Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 10:32   #1261
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Agatka nie kręci Ci się w głowie na wiedeńskim?

azzis 100km po obrączki?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:33   #1262
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

azzis 100km po obrączki?
Tak, bo to w moim rodzinnym mieście zamawialiśmy (tam gdzie będzie wesele ).
A busem nie chce mi się tłuc, więc czekam aż TŻ naprawi auto

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:33   #1263
agus87
Zakorzenienie

http://www.ptak.com.pl/index.php?opt...d=75&Itemid=64

maggie to sa te hale ??? to jest w srodku ?
Stary 2009-01-14, 10:36   #1264
Maggie1983
Zakorzenienie

Kliwia, wyslalam zaproszenie na nk
co do kwiatow to jak juz wiesz kalie a kolor jeszcze nie wiem - albo roz albo wlasnie pomarancz, ja uwielbiam rozowy, ale jak bedzie czekoladowy garnitur to chyba te pomaranczowe beda lepsze ..... hmm nie wiem jeszcze

Agus - tak, tam w srodku sa stoiska, wiec wszystko jest zadaszone i jest cieplo to normalnie zbior malych sklepow! jest ptak a po drugiej stronie jest Polros to jedno i to samo tylko konkurencja i tych hal jest od groma i w kazdej hali multum alejek i multum stoisk...mozna sie nawet zgubic takze najlepiej jechac z samego rana, a i tak nie wiem czy wszystko obejdziesz. A w tygodniu nie wszystkie stoiska sa otwarte. moze podzwon najpierw by nie przejechac tyle km na marne

ide sie uczyc pozniej do Was zajrze gaduly
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-01-14 o 10:40
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:39   #1265
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
MOżna dołączyc do WAszego grona? Nasz ślub zaplanowany jest na dnia 12.09.2009. Strasznie sie tym stresuje, az mi sie smiać chce bo przecież za duzo sie nie zmieni miedzy nami: mieszkamy razem juz jakis czas. CZy któras z WAs tez tak ma
witaj z nami
ja mieszkam osobno z tz-tem i juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu zamieszkamy razem

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
no ja ze dwa, trzy kieliszki wypije. jeden to obowiazkowo (przy wejsciu na sale)

kurcze, az sie nie moge doczekac tego dnia.
to tak jak ja !
1-2 kieliszki
i winko

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć co Wam się tak te pierścionki psują, ja nigdy z moim nie miałąm problemów, odpukać
no mi tak samo
brylancik ladniutko sie trzyma
odpukac !!
ale juz kilka razy mi sie snilo ze wypadl !

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Nie, nie jest to zazdrość i boli mnie, to co czytam
najlepiej nic nie bede pisała, skoro tak mnie zorzumiałyscie
kochana ja cie rozumiem

Cytat:
domiks nie smutaj, ja wiem oczym piszesz
tak jak ja

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
oj nie bylo mnie ok 4 tyg i hehe pewnie juz o mnie zapomnialyscie..
a ja wlasnie wrocilam z pl i wcale jakos mnie to nie cieszy..
w plnie mialam na nic czasu niestety mielismy remont i wyjazdy do rodzini dlatego nie sledzilam wizazu...
ale powoli nadrabiam
z nowosic moja suknia juz sie szyje bylam u krawcowej wybralam to co chce i w kwietniu na przymiarke
aaa i mam szynszylka w
franio jest slloki umieszcze zdjatka w wolnej chwilce
buziaki
no to duzo sie u ciebie dzialo
ja tez w kwietniu ide na przymiarke

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

Strippi też parę dni nie ma... Annuli... ???? nie maja czasu ... zajęte Tżtami ????
noo jakos tak podlamana bylam brakiem czasu
i jeszcze rodzice mi dokuczaja ze nie pracuje :/

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
wiesz co to będzie mój 3 egzamin a na swoim 2 egzaminie miałam takiego chama że jak weszłam do samochodu to wiedziała że nic z tego nie będzie!
Dlatego w sumie nie chcę mi się iść i tracić tyle kasy na darmo.
a są takie osoby , które wsiadają do samochodu maja wszystko wcześniej załatwione i udają że mają egzamin... a potem muszą się odkuć na osobach takich jak ja które nie mają znajomości w końcu muszą zarabiać na siebie???!!!

Prawo jazdy to moje wielkie marzenie... ale chyba sie będę musiała go wyzbyc albo załatić se na Ukrainie :P
ja zapisuje sie wlasnie na teorie dzisiaj
mam 23 godz wyjezdzone.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
jaga gratulacjetez nie zauwazylam, dopiero jak azzis napisala

a mieliscie jakas przerwe dluzsza przed tym?
no jaga super !

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
My podjęliśmy tą decyzję (a główniej ja chciałam) właśnie po pierwszych naukach
Myślę, że to może być dla nas taki mały sprawdzian.
kurcze moze i my podejmiemy taka decyzje
i tak kochamy sie raz na jakis czas
Stary 2009-01-14, 10:42   #1266
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
No troszkę kręci , ale w walcu wiedeńskim można zastosować takie figury, żeby się cały czas nie kręcić

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:47   #1267
kasiaher
Wtajemniczenie

Odniosę się do rozmowy z przed kilku stron.
No ja własnie bardzo rzadko się "zbliżam" z tż
Chyba ostatnio 1 stycznia i wiecie co jest najgorsze że mi sie chce i to bardzo, a ON nic nawet nie wykazuje chęci na cokolwiek. Czasami go sprawdzam łązę półnaga sturcham, przytulam się wije się koło niego jak kociak a tu NIC zero reakcji.
Także nasze4 tzw. celibaty nie są napewno z mojej winy no chyba że mnie wkurzy to wtedy daję mu takie małe kary.
Kurcze chyba muszę zacząć szukać porządnie tego welonu ale to nie jest problem bo nawet jesli nie znajdę to u mnie w salon9e gdzie kupiłam suknie są tylko kurcze drogie.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 10:56   #1268
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
JAGA gratulacje.....ja nie opowiadała bym na forum o takich sprawach.Dla mnie to jest intymna sprawa.Ale to tylko moje odczucie.Tylko się nie wkurzaj....
poczytaj sobie poprzedni watek i jeszcze wczesniejszy
kazda pisala o swoich intymnych przezyciach

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a proszę nie mam zdjecia na sobie niestetymoja jest koloru ivory(tak jak na zdjeciu nr 1) a na pozostałych zdjeciach biała
superrr !! mm pieknie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak dla mnie nie jest beznadziejna dla mnie ma swoj charatker i jest zupelnie inna niz zwykle kolekcje dla osob przdewszytkich odwaznych i ja tez mam suknie w podobnym stylu i wcale nie uwazam ze jest beznadziejna.. poprostu nielubie tego co wyczajne
i dla mnie suknia slubna usi byc inna.. i ta jest
ale kazdy moze miec swoje zdanie
mi tez sie podobaja )

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Tylko teraz o taka naturalna pokrzywe troszecze trudno hehehea
A to w torebkach herbacianych mialas, pamietasz moze nazwe sprobuje sobie.
oo musze jak najszybciej kupic do picia

Cytat:

Macie już garnitury dla TŻ'tów kupione? My jakoś od stycznia planowaliśmy zacząć czegoś szukać.
no ja zaczelam ogladac garnitury na stronkach
odpowiada mi klasyka z muszka
mmmm taki elegancik na maksa :d

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
super sa
znalazlam tam kilka co mi sie baaardzo podobaja i pasowalyby na tz-ta

Cytat:

strippi niestet nie kupuje na ebayu, bo kiedys mieli nie ubezpieczone transackej.
yhym
no ja tak samo
dlatego szukam kogos

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
moj tz kupuje i jest zadowolony
musze nad tym pomyslec
troszku sie boje

Cytat:

strippi prośba jest
Mogłabyś zrobić zjęcia dziś albo jutro, welonowi swojemy - ale chodzi mi o grzebyk i jego zamontowanie do welonu, najlepiej ze wszytskich stron świata
Z gówy dziękuję. CHcę zrobić swój welon, a nie mam kiedy iść do salonu podpatrzyć.
kochana porobie ale moj aparat ma popsuta lampe blyskowa
a ze dzien pochmurny to te zdjecia wyjda nie zaciekawe !
Stary 2009-01-14, 11:18   #1269
dominda
Raczkowanie

Cześć dziewczyny-pewni mnie juz nie pamiętacie ale podczytuje was od czasu do czasu
Co do ebaya to ja strippi kupuje i moj tz tez i jeszcze nic stasznego sie nie stało-zawsze paczki dochodzą
A co do moich przygotowań to mam juz:
1.sale
2.fotografa
3.kamerzyste
4. zespół
5. obrączki
6. sprawy kościelne załatwione-protokół i nauki i wszo -
7. materialy na zaproszenia, winietki i paczuszki
8.zarezerwowanego fryzjera, makijaz i pazurki
i chyba wsio
narazie tyle
To pozdrowienia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png

Edytowane przez dominda
Czas edycji: 2009-01-14 o 12:04
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 11:18   #1270
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Hejka
zaniedbałam Was przez dwa dni ale juz nadrobilam to wszystko przez sesje grrr
dzisiajn przynajmniej 5tke dostalam z egzaminu i zaliczylam seminarium - lubie jak wszystko gra i idzie do przodu

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo rzadku ostatnio zaglądam na wizaż. Wszystko przez moje studia i pracę. Na szczęście studia już prawie kończę, obrona 20 lutego i może wtedy znajdę więcej czasu na wszystko.
A ten czas leci jak szalony. Do mojego ślubu pozostały tylko 4 miesiące. Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej jestem przerażona. Wiadomo, że chciałabym wyglądać pięknie w tym dniu, ale teraz nawet nie mam czasu, żeby o siebie porządnie zadbać. A przydałyby się jakieś masaże, maseczki i inne pierdółki. Parę kilo też mi zostało do zrzucenia. Wierzcie mi, że od jakiegoś czasu przestał mnie cieszyć mój ślub. Patrzę w lustro i jestem przerażona tym co widzę - szara cera, do tego czasem wysypana syfkami jak nigdy, o swoim ciele już nie wspomnę. Czasem zastanawiam sie po co mi ta piękna suknia ślubna za tyle pieniędzy, skoro i tak będę w niej wyglądać jak potwór. Ten stres ze mnie wyłazi i naprawdę nie mogę na siebie patrzeć. Obiecuję sobie, że po obronie się sobą zajmę tak porządnie, tylko co mi dadzą te 3 miesiące? Obawiam się, że nic.
Przepraszam, ze marudzę, ale mam strasznego doła i nawet nie mam komu tego powiedzieć
Witaj pamietamy ja na pewno a co do tych wątpliwości to sie nie martw, będzie dobrze
tylko tak jak dziewczynki wczesniej pisaly porob sobie maseczki chociaz chwilke w tygodniu na to poswiec to polepszy Twoje samopoczucie na pewno ja mam jeszcze jeden sposob na rozładowanie: goraca kapiel swieczki i wnko no i romantyczna muzyka - nikt nie moze mi przeszkadzac mmm..

Cytat:
twin maid a te Ci się nie podobają mimo?
No fakt innych nie ma, ale ładnie na nodze wyglądają
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2047&
niższe to już całkiem płaskie ale to nie wiem gdzie takie kupić

ksiaher wiem szalowie ze są ale zakryte pacle i 10cm
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...nt&id_ass=452&

popatrzcie sobie na zakladke, 'juz wyprodukowane' tansze o 40 zł buciki są, nie wszytskie modele, ale a nóż widelec
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Nie są tragiczne ale nie kupiłabym takich obcas je dyskwalifikuje. ja całkiem płaskie chcę albo takie z prawi płaskim obcasem do 2-2,5cm. Szukam w necie wśród balerin i można takie spotkać tylko czemu 38 jest najpopularniejszym rozmiarem i przeważnie go nie ma

http://www.butyk.pl/towar.1456.Sanda...bia_72954.html

coś w tym stylu tylko zakryte i matowe.
ja mam straszny problem z butami tak niewiele mi sie podoba eh.... choc tak naprawde jeszcze wnikliwie nie szukalam Wy jakos tak wszystko macie poukladane zaplanowane a ja malo co trzeba bedzie sie wziac za robote w koncu bo sesja sesja ale slub coraz blizej
Stary 2009-01-14, 11:19   #1271
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez pola7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 )) Mam taki problemik. Ostatnio pokłóciłam sie strasznie z teściową, która twierdzi , że stawianie winietek na stołach i sadzanie gości według planu to głupota. Że ona się na to nie zgadza i że bedzie trzeba zrobic głosowanie Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych
Cytat:
Mój Tż powiedział, że "chyba jednak powinny byc winietki" Mówię Wam, tak mnie małpa rozdrażniła, że szok. "Bardzo głupi pomysł" i w ogóle ona sie nie zgadza i trzeba zrobic głosowanie. Przecież do cholery to jest mój ślub!!
Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Hej u mnie to samo. Z tymże mam wrażenie że to teściowa podburza TŻ. On mi ostatnio zaczął właśnie mówic że po co te winietki, że tylko przy naszym - głównym stole a reszta niech siada jak chce. Ja sie z tym w ogóle nie zgadzam. Porządek musi być , żeby nie było potem że ktoś nie chce obok kogoś siedzieć. Ja znam swoja rodzine i wiem kto z kim zawsze siedzi.
moim zdaniem winietki to dobry pomysl a najlepszy - mlodych ludzie razem usadzac a nie ze starszymi bo wtedy lepiej sie bawia ja bym posatwila na swoim u mojego brata byla taka sytuacja ze karteczek coprawda nie bylo ale goscie sie awanturowali ze uim miejsce nie pasuje - tragedia, po cholere przychodza w ogole

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
mi już od dawna podpadła właśnie teściowa niby wszystko w porządku, ale TŻ zawsze z czymś wyjeżdża - jestem pewna że sam nie wymyśla takich rzeczy. Najgorsze jest to że na początku bedziemy mieszkać z teściami ;(
my na szczescie mamy swoje mieszkanie bo zwariowałabym z teściami tak wiec z calego serducha wspolczuje

Cytat:
monia.ch jak Ci się zrobiła szpara, to powinnaś iść do ortodontki na dyżur. Bo takie historie wydłużają leczenie.

ja sobie patrzylam po zjdeciach slubnych jak wygladaja u PMek buty slubne. no wam powiem ze ich nie widac
Jedynie to na sesji zdjeciowej może je widać Wiec sie szczypac za bardzo z butami nie będę,.

Ponadto znalazłam fajne kolczyki na PM [zalacznik]

A patrzcie tu jaką PM miała biżu - pasujaca pewnie do jej osobowości:
http://studionavigo.blogspot.com/200...plenerowo.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...esele-cz1.html

Patrzcie tu na welon moich marzen w ogóle fajna z nich parka
http://studionavigo.blogspot.com/200...chalubcz2.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...-michacz2.html
http://studionavigo.blogspot.com/200...gotowania.html

ps. nie dalam tych kolczykow co chcialam!!
piękne kolczyki i zdjęcia
ja chcialabym takie pokazne kolczyki długie srebrne bo nie chce nic na szyję w ogole nie lubie naszyjników moze wiecie gdzie mozna takie kolczyki kupic? bo jak szukalam na wajkacjach to u mnie w Rzeszowie nigdzie nie bylo

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=272059&page=6

i przeczytajcie co napisała NERYTETE w jakim wieku biorą ślub . Co o tym sądzicie??
dziwne.... w ogole moglaby sie zastanowic jeszcze.. jej wybor ale kiedys moze zalowac...

no i dziewczynki lece bo zaraz na zajecia jade nie rozpisujcie sie zbytnio <prosi>

ps. odpowiedzialam podwojnie poniewaz wyswietlil mi sie komunikat ze w mojej dlugiej odpowiedzi za duzo tagow i umieszkow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 11:31   #1272
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

strippi dziękuję , już myślałam że mnie nie zauważyłaś
zauwazylam tylko nie mialam kiedy odpisac

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
strippi normalnie jak zobaczyłam te zdjęcia to az mi świeczki w oczach staneły, jejku ja jestem tak wrażliwa na ludzką czy zwierzęcą krzywdę, że mój tż czesto powtarza że jestem za bardzo wrażliwa i bardzo łatwo mnie skrzywdzić.
ehh ja to plakalam pol dnia

Cytat:
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 )) Mam taki problemik. Ostatnio pokłóciłam sie strasznie z teściową, która twierdzi , że stawianie winietek na stołach i sadzanie gości według planu to głupota. Że ona się na to nie zgadza i że bedzie trzeba zrobic głosowanie Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych
hej

winietki na stolach to podstawa zwlaszcza jak sie ma ponad 100 osob

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie klasycznych czubów. Oto mój nabytek
http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/1844.jpg
wow sa sliczne
ile kossztuja?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
nikt nie skomentował moich zaproszeń
kochana sa piekne

Cytat:
PM'ki ale sobie wczoraj programik do edytowania fotek ściagnelam do 1 siedzialam i ukladalam fotki w kolaze zmienialam kolory itp Dziś wstawie na NK to zobaczycie sobie ihihih
A potem z tego wszytskiego zasnac nie moglam
nazywa sie photoscape i sciagnelam go z dobreprogramy.pl
[to nie jest reklama ]
noo photoscape to moj ulubiony program

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

a teraz zgodnie z obietnica wklejam zdjecia moich butkow
wow sa piekne ! cudownie nozka wyglada w nich

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny. Kurze czasme tu zaglądam i czytam wasze temaciki ale nie wiedzialam ze to wszystko tak szybko sie rozwinęło
Mam do was prośbę. Znalazłam tutaj suknie którą chciałabym mieć, z tym ze nie wiem jaki salon.
Bardzo was proszę o pomoc, bo nie mogę sobie poradzić z wyszukiwaniem
Benjamin Roberts 911

Cytat:
Właśnie dzwonił jubiler, że są gotowe już nasze obrączki
Zamawialiśmy 22 grudnia.
Już nie mogę się doczekać jak je odbierzemy A to jeszcze trochę potrwa, bo auto nam się zepsuło a musimy po nie jechać 100km
super
my jeszcze nie ogladalismy i nie zamawialismy
ale juz na dniach zaczniemy

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Co do ebaya to ja strippi kupuje i moj tz tez i jeszcze nic stasznego sie nie stało-zawsze paczki dochodzą
no ja potrzebuje kogos by mi ktos zamowil ja przeleje pieniazki i pozniej mi ta osoba wplaci
niestety nie znam dobrze angielkiego

no ale juz w sumie za pozno.

a my dzis w koncu rozpoczynamy nauki przedmalzenskie
Stary 2009-01-14, 11:37   #1273
kliwia
Zakorzenienie

strippi ale nadrabiasz zalełości fju fju!!
Dziś będę w salonie więc już się nie kłipocz. Chciałam zrobić wczoraj już ten welon,ale jak już będę w salonie to jeden dzień mnie nie zbawi

diamondbabe najlepiej do galerri albo na jakieś stragany. U mnie w jednej galerii są dwa sklepy z buziteria po przystepnych cenach. A na targowisku miejskim też są dwa gdzie są ściany na których wisi pełno biżu i dodatków
Stary 2009-01-14, 11:42   #1274
kasiaher
Wtajemniczenie

kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 11:45   #1275
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

widzę że kliwa ma w tym samym dniu ślub co ja
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 11:45   #1276
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher yhm... facetom czasami trzeba powiedzieć wprost że mają przeleciec
Nie wiem co Ci doradzić. albo Tż jest przemeczony albo ostygl

Magda ooo super o której masz godzinie?
Stary 2009-01-14, 11:45   #1277
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

już mierzylyscie suknie?? ja wczoraj dopiero bylam ogladac i tylko tyle co zrobilam w tym celu
Stary 2009-01-14, 11:47   #1278
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

jejjj nie wiem jeszcze bo myslałam że za wczesnie jeszcze isc ustalać bo mamy księdza który jest formalista i pewnie 3 miesiace wczensiej ewentualne 4 będzie kazał nam przyjsc
ogolnie mysle ze kolo 16.00 -16.30
Stary 2009-01-14, 11:48   #1279
kliwia
Zakorzenienie

Magda polowa z nas ma kupione lub sie szyja.
Ja przymierzalam w dwcoh salonach, obie mi sie podobaja, i musze sie zdecydowac, czyli isc zmierzyc jeszcze raz.
I w jednym zobaczyc nowa kolekcje

Magda korzystaj z edycji swoich postow, zeby nie bylo jeden pod drugim.

Lepiej idź teraz do kancelarii - a noz bedzie inny ksiadz. Kalendarz juz maja, i siwe wpisz na godzine ktora Ci odpwoiada. Zeby pozniej nie bylo ze Twoja godzina zarezerowann. Na max. trzy miesiace przed slubem to sie idzie spisac protokol. le to inna para kaloszy ;]

ja też mam na 16.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-14 o 11:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 11:52   #1280
eliame
Raczkowanie

Witam,
podczytuję Was od czasu do czasu, a może i częściej :P

kliwia dzięki za ten link do storczyków, jestem zakochana w tych kwiatach. Tylko problemem jest dla mnie dobór odpowiedniego bukietu

A ten wierszyk na pewno użyję. Ładna prośba o pieniążki i o nieprzynoszenie kwiatów.

Aby ulżyć Wam udrękę
co za paczkę dać w prezencie
Młoda Para podpowiada,
i za razem pięknie prosi,

zamiast kwiatów i prezentów,
by w kopertę włożyć grosik,
tyle, ile każdy może,
za co z góry
Szczęść Wam Boże!!
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 11:53   #1281
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

o bosheeee przeraziłam się
chyba muszę zacząć poważne poszukiwania sukni
ta co wam przesłałam w linku chciałam przymierzyc i jakby bylo mi w niej ok to bym ja szyła
do dzisiaj byłam załamana ze nigdzie nie moge znalezc, narazie pisalyscie ze jest w białymstoku, obym znalazla gdzies tutaj blizej mojego miejsca zamieszkania

wow w szoku jestem

poprostu muszę wziąć się do roboty
czy fryzjerki i takie tam też już macie zarezerwowane??

juz wiem wiem bede edytowac.
jej ciemnota ze mnie nie wiedizalam teog myslalam ze ksiadz wystarczy:P

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-01-14 o 11:54
Stary 2009-01-14, 12:08   #1282
dominda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no ja potrzebuje kogos by mi ktos zamowil ja przeleje pieniazki i pozniej mi ta osoba wplaci
niestety nie znam dobrze angielkiego

no ale juz w sumie za pozno.
Jesli byś coś chciała to daj znac -mój tz pewnie jak go poprosze zamówi Ci

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:13   #1283
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
super
my jeszcze nie ogladalismy i nie zamawialismy
ale juz na dniach zaczniemy
Nooooo, super. I dodam, że zapłacimy za nie 800zł

Stary 2009-01-14, 12:14   #1284
kliwia
Zakorzenienie

Jak bede w poblizu salonu fryzjerskiego gdzie chce się czesać to się zapisze
wizażystke juz mam umówioną na makijaż

Zabiegi pielęgnacyjne to potem się zapiszę

Magda, idx do salonu jaki masz u siebie lub w okolicy, Bo często jest tak że to co się nam podoba wygląda na nas okropnie. idż pomierzyć. bo to już czas na zamawianie, w niektórych salonach czeka się 4-5miesięcy na suknię.

eliame proszzę
Zadawałaś pytanie na bukietach?
Jaką masz suknię bo Ciebie też nie mam w zbiorze
Stary 2009-01-14, 12:20   #1285
azzis
Zakorzenienie

Jak ja wam zazdroszę już wybranych fryzjerek i wizażystek.
U mnie w dziurze to porażka... znalazłam jedną stronkę, ale wg mnie te makijaże i fryzury są okropne
http://marikawizazystka.blog.onet.pl/1,16,12,album.html

Rzadko bywam u siebie w mieście, więc muszę podpytać koleżanki kogo mi polecają.

Stary 2009-01-14, 12:28   #1286
eliame
Raczkowanie

Cytat:
eliame proszzę
Zadawałaś pytanie na bukietach?
Jaką masz suknię bo Ciebie też nie mam w zbiorze
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5846_b1_071107091036.jpg (27,9 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez eliame
Czas edycji: 2009-01-14 o 12:33
Stary 2009-01-14, 12:31   #1287
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.
Śliczna suknia i ślicznie w niej wyglądasz. Masz fajną figurkę, szczuplutka jesteś, więc suknia będzie leżała i podkreślała talię idealnie.
Ile będzie Cię kosztowała? Jeśli mogę spytać

Stary 2009-01-14, 12:33   #1288
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

[quote=kliwia;10481173]Jak bede w poblizu salonu fryzjerskiego gdzie chce się czesać to się zapisze
wizażystke juz mam umówioną na makijaż

Zabiegi pielęgnacyjne to potem się zapiszę

Magda, idx do salonu jaki masz u siebie lub w okolicy, Bo często jest tak że to co się nam podoba wygląda na nas okropnie. idż pomierzyć. bo to już czas na zamawianie, w niektórych salonach czeka się 4-5miesięcy na suknię.

NIO W NASTEPNYM TYGODNIU BIORE SIE ZA TO ZEBY RZECZYWISCIE NIE ZOSTAC NA LODZIE...
JA NARAZIE WIEM GDZIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ POJDE DO FRYZJERA I WIZAZYSTKI TYLKO ZASTANOWIE SIE TAKZE DZIEKI ZA OSWIECENIE MNIE ZE TO JUZ NIEBAWEM I TRZEBA SIE WZIĄC
Stary 2009-01-14, 12:35   #1289
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Śliczna suknia i ślicznie w niej wyglądasz. Masz fajną figurkę, szczuplutka jesteś, więc suknia będzie leżała i podkreślała talię idealnie.
Ile będzie Cię kosztowała? Jeśli mogę spytać
Dziękuję za te słowa.
Suknia jest moją miłością od pierwszego założenia.
Nie wierzyłam, że od razu się poczuje, że to ta jedyna sukienka.

Suknia będzie kosztować 2100zł, czyli wcale nie tak dużo.
Stary 2009-01-14, 12:38   #1290
kliwia
Zakorzenienie

eliame cudnie
azzis nienajgorsze są zarowno te makijaze. kwestia tez tego co chce kientka miec
tu tez ich stronka
http://www.salon-angel.pl/salon-fryz...sa-panny1.html
fryzura z bialym storczykiem mi sie podoba.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości