|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Agatka nie kręci Ci się w głowie na wiedeńskim?
azzis 100km po obrączki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
![]() A busem nie chce mi się tłuc, więc czekam aż TŻ naprawi auto ![]()
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
http://www.ptak.com.pl/index.php?opt...d=75&Itemid=64
maggie to sa te hale ??? to jest w srodku ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Kliwia, wyslalam zaproszenie na nk
![]() co do kwiatow to jak juz wiesz kalie a kolor jeszcze nie wiem - albo roz albo wlasnie pomarancz, ja uwielbiam rozowy, ale jak bedzie czekoladowy garnitur to chyba te pomaranczowe beda lepsze ..... hmm nie wiem jeszcze ![]() Agus - tak, tam w srodku sa stoiska, wiec wszystko jest zadaszone i jest cieplo to normalnie zbior malych sklepow! jest ptak a po drugiej stronie jest Polros to jedno i to samo tylko konkurencja i tych hal jest od groma i w kazdej hali multum alejek i multum stoisk...mozna sie nawet zgubic ![]() ide sie uczyc ![]() ![]()
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-01-14 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mieszkam osobno z tz-tem i juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu zamieszkamy razem Cytat:
1-2 kieliszki i winko Cytat:
![]() brylancik ladniutko sie trzyma odpukac !! ale juz kilka razy mi sie snilo ze wypadl ! Cytat:
tak jak ja ![]() Cytat:
ja tez w kwietniu ide na przymiarke ![]() Cytat:
i jeszcze rodzice mi dokuczaja ze nie pracuje :/ Cytat:
![]() mam 23 godz wyjezdzone. Cytat:
Cytat:
i tak kochamy sie raz na jakis czas
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
No troszkę kręci
![]() ![]()
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Odniosę się do rozmowy z przed kilku stron.
No ja własnie bardzo rzadko się "zbliżam" z tż Chyba ostatnio 1 stycznia i wiecie co jest najgorsze że mi sie chce i to bardzo, a ON nic ![]() ![]() Także nasze4 tzw. celibaty nie są napewno z mojej winy no chyba że mnie wkurzy to wtedy daję mu takie małe kary. Kurcze chyba muszę zacząć szukać porządnie tego welonu ale to nie jest problem bo nawet jesli nie znajdę to u mnie w salon9e gdzie kupiłam suknie są tylko kurcze drogie.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda pisala o swoich intymnych przezyciach Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpowiada mi klasyka z muszka mmmm taki elegancik na maksa :d super sa znalazlam tam kilka co mi sie baaardzo podobaja i pasowalyby na tz-ta Cytat:
no ja tak samo dlatego szukam kogos musze nad tym pomyslec troszku sie boje Cytat:
a ze dzien pochmurny to te zdjecia wyjda nie zaciekawe !
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny-pewni mnie juz nie pamiętacie ale podczytuje was od czasu do czasu
![]() Co do ebaya to ja strippi kupuje i moj tz tez i jeszcze nic stasznego sie nie stało-zawsze paczki dochodzą ![]() A co do moich przygotowań to mam juz: 1.sale 2.fotografa 3.kamerzyste 4. zespół 5. obrączki 6. sprawy kościelne załatwione-protokół i nauki i wszo - 7. materialy na zaproszenia, winietki i paczuszki 8.zarezerwowanego fryzjera, makijaz i pazurki i chyba wsio narazie tyle To pozdrowienia ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png Edytowane przez dominda Czas edycji: 2009-01-14 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |||
Raczkowanie
|
Hejka
![]() zaniedbałam Was przez dwa dni ale juz nadrobilam ![]() ![]() dzisiajn przynajmniej 5tke dostalam z egzaminu i zaliczylam seminarium - lubie jak wszystko gra i idzie do przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko tak jak dziewczynki wczesniej pisaly porob sobie maseczki chociaz chwilke w tygodniu na to poswiec to polepszy Twoje samopoczucie na pewno ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja chcialabym takie pokazne kolczyki długie srebrne bo nie chce nic na szyję ![]() ![]() ![]() Cytat:
no i dziewczynki lece bo zaraz na zajecia jade nie rozpisujcie sie zbytnio <prosi> ![]() ps. odpowiedzialam podwojnie poniewaz wyswietlil mi sie komunikat ze w mojej dlugiej odpowiedzi za duzo tagow i umieszkow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |||||||
Zakorzenienie
|
zauwazylam tylko nie mialam kiedy odpisac
![]() Cytat:
Cytat:
![]() winietki na stolach to podstawa zwlaszcza jak sie ma ponad 100 osob Cytat:
ile kossztuja? kochana sa piekne ![]() Cytat:
wow sa piekne ! cudownie nozka wyglada w nich Cytat:
Cytat:
my jeszcze nie ogladalismy i nie zamawialismy ale juz na dniach zaczniemy Cytat:
niestety nie znam dobrze angielkiego no ale juz w sumie za pozno. a my dzis w koncu rozpoczynamy nauki przedmalzenskie
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
strippi ale nadrabiasz zalełości fju fju!!
![]() Dziś będę w salonie ![]() ![]() diamondbabe najlepiej do galerri albo na jakieś stragany. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
widzę że kliwa ma w tym samym dniu ślub co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
kasiaher yhm... facetom czasami trzeba powiedzieć wprost że mają przeleciec
![]() Nie wiem co Ci doradzić. albo Tż jest przemeczony albo ostygl ![]() Magda ooo super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
już mierzylyscie suknie?? ja wczoraj dopiero bylam ogladac i tylko tyle co zrobilam w tym celu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
jejjj nie wiem jeszcze bo myslałam że za wczesnie jeszcze isc ustalać bo mamy księdza który jest formalista i pewnie 3 miesiace wczensiej ewentualne 4 będzie kazał nam przyjsc
![]() ogolnie mysle ze kolo 16.00 -16.30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Magda polowa z nas ma kupione lub sie szyja.
Ja przymierzalam w dwcoh salonach, obie mi sie podobaja, i musze sie zdecydowac, czyli isc zmierzyc jeszcze raz. I w jednym zobaczyc nowa kolekcje ![]() Magda korzystaj z edycji swoich postow, zeby nie bylo jeden pod drugim. Lepiej idź teraz do kancelarii - a noz bedzie inny ksiadz. Kalendarz juz maja, i siwe wpisz na godzine ktora Ci odpwoiada. Zeby pozniej nie bylo ze Twoja godzina zarezerowann. Na max. trzy miesiace przed slubem to sie idzie spisac protokol. le to inna para kaloszy ;] ja też mam na 16. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-14 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
Witam,
podczytuję Was od czasu do czasu, a może i częściej :P kliwia dzięki za ten link do storczyków, jestem zakochana w tych kwiatach. Tylko problemem jest dla mnie dobór odpowiedniego bukietu ![]() A ten wierszyk na pewno użyję. Ładna prośba o pieniążki i o nieprzynoszenie kwiatów. Aby ulżyć Wam udrękę co za paczkę dać w prezencie Młoda Para podpowiada, i za razem pięknie prosi, zamiast kwiatów i prezentów, by w kopertę włożyć grosik, tyle, ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Raczkowanie
|
o bosheeee przeraziłam się
![]() chyba muszę zacząć poważne poszukiwania sukni ta co wam przesłałam w linku chciałam przymierzyc i jakby bylo mi w niej ok to bym ja szyła do dzisiaj byłam załamana ze nigdzie nie moge znalezc, narazie pisalyscie ze jest w białymstoku, obym znalazla gdzies tutaj blizej mojego miejsca zamieszkania wow w szoku jestem poprostu muszę wziąć się do roboty ![]() czy fryzjerki i takie tam też już macie zarezerwowane?? juz wiem wiem bede edytowac. jej ciemnota ze mnie nie wiedizalam teog myslalam ze ksiadz wystarczy:P Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-01-14 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Jak bede w poblizu salonu fryzjerskiego gdzie chce się czesać to się zapisze
![]() wizażystke juz mam umówioną na makijaż ![]() Zabiegi pielęgnacyjne to potem ![]() ![]() Magda, idx do salonu jaki masz u siebie lub w okolicy, Bo często jest tak że to co się nam podoba wygląda na nas okropnie. ![]() ![]() eliame proszzę ![]() Zadawałaś pytanie na bukietach? Jaką masz suknię bo Ciebie też nie mam w zbiorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Jak ja wam zazdroszę już wybranych fryzjerek i wizażystek.
U mnie w dziurze to porażka... znalazłam jedną stronkę, ale wg mnie te makijaże i fryzury są okropne ![]() http://marikawizazystka.blog.onet.pl/1,16,12,album.html Rzadko bywam u siebie w mieście, więc muszę podpytać koleżanki kogo mi polecają.
#1286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę. http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać. Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali). Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli. Edytowane przez eliame Czas edycji: 2009-01-14 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile będzie Cię kosztowała? Jeśli mogę spytać ![]()
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
[quote=kliwia;10481173]Jak bede w poblizu salonu fryzjerskiego gdzie chce się czesać to się zapisze
![]() wizażystke juz mam umówioną na makijaż ![]() Zabiegi pielęgnacyjne to potem ![]() ![]() Magda, idx do salonu jaki masz u siebie lub w okolicy, Bo często jest tak że to co się nam podoba wygląda na nas okropnie. ![]() ![]() NIO W NASTEPNYM TYGODNIU BIORE SIE ZA TO ZEBY RZECZYWISCIE NIE ZOSTAC NA LODZIE... ![]() JA NARAZIE WIEM GDZIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ POJDE DO FRYZJERA I WIZAZYSTKI TYLKO ZASTANOWIE SIE TAKZE DZIEKI ZA OSWIECENIE MNIE ZE TO JUZ NIEBAWEM I TRZEBA SIE WZIĄC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknia jest moją miłością od pierwszego założenia. Nie wierzyłam, że od razu się poczuje, że to ta jedyna sukienka. Suknia będzie kosztować 2100zł, czyli wcale nie tak dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
eliame cudnie
![]() azzis nienajgorsze są zarowno te makijaze. kwestia tez tego co chce kientka miec ![]() tu tez ich stronka http://www.salon-angel.pl/salon-fryz...sa-panny1.html fryzura z bialym storczykiem mi sie podoba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.