|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Kici kici miau miau
|
Basiu do antybiotyku ja zawsze zapisuje probiotyki - wlasnie po to zeby nie bylo takich incydentow jak biegunka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
No jestem i ja..po pracy i gotowa na ploty.. ale najpierw musze doczytać co się dzis nastukało..
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Ranko, doczytałam właśnie, że maska dotarła
![]() Życzę Tobie oraz innym chorym, osłabionym dziewczynkom dużo zdrowia. A tu coś dla Was na wzmocnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra jesteś. Ja mam potworne problemy ze wstawaniem rano pomimo że chodzę spać ok. 22:30, ale niestety b. często budzę się w nocy i ten sen jest płytki i przerywany. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga79 - zapraszamy do dysputy. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ospa jednak zaraża przez neta. Nuleczka zaraziła Gabi (to tak na gorąco). A w ogóle nasze Truskawki chorobowo poległy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Porządne EMU (strong) to też ok. 4 stówek. Cytat:
Jeśli okolica/dzielnica Ci pasuje, znasz mniej więcej sąsiadów i środowisko okolicznych mieszkańców, pobliskie przedszkola i szkoły - i Ci pasuje - to...jest to na prawdę okazja. ![]() Ja co prawda, dzieci jeszcze nie mam, ale zaczęłam bardzo zwracać uwagę na dzielnice. Moim marzeniem jest 100/150 metrowe mieszkanie w centrum Warszawy, w starej kamienicy (najlepiej 4,5 m wysokości) na Hożej, Poznańskiej, Lwowskiej lub coś w tym stylu. Mieszkałam przez 1,5 roku na Wspólnej i na prawdę było cudownie! Cicho (!), wszędzie blisko...znam tam dobre przedszkola, a na spacerki z dzieckiem można chodzić do Parku Ujazdowskiego. Co prawda domy w Centrum w znacznej mierze zasiedlone są przez żuli, ale jakoś nigdy nie miałam z nimi kłopotów ![]() Pracuję nad tym, by moje marzenie za kilka lat się spełniło ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cześć Asieńko ![]() Sis, nie wiem jak Ty ale ja odkąd używam Mavali (a będzie już tydzień) nie zauważyłam żeby wypadła mi jakakolwiek rzęsa. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Kici kici miau miau
|
na stronie UGG Australia kosztuja w przeliczeniu 420 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ukryciorku, jak to zrobiłaś, że 475h dydaktycznych przepracowałaś 1h dydaktyczna to normalna 1h czy jakoś inaczej? Normalnie pokłon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() O Boże jak Ci zazdroszczę morza..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też widziałam ![]() Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10485710]ale sie wyspałam ![]() ![]() [/quote] fotki, fotki ![]() wow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam morze ![]() Cytat:
![]() Mam skleroze ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Asia widziałaś na feelu eyelinery?Są i brązowe.. a może by od nich kupić?Bo juz sama nie wiem czy wolę czarny czy brazowy..
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Na to wygląda.
![]() Cytat:
![]() Kochana jesteś. ![]() Cytat:
![]() Już kiedyś pisałam że fryzjerstwo to moja druga pasja. ![]() ![]() Sis, do maziania rzęs proszę. :mlotek: Naprawdę będę Ci przypominać codziennie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
wiem, tylko, że trzeba doliczyć vat/cło + koszty wysyłki
w zeszłym roku w Londynie chciałam kupić UGG'i, ale w przeliczeniu na pln kosztowały ok. 800 pln... Oczywiście mogę się mylić, może są już jakieś korzystniejsze opcje, ale robiłam rok temu rozeznanie i wychodziło dość drogo. Jakbyś znalazła jakieś tańsze (oryginalne) źródło to z chęcią się skuszę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
ja juz wczesniej proponowalam zjazd truskawkowy nad morzem - mam sprawdzony jeden super przyjemny pensjonat w Mielnie-Uniesciu super standard ceny jak na takie miejsce przystepne, na dole jest sala na ok 40 ossób gdzie mozna wspólnie jesc posiłki , lub urządzic party ![]() nie wiem czy moge dac linka bo nie chcę zaliczyc bana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie i doradzcie czy któryś z nich się nadaje?Może ten Cliniqua albo Tigi..takie jakies niedrogie..stosunkowohttp ://www.feelunique.com/makeup/eye-liners.html?page=2&s=&sb= 0
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co... ja kompletnie jestem w tym temacie zielona i nigdy nie używałam jeszcze typowej kredki do oczu. ![]() Fajna też ta kredka którą Ewunia - Jaz kupiła na Tru. ![]() Ja muszę mieć coś dla początkujących bo moja Sis mówi że nic nie umie, a przecież umie wiele i np. w robieniu kresek jest specjalistką. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zapomniałam powiedziec ze przetestowałam dzis ten pisak do kresek i jest bardzo fajny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor,
czy Wy musicie tyyyyyle pisać ![]() AsikS, błagam o kilka słów streszczenia najważniejszych wydarzń z ostatnich trzch dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10490212]z ojoj, to niedobrze ze tak niespokojnie spisz ![]() ![]() to to bedzie w takim razie moj kolejny zakup ![]() ![]() ![]() zapomniałam powiedziec ze przetestowałam dzis ten pisak do kresek i jest bardzo fajny ![]() No niestety, jak mam jakieś problemy za dnia, to w nocy albo koszmary albo co innego. ![]() Na Tru można kupować poprzez paypala bądź korzystając z karty kredytowej (chyba że masz konto w MBanku, to można także mając kartę z delfinkiem dzwoniąc wcześniej na MLinię i ustalając limity). W razie czego któraś Truskawka na pewno Ci pomoże. Ale Mavala na Feelu dużo tańsza. ![]() Też bym chciała umieć robić kreski. Jak zdobędę sprzęt, będę się uczyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10490212]a ja całe zycie mieszkałam w bloku, od 2 lat mieszkam w domku i za nic bym tego nie zmienila
![]() Bloków ja też nie lubię ![]() ![]() Domki są świetne, ale w okolicach W-wy to wieczne stanie w korku. Domek w centrum W-wy byłby idealnym rozwiązaniem, ale za taki 1 w centrum można mieć pewnie kilka na obrzeżach. Gdybym miała wolny zawód, to w sumie mogłabym się wyprowadzić pod miasto gdzieś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10490212]za ciepłe słowka
![]() a ja całe zycie mieszkałam w bloku, od 2 lat mieszkam w domku i za nic bym tego nie zmienila ![]() zapomniałam powiedziec ze przetestowałam dzis ten pisak do kresek i jest bardzo fajny ![]() Ta Mavala na Feelu rzeczywiście wyszła mi taniej.. ale coś chyba funt drożeje..no ale dolar tez.tylko że na Feelu to już koniecznie kredytówką musisz płacic..jutro sprawdzę ile mi ściągnęlo z karty za tę Mavalę to Ci napiszę..a co do domku.. ja mam w caym ogródku trawkę i tuje..i kocham tak z kawką..lezaczkiem i gazetka..i jeszcze basen dla dzieci.. w którym nawet sama pływam na materacu..albo tylko siedzę jak jest duże słońce..blok tego niestety nie da..a co do pracy to czy ja wiem czy jest więcej..ewentualnie zimą odsniezanie..
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie to mamy tu szpital: - Nuleczka już prawie wychodzi z ospy, - wczoraj wysypało Gabi, okazało się że ospa z Radomia powędrowała do K-rka. Nawet Sis - Anusia na kawę do Niej wpaść nie może bo pomimo że ospę przeszła, to Renia powiedziała by uważać bo można złapać kolejne paskudztwo - półpaśca. Smyki dwa chore - mały i duży. Basieńka z zapaleniem płuc, choreńka, słabowita, z furą leków i tym co Lip miała ![]() Wczoraj Tato Sis Anusi i Paulinki obchodzili urodziny - niby osobno, a poprzez nasze forum - razem. Paulinkę coś boli, obawia się że to mogą być nerki. Tatuś Ewuni trafił do szpitala na onkologię. ![]() Ukryciorek to pracuś. Przepracowała w zeszłym roku 475h dydaktycznych, czyli wychodzi że 2,5 etatu. Madzia zdała zaliczenie, Martusia B. uczyła się ale mówi że czeka na poprawkę, choć dopóki nie ma wyników to przecież nic nie jest przesądzone. Candace ma możliwość kupna mieszkania 100 m2 ale boi się kredytu. TŻ Ją namawia, bo to okazja, od znajomych i po korzystnej cenie. Lipeczek postawiła lewego cycka (większego!!!), że Maybelline to Jade. ![]() Milka ciężko pracuje i edukuje się i edukuje dzieci przedszkolne. Dorotka Esz to samo. Praca, dom, wizaż. Asia Joanaros smutna jak ten Elfik z avka, a nad głowami Asieńki - Chise latają F16, a w nich podobno niezłe towary jak mówi Basieńka. ![]() A na forum królują eyelinery Maybelline, kredki do oczu i ponownie wraca Mavala. Naszych rybek nadal niet. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Ranka dostalam olśnienia dzięki Tobie. Myśle czegoś mi brakuje w tym zestawie. Jutro wyśle tate po jakiś lacidofil, albo coś podobnego.
Hurararra nie mam tempeatury.....huarara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie wiem co doradzić. Może ktoś bardziej wygadany w tym temacie pomoże. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Guarko pij wutaminki, bo ta zaraza nasza zwana FIioletowa wstążka nie daruje nikomu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.