może któras z was była na takim weselu, podwójnym. Będe wdzięczna za opinie
ja wlasnie nie bylam na takim łączonym weselu i nie mam pojecia jak to bedzie wygladalo

a co do wieczoru panienskiego, widze jaka burzliwa dyskusje wywolalam ))

po 1 nie napisalam nigdzie ze t o jest moj poglad i mi sie podoba
a po 2 ja tez nie bede miala tancerza na panienskim

napisalam tylko ze wiekszosc dziewczyn sie tak bawi i nie widza w tym nic niestosownego

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 16:27   #2283
kasia0706
Raczkowanie

no i zaproszenia, troszkę chcieliśmy przyoszczędzić, zrobić samemu, ale z tych wszystkich linków co dawałyście z allegro, po takich małych kosztach mozna z personalizacją drukowaną zamówić, że jednak chyba zamówimy i troszkę czasu zostanie na szukanie sukni

dziewczyny pisała tu któraś, że ze zdjeciem zaprosznia się nie podobają, a my własnie chcemy takie (nażeczony fotomaniak) tylko jak któras ma jeszcze moze gdzieś zapisane jakieś linki do takich zaproszeń to podeślijcie prosze.

http://www.allegro.pl/item517998568_...przesylka.html
Stary 2009-01-12, 16:45   #2284
zakochana82
Przyczajenie

Kiedyś widziałam u koleżanki program gdzie można było dopasowywać różne fryzury i makijaże do swojego zdjęcia. Niestety koleżanka jest obecnie zagraniczna i nie mam do niego dostępu - a chciałabym przed ślubem coś nieco poprzymierzać oprócz sukni oczywiście
Czy nie spotkałyście się z takim programem i skąd go można pobrać?
Stary 2009-01-12, 16:53   #2285
rybcia2309
Wtajemniczenie

To był program wizaż :0 też go miałam, ale gdzieś przepadł...Sama się zastanawiam jak włosy zrobić. siostry każą mi zrobić blond pasemka, więc pewnie je zrobię, ale co dalej? I gdzie? A nie wspomnę o makijażu, bo sama go zrobię, a też nie mam pojęcia jaki byłby odpowiedni bo na ogól mocno się maluję :/

Ooo znalazłam coś takiego http://www.taaz.com/makeover.html

Edytowane przez rybcia2309
Czas edycji: 2009-01-12 o 17:03
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 16:58   #2286
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
gratuluje gustu

ja tam bede miala wesele musisz porozmawiac z panem menagerem i najlepiej pojedz tam jak zacznie sie sezon weselny, aby zobaczyc ustawienie stolow
na jednej sali sie tancuje, na drugiej sie konsumuje
jednak z tego co wiem, we wszystkie soboty 2009 beda tam po 2 wesela rownoczesnie, dla jednego wesela sa 2 sale w jednym budynku, dla drugiego jedna ogromna sala w budynku obok, dziedziniec wspolny

Hej Elizabarbara, wysłałam ci PW. Jeśli faktycznie tak będzie, że w podczas mojego wesela ma być tam jeszcze inne i korzystać z naszego (przy naszych salach) to zdecydowanie mi to nie odpowiada. Ja o niczym takim nie słyszałam wynajmując sale i jesli bym usłyszała to nie zdecydowałabym się na urządzanie wesela razem z inną parą. Akurat przed starsza częścia budynku jest sporo miejsca i drugie wesele (jesli by było) mogłoby tam wychodzić. Aczkolwiek w ogóle nie odpowiada mi taki pomysł.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 16:59   #2287
aniamalus
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krandzia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panienki i nie tylko
czy mozecie mi odpowiedziec czy istnieje szansa na zespol za mniej 3000 ? ile Wy placicie za swoje zespoly??
Psiapsiuła moja podpisała umowę z zespołem REMIX z Lublina. Z tego co wiem ma zapłacić 2400zł więc do 3000 to jeszcze brakuje . Z zespołem tym bawiłam się na weselu rok temu jak byłam za starszą i dobrze wspominam to jak bawili ludzi.
aniamalus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 17:00   #2288
aniamalus
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zakochana82 Pokaż wiadomość
Kiedyś widziałam u koleżanki program gdzie można było dopasowywać różne fryzury i makijaże do swojego zdjęcia. Niestety koleżanka jest obecnie zagraniczna i nie mam do niego dostępu - a chciałabym przed ślubem coś nieco poprzymierzać oprócz sukni oczywiście
Czy nie spotkałyście się z takim programem i skąd go można pobrać?
Program można pobrać z chomika np z adresu:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/proxion
Jest tam w dziale programy.
aniamalus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 17:09   #2289
onaella
Zakorzenienie

Amira_2007 Ty piszesz o Kmicicu

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 17:27   #2290
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Hej Elizabarbara, wysłałam ci PW. Jeśli faktycznie tak będzie, że w podczas mojego wesela ma być tam jeszcze inne i korzystać z naszego (przy naszych salach) to zdecydowanie mi to nie odpowiada. Ja o niczym takim nie słyszałam wynajmując sale i jesli bym usłyszała to nie zdecydowałabym się na urządzanie wesela razem z inną parą. Akurat przed starsza częścia budynku jest sporo miejsca i drugie wesele (jesli by było) mogłoby tam wychodzić. Aczkolwiek w ogóle nie odpowiada mi taki pomysł.

wlasnie przeczytalam PW, ale odpowiem tu, bo ta wiedza przyda sie tez innym

tak jak napisalam wczesniej: jedno wesele jest na 2 salach (chodzi o te sale, na ktorych ostatnio byly wesela, te przy recepcji), drugie wesele jest w osobnym budynku z osobnym barem i osobna kuchnią - to wlasnie jest ten odnawiany, w ktorym byla restauracja. Teraz koncza go przystosowywac na wesela i z tego co wiem, maja juz terminy pozajmowane na obu salach, wiec sobie wnioskuje ze beda 2 wesela .
Z tej nowej sali rowniez jest wyjscie na dziedziniec.

tak czy siak, business jest business i nic na to nie poradzisz
pozostaje liczyc na to, ze jedno wesele nie bedzie przeszkadzac drugiemu, a jak juz sie spotkaja razem na dziedzincu, to sie pewnie nie pogryza

Myslalam nad tym troszke i juz sie z tym pogodzilam - szkoda nerwow i tak nic nie zmienisz

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-01-12 o 17:34
Stary 2009-01-12, 17:35   #2291
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie przeczytalam PW, ale odpowiem tu, bo ta wiedza przyda sie tez innym

tak jak napisalam wczesniej: jedno wesele jest na 2 salach (chodzi o te sale, na ktorych ostatnio byly wesela, te przy recepcji), drugie wesele jest w osobnym budynku z osobnym barem i osobna kuchnią - to wlasnie jest ten odnawiany, w ktorym byla restauracja. Teraz koncza go przystosowywac na wesela i z tego co wiem, maja juz terminy pozajmowane na obu salach, wiec sobie wnioskuje ze beda 2 wesela .
Z tej nowej sali rowniez jest wyjscie na dziedziniec.

tak czy siak, business jest business i nic na to nie poradzisz
pozostaje liczyc na to, ze jedno wesele nie bedzie przeszkadzac drugiemu, a jak juz sie spotkaja razem na dziedzincu, to sie pewnie nie pogryza

Myslalam nad tym i w sumie mi to nie przeszkadza juz
my jak jeżdziliśmy po salach i byliśmy w Kmicicu to też mysleliśmy nad tym co będzie jak będą 2 wesela, i w gruncie rzeczy nie powinny sobie przeszkadzać
problem natomiast może pojawić się w momencie gdy obie PAry Młode przyjadą na salę w tym samym czasie

wiadomo, tak jak napisałaś, że biznes to biznes ale wg mnie to, to miejsce jak dla mnie wiele traci tymi dwoma weselami w jednym czasie. Wydaje mi się, że każda para młoda chce byc tego dnia JEDYNĄ i wyjątkową a perspektywa spotykania innej jakoś mi nie odpowiada, no ale co kto lubi

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 17:43   #2292
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
my jak jeżdziliśmy po salach i byliśmy w Kmicicu to też mysleliśmy nad tym co będzie jak będą 2 wesela, i w gruncie rzeczy nie powinny sobie przeszkadzać
problem natomiast może pojawić się w momencie gdy obie PAry Młode przyjadą na salę w tym samym czasie

wiadomo, tak jak napisałaś, że biznes to biznes ale wg mnie to, to miejsce jak dla mnie wiele traci tymi dwoma weselami w jednym czasie. Wydaje mi się, że każda para młoda chce byc tego dnia JEDYNĄ i wyjątkową a perspektywa spotykania innej jakoś mi nie odpowiada, no ale co kto lubi
masz racje, tez tak sądze... ale coz zrobic

WYMIANKA
Stary 2009-01-12, 17:46   #2293
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje, tez tak sądze... ale coz zrobic
nie zadręczać tym glowy i pozytywnie się nastawić To będzie Wasz dzień i nic nie może Wam go zepsuć

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 17:47   #2294
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
nie zadręczać tym glowy i pozytywnie się nastawić To będzie Wasz dzień i nic nie może Wam go zepsuć
otóz to, wlasnie tak sobie to w glowie poukladalam i napisalam ze po zastanowieniu juz sie tym nie zadreczam

WYMIANKA
Stary 2009-01-12, 17:50   #2295
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
otóz to, wlasnie tak sobie to w glowie poukladalam i napisalam ze po zastanowieniu juz sie tym nie zadreczam
no i bardzo dobrze

elizabarbara a dowiadywalaś się już czy napewno a tym samym terminie co Wasz jest drugie wesele??

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-01-12 o 18:00
Stary 2009-01-12, 18:10   #2296
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
no i bardzo dobrze

elizabarbara a dowiadywalaś się już czy napewno a tym samym terminie co Wasz jest drugie wesele??
nom, ,dowiadywalam sie
na pewno jest

poza tym tak jak pisalam, nie ma juz terminow, wiec pewnie w kazda sobote są po 2

WYMIANKA
Stary 2009-01-12, 18:12   #2297
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
nom, ,dowiadywalam sie
na pewno jest

poza tym tak jak pisalam, nie ma juz terminow, wiec pewnie w kazda sobote są po 2
aha, no ale nic się nie przejmuj

A swoją drogą, to pewna rzecz mnie dziwi. BO jak ja tam byłam to właścicielka ani słowem nie powiedziała o sytuacji, że mogą być dwa wesela jednocześnie. Dopiero po moim podwójnym zapytaniu nieśmiało powiedziała, że tak
Myślę, że takie rzeczy to powinna na wstępie zaznaczać

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 18:51   #2298
chanel77
Raczkowanie

Dziewczyny apropo Kmicica to chcialam przypomniec, że w III czesci wątku pisalam Wam o tym, że w Kmicicu wykanczaja druga sale i maja byc dwa wesela na raz, ale wtedy zostalam zakrzyczana, że to nie bedzie przeszkadzac. Ktoraś z was nawet mowila ze ma tak sformulowana umowe, ze jak cos bedzie nie tak, to wlasciciele Kmicica zobowiazali sie do zorganizowania wesela w innym lokalu o podobnym standardzie. Okolo kwietnia/maja 2008 bylo juz to wiaodmo, my wtedy bylismy na etapie poszukiwania sali, Kmicic tez nam sie bardzo podobal, ale dopytalismy sie o ta druga sale i wlasciciela przyznala sie ze beda organizowane dwa wesela rownolegle, chociaz zapewniala ze nie bedzie to kolidowac ze soba Nas to jednak odstraszylo od tego lokalu - i jak widac teraz bardzo dobrze, bo jednak dziedziniec bedzie wspolny.
A tak swoja droga to nie rozumiem takiego posuniecia wlascicieli lokalu - bo jednak perspektywa dwóch wesel rownoczesnie obniza atrakcyjnosc tego bardzo fajnego lokalu.
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 19:08   #2299
froggie
Zakorzenienie

Ja tam wiedziałam od razu ze bedą po 2wesela w Kmicicu na raz.
Ale szczerze powiedziawszy ani mnie to ziębi ani grzeje.
I nie wiem skąd ten problem bo sporo lokali tak ma, ot chociażby Fiesta.

Moi znajomi mieli tez wesele jakby w takim kompleksie.
1 własciciel ale kilka różnych sal i absolutnie w niczym to nie przeszkadzało.

chyba ze ktoś sie bedzie krzywił, ze ktoś 'obcy' przechodzi obok lokalu.

a tak na dobrą sprawę połowa gości będzie dla nas 'obca'.
no chyba ze znacie ciocie/wujków i wogóle całą rodzinę TZta

Silila82 to nie ja zamawiałam Cahors.
Ja dalej nie wiem jaką suknię wziąć bo podoba mi sie kilka i mam problem
Stary 2009-01-12, 19:16   #2300
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Ja tam wiedziałam od razu ze bedą po 2wesela w Kmicicu na raz.
Ale szczerze powiedziawszy ani mnie to ziębi ani grzeje.
I nie wiem skąd ten problem bo sporo lokali tak ma, ot chociażby Fiesta.

Moi znajomi mieli tez wesele jakby w takim kompleksie.
1 własciciel ale kilka różnych sal i absolutnie w niczym to nie przeszkadzało.

chyba ze ktoś sie bedzie krzywił, ze ktoś 'obcy' przechodzi obok lokalu.

a tak na dobrą sprawę połowa gości będzie dla nas 'obca'.
no chyba ze znacie ciocie/wujków i wogóle całą rodzinę TZta
ja jednka myślę, że to spora różnica, no ale mniejsza o to, nie mój problem
Ja z Tż kmicica odzuciliśmy od razu ze względu na 2 sale (tzn oddzielną do tanczenia i jedzenia) bo bardzo nam zależało aby była jedna wspólna

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 19:16   #2301
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
dziewczyny pisała tu któraś, że ze zdjeciem zaprosznia się nie podobają, a my własnie chcemy takie (nażeczony fotomaniak) tylko jak któras ma jeszcze moze gdzieś zapisane jakieś linki do takich zaproszeń to podeślijcie prosze.
Ja pisałam, że mi się nie podobają z foto zaproszenia z jednego bardzo ważnego powodu Otóż nie mam w zwyczaju zatrzymywać na pamiątke zaproszeń na ślub itp, a takie ze zdjęciem to szkoda wyrzucić i nie wiadomo co z nim zrobić.. Właściwie co wy robicie z zaproszeniami jak je dostajeice? Chowacie do pudełeczka z pamiątkami, do kosza..czy do szuflady gdzie jest wszystko?

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja jakbym zrobiła coś takiego mojemu TŻ to już byłby koniec naszego związku, zresztą z wzajemnością bo tacy panowie, jak i Panie bywają nachalni i na samą myś, ze mojemu wzburzyłaby się krew na widok innej laski robi mi się niedobrze, więc jak on by się czuł. .
Pan striptizer/pani striptizerka są nachalni? Bez zaproszenia raczej nie przychodzą, więc nie widzę nachalności w ich zachowaniu..ich robota..tyle.Oni są tam od tego właśnie, żeby krew krążyła szybciej:P
Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny apropo Kmicica to chcialam przypomniec, że w III czesci wątku pisalam Wam o tym, że w Kmicicu wykanczaja druga sale i maja byc dwa wesela na raz,
A tak swoja droga to nie rozumiem takiego posuniecia wlascicieli lokalu - bo jednak perspektywa dwóch wesel rownoczesnie obniza atrakcyjnosc tego bardzo fajnego lokalu.
Ja też pamiętam, że od kiedy tu jestem..tj wakacje jakoś, to była mowa,że w Kmicicu są 2 wesela na raz, pamietam, bo chciałam tam swoje zrobić, ale własnie też z powodu równoległych wesel zrezygnowałam z tej opcji. Co do postawy właścicieli lokalu..czy dwa wesela czy jedno to i tak mają chętnych i widać nie traci lokal..jak nie my wynajmiemy to kto inny:P
Stary 2009-01-12, 19:26   #2302
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Ja też pamiętam, że od kiedy tu jestem..tj wakacje jakoś, to była mowa,że w Kmicicu są 2 wesela na raz, pamietam, bo chciałam tam swoje zrobić, ale własnie też z powodu równoległych wesel zrezygnowałam z tej opcji. Co do postawy właścicieli lokalu..czy dwa wesela czy jedno to i tak mają chętnych i widać nie traci lokal..jak nie my wynajmiemy to kto inny:P
tylko wiesz Aniu, właścicielka nie zawsze informuje o tych 2 weselach jednocześnie a sala jest ładna więc ludzie ją rezerwują a potem dowiadują sie o tym drugim weselu ale jest już za późno na odkręcanie

A co do zaproszeń, ja zawsze zostawiam i albo przetwarzam dalej albo chowam do zdjęc z danego wesela, ot tak na pamiątkę

14.08.2010
baby
Stary 2009-01-12, 19:29   #2303
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
ja jednka myślę, że to spora różnica, no ale mniejsza o to, nie mój problem
dla mnie akurat nie, bo nawet na oczy ich nie widziałam i zobaczę dopiero na weselu. najblizszej rodziny nawet nie znam, a co mówic o dalszej...

ja zaproszenia jeszcze zadnego nie wyrzuciłam
Stary 2009-01-12, 20:32   #2304
krandzia
Przyczajenie

hej dziewczyny!!
dziekuje wszystkim za wypowiedzi. Znalazlam zespól Niestety bedzie nas to kosztowalo troche wiecej niz planowalismy i bylo duzo ktore podobaly nam sie bardziej ale coz bardzo chcielismy przelozyc wesele na lipiec z litopada bo zwolnil sie termin w lokalu, wiec wiekszosc zespolow i tak byla zajeta.
Nasz zespol to Prestiż z łecznej. Jesli slyszeliscie ten zespol na zywo to prosze o info, bo jednak troche niepewnosci zostalo...:|
krandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 20:50   #2305
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny apropo Kmicica to chcialam przypomniec, że w III czesci wątku pisalam Wam o tym, że w Kmicicu wykanczaja druga sale i maja byc dwa wesela na raz, ale wtedy zostalam zakrzyczana, że to nie bedzie przeszkadzac. Ktoraś z was nawet mowila ze ma tak sformulowana umowe, ze jak cos bedzie nie tak, to wlasciciele Kmicica zobowiazali sie do zorganizowania wesela w innym lokalu o podobnym standardzie. Okolo kwietnia/maja 2008 bylo juz to wiaodmo, my wtedy bylismy na etapie poszukiwania sali, Kmicic tez nam sie bardzo podobal, ale dopytalismy sie o ta druga sale i wlasciciela przyznala sie ze beda organizowane dwa wesela rownolegle, chociaz zapewniala ze nie bedzie to kolidowac ze soba Nas to jednak odstraszylo od tego lokalu - i jak widac teraz bardzo dobrze, bo jednak dziedziniec bedzie wspolny.
Z tego co pamiętam to Amira miała z nimi jakąś inną umowę
Ja uważam, że 2 sale to nie problem absolutnie, aczkolwiek zatajenie tego faktu iż jest taka możliwość to nieładnie ze strony właścicieli

Ja sama mam wesele w Rubikonie, w zielonej sali a na parterze jest 2 sala do 100 osób - nam Pani od razu powiedziała, że mogą być 2 wesela, ale w moim przypadku akurat to się nie zdarzy, gdyż 17 maja mają na małej sali komunię, więc 2 wesel+komunii nie zdążyliby zrobić.

Cytat:

Silila82 to nie ja zamawiałam Cahors.
Ja dalej nie wiem jaką suknię wziąć bo podoba mi sie kilka i mam problem
Froggie jak Ty masz wybrać, jak piszesz co chwila, że znalazłaś kolejna i nie wiesz co wybrać

Cytat:
Ja z Tż kmicica odzuciliśmy od razu ze względu na 2 sale (tzn oddzielną do tanczenia i jedzenia) bo bardzo nam zależało aby była jedna wspólna
Mi również zależało aby sala była jedna i do tańczenia i do jedzenia, zespół mówił, że oczywiście nie jest to najważniejszy, ale dosyć istotny czynnik - jeżeli zespół ma kontakt z gośćmi.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 21:35   #2306
onaella
Zakorzenienie

pomyłka

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-01-12 o 21:36 Powód: pomyliłam się z postem
Stary 2009-01-12, 21:39   #2307
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Ja będę miec w Kasynie Policyjnym na Narutowicza, bo byłam tam na 2 studniowkach i mi sie podobało. Bedziemy na tej wiekszej sali na gorze - byc moze bedzie tez drugie wesele na dole, ale Kasyno chyba nie jest tak oblegane wiec licze ze szczescie mnie nie opusci :P
Ja takze szukałam 1 dużej sali, ale to po rozmowie z orkiestra, bo maja wtedy niezaprzeczalnie lepszy kontakt z goscmi. Sa plusy, sa i minusy (pewnie bedzie glosno i trzeba bedzie mowic troszke glosniej, zeby pogadac, chociaz bylam na kilku weselach na jednej sali i nie bylo wiekszego problemu).

W przyszłym tygodniu moze znowu odważe sie na jakis sklep z sukniami, ale na ten tydzien jeden mi wystarczy. Nadal mam niesmak jak sobie pomyśle: "grubo ponad 10 tysiecy". Jakich salonów w Lublinie jeszcze unikać? Czy reszta ma przystepniejsze ceny?

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 21:41   #2308
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Froggie jak Ty masz wybrać, jak piszesz co chwila, że znalazłaś kolejna i nie wiesz co wybrać
a no własnie, chyba przestane chodzić po salonach i przymierzać.
A ostatnia na liście suknia to jest przez mojego TZta bo namawiał mnie wraz z paniami z salonu do przymiarki
ale i tak nie jest źle. na tyle mierzonych mam upatrzone z 5 modeli
ale którą wybrać? O_o
Stary 2009-01-12, 21:50   #2309
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
a no własnie, chyba przestane chodzić po salonach i przymierzać.
A ostatnia na liście suknia to jest przez mojego TZta bo namawiał mnie wraz z paniami z salonu do przymiarki
ale i tak nie jest źle. na tyle mierzonych mam upatrzone z 5 modeli
ale którą wybrać? O_o
A masz gdzieś na dysku zapisane te 5 modeli?
Pokaż, ocenimy, pomożemy

PS. Ja dziś zaczęłam akcję pt.: dbamy o skórę przed weselem i spędziłam 1,5h u kosmetyczki. Sama rozkosz

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-01-12 o 21:52
oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 22:12   #2310
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Ja pisałam, że mi się nie podobają z foto zaproszenia z jednego bardzo ważnego powodu Otóż nie mam w zwyczaju zatrzymywać na pamiątke zaproszeń na ślub itp, a takie ze zdjęciem to szkoda wyrzucić i nie wiadomo co z nim zrobić.. Właściwie co wy robicie z zaproszeniami jak je dostajeice? Chowacie do pudełeczka z pamiątkami, do kosza..czy do szuflady gdzie jest wszystko?
Mam chyba wszystkie zaproszenia od dziecka chowane w jednej skrzyneczce , akurat lubie zachować na pamiątke. Nawet ostatnio sie przydały , przeglądałam je z moim TŻ i wybraliśmy to co nam sie podoba , czyli na podobieństwo tego co ostatnio pokazawałam

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości