|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Ślicznie w niej wyglądasz...bardzo do Ciebie pasuje ![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...szyjesz ją u krawcowej na wzór, czy po prostu zamawiasz w salonie na wymiar ?
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
TEŻ UWAŻAM ŻE BARDZO ŁADNIE WYGLĄDASZ W TEJ SUKNI
![]() DOBRY WYBÓR
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
jak pójdziesz i powiesz ze nie chcesz takich cieni. Wiesz Panny młode czasem są takie ze musi byc brokat i koniec, nigdy nie wiesz;]
Jak jej pokazesz fotkę z makijazem, to powinna go wykonac;] a jak bedziesz niezadowolonaz probnmego to pojdziesz szukac dalej |
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pójdę do takiej wizażystki, to nie powiem co chcę, tylko powiem, żeby mi sama dobrała do urody i okoliczności I zobaczymy co wymodzi
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Ja fryzurę to zamierzam mieć podobną jak na zdjęciach, no i plus storczyk do tego
![]() Marzy mi się welon pod kokiem jak na 1 zdjęciu, jednak jestem niska i ponoć powinnam się podwyższyć welonem -> czyli welon u góry. |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
mam tez to 2 zdjecie w swoich zbiorach.
ja mam 170 i tez chce welon nad kokiem bo ja welon tylko do kosciola bede miec
|
|
|
|
#1298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrała Ci makijaż? A może masz fotki?eliame super fryzurka Sama zastanawiam się nad tym czy mieć bardziej rozpuszczone włosy czy może jakieś takie upięcie jak pokazałaś
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani przez telefon wydawała się być profesjonalna, pytałam się jej czy utrwala makijaż, czy ma sposób na moją cerę naczynkową itd, odpowiadała dosyć rzeczowo.
Pojechałam no i się zaczęło, jak tylko zobaczyłam jaki mi podkład nakłada na twarz, bardzo się przeraziłam, reszta już nie miała znaczenia, bo co z tego że efekt był morelkowy ma mojej buzi jak ja mam jasną karnację. Powiedziałam jej, że przecież twarz odznacza się od reszty, to powiedziała, że ręce i dekolt się przypudruje, tylko ciekawe jak chciała z mojej bladej cery zrobić brzoskwinkę pudrem. A na samym początku mówiła, że zrobi taki makijaż, żeby nie było efektu tapety Dlatego życzę Wam, żebyście trafiły na profesjonalistki, bo ja widać na taką nie trafiłam. Skoro nie zna takich podstaw jak dobór podkładu to nie wiem co ona w ogóle robi w takim salonie kosmetycznym. A mnie się totalnie odechciało i umaluję się sama. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-14 o 14:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#1301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
welon ma 200 cm szerokosci, ale napisali, ze moga zrobic szerszy. ale jakby zwiekszyli o te 50 cm to nie sadze by cena za welon wzrosla powyzej 100 zl.Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne. Cytat:
No na tym zdjeciu fajnie wyszly, ale zdjecie zostalo wyretuszowane i inaczej juz to wyglada. Ja raz ogladalam wesele, gdzie mloda miala na nogach takie wlasnie kabaretki i nie powiedzialabym, zeby to tak fajnie wygladalo...
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
uwaząm że 2000zł za kamerzystę to nie jest mało
my będziemy mieć za 1400zł i mysle ze taka cena jest w miarę średnia choć bywają nawet tansze wiadomo jakość tez sie liczy ale 2000 ja osobiscie uwazam ze duzo i tyle bym nie dala |
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Ja kamerzystę biorę tylko dlatego, żeby kiedyś nie żałować i mówić "a jednak mogłam go mieć".
Dlatego jeśli już to kiedyś będę narzekać "po co ja go brałam " ![]() W związku z moim myśleniem nie chcę wydać dużo za film Tylko jak to zrobić jak nie mogę znaleźć kamerzysty tańszego niż 1700zł? |
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma pytała kosmetyczek u nas i fixer, to nawet nie wiedziały co to I właśnie m.in. tego się obawiam... że nacukrują mi na początek, a efekt wyjdzie marny, że będę ręce załamywać. A za każdym razem chodzić do innej wizażystki/kosmetyczki na makijaże próbne i płacić 70-80zł, to też nie interes...
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie już się nie chce, pogoda nie jest zachęcająca żeby wychodzić z domu i na dodatek płacić tyle kasy i nie wiadomo kiedy trafi się na tę właściwą panią. Mam wrażenie, że wiem lepiej co mi pasuje i chyba dam sobie spokój i pomaluję się sama.
Zresztą jak oglądam jakieś zdjęcia w internecie, to wydaje mi się, że niektóre dziewczyny wyglądały gorzej na swoim ślubie niż ja na codzień, nieskromnie mówiąc, więc może nie będzie tak źle
|
|
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam żadnych zdolności malowania się, nie pozostaje mi nic innego jak zaufać dobrej makijażystce. |
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Też nie mam wielkich zdolności, znam zasady i mam dobre kosmetyki. Maluję się na codzień a makijaż chcę mieć dosyć naturalny. Nie mam problemów z cerą (oprócz naczynek, ale od tego jest korektor i profilaktyka przez cały rok). Co jakiś czas "trenuję" sobie w domku różne warianty i jestem co raz bliżej tego jedynego makijażu.
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie , dziewczyny tyle jeszcze czasu zostało a mnie się tak podobaja storczyki... orientujecie sie w cenach bukietu ze storczyków??? albo ile mniej wiecej jedna sztuka kosztuje a co do makijazu mam nadzieje że przez wakacje złapie troche opalenizmy i będzie bardziej taki naturalny
Lenka i Lilianka 26.04.2011r. Miłosz 19.01.2014r. Edytowane przez bella7 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:07 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
bella, nie podam Tobie ceny, storczykow, bo z miesiaca na miesiac cena sie zmienia i to dosc znacznie. Np. najdrozsze sa latem, bo sa ciezko osiagalne. Jesenia/zima sa tansze. Najlepiej by bylo bys przesza sie do kwiaciarni.
Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie myślałam o majtusiach, na razie mam tylko stanik
![]() W sumie to dla mnie bez różnicy
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja się już od stringó trzymam z daleka bo mam pęcherz chory
![]() Jaga a TY jestes na jakieś diecie? bo widzę, że dużo schudłaś-długo już się odchudzasz?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:22 |
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1313 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() eliame śliczne masz suknię Strippi to co pokazałaś jest potworne na drastyczne zdj nie weszłam, ale zobaczyłam na nk ![]() Kasiaher może Twój TŻ przechodzi jakieś trudniejsze dni?? Maggi to Ci sie udało z butami bardzo ładnie sie prezentują Daysy i co wyszło z pracą Twoją i TŻ? Jaga ja będę mieć raczej figi Więcej postów nie zapamiętałam... Zawitałam do Was, pokazać suknie i obrączki Doszłam do takich wniosków, że przymirka weryfikuje wszystkie wyobrażenia nt sukni przynajmniej tak było w moim przypadku...Ja jeszcze o makijazystce i fryzjerce nie myślałam... Zaczekam aż włosy będę mieć dłuższe, a z makijażystką to się wstrzymam, a może sama coś wymyśle... Fixispraya, utrwalacza już mam...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-01-25 o 22:28 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadnij_MS, mam takie samo opakowanie na obrączki
|
|
|
|
#1315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehoo no to fajnie, bo juz chcialam pozyczyc od kogos aparat Cytat:
witaj z nami ![]() Cytat:
to jak cos znajde to napisze ![]() wow super ! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nawet moj TZ powiedzial, ze on woli figi (woli jak jest zakryte by mogl sam odkrywac )Co do wagi, to tyle mi zeszlo przez rok, tylko, ze ja rok temu w styczniu zrzycilam 5 kg i w grudniu znow wzielam sie za siebie i znow zrzucilam 5 kg Dieta - w zasadzie brak. Zmienilam tylko nawyki zywieniowe. Slodycze jadam bardzo sporadycznie, staram sie jesc wiecej bialka, od cukru tak sie odzwyczailam, ze nawet herbaty nie slodze (a wczesniej slodzilam 2,5 lyzeczki). Staram sie ograniczac weglowodany (czyli zero slodkich bulek, po ktore siegalam gdy bylam mega glodna, bo najszybciej je dostac i zjesc by zapchac zoladek; obecnie wole troche dluzej poglodowac a zrobic sobie porzadny posilek). Ale raz na jakis czas pozwalam sobie np. na pizze czy kebab. Tak, zeby organizm sie nie odzwyczail od takiego "normalnego" jedzenia, przez co nie ma efektu jo-jo. No i teaz kurs tancza mysle, ze duzo daje. ![]() Z preparatow to moge polecic "Fabacum" Wczesniej lykalam. Teraz juz nie a waga dalej powoli, ale jednak spada. ![]() Cytat:
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelina gdzie Ty byłaś jak Cie nie było???
Tż pracuje w tym samym miejscu, a ja szukam nadal
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego dzialam ile sil obraczki piekne no i suknia tez cudowna
|
|
|
#1319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam wszystkie nowe PM ![]() Cytat:
bo komentowałyśmy je już kiedyś fajne saCytat:
![]() Cytat:
![]() fryzjerke tak, a reszta w pózniejszym terminie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno coś znajdziesz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.

do 1 siedzialam i ukladalam fotki w kolaze zmienialam kolory itp Dziś wstawie na NK to zobaczycie sobie ihihih 

Moja znajoma pytała kosmetyczek u nas i fixer, to nawet nie wiedziały co to
I właśnie m.in. tego się obawiam... że nacukrują mi na początek, a efekt wyjdzie marny, że będę ręce załamywać.