Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-13, 06:33   #1561
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346
Dot.: Dziennik zapuszczania w³osów - czyli przed i po

Witam z rañca
Dzisiaj siê wkurzy³am i umy³am g³owê zwyk³ym ¿elem pod prysznic :P Machnê³am jedwabiem i muszê powiedzieæ, ¿e paradoksalnie moje w³osy wygl±daj± bardzo dobrze

Chyba kupiê sobie Barwê dla dzieci. Od¿ywkê zostawiê tak± jak± mam czyli Elseve Do koñcówek chcia³am u¿ywaæ jedwabiu, jednak mam biosilka i gdzie¶ tu przeczyta³am, ¿e zawiera alkohol wiêc lepiej nie... ju¿ sama nie wiem
Mo¿e olejek kokosowy? Tylko gdzie takie cudo zakupiæ? Kurde juz sie sama zaczynam gubic w tym wszystkim

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 08:21   #1562
201801220933
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 684

No w³asnie olej kokosowy wydaje sie dobrym pomys³em na koñcówki, ale gdzie kupiæ? Wczoraj na³o¿y³am maseczkê z rycyny, w³osy s± takie miêciuuutkie, i nawet koñce wydaja sie ³adniejsze - kusi mnie, zeby jednak nie scinaæ, ale nie dam sie.ju¿ jestem zapisana na piatek do fryzjera..Brrr...

Po wczorajszej w³osowej "burzy" w mojej g³owie nadal nie wiem jakie specyfiki mam kupiæ. Wax i Seboradin to jak na niezbyt dobry stan moich w³osów za duze ryzyko; musze miec co¶ pewnego. Chyba pozostanê przy olejku z amli. Uzywa³am go do tje pory rzadko, ale zawsze po jednym u¿yciu w³osy by³y piêkniejsze. Jak bêde go u¿ywac czê¶ciej to na pewno pomo¿e. Poza tym jest juz sprawdzony i nie bede sie martwic czy mi wlosy nie zaczna wypadaæ itp.
Postanowi³am tez ze postawie bardziej na naturalne maseczki, mieszaniny, bo tu nie ma obawy czy zawieraja alkohol czy nie. itd.

By³o tu co¶ pisane o nak³adaniu na w³osy np olejku z winogron, oliwy. Jakim sposobem to sie robi? Przeciez jak na³ozy siê sam± oliwê to bêdzie nie do zmycia. Zastanawia mnie to.

Edytowane przez 201801220933
Czas edycji: 2009-01-13 o 08:23
201801220933 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 08:27   #1563
kellunia1984
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 68

U mnie problem jest w tym, ¿e jak mam ciemne w³osy to muszê siê mocniej malowaæ. Jak mam jasne nie potrzebujê, bo pasuj± mi do karnacji i mogê byæ blada... A jak tylko rozja¶niê to ich stan jest fatalny i malujê np na jasny br±z. A, ¿e w jasnym br±zie wygl±dam nijako, wiêc znów przyciemniam. I tak jest ju¿ drugi raz... ;/

A mo¿ecie mi powiedzieæ, jak uzywaæ olejku rycynowego na w³osy?
kellunia1984 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 08:29   #1564
201801220933
Konto usuniête

Jest osobny w±tek o olejku rycynowym. Wczoraj pisa³am w nim jak± maseczke mam zamiar zrobiæ, proporcje sprawdzi³y sie idealnie wiec polecam ten "mój" przepis.
Stary 2009-01-13, 08:38   #1565
kellunia1984
Raczkowanie

Talking

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Poka¿ wiadomo¶æ
oo a oto ja) ;D dajê fotkê moich w³osow jeszcze mi "brakuje" 15 cm My¶lê, ¿e w takim tempie ro¶niêcia we wrze¶niu ju¿ mo¿e bêdê mieæ t± wymarzon± d³ugo¶æ.
W³oski po potraktowaniu prostownic±.. Niestety.. Bo koncowki sie wywiaja..:/ No ale nie jest zle.. ) Zadbamy i bedzie lepiej

Yhh ale dzisiaj prze¿y³am kryzys i chcia³am przyciemniæ.. Ale jako¶ tego nie zrobi³am.. Szkoda mi w³osów;d
£adne w³osy, nie przyciemniaj

Cytat:
Napisane przez "niusia" Poka¿ wiadomo¶æ
Jest osobny w±tek o olejku rycynowym. Wczoraj pisa³am w nim jak± maseczke mam zamiar zrobiæ, proporcje sprawdzi³y sie idealnie wiec polecam ten "mój" przepis.
A gdzie to jest? Rzadko siedzê na wiza¿u i jeszcze nie wiem, gdzie czego szukaæ. Mo¿esz mi podes³aæ link?

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2009-01-13 o 09:54 Powód: post pod postem- proszê korzytstaæ z edycji i multicytowania
Stary 2009-01-13, 08:42   #1566
201801220933
Konto usuniête

Na pierwszej stronie forum, na górze. W³asnie napisa³am w nim posta.
Skoro potrafisz znale¼c ten w±tek to i znajdziesz inny. No i jeszcze, zeby nie by³o niedomówieñ. Tytu³ - "Olejek rycynowy".
Stary 2009-01-13, 08:49   #1567
kellunia1984
Raczkowanie

Cytat:
Na pierwszej stronie forum, na górze. W³asnie napisa³am w nim posta.
Skoro potrafisz znale¼c ten w±tek to i znajdziesz inny. No i jeszcze, zeby nie by³o niedomówieñ. Tytu³ - "Olejek rycynowy".
Dziêki poszukam. ten znalaz³am szukaj±æ informacji o prostownicy. ¯yczê owocnego zapuszczania. Nied³ugo zrobiê zdjêciê i wrzucê.

Ilonka jestem

Odchudzanie 22.01.2009
53 52 51 50 - 49 - 48 - 47 -46- 45
Stary 2009-01-13, 09:37   #1568
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
No w³asnie olej kokosowy wydaje sie dobrym pomys³em na koñcówki, ale gdzie kupiæ?
Wydaje mi siê, ¿e niezbêdny jest w±tek pt: "Gdzie kupiæ olej kokosowy" Dziewczyny, z ca³ym szacunkiem, poczytajcie najpierw trochê, ju¿ na wiza¿u tyle razy mówiono, gdzie mo¿na kupiæ ten olej! Google te¿ nie gryzie rozumiem, ¿e fajnie jest pisaæ 500 postów dziennie, ale warto najpierw przeczytaæ interesuj±ce nas w±tki, a pó¼niej ewentualnie zadawaæ pytania bo po co pó¼niej w ka¿dym w±tku ma byæ milion postów nt tego, gdzie mo¿na zakupiæ dan± rzecz.
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 09:56   #1569
Jolie2601
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 403

Cytat:
Napisane przez weegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje mi siê, ¿e niezbêdny jest w±tek pt: "Gdzie kupiæ olej kokosowy" Dziewczyny, z ca³ym szacunkiem, poczytajcie najpierw trochê, ju¿ na wiza¿u tyle razy mówiono, gdzie mo¿na kupiæ ten olej! Google te¿ nie gryzie rozumiem, ¿e fajnie jest pisaæ 500 postów dziennie, ale warto najpierw przeczytaæ interesuj±ce nas w±tki, a pó¼niej ewentualnie zadawaæ pytania bo po co pó¼niej w ka¿dym w±tku ma byæ milion postów nt tego, gdzie mo¿na zakupiæ dan± rzecz.
dok³adnie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 10:53   #1570
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Poka¿ wiadomo¶æ
aaaaa- ma³e wyja¶nienie- wszystkie Twoje bany to nie efekt prowokacji Estelle a Twojego zachowania, ktore pozostawia wiele do ¿yczenia
Dok³adnie tak , nawet na bana trzeba sobie "zas³u¿yæ", znik±d to siê nie wziê³o.
Cytat:
Napisane przez Nefretete21 Poka¿ wiadomo¶æ
trudno...chcialam zaczac normalnie od poczatku bez zgrzytow ale jak za pozno to za pozno nie wiedzialam ze nie mozna sie logowac od poczatku...a to ze moderatorzy wiedzieli ze to ja to spodziewalam sie tego szczerze mowiac [/
Kto¶ tu chcia³ byæ "m±drzejszy" i podstêpnie nas oszukaæ
I to jeszcze z tak± premedytacj±
Niestety, takie numery to nie tutaj

A t³umaczenie siê "nie wiedzia³am, ¿e nie mo¿na" jest conajmniej ¶mieszne. Ka¿dy kolejny profil dostawa³ bana za "klona zbanowanego u¿ytkownika" - czarno na bia³ym, ja¶niej ju¿ chyba nie mo¿na. W tej sytuacji trudno nie zrozumieæ, có¿ ów powód oznacza.
K³ania siê zreszt± regulamin .

Tyle tytu³em wyja¶nienia.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 10:59   #1571
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
Napisane przez rudeee Poka¿ wiadomo¶æ
¯aden z lotionów nie ma w sk³adzie alc. denat. tylko zwyk³y alkohol. Dla mnie to diametralna ró¿nica
racja. mój b³±d-a¿ zerknê³am na opakowanie seboradinu ehh, sama nie wiem, czemu mi siê tak w g³owie uroi³o
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 11:18   #1572
kellunia1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny moje w³osy, zdjêcie robione 20 min temu dzi¶ s± po waxie zagranicznym

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1231782572
Piêkne w³osy, podziwiam ))

Ilonka jestem

Odchudzanie 22.01.2009
53 52 51 50 - 49 - 48 - 47 -46- 45
Stary 2009-01-13, 11:33   #1573
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Cytat:
racja. mój b³±d-a¿ zerknê³am na opakowanie seboradinu ehh, sama nie wiem, czemu mi siê tak w g³owie uroi³o
A taki zwyk³y alkohol nie jest szkodliwy?
Ja wiem tylko, ¿e np. cetearyl alkohol nie szkodzi, a nawet wrêcz przeciwnie. Ale taki zwyk³y? Kto¶ mnie o¶wieci? Bo mnie siê wydaje, ¿e jednak wysusza...
Stary 2009-01-13, 11:39   #1574
201801220933
Konto usuniête

Cytat:
Przepraszam, ale nie mog³am nigdzie znalexc informacji na temat, gdzie mo¿na go kupic. I nie robiê tego by "pisac 500 postów dziennie", ale chcê sie dowiedziec. Nie rozumiem po co by³a ta dygresja.
Stary 2009-01-13, 11:40   #1575
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 333

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja wiem tylko, ¿e np. cetearyl alkohol nie szkodzi, a nawet wrêcz przeciwnie. Ale taki zwyk³y? Kto¶ mnie o¶wieci? Bo mnie siê wydaje, ¿e jednak wysusza...
Ty masz racjê szkodliwosc identyczna jezeli chodzi o pielegnacje, czy to etanol "czysty" czy specjalnie skazony(denaturowany) wychodzi na jedno, wiec nie ma sie co cieszyc
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 11:46   #1576
Tygrryska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 357

Cytat:
No w³asnie olej kokosowy wydaje sie dobrym pomys³em na koñcówki, ale gdzie kupiæ? Wczoraj na³o¿y³am maseczkê z rycyny, w³osy s± takie miêciuuutkie, i nawet koñce wydaja sie ³adniejsze - kusi mnie, zeby jednak nie scinaæ, ale nie dam sie.ju¿ jestem zapisana na piatek do fryzjera..Brrr...
Ja wlasnie tez nie wiem czy powinno sie isc sciac koncowki zaraz jak sie zobaczy rozdwojone? bo ja juz kilka zobaczylam ale mi zal bo jak zetne to bede znow na poczatku a teraz juz widze roznice ze urosly

a olejek kokosowy tez mnie kusi ale poczekam az inne rzeczy mi sie skoncza

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym sie bala tak na cale wlosy wcierac np seboradin chociaz na opakowaniu jest napisane ze niby wetrzec we wlosy
Tygrryska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 12:59   #1577
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
Ty masz racjê szkodliwosc identyczna jezeli chodzi o pielegnacje, czy to etanol "czysty" czy specjalnie skazony(denaturowany) wychodzi na jedno, wiec nie ma sie co cieszyc
Ha, proszê, jaka m±dra jestem

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym sie bala tak na cale wlosy wcierac np seboradin chociaz na opakowaniu jest napisane ze niby wetrzec we wlosy
Na opakowaniach pisz± ró¿ne dziwne rzeczy - dlatego mnie najbardziej interesuj± sk³ady, a nie to, co napisane w "instrukcji obs³ugi"

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:00
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:19   #1578
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 128

Ja Seboradin psikam na ca³e w³osy i efekty mnie zadowalaj± Spróbujê tylko wcieraæ, mo¿e bêdzie jeszcze lepiej? :P No ale nie wiem, przyzwyczai³am siê do Seboradinu na ca³o¶c i jestem zadowolona.

Olejek kokosowy (po raz n-ty) do kupienia w sklepach ze zdrow± ¿ywno¶ci± lub na stronach, których adresy przewija³y siê choæby na ostatnich kilku stronach w±tku.

EDIT: Mo¿e warto edytowaæ pierwszy post i wpisaæ tam, ¿e olejek kokosowy jest do kupienia tu i tu? Wiem, ¿e i tak to nie zredukuje ilo¶ci pytañ o to do zera, ale zawsze jaki¶ procent tam zerknie...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:20
justyna_dt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:46   #1579
Dori1981
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 484

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Poka¿ wiadomo¶æ

EDIT: Mo¿e warto edytowaæ pierwszy post i wpisaæ tam, ¿e olejek kokosowy jest do kupienia tu i tu? Wiem, ¿e i tak to nie zredukuje ilo¶ci pytañ o to do zera, ale zawsze jaki¶ procent tam zerknie...
Mi sie wydaje ,¿e to nic nie da ,zauwa¿ ¿e prawiê w ka¿dym w±tki pada pytanie dotycz±ce ceny jakiego¶ kosmetyku.
Przewa¿nie dziewczyny pytaj± o
Kallosa latte
Olej rycynowy
Waxy ( wszystkie)
olej kokosowy
Seboradin lotion
Nisim Fast

A wystarczy wpisaæ w gogle nazwe kosmetyku i mo¿na siê mniej wiêcej zoriêtowaæ co do ceny
Dori1981 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:55   #1580
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

To moze podwieszona sciaga gdzie, co i za ile mozna kupic?

Chociaz to i tak chyba niewiele pomoze
Stary 2009-01-13, 14:13   #1581
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Poka¿ wiadomo¶æ
Mi sie wydaje ,¿e to nic nie da ,zauwa¿ ¿e prawiê w ka¿dym w±tki pada pytanie dotycz±ce ceny jakiego¶ kosmetyku.
Przewa¿nie dziewczyny pytaj± o
Kallosa latte
Olej rycynowy
Waxy ( wszystkie)
olej kokosowy
Seboradin lotion
Nisim Fast

A wystarczy wpisaæ w gogle nazwe kosmetyku i mo¿na siê mniej wiêcej zoriêtowaæ co do ceny

Albo zajrzeæ do KWC.

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
To moze podwieszona sciaga gdzie, co i za ile mozna kupic?

Chociaz to i tak chyba niewiele pomoze
Te¿ mi siê tak wydaje. My¶la³am nawet kiedy¶, ¿eby zrobiæ takie FAQ, jednak obserwuj±c smutny fakt, i¿ wiele osób nie czyta nawet tytu³ów tematów, tylko od razu "nadci±ga" z zapytaniem, stwierdzi³am, ¿e daremny wysi³ek.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:38   #1582
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ mi siê tak wydaje. My¶la³am nawet kiedy¶, ¿eby zrobiæ takie FAQ, jednak obserwuj±c smutny fakt, i¿ wiele osób nie czyta nawet tytu³ów tematów, tylko od razu "nadci±ga" z zapytaniem, stwierdzi³am, ¿e daremny wysi³ek.
Oj tak, widac to szczegolnie kiedy ktos rzuca pytaniem czym sie roznia od siebie wax polski i zagraniczny i jak wygladaja, a przeciez na glownej jest jak byk widoczna krotka sciaga

Chociaz sprobowac mozna, a nuz komus sie przyda?
Stary 2009-01-13, 14:59   #1583
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 126
GG do Aggie125

Ja wiem, ¿e nowej osobie trudno sie poruszac po forum. Ale jesli w±tek wisi jak byk na 1-szej stronie, a ktos nawet nie zada³ sobie trudu przeczytania listy tematów, no to sorry... Trudno zachowaæ cierpliwo¶æ.

To samo dotyczy "do czego to s³uzy, gdzie kupiæ, ile kosztuje i jaki da efekt" np.w w±tku o olejku rycynowym, gdzie wystarczy przeczytac kilka pierwszych stron, ¿eby siê zorientowaæ mniej wiêcej co i jak.

Takie FAQ, o jakim pisze 'Estelle', to chyba nikomu nie przys³u¿y.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:00   #1584
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Na³o¿y³am sobie na umyte, rozczesane w³osy podgrzany olejek rycynowy. Siedzê w tym i wygl±dam jakbym od miesi±ca nie my³a g³owy. Czy to normalne i jak sp³ukiwaæ?
Poraz pierwszy mam sam olejek- zwykle by³a maseczka z ¿ó³tek i z czym tam jeszcze znalaz³am w lodówce
Ile trzymaæ to co¶ na g³owie?
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:07   #1585
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 126
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez dusia139 Poka¿ wiadomo¶æ
Na³o¿y³am sobie na umyte, rozczesane w³osy podgrzany olejek rycynowy. Siedzê w tym i wygl±dam jakbym od miesi±ca nie my³a g³owy. Czy to normalne i jak sp³ukiwaæ?
Poraz pierwszy mam sam olejek- zwykle by³a maseczka z ¿ó³tek i z czym tam jeszcze znalaz³am w lodówce
Ile trzymaæ to co¶ na g³owie?
Olejku rycynowego nie sp³uczesz wod±, powinnas porz±dnie umyc g³owê - niektórym potrzebne s± 3 mycia, ja zmywam olejek po 2.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:11   #1586
justyna_dt
Zakorzenienie

Ja po 3 a trzymaæ ile siê chce, ja czêsto zostawiam na noc.

P.S. Co do Google, to nie ma co, ja rozumiem takie szukanie tutaj, bo jak szukam czego¶ odno¶nie jakiego¶ kosmetyku, specyfiku, to ZAWSZE wchodzê tutaj przed Guglami

Stary 2009-01-13, 15:11   #1587
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Cytat:
Napisane przez kellunia1984 Poka¿ wiadomo¶æ
Piêkne w³osy, podziwiam ))
dziekujê

a mi przyszed³ olejek kokosowy Vatiki, taki tyci tyci opakowanie 26 z³

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:13   #1588
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Olejku rycynowego nie sp³uczesz wod±, powinnas porz±dnie umyc g³owê - niektórym potrzebne s± 3 mycia, ja zmywam olejek po 2.
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Poka¿ wiadomo¶æ
Ja po 3 a trzymaæ ile siê chce, ja czêsto zostawiam na noc.

P.S. Co do Google, to nie ma co, ja rozumiem takie szukanie tutaj, bo jak szukam czego¶ odno¶nie jakiego¶ kosmetyku, specyfiku, to ZAWSZE wchodzê tutaj przed Guglami

Dziêkuje za szybk± i sprawn± odpowiedz
Czego mam siê po tym spodziewaæ, czy podkre¶li to moje loczki?
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:15   #1589
justyna_dt
Zakorzenienie

Hmm... Szczerze mówi±c ja stosujê wielu specyfików i po ka¿dym mam ten sam efekt: fajny Co do samego olejku, to nigdy konkretnie nie zwraca³am uwagi na efekt dora¼ny, bo wiem, ¿e on raczej jest po to, ¿eby ros³y nowe w³oski i ¿eby to, co dopiero wyrasta, by³o mocniejsze i solidne A podej¶cie to sobie wypracowa³am stosuj±c olejek rycynowy do rzês i do brwi, jak sobie raz zafundowa³am zbyt cienkie "kreski".

Stary 2009-01-13, 15:17   #1590
201801220933
Konto usuniête

Macie racje dziewczyny. Ale wydaje mi sie, ¿e ka¿dy, zanim sie dobrze obezna musi zrobiæ kilka takich b³êdów - ja juz bêde wiedzia³a, ze nalezy szukaæ. Przeczyta³am w±tki podwieszone i wiecej sie takie powtórzenia nie zdarz± z mojej strony.

Za rady dotycz±ce Seboradinu i tego olejku dziêkuje. Juz zdecydowa³am jak go bêde u¿ywac i kiedy. Bardzo mi pomog³yscie.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.