Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 12:39   #1291
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.

Ślicznie w niej wyglądasz...bardzo do Ciebie pasuje
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...szyjesz ją u krawcowej na wzór, czy po prostu zamawiasz w salonie na wymiar ?

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:39   #1292
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

TEŻ UWAŻAM ŻE BARDZO ŁADNIE WYGLĄDASZ W TEJ SUKNI
DOBRY WYBÓR
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:42   #1293
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
eliame cudnie
azzis nienajgorsze są zarowno te makijaze. kwestia tez tego co chce kientka miec
tu tez ich stronka
http://www.salon-angel.pl/salon-fryz...sa-panny1.html
fryzura z bialym storczykiem mi sie podoba.
Widziałam tą ich stronkę, ale na niej prawie to samo co na tym blogu. Wg mnie kiepskie te makijaże - perłowe i brokatowe cienie, buzie błyszczące... no masakra. No nie wiem czy panny same tak chciały... ale ona jako wizażystka powinna doradzić, że cieni z brokatem nie powinno się w tym dniu używać, bo nie ładnie to wygląda zarówno na kamerze jaki zdjeciach .

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:45   #1294
kliwia
Zakorzenienie

jak pójdziesz i powiesz ze nie chcesz takich cieni. Wiesz Panny młode czasem są takie ze musi byc brokat i koniec, nigdy nie wiesz;]
Jak jej pokazesz fotkę z makijazem, to powinna go wykonac;] a jak bedziesz niezadowolonaz probnmego to pojdziesz szukac dalej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:50   #1295
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
jak pójdziesz i powiesz ze nie chcesz takich cieni. Wiesz Panny młode czasem są takie ze musi byc brokat i koniec, nigdy nie wiesz;]
Jak jej pokazesz fotkę z makijazem, to powinna go wykonac;] a jak bedziesz niezadowolonaz probnmego to pojdziesz szukac dalej
Ja to widzę tak, że jak idę do wizażystki, to powinna mi dobrać makijaż do mojej urody itp. (pomijam fakt, gdy panna uprze się na jakiś makijaż i koniec, mimo iż jej to nie pasuje). A nawet jak się panna upiera, to powinna jej doradzić coś innego jak jej to nie pasuje, czy nie będzie wyglądało ładnie.

Jak pójdę do takiej wizażystki, to nie powiem co chcę, tylko powiem, żeby mi sama dobrała do urody i okoliczności I zobaczymy co wymodzi

Stary 2009-01-14, 12:52   #1296
eliame
Raczkowanie

Ja fryzurę to zamierzam mieć podobną jak na zdjęciach, no i plus storczyk do tego
Marzy mi się welon pod kokiem jak na 1 zdjęciu, jednak jestem niska i ponoć powinnam się podwyższyć welonem -> czyli welon u góry.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg veilwflower.jpg (31,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Victor Sizemore 022.jpg (21,4 KB, 36 załadowań)
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 12:54   #1297
kliwia
Zakorzenienie

mam tez to 2 zdjecie w swoich zbiorach.
ja mam 170 i tez chce welon nad kokiem
bo ja welon tylko do kosciola bede miec
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 12:57   #1298
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Jak pójdę do takiej wizażystki, to nie powiem co chcę, tylko powiem, żeby mi sama dobrała do urody i okoliczności I zobaczymy co wymodzi
Obyś tylko trafiła do profesjonalistki, bo ja nie miałam takiego szczęścia
Stary 2009-01-14, 13:02   #1299
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Obyś tylko trafiła do profesjonalistki, bo ja nie miałam takiego szczęścia
To byłaś już na takim próbnym makijażu? Możesz powiedzieć jaki był efekt? Jak dobrała Ci makijaż? A może masz fotki?

eliame super fryzurka
Sama zastanawiam się nad tym czy mieć bardziej rozpuszczone włosy czy może jakieś takie upięcie jak pokazałaś

Stary 2009-01-14, 13:08   #1300
popscene
Wtajemniczenie

Pani przez telefon wydawała się być profesjonalna, pytałam się jej czy utrwala makijaż, czy ma sposób na moją cerę naczynkową itd, odpowiadała dosyć rzeczowo.
Pojechałam no i się zaczęło, jak tylko zobaczyłam jaki mi podkład nakłada na twarz, bardzo się przeraziłam, reszta już nie miała znaczenia, bo co z tego że efekt był morelkowy ma mojej buzi jak ja mam jasną karnację. Powiedziałam jej, że przecież twarz odznacza się od reszty, to powiedziała, że ręce i dekolt się przypudruje, tylko ciekawe jak chciała z mojej bladej cery zrobić brzoskwinkę pudrem.
A na samym początku mówiła, że zrobi taki makijaż, żeby nie było efektu tapety
Dlatego życzę Wam, żebyście trafiły na profesjonalistki, bo ja widać na taką nie trafiłam. Skoro nie zna takich podstaw jak dobór podkładu to nie wiem co ona w ogóle robi w takim salonie kosmetycznym. A mnie się totalnie odechciało i umaluję się sama.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-14 o 13:15 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 13:29   #1301
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga mówie Ci ze jest waski ten welon
a co do gosci, i tak masz ich duzo
a wlasnie bo nie. welon ma 200 cm szerokosci, ale napisali, ze moga zrobic szerszy. ale jakby zwiekszyli o te 50 cm to nie sadze by cena za welon wzrosla powyzej 100 zl.
Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy 2000 zl za kamerzyste to drogo???

Bo znalazlam jednego w miare dobrego, podobaja mi sie jego reportaze weselne ale wydaje mi sie ze za drogo :conf used:
To zalezy jak na to patrzec. Jesli dobrze "kreca" to uwazam, ze jakosc jest warta ceny i ze to nie duzo. Jesli filmy sa kiepskie, to cena jest stanowczo za wysoka. U mnie w miescie za filmowanie tyel biora najlepsi. Ja za swego place 2200, ale moge nawet 3 tys zaplacic, bo koles cuknie filmuje.
Cytat:
PM'ki ale sobie wczoraj programik do edytowania fotek ściagnelam do 1 siedzialam i ukladalam fotki w kolaze zmienialam kolory itp Dziś wstawie na NK to zobaczycie sobie ihihih
A potem z tego wszytskiego zasnac nie moglam
nazywa sie photoscape i sciagnelam go z dobreprogramy.pl
[to nie jest reklama ]
mam ten programin od dosc dawna. Fajny jest, ale czasem nie moge sie w nim polapac.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a teraz zgodnie z obietnica wklejam zdjecia moich butkow
fajne.

Cytat:
to galeria jednej z wizażanek

apropo rajstop/pończoch. Już wczoraj wam chciałam pokazać, jak fajnie wyglądaja kabaretki na śłub. [w tej wizazankowej galerii tez sa kabaretony]

O i jej mąż ma taką czekoladowa kamizelkę!!!
zalezy co komu. No na tym zdjeciu fajnie wyszly, ale zdjecie zostalo wyretuszowane i inaczej juz to wyglada. Ja raz ogladalam wesele, gdzie mloda miala na nogach takie wlasnie kabaretki i nie powiedzialabym, zeby to tak fajnie wygladalo...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 13:34   #1302
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

uwaząm że 2000zł za kamerzystę to nie jest mało
my będziemy mieć za 1400zł i mysle ze taka cena jest w miarę średnia choć bywają nawet tansze wiadomo jakość tez sie liczy ale 2000 ja osobiscie uwazam ze duzo i tyle bym nie dala
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 13:36   #1303
eliame
Raczkowanie

Ja kamerzystę biorę tylko dlatego, żeby kiedyś nie żałować i mówić "a jednak mogłam go mieć".
Dlatego jeśli już to kiedyś będę narzekać "po co ja go brałam "

W związku z moim myśleniem nie chcę wydać dużo za film
Tylko jak to zrobić jak nie mogę znaleźć kamerzysty tańszego niż 1700zł?
Stary 2009-01-14, 13:38   #1304
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Pani przez telefon wydawała się być profesjonalna, pytałam się jej czy utrwala makijaż, czy ma sposób na moją cerę naczynkową itd, odpowiadała dosyć rzeczowo.
Pojechałam no i się zaczęło, jak tylko zobaczyłam jaki mi podkład nakłada na twarz, bardzo się przeraziłam, reszta już nie miała znaczenia, bo co z tego że efekt był morelkowy ma mojej buzi jak ja mam jasną karnację. Powiedziałam jej, że przecież twarz odznacza się od reszty, to powiedziała, że ręce i dekolt się przypudruje, tylko ciekawe jak chciała z mojej bladej cery zrobić brzoskwinkę pudrem.
A na samym początku mówiła, że zrobi taki makijaż, żeby nie było efektu tapety
Dlatego życzę Wam, żebyście trafiły na profesjonalistki, bo ja widać na taką nie trafiłam. Skoro nie zna takich podstaw jak dobór podkładu to nie wiem co ona w ogóle robi w takim salonie kosmetycznym. A mnie się totalnie odechciało i umaluję się sama.
No to rzeczywiście nie za ciekawie Moja znajoma pytała kosmetyczek u nas i fixer, to nawet nie wiedziały co to I właśnie m.in. tego się obawiam... że nacukrują mi na początek, a efekt wyjdzie marny, że będę ręce załamywać.
A za każdym razem chodzić do innej wizażystki/kosmetyczki na makijaże próbne i płacić 70-80zł, to też nie interes...

Stary 2009-01-14, 13:42   #1305
popscene
Wtajemniczenie

Mnie już się nie chce, pogoda nie jest zachęcająca żeby wychodzić z domu i na dodatek płacić tyle kasy i nie wiadomo kiedy trafi się na tę właściwą panią. Mam wrażenie, że wiem lepiej co mi pasuje i chyba dam sobie spokój i pomaluję się sama.
Zresztą jak oglądam jakieś zdjęcia w internecie, to wydaje mi się, że niektóre dziewczyny wyglądały gorzej na swoim ślubie niż ja na codzień, nieskromnie mówiąc, więc może nie będzie tak źle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 13:49   #1306
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Mnie już się nie chce, pogoda nie jest zachęcająca żeby wychodzić z domu i na dodatek płacić tyle kasy i nie wiadomo kiedy trafi się na tę właściwą panią. Mam wrażenie, że wiem lepiej co mi pasuje i chyba dam sobie spokój i pomaluję się sama.
Zresztą jak oglądam jakieś zdjęcia w internecie, to wydaje mi się, że niektóre dziewczyny wyglądały gorzej na swoim ślubie niż ja na codzień, nieskromnie mówiąc, więc może nie będzie tak źle
Jeśli ufasz swoim zdolnościom robienia makijażu to pewnie, że sama możesz się umalować. Z pieniądzy przeznaczonych na makijaż mogłabyś zaopatrzyć się w odpowiednie kosmetyki.

Ja nie mam żadnych zdolności malowania się, nie pozostaje mi nic innego jak zaufać dobrej makijażystce.
Stary 2009-01-14, 13:54   #1307
popscene
Wtajemniczenie

Też nie mam wielkich zdolności, znam zasady i mam dobre kosmetyki. Maluję się na codzień a makijaż chcę mieć dosyć naturalny. Nie mam problemów z cerą (oprócz naczynek, ale od tego jest korektor i profilaktyka przez cały rok). Co jakiś czas "trenuję" sobie w domku różne warianty i jestem co raz bliżej tego jedynego makijażu.
Stary 2009-01-14, 13:59   #1308
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy 2000 zl za kamerzyste to drogo???

Bo znalazlam jednego w miare dobrego, podobaja mi sie jego reportaze weselne ale wydaje mi sie ze za drogo :conf used:
my 1200 zl z poprawinami i zdjęciami ze ślubu to chyba nie tak źle??

Wiecie , dziewczyny tyle jeszcze czasu zostało a mnie się tak podobaja storczyki... orientujecie sie w cenach bukietu ze storczyków??? albo ile mniej wiecej jedna sztuka kosztuje

a co do makijazu mam nadzieje że przez wakacje złapie troche opalenizmy i będzie bardziej taki naturalny

Edytowane przez bella7
Czas edycji: 2009-01-14 o 14:07 Powód: dopisek
bella7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:18   #1309
jaga_2001
Zakorzenienie

bella, nie podam Tobie ceny, storczykow, bo z miesiaca na miesiac cena sie zmienia i to dosc znacznie. Np. najdrozsze sa latem, bo sa ciezko osiagalne. Jesenia/zima sa tansze. Najlepiej by bylo bys przesza sie do kwiaciarni.

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-14, 14:20   #1310
popscene
Wtajemniczenie

Nie myślałam o majtusiach, na razie mam tylko stanik
W sumie to dla mnie bez różnicy
Stary 2009-01-14, 14:21   #1311
kaska87
Zakorzenienie

ja się już od stringó trzymam z daleka bo mam pęcherz chory

Jaga a TY jestes na jakieś diecie? bo widzę, że dużo schudłaś-długo już się odchudzasz?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-01-14 o 14:22
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:21   #1312
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ślicznie w niej wyglądasz...bardzo do Ciebie pasuje
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...szyjesz ją u krawcowej na wzór, czy po prostu zamawiasz w salonie na wymiar ?
Oj, dopiero teraz zauważyłam pytanie :P
Zamawiam w salonie na wymiar.
Stary 2009-01-14, 14:22   #1313
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

eliame śliczne masz suknię
Strippi to co pokazałaś jest potworne na drastyczne zdj nie weszłam, ale zobaczyłam na nk
Kasiaher może Twój TŻ przechodzi jakieś trudniejsze dni??
Maggi to Ci sie udało z butami bardzo ładnie sie prezentują
Daysy i co wyszło z pracą Twoją i TŻ?
Jaga ja będę mieć raczej figi

Więcej postów nie zapamiętałam...

Zawitałam do Was, pokazać suknie i obrączki
Doszłam do takich wniosków, że przymirka weryfikuje wszystkie wyobrażenia nt sukni przynajmniej tak było w moim przypadku...

Ja jeszcze o makijazystce i fryzjerce nie myślałam... Zaczekam aż włosy będę mieć dłuższe, a z makijażystką to się wstrzymam, a może sama coś wymyśle... Fixispraya, utrwalacza już mam...

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-01-25 o 21:28
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:24   #1314
popscene
Wtajemniczenie

zgadnij_MS, mam takie samo opakowanie na obrączki
Stary 2009-01-14, 14:25   #1315
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi ale nadrabiasz zalełości fju fju!!
Dziś będę w salonie więc już się nie kłipocz. Chciałam zrobić wczoraj już ten welon,ale jak już będę w salonie to jeden dzień mnie nie zbawi
no nadrabiam, bo musze byc ze wszystkim na bierzaco.. nie moge czegos nie doczytac heh
oo no to fajnie, bo juz chcialam pozyczyc od kogos aparat

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
już mierzylyscie suknie?? ja wczoraj dopiero bylam ogladac i tylko tyle co zrobilam w tym celu
ja juz swoja mam

Cytat:
Witam,
podczytuję Was od czasu do czasu, a może i częściej :P

witaj z nami

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Jesli byś coś chciała to daj znac -mój tz pewnie jak go poprosze zamówi Ci
o super
to jak cos znajde to napisze

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Nooooo, super. I dodam, że zapłacimy za nie 800zł
wow super !

Cytat:
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.
pieknie w niej wygladasz

Cytat:

azzis nienajgorsze są zarowno te makijaze. kwestia tez tego co chce kientka miec
tu tez ich stronka
http://www.salon-angel.pl/salon-fryz...sa-panny1.html
fryzura z bialym storczykiem mi sie podoba.
mi tez sie podoba taka fryzurka
Stary 2009-01-14, 14:30   #1316
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja się już od stringó trzymam z daleka bo mam pęcherz chory

Jaga a TY jestes na jakieś diecie? bo widzę, że dużo schudłaś-długo już się odchudzasz?
No ja tez przez czeste zapalenia pecherza zmienilam bielizne na figi. Ale ostatnio, odpukac zapalenia wogole mi sie nie zdarzaja Ale jak zaloze stringi to jakos tak dziwnie (sznurek wlazi wiecie gdzie i jakos tak gole posladki mi przeszkadzaja ). Nawet moj TZ powiedzial, ze on woli figi (woli jak jest zakryte by mogl sam odkrywac )

Co do wagi, to tyle mi zeszlo przez rok, tylko, ze ja rok temu w styczniu zrzycilam 5 kg i w grudniu znow wzielam sie za siebie i znow zrzucilam 5 kg Dieta - w zasadzie brak. Zmienilam tylko nawyki zywieniowe. Slodycze jadam bardzo sporadycznie, staram sie jesc wiecej bialka, od cukru tak sie odzwyczailam, ze nawet herbaty nie slodze (a wczesniej slodzilam 2,5 lyzeczki). Staram sie ograniczac weglowodany (czyli zero slodkich bulek, po ktore siegalam gdy bylam mega glodna, bo najszybciej je dostac i zjesc by zapchac zoladek; obecnie wole troche dluzej poglodowac a zrobic sobie porzadny posilek). Ale raz na jakis czas pozwalam sobie np. na pizze czy kebab. Tak, zeby organizm sie nie odzwyczail od takiego "normalnego" jedzenia, przez co nie ma efektu jo-jo. No i teaz kurs tancza mysle, ze duzo daje.
Z preparatow to moge polecic "Fabacum" Wczesniej lykalam. Teraz juz nie a waga dalej powoli, ale jednak spada.
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

eliame śliczne masz suknię
Strippi to co pokazałaś jest potworne na drastyczne zdj nie weszłam, ale zobaczyłam na nk
Kasiaher może Twój TŻ przechodzi jakieś trudniejsze dni??
Maggi to Ci sie udało z butami bardzo ładnie sie prezentują
Daysy i co wyszło z pracą Twoją i TŻ?

Więcej postów nie zapamiętałam...

Doszłam do takich wniosków, że przymirka weryfikuje wszystkie wyobrażenia nt sukni przynajmniej tak było w moim przypadku...

Ja jeszcze o makijazystce i fryzjerce nie myślałam... Zaczekam aż włosy będę mieć dłuższe, a z makijażystką to się wstrzymam, a może sama coś wymyśle... Fixispraya, utrwalacza już mam...
Super obraczki! Baaardzo w moim guscie. Sama sie zastanawiam, czy takich sobie nie zrobic.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-14, 14:31   #1317
Daysy85
Zakorzenienie

Marcelina gdzie Ty byłaś jak Cie nie było???
Tż pracuje w tym samym miejscu, a ja szukam nadal
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:35   #1318
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

no straszne
dlatego dzialam ile sil

obraczki piekne
no i suknia tez cudowna
Stary 2009-01-14, 15:02   #1319
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Witam wszystkie nowe PM

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

Co do gosci, to u mnie goscie ostro sie wykruszaja. nie wiem czy brat cioteczny z zoa beda, bo ona jest w ciazy i ma termin... lipiec/sierpien... Nie obrazam sie, bo 8 lat starali sie o dziecko i dopiero teraz po wielu latach leczenia im sie udalo. Do tego beda miec blizniaki >dzieci z in vitro Nie wiem czy chrzestny z zona przyjda (pokloceni) o i synowie mojej chrzetsnej (jeden za granica a nie wiem coz reszta. A ode mnie i tak mialo byc ze mna i rodzicami 40 osob, wiec w stosunku do tej calosci te pare osob to bardzo duzo...
u mnie też się na pewno ktoś wykruszy, podejrzewam, że nie będzie ciotki z mężem, bo ona akurat na sierpnia rodzić będzie. Kuzynka Tż też mówiła, że może jej nie być, bo ma zamiar wyjechać do pracy za granicę, co dalej trudno wyczuć, mam nadzieję,że aż tak źle nie będzie. W razie czego w ich miejsce możemy zaprosić kogoś innego, byleby tylko odpowiednio wczesnie nas powiadomili

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
nikt nie skomentował moich zaproszeń
bo komentowałyśmy je już kiedyś fajne sa

Cytat:
A propo poprawin, teściowa wczoraj wpadla na pomysla.
U mnie na poprawiny to zostanie tylko kilka osób, część Tż rodziny, jak nie cała przyjezdna pojedzie.
I teściowa sobie myśli, że może by na te poprawiny zaprosić osoby nam bliskie które na ślubie nie były. Na kawę i ciasto tylko oczywiście. Naszych przemiłych sąsiadów jednych i drugich, itp. Stwierdziłam że to fantastyczny pomysł, bo nie bede musiala ich zapraszać do domu w poniedzialek czy wtorek

hihihih tylko muszę zapytać na sali, czy coś takiego wchodzi w grę bez dodatkowej opłaty

Dzięn dobry miłego dnia
no to jest fajny pomysł, my własnie znajomych, sąsadów itd zaprosimy na poprawiny. Załatwi sie wszytsko za jednym zamachem

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dzieki slonko ze o mnie pamietasz i musze powiedziec, ze mi sie podobuje dzis jak wroce do domku to pokaze tztowi

a teraz zgodnie z obietnica wklejam zdjecia moich butkow
super buty

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
czy fryzjerki i takie tam też już macie zarezerwowane??
fryzjerke tak, a reszta w pózniejszym terminie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.
figi, ostatnio w ogóle nie nosze stringów, jakoś mi niewygodnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 15:02   #1320
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Marcelina gdzie Ty byłaś jak Cie nie było???
Tż pracuje w tym samym miejscu, a ja szukam nadal

na pewno coś znajdziesz

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości