Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 15:03   #1321
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Jak ja wam zazdroszę już wybranych fryzjerek i wizażystek.
U mnie w dziurze to porażka... znalazłam jedną stronkę, ale wg mnie te makijaże i fryzury są okropne
http://marikawizazystka.blog.onet.pl/1,16,12,album.html

Rzadko bywam u siebie w mieście, więc muszę podpytać koleżanki kogo mi polecają.
o zgrozo, w zyciu bym do niej nie poszla

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
bella, nie podam Tobie ceny, storczykow, bo z miesiaca na miesiac cena sie zmienia i to dosc znacznie. Np. najdrozsze sa latem, bo sa ciezko osiagalne. Jesenia/zima sa tansze. Najlepiej by bylo bys przesza sie do kwiaciarni.

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.
ja nie nosze stringow od jakiegos 1,5 roku...
wole takie boxerko majtki, koronkowe, bawelniane, poprostu wygodne...
a do slubu tez mysle, ze cos ala koronka

a ponczochy bedziecie miec ?? z pasem ??
Stary 2009-01-14, 15:06   #1322
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Czesc pisarki
Pare dni mnie tu nie bylo i oczywiscie masa nadrabiania.... Mnie w pracy wkurzaja bo jak przez cale pol roku nie posylali mnie na zadne szkolenia to teraz w styczniu wysylaja mnie na 3 i przez to np teraz jestem w pracy przez 10 dni z rzedu (tzn wlaczajac w to szkolenia) wczoraj o 21 wrocilam z warszawy a dzis na 6 do pracy. Ale najlepiej mam w niedziele 2 zmiane, w poniedzialek rano o 5.35 pociag do krakowa, wracam we wtorek wieczor i w srode zas na 6 rano... nie wiem jak to przezyje, najblizsze wolne dopiero w czwartek w przyszlym tygodniu... Na domiar zlego w tej warszawie cos sie pochorowalam i boli mnie gardlo i kaszle i w ogole masakra bo w pracy co chwile ktos dzwoni a mi tak glupio bo gadam gadam a tu co chwile mi sie glos lamie przez ta chorobę, albo zachrypne w srodku zdania ;/ porazka...
tak sie zle czuje ze najchetniej poszlabym spac, ale nie moge bo mam wloski na ktory musze isc bo przez te szkolenia przepadna mi przynajmniej 3

jedyna pozytywna rzecz ze szkolenia ze objadlam sie pysznosci za wszelkie czasy dzis post scisly bo pozwiedzac niestety nie bylo kiedy...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:05   #1323
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

chyba bajlepiej tam jechac w sobote albo w niedziele czy jakos tak. ja jak bylam teraz w poniedz to stoiska byly czynne tylko 14 sa garniturki - my juz sobie jeden upatrzylismy
dzień tygodnia nie ma znaczenia. Ogólnie stoiska otwarte są max do 15 ale już o 13 bardzo dużo się zamyka. Generalnie to tych hal jest teraz tyle, że nie da się ich przejść za jednym razem... no chyba że sprintem W sumie można wybierać i przebierać tylko wkurza mnie to, że w zasadzie nikt tam nie ma cen na towarach i bardzo często cena zależy od widzimisię sprzedawczyni... strasznie to jest irytujące czasami

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:06   #1324
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.
PIEKNA SUKNIA to byla jedna z moich faworytek branych pod uwage nawet znalazlam ja na allegro taniej w b. dobrym stanie...ale i tak skonczylo sie na innej

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

U mnie bede figi albo wlasnie jakies bokserki koronkowe bo do stringow nic osobiscie nie mam, ale caly czas przesladuje mnie mysl, ze jak zespol wymysli cos glupiego albo jakis wujek wezmie na rece czy cos to ze pokaze im prawie goly tylek wiem ze to wielce nieprawdopodobne ale gdzies caly czas o tym mysle
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:07   #1325
azzis
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też coraz rzadziej noszę stringi (starzeję się czy jak). Zakupię sobie jakieś koronkowe majtaski np. takie: http://www.slubnabielizna.pl/figi-damaris-p-91.html
A pończochy raczej samonośne.

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-14 o 16:15
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:14   #1326
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
PIEKNA SUKNIA to byla jedna z moich faworytek branych pod uwage nawet znalazlam ja na allegro taniej w b. dobrym stanie...ale i tak skonczylo sie na innej

U mnie bede figi albo wlasnie jakies bokserki koronkowe bo do stringow nic osobiscie nie mam, ale caly czas przesladuje mnie mysl, ze jak zespol wymysli cos glupiego albo jakis wujek wezmie na rece czy cos to ze pokaze im prawie goly tylek wiem ze to wielce nieprawdopodobne ale gdzies caly czas o tym mysle

Cieszę się, ze suknia się podoba. A Ty jaką ostatecznie wybrałaś?
Maggie1983 śliczna sukienka, również w moim typie. Moj TZ widział już moją sukienkę, zresztą i tak uważam że do ślubu to zapomni jak ona wyglądała.

Mi było wszystko jedno czy wybiorę stringi czy figi, ale po tym co napisałaś to chyba bezpieczniej będzie ubrać figi. W końcu pod masą falban, będę miała prawie gołą pupę jak będę w stringach

A co do pończoch to wiem od bardzo chudej Panny Młodej, że podczas tańców spociły jej się nogi i samonośki jej spadały. Więc ja albo będę chodzić po domu w samonośkach i sama sprawdzę jak to jest, albo dla bezpieczeństwa założę pas.

Edytowane przez eliame
Czas edycji: 2009-01-14 o 16:28 Powód: dopisek
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:32   #1327
jaga_2001
Zakorzenienie

Diewczyny, nie wiem czy wiecie, ale od stringow robia sie... hemoroidy. Powiedziala mi to ginekolozka na zajeciach z gin i poloznoctwa. Po prostu ten pasek drazni ciagle sluzowke wiadomo czego i w koncekwencji powstaja zylaki... I cos w tym jest, bo ostatnio sama je mialam i zastanawialam sie skad sie wziely (akurat kilka dni z rzedu nosilam stringi). Myslalam, ze z siebie wyjde tak bolalo. Dlatego teraz stringom mowie nie.

Ponczochy zakladam obowiazkowo

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 16:54   #1328
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.
Ja bym chciala takie bardziej wycięte szorty. One tak ladnie na posladkach leza, i nie robia walkow tam gdzie nie trzeba ;]

Cytat:
Pończochy samonosne.

Byłam w salonie gdzie sa kiecki ms mody, 4 kiecki z nowej kolkcji w zalaczniku.
Jest klopot bo sukni z kolekcji 2009 nie da rady zmierzyc, wiec kupujesz w ciemno ;/
Zapisalam sie na sobote na zmierzenie tej sukni z broszka w LF.
Spytalam czy te koraliki mozna usunac juz na etapie produkcji, neistety mozna je odpruc na miejscu :/ Ale zmierze.
Zadzwonie jeszcze do tego ms mody sie przypomniec bo miala sie dowiedziec czy da sie tren zrobic w tej sukni Sara (zalacznik ostatni). Albo sama do ms mody zadzwonię.

Przymierzalam butki do wysokosci mojej i Tz. ;] moge miec 5cm
Moja gorka jest dosc szeroka w palcach bo mam jakby haluksy ale od zewnetrznej strony, od dziecinstwa mi te kostki wystaja. Jakbym miala kosc w stopie (narysowalam wam lekko ulomnie)
Były to growikary z czubem, fajnie wygladaja na mojej nozce. W te takie z tak dziwnym scietym w szpic noskiem nie weszla mi stopa, a w z okraglym grubo wyglada.
Mierzylam na takim szerszym oncasie, ale jak bede kupowac to sie zdecyduje na ta ciensza szpileczke.
Bede brac biale gladkie albo matowa satyna, albo atlasik. Bo te z tym kawiorem co chcialam nie beda pasowac.

Welon sobie sprawdzilam, jest tak jak myslalam ;]
Oczywioscie w pasmanterii nie mieli takiej zylki krawieckiej
A teraz te 4 suknie z kolekcji ms moda 2009. ech
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00805.jpg (78,7 KB, 177 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00806.jpg (97,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00807.jpg (91,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00808.jpg (92,8 KB, 215 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gira.jpg (14,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg msmoda-sara.jpg (44,4 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-14 o 16:57
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:06   #1329
azzis
Zakorzenienie

kliwia najbardziej mi się ta: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1231952036 podoba z tych co wkleiłaś.

Stary 2009-01-14, 17:08   #1330
kliwia
Zakorzenienie

azzis tylko tych co wkleilam nie da sie zmierzyc wiec nie wchodza w gre choc są piekne, nie kupie w ciemno nie wiedzac jak wygladam

Dziewczynki apropo Lisy ferrera, nie wszytskie suknie sa w glownym katalogu trzeba powchodzic w strony specjalne poszczegolnych salonow w roznych miastach i porownac
wlasnie znalazlam ta z broszka, co ide w sobote jeszcze raz mierzyc ;]
2660zł
http://www.lisaferrerapoznan.pl/publ...odel_7355.html

A w sobote bede mierzyc też ta:
http://www.lisaferrerapoznan.pl/publ...2820/7248.html lub taka bardzo do tej podobna

A podoba mi sie tez ta: tj. ostatnia w trzecim rzedzie. jak bedzie tez zmierze.
http://www.lisaferrera.bialystok.pl/...5.php?dzial=12

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-14 o 17:14
Stary 2009-01-14, 17:12   #1331
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
dzięki ja chciałam troszkę inne, ale nie chciało mi się jechac do Krakowa, a przez internet boję się zamawiac buty... kupiłam te, bo to były jedyne buty bez czubków w sklepie, w którym są one dostępne (w moim miasteczku). Zapłaciłam 168 zł, ale na stronie http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...ta-p-72-pl.jsp kosztują 135 i można je kupić w m.in Krakowie (marka butów to Arturo Vicci, producent Zalbut). Buty są dostępne w wielu sklepach współpracujących.
super.. dzieki
poszukam moze sie uda tez je dzies blizej znalesc..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A propo poprawin, teściowa wczoraj wpadla na pomysla.
U mnie na poprawiny to zostanie tylko kilka osób, część Tż rodziny, jak nie cała przyjezdna pojedzie.
I teściowa sobie myśli, że może by na te poprawiny zaprosić osoby nam bliskie które na ślubie nie były. Na kawę i ciasto tylko oczywiście. Naszych przemiłych sąsiadów jednych i drugich, itp. Stwierdziłam że to fantastyczny pomysł, bo nie bede musiala ich zapraszać do domu w poniedzialek czy wtorek

hihihih tylko muszę zapytać na sali, czy coś takiego wchodzi w grę bez dodatkowej opłaty

Dzięn dobry miłego dnia
super, swietny pomysl..

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Ja widziałam bardzo fajne

chciałabym z nim jechać w końcu to też jego wesele, tzn. żeby wybrała i zastanowił się czy w końcu robimy sami czy jak.Po za tym on za to płaci więc nie chce słuchac że wybrałam coś co mu się wogóle nie podoba.
Dzisiaj chyba też nie pojedziemy, kurcze mam to gdzieś.
Dziewczyny nie wiem za bardzo co robić za półtorej tygodnia mam wesele gdzie jestem z moim TŻ starszymi, i kurcze mam tyle sukienek tylko we wszystkich już byłam i cała rodzina mnie widziała. Mam sukienke srebrną do ziemi, to jest moja sukienka jeszcze ze studniówki raz w niej byłam na weseleu jakieś 6lat temu u mojego TŻ brata ciotecznego , troszke ja przerobiłam tzn. obciełam trenik i zwęzyła na taka alarybkę. suknia jest z szalem. I odziwo jak ją załozyłam ostatnio to była troszke za duża tzn. w okolicach brzucha ale i tak ładnie się układa bo ma fiszbiny. Powiedzcie mi czy pasuje iść w tej sukience chyba nikt nie będzie pamiętał że ją kiedyś już miałam na weselu a niechce tracic kasy na kolejną sukienke a mam ich chyba z 12 .
jasne ze mozesz czemu nie...
i tak nikt cie niebedzie pamietal z tamtego wesela.. a pokazesz fotke

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

fajny wierszyk
my potrzebujemy cos zeby zamiast kwiatow to kupony totka dawali

bardzo ladne !
proze wierszyk
Drodzy Goście, Goście mili
Radość byście nam sprawili
W nasze szczęście inwestując
Kupon totka nam kupując
Oszczędzając kwiatów moc
Co by zwiędły w jedną noc

Cytat:
bella, nie podam Tobie ceny, storczykow, bo z miesiaca na miesiac cena sie zmienia i to dosc znacznie. Np. najdrozsze sa latem, bo sa ciezko osiagalne. Jesenia/zima sa tansze. Najlepiej by bylo bys przesza sie do kwiaciarni.

ja nosze figi tylko i wylacznie i tez w takim stylu zaloze na slub..
stringi sa niezdrowe..

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Witam wszystkie nowe PM

u mnie też się na pewno ktoś wykruszy, podejrzewam, że nie będzie ciotki z mężem, bo ona akurat na sierpnia rodzić będzie. Kuzynka Tż też mówiła, że może jej nie być, bo ma zamiar wyjechać do pracy za granicę, co dalej trudno wyczuć, mam nadzieję,że aż tak źle nie będzie. W razie czego w ich miejsce możemy zaprosić kogoś innego, byleby tylko odpowiednio wczesnie nas powiadomili
u mnie na liscie bylo 147 osob.. teraz odrzucilismy wszytkich z ktorymi nieutrzymywlismy kontaktow ale zaprosilismy bo rodzice... no i zostalo 131 osob.. ale jak liczylam z tych pewnych jest 82... a reszte zobaczymy...
Stary 2009-01-14, 17:12   #1332
azzis
Zakorzenienie

No pewnie! W ciemno to możesz majtki kupić, a nie suknię!
A suknia z LF z broszką to o której mówisz? Bo ja kojarzę taką jedną, która mi się podobała, ale nie było jej akurat na salonie jak mierzyłam.

http://www.lisaferrera.wroclaw.pl/pu...os_GR_132.html

EDIT: jednak to nie ta o której myślałam

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-01-14 o 17:13
Stary 2009-01-14, 17:16   #1333
domi7ks
Zakorzenienie

A mi przyszły zawieszki na wódke, są śliczne, bardzo fajnie zrobione...a wódki jeszcze nie mamy

Dziewięć miesięcy do ślubu a my mamy tylko:
- orkiestre,
- sale,
- kamerzyste,
- zawieszki

A któraś z Dziewczyn ma miesiąc przede mna ślub i już prawie wszytsko ma

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:20   #1334
jaga_2001
Zakorzenienie

kliwia, kurcze, fajne te kiece. az zaluje, ze nie poszlam do tego salonu. (odpusscilam go sobie, gdy dziewczyna nie byla w stanie mi nic o tyhc kiecach powiedziec, i gdy powiedziala, ze zmierzyc ich sie nie da, chybaze sie za nie zaplaci...)

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-14, 17:25   #1335
eliame
Raczkowanie

domi7ks ja mam 5,5 m-ca do ślubu i mam mniej więcej tyle pozałatwiane co Ty. Jest jeszcze dużo czasu nie ma co się stresować.

jaga_2001
nie rozumiem strategii sklepów, jak to nie można przymierzyć sukni chyba że się za nią zapłaci? A ja myślałam, że sprzedawcy powariowali bo zdjęć w sukniach nie pozwalają robić...
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:32   #1336
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super.. dzieki
poszukam moze sie uda tez je dzies blizej znalesc..
ten sam salon otwarli niedawno takze w sosnowcu

http://www.butyslubne.com.pl/kontakt-s-13-pl.jsp

nie poszlam dzis na wloski, jestem tak chora ze zaraz padne... zaraz sobie pluca wypluje...zjadlam witaminki i leze w lozku....a jutro zas na 6 rano do pracy

aha apropo stringow to na codzien w nich chodze ale w dzien slubu to jakies koronkowe figi

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-01-14 o 17:35
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:35   #1337
baja_86
Zakorzenienie

Kliwia fajne te sukienki z MS moda, mam nadzieję, że w salonie w moim mieście mają chociaż kilka własnie z tej firmy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:36   #1338
kliwia
Zakorzenienie

jaga w LF tak Ci powiedziala? oszalała jakas Pytalam sie u mnie czy kosztowaloby cos gdyby trzeba bylo sciagnac suknie z salonu w innym miescie do mierzenia, i nie nkosztuje to nic
Wiec jakas naciagara to byla oszustka! Lepiej zgłoś to właścicielowi!
No i teraz mam orzech do zgryzienia! Ale na szczescie do LF w sobote Pójdzie ze mna Tż siostra ufffffffffffffff. moze ukradkiem i fote strzeli

baja u mnie miala na stanie tylko te co miala w komisie czyli niewiele :/ a z 2009 nie ma zadnej póki co . :/

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-14 o 17:42
Stary 2009-01-14, 17:37   #1339
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga_2001 nie rozumiem strategii sklepów, jak to nie można przymierzyć sukni chyba że się za nią zapłaci? A ja myślałam, że sprzedawcy powariowali bo zdjęć w sukniach nie pozwalają robić...
tez nie rozumiem. Jak nie maja sukni w salonie to niech nie daja katalogu, a nie jakby cos to moga sprowadzic, ale pod warunkiem, ze klientka w ciemno ja kupi...

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-14, 17:42   #1340
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Co do kamerzysty i orkiestry na weselu, to ja płace normalnie jak za gości...Nie wyobrażam sobie żebym kazała im przynosić własne jedzenie, albo żeby zamawiali sobie sami np. pizze na weselu.
dokładnie tak. My też za nich płacimy (7 osób), bo nie przyszło mi nawet do głowy, by mogło być inaczej
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 17:50   #1341
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga w LF tak Ci powiedziala? oszalała jakas Pytalam sie u mnie czy kosztowaloby cos gdyby trzeba bylo sciagnac suknie z salonu w innym miescie do mierzenia, i nie nkosztuje to nic
Wiec jakas naciagara to byla oszustka! Lepiej zgłoś to właścicielowi!
No i teraz mam orzech do zgryzienia! Ale na szczescie do LF w sobote Pójdzie ze mna Tż siostra ufffffffffffffff. moze ukradkiem i fote strzeli
kliwia, no mi chodzilo o kiece z ms moda a nie z lf.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-14, 17:57   #1342
kliwia
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaa widocznie jakis 'mlody' salon. Bo ta bakba u mnie to juz od 12 lat ma salon kiecej, i juz z 3 czy 4 rok msmode, wiec wie jakie przerobki wchodza w gre itp No i nie oferuje mierzenia sukien ktorych nie ma na miejscu, kupujesz w ciemno albo nie.
Stary 2009-01-14, 18:00   #1343
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi7ks ja mam 5,5 m-ca do ślubu i mam mniej więcej tyle pozałatwiane co Ty. Jest jeszcze dużo czasu nie ma co się stresować.

jaga_2001 nie rozumiem strategii sklepów, jak to nie można przymierzyć sukni chyba że się za nią zapłaci? A ja myślałam, że sprzedawcy powariowali bo zdjęć w sukniach nie pozwalają robić...

a co masz innego niż ja załatwionego?

Stary 2009-01-14, 18:04   #1344
atomufka
Zakorzenienie

witam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 18:05   #1345
angelikaw
Zakorzenienie

obiecałam, ze się pochwalę

http://lh3.ggpht.com/_wM1qtf4np3U/ST...2/DSC04659.JPG

http://lh5.ggpht.com/_wM1qtf4np3U/SW...0/DSC04738.JPG
Stary 2009-01-14, 18:10   #1346
atomufka
Zakorzenienie

bardzo ładna sukienka drugi link nie działa

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 18:15   #1347
popscene
Wtajemniczenie

Ale się narobiłam. TŻ przywiózł zdjęcia wywołane do albumu dla rodziców i siedziałam i kombinowałam. Doszłam do momentu naszych komunii no i zblazowana teraz siedzę, bo od braku weny zaczął mi mózg parować. Dobrze że chociaż tych kilka stron już zrobiłam, może do weekendu będzie już wszystko gotowe.
Stary 2009-01-14, 18:19   #1348
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
bardzo ładna sukienka drugi link nie działa
Dzięki

drugie wklejam na forum

ps. najlepiej otworzyć je w nowej karcie/nowym oknie... widac maksymalnie powiększone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1231957096
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04738small.jpg (113,4 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez angelikaw
Czas edycji: 2009-01-14 o 18:21
Stary 2009-01-14, 18:20   #1349
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ale się narobiłam. TŻ przywiózł zdjęcia wywołane do albumu dla rodziców i siedziałam i kombinowałam. Doszłam do momentu naszych komunii no i zblazowana teraz siedzę, bo od braku weny zaczął mi mózg parować. Dobrze że chociaż tych kilka stron już zrobiłam, może do weekendu będzie już wszystko gotowe.

a robisz sama czy zamawiasz?

Stary 2009-01-14, 18:21   #1350
popscene
Wtajemniczenie

Sam album zamówiłam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości