Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 19:44   #1351
motley
Zadomowienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

A podoba mi sie tez ta: tj. ostatnia w trzecim rzedzie. jak bedzie tez zmierze.
http://www.lisaferrera.bialystok.pl/...5.php?dzial=12
ta jest przepiękna

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 19:56   #1352
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

No i chyba po prostu zdecyduje sie na tą LF jednak Zobacze co Tż siostra powie na to Bo widziala mnie w sukni z ms mody na zdjęciach dobrze, ze z nia ide ciesze sie bardzo
i znowu nie zasnę
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 20:02   #1353
ktosia86
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie
W sumie chyba najwięcej zależy od mojego nastawienia. Teraz wszystko mnie dołuje - te egzaminy, obrona, nowe obowiązki w pracy i jeszcze pewne trudności rodzinne. Może jak po kolei będę za sobą zamykać pewne obowiązki to też będzie lepiej z kazdym dniem.
W sumie to nie jest tak, że w ogóle nic ze sobą nie robię - bo przynajmniej raz w tygodniu nakładam maseczke na twarz, robię piling całego ciała i takie rózne.
Chodze też na aerobik. Z tym że to wszystko nie sprawia, że czuję się lepiej i w tym największy problem. Mam chyba za dużo do nadrobienia i zbyt mało czasu.
Stary 2009-01-14, 21:24   #1354
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.

bardzo ładna suknia, bedziesz piękną panna młodą

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Widziałam tą ich stronkę, ale na niej prawie to samo co na tym blogu. Wg mnie kiepskie te makijaże - perłowe i brokatowe cienie, buzie błyszczące... no masakra. No nie wiem czy panny same tak chciały... ale ona jako wizażystka powinna doradzić, że cieni z brokatem nie powinno się w tym dniu używać, bo nie ładnie to wygląda zarówno na kamerze jaki zdjeciach .
te makijaże też mi się nie podobają

Cytat:
Ja fryzurę to zamierzam mieć podobną jak na zdjęciach, no i plus storczyk do tego
Marzy mi się welon pod kokiem jak na 1 zdjęciu, jednak jestem niska i ponoć powinnam się podwyższyć welonem -> czyli welon u góry.
strasznie podoba mi sie ta fryzura i ten kwiat w niej uwielbiam swieze kwiaty we wlosach
a z tym welonem to dobrze ze napisalas bo tez jestem niziutka i nie wiedzialam ze welon upiety u gory sprawia wrazenie ze jest sie wyzszym
chociaz sama nie wiem czy ten welon bede miec w koncu czy nie..

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście nie za ciekawie Moja znajoma pytała kosmetyczek u nas i fixer, to nawet nie wiedziały co to I właśnie m.in. tego się obawiam... że nacukrują mi na początek, a efekt wyjdzie marny, że będę ręce załamywać.
A za każdym razem chodzić do innej wizażystki/kosmetyczki na makijaże próbne i płacić 70-80zł, to też nie interes...
haaa ja tez jak pytalam (niejednej kosmetyczki - wizazystki) to mowily ze nie wiedza co to fixator i ze one maja tak trwale kosmetyki ze nie trzeba zadnych ulepszaczy... miedzy innymi powiedziala to kosmetyczka, ktora malowala mnie ostatnio na wesele i tak super trwale byly te jej kosmetyki ze o 20 mialam zebrane cienie i splynal mi makijaz a twarz swiecila sie jak latarnia
wiec jesli nie znajde kosmetyczki to mnie chyba kolezanka pomaluje albo kuzynka mojego tż i do tego jeszcze kupie sobie ten fixator i sie spryskam sama co by mi nic nie splynelo

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
bella, nie podam Tobie ceny, storczykow, bo z miesiaca na miesiac cena sie zmienia i to dosc znacznie. Np. najdrozsze sa latem, bo sa ciezko osiagalne. Jesenia/zima sa tansze. Najlepiej by bylo bys przesza sie do kwiaciarni.

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Chodzi o bielizne. Bedziecie kupowac stringi czy figi? Ja swegoczasu nosilam stringi nawet w najwieksze mrozy, ale obecnie najlepiej czuje sie w figacj i te chyba zaloze.
z tego co slyszalam to jak slub jest w upalny dzien i ma sie halke ktora odparza to warto zalozyc figi bawelniane naturalne niz stringi, zeby cialo z tym sztucznym materialem mialo jak najmniej stycznosci - o pupe mi chodzi
Stary 2009-01-14, 21:24   #1355
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zawitałam do Was, pokazać suknie i obrączki
Doszłam do takich wniosków, że przymirka weryfikuje wszystkie wyobrażenia nt sukni przynajmniej tak było w moim przypadku...

Ja jeszcze o makijazystce i fryzjerce nie myślałam... Zaczekam aż włosy będę mieć dłuższe, a z makijażystką to się wstrzymam, a może sama coś wymyśle... Fixispraya, utrwalacza już mam...
obrączki bardzo ładne takie jak ja sobie wymarzylam tez bedziemy miec cos takiego

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja bym chciala takie bardziej wycięte szorty. One tak ladnie na posladkach leza, i nie robia walkow tam gdzie nie trzeba ;]

Pończochy samonosne.

Byłam w salonie gdzie sa kiecki ms mody, 4 kiecki z nowej kolkcji w zalaczniku.
Jest klopot bo sukni z kolekcji 2009 nie da rady zmierzyc, wiec kupujesz w ciemno ;/
Zapisalam sie na sobote na zmierzenie tej sukni z broszka w LF.
Spytalam czy te koraliki mozna usunac juz na etapie produkcji, neistety mozna je odpruc na miejscu :/ Ale zmierze.
Zadzwonie jeszcze do tego ms mody sie przypomniec bo miala sie dowiedziec czy da sie tren zrobic w tej sukni Sara (zalacznik ostatni). Albo sama do ms mody zadzwonię.

Przymierzalam butki do wysokosci mojej i Tz. ;] moge miec 5cm
Moja gorka jest dosc szeroka w palcach bo mam jakby haluksy ale od zewnetrznej strony, od dziecinstwa mi te kostki wystaja. Jakbym miala kosc w stopie (narysowalam wam lekko ulomnie)
Były to growikary z czubem, fajnie wygladaja na mojej nozce. W te takie z tak dziwnym scietym w szpic noskiem nie weszla mi stopa, a w z okraglym grubo wyglada.
Mierzylam na takim szerszym oncasie, ale jak bede kupowac to sie zdecyduje na ta ciensza szpileczke.
Bede brac biale gladkie albo matowa satyna, albo atlasik. Bo te z tym kawiorem co chcialam nie beda pasowac.

Welon sobie sprawdzilam, jest tak jak myslalam ;]
Oczywioscie w pasmanterii nie mieli takiej zylki krawieckiej
A teraz te 4 suknie z kolekcji ms moda 2009. ech
najbardziej podoba mi sie ta pierwsza kurcze wczesniej chcialam takie duze rozlozyste suknie (w takich mi dobrze) ale mysle ze teraz wole skromny ubior taki romantyczny delikatny heh ciekawe co wymysle za 2 miesiace jeszcze wszystko przede mna bo sukni nie mam...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A mi przyszły zawieszki na wódke, są śliczne, bardzo fajnie zrobione...a wódki jeszcze nie mamy

Dziewięć miesięcy do ślubu a my mamy tylko:
- orkiestre,
- sale,
- kamerzyste,
- zawieszki

A któraś z Dziewczyn ma miesiąc przede mna ślub i już prawie wszytsko ma
naprawde nie przejmuj sie... my mamy 7 miesiecy a nie mamy nauk (co najwazniejsze chyba) ani ja sama nie wiem jaka suknie chce w ogole nie mamy nic procz sali fotografa samochodu i orkiestry no i zaklepanego kosciolka tez sie troche tym martwie ale w duchu sobie mysle (zdązymy...)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
W sumie chyba najwięcej zależy od mojego nastawienia. Teraz wszystko mnie dołuje - te egzaminy, obrona, nowe obowiązki w pracy i jeszcze pewne trudności rodzinne. Może jak po kolei będę za sobą zamykać pewne obowiązki to też będzie lepiej z kazdym dniem.
W sumie to nie jest tak, że w ogóle nic ze sobą nie robię - bo przynajmniej raz w tygodniu nakładam maseczke na twarz, robię piling całego ciała i takie rózne.
Chodze też na aerobik. Z tym że to wszystko nie sprawia, że czuję się lepiej i w tym największy problem. Mam chyba za dużo do nadrobienia i zbyt mało czasu.
3maj sie obys w jakas depresje nie wpadła moze poki co te przyjemne rzeczy typu pielegnacja ciala nie poprawiaja Twojego nastroju ale moze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej trzeba byc dobrej mysli
ja mam tez tyle spraw na uczelni ze nawet nie mam sie kiedy zalamywac... ale dobrze zebym nie miala kiedy...

uciekam do nauki jutro zajrze jeszcze
Stary 2009-01-14, 22:04   #1356
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:05   #1357
1219ania
Raczkowanie

My tez mamy ten wierszyk o totku na zaproszeniach Mój na początku nie chciał bo "Co to za wesele bez kwiatów?" ale przekonałam go że zawsze znajdzie się ktoś kto kwiatki przyniesie więc nie bedzie tak zle

Co do orkiestry...wole żeby byli najedzeni i dobrze grali niz z głodu i po złości lipe odstawili

Te makijaże z linku...jak dla mnie porażka

A ja właśnie myślałam nad pończochami na pasie Nigdy takich nie miałam ,a wydaje mi się że na noc poślubną bedą bardzo sexi

A jaki kolor pończoch kupujecie? Ja waham się miedzy białymi(baaaardzo cienkie) a cielistymi...Ale chyba raczej cieliste

My też mieliśmy już w sierpniu załatwioną sale,foto,kamere itp...Efekt jest taki że w firmie zmienił sie fotograf i jak zobaczyłam fotki w jego wykonaniu popłakałam sie Porażka...Gorszych zdjęć to chyba w życiu nie widziałam w efekcie dzisiaj wysłałam do nich pismo że rezygnuje z ich usług...dobrze że polecono mi inna firme

A tempo pisania macie naprawde niezłe

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
uwielbiam swieze kwiaty we wlosach
Zgadzam sie Ja na razie tulipany sobie wymarzyłam...ale nie wiem czy nie bede zmuszona z nich zrezygnować Każdy pisze że są nietrwałe(więc we włosy musiłabym kupowac sztuczny),że wiązanka nie przetrwa do końca wesela(o plenerze nie mówiąc) żadnej gotowej dekoracji na samochód tez z nimi nie znalazłam(a żywe pewnie szybko padną na rozgrzanej masce) Wszystko na NIE
A one takie ładne Ten drugi bukiet jest numerem dwa,ale aż boje sie pomysleć ile kwiaciarnia zaśpiewa za jego wykonanie...o ile bedzie umiała zrobić takie cudo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tuulipkiye1.jpg (27,3 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg calla_20lily_20and_20crystal_20posy_20large_437.jpg (31,6 KB, 71 załadowań)

Edytowane przez 1219ania
Czas edycji: 2009-01-14 o 22:34
1219ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:20   #1358
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-14, 22:23   #1359
domi7ks
Zakorzenienie

Po weselu to nad ranem jeszcze sie kase będzie liczyća nie bara bara

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:31   #1360
1219ania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No własnie...znając mnie to ze dwie pary porwe...
Cytat:
Napisane przez domi7ks
Po weselu to nad ranem jeszcze sie kase będzie liczyća nie bara bara
Kase policzy sie potem A takie bara bara raz w życiu sie ma
Stary 2009-01-14, 22:34   #1361
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1219ania Pokaż wiadomość
No własnie...znając mnie to ze dwie pary porwe...

Kase policzy sie potem A takie bara bara raz w życiu sie ma
no jak sie czeka do ślubu to tak a tak na powaznie to jak byłam w lipcu na weselu to na poprawionach pytałam Pani Młodej jak minęła noc poslubna, a ona, że do 7 rano jeszcze kase liczyli

Stary 2009-01-14, 22:35   #1362
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie myślałam nad pończochami na pasie Nigdy takich nie miałam ,a wydaje mi się że na noc poślubną bedą bardzo sexi
tylko, czy wygodne?

Cytat:
A jaki kolor pończoch kupujecie? Ja waham się miedzy białymi(baaaardzo cienkie) a cielistymi...Ale chyba raczej cieliste
białe i 2 pary koniecznie
ja kupuję samonośne...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:36   #1363
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

haaa ja tez jak pytalam (niejednej kosmetyczki - wizazystki) to mowily ze nie wiedza co to fixator i ze one maja tak trwale kosmetyki ze nie trzeba zadnych ulepszaczy... miedzy innymi powiedziala to kosmetyczka, ktora malowala mnie ostatnio na wesele i tak super trwale byly te jej kosmetyki ze o 20 mialam zebrane cienie i splynal mi makijaz a twarz swiecila sie jak latarnia
wiec jesli nie znajde kosmetyczki to mnie chyba kolezanka pomaluje albo kuzynka mojego tż i do tego jeszcze kupie sobie ten fixator i sie spryskam sama co by mi nic nie splynelo

oj nie chce Cie martwic ale jak wizazystka nie wie co to fixator to nie wrozy nic dobregoto ja nawet wiem a nie zajmuję się makijazem zawodowoTen srodek jest rewelacyjny,po jego uzyciu makijaz nie sciera sie nawet do 20 h.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:41   #1364
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

My też mieliśmy już w sierpniu załatwioną sale,foto,kamere itp...Efekt jest taki że w firmie zmienił sie fotograf i jak zobaczyłam fotki w jego wykonaniu popłakałam sie Porażka...Gorszych zdjęć to chyba w życiu nie widziałam w efekcie dzisiaj wysłałam do nich pismo że rezygnuje z ich usług...dobrze że polecono mi inna firme
zawsze mozna kupic ecru.

A na kogo zmieniliscie?

na wizazu nie ma opcji usuwania postow. Z reszta nie mozna edytowac i usuwac, bo grozi to banem (regulamin). Chybaze to dubel.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:44   #1365
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

naprawde nie przejmuj sie... my mamy 7 miesiecy a nie mamy nauk (co najwazniejsze chyba) ani ja sama nie wiem jaka suknie chce w ogole nie mamy nic procz sali fotografa samochodu i orkiestry no i zaklepanego kosciolka tez sie troche tym martwie ale w duchu sobie mysle (zdązymy...)

diamond a w jakije cenie jest fixator? bo jeszcze dojdzie do tego, że i ja jeszcze sie sama pomaluje, mimo tego, że sama nie potrafie nic a nic

Stary 2009-01-14, 22:48   #1366
kliwia
Zakorzenienie

1219ania nie martw sie, wystarczy wyslac do moderatora info o usuniecie - juz to zrobilam - pod avatarem jest taki trojkat ;] na niego klikac sie zglaszcza do moda.

Ja pończochy bym chciala takie zabielone, nie takie chamsko biale delikatniutkie takie. to są 15 den chyba, chociaz tez zależy od producenta.
rosetko mi jeszcze zadne ponczochy nie poszly przy namietnym uztkowaniu na studniowce i weselach. Poszly mi jak wbilam niechcacy paznokiec dloni. Ale calkiem niechcacy iak zakladalam ;]
Tak sa nie do zdarcia wg mnie. ;]
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:49   #1367
1219ania
Raczkowanie

Cytat:
no jak sie czeka do ślubu to tak
Nie no...nie czeka się Ale to jest noc poślubna
Cytat:
Napisane przez angelikaw
tylko, czy wygodne?
Tego właśnie nie wiem
[quote=jaga_2001] Wiesz 4 m-ce przed ślubem nie jest łatwo Ale wzieliśmy tego co miała anetaz1-Studio2b
Cytat:
Napisane przez kliwia
1219ania nie martw sie, wystarczy wyslac do moderatora info o usuniecie - juz to zrobilam - pod avatarem jest taki trojkat ;] na niego klikac sie zglaszcza do moda.
Dzieki Ci dobra kobieto

Edytowane przez 1219ania
Czas edycji: 2009-01-14 o 22:53
Stary 2009-01-14, 22:51   #1368
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
zgadnij_MS, mam takie samo opakowanie na obrączki
Widać takich opakowań jest wiecej

Cytat:

Super obraczki! Baaardzo w moim guscie. Sama sie zastanawiam, czy takich sobie nie zrobic.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Marcelina gdzie Ty byłaś jak Cie nie było???
Tż pracuje w tym samym miejscu, a ja szukam nadal
Izo, w takim razie trzymam żebyś szybko znalała przyjemne dla siebie zajęcie
jak mnie nie było to podczytywałam jak mam być niezauważona to już wolę się nie odzywać

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

obraczki piekne
no i suknia tez cudowna
Dzięki Chociaż Ty jedna suknie zauważyłaś

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc pisarki
Pare dni mnie tu nie bylo i oczywiscie masa nadrabiania.... Mnie w pracy wkurzaja bo jak przez cale pol roku nie posylali mnie na zadne szkolenia to teraz w styczniu wysylaja mnie na 3 i przez to np teraz jestem w pracy przez 10 dni z rzedu (tzn wlaczajac w to szkolenia) wczoraj o 21 wrocilam z warszawy a dzis na 6 do pracy. Ale najlepiej mam w niedziele 2 zmiane, w poniedzialek rano o 5.35 pociag do krakowa, wracam we wtorek wieczor i w srode zas na 6 rano... nie wiem jak to przezyje, najblizsze wolne dopiero w czwartek w przyszlym tygodniu... Na domiar zlego w tej warszawie cos sie pochorowalam i boli mnie gardlo i kaszle i w ogole masakra bo w pracy co chwile ktos dzwoni a mi tak glupio bo gadam gadam a tu co chwile mi sie glos lamie przez ta chorobę, albo zachrypne w srodku zdania ;/ porazka...
tak sie zle czuje ze najchetniej poszlabym spac, ale nie moge bo mam wloski na ktory musze isc bo przez te szkolenia przepadna mi przynajmniej 3

jedyna pozytywna rzecz ze szkolenia ze objadlam sie pysznosci za wszelkie czasy dzis post scisly bo pozwiedzac niestety nie bylo kiedy...
Trzymaj się dzielnie Życze zdrówka

Cytat:
A mi przyszły zawieszki na wódke, są śliczne, bardzo fajnie zrobione...a wódki jeszcze nie mamy

- orkiestre,
- sale,
- kamerzyste,
- zawieszki

Domi zdąrzysz ze wszystkim

Cytat:
obrączki bardzo ładne takie jak ja sobie wymarzylam tez bedziemy miec cos takiego
Dzięki
Kiedy macie w planie iść na nauki??
Nam została poradnia

Cytat:
no jak sie czeka do ślubu to tak a tak na powaznie to jak byłam w lipcu na weselu to na poprawionach pytałam Pani Młodej jak minęła noc poslubna, a ona, że do 7 rano jeszcze kase liczyli
Mój brat już w samochodze po życzeniach zaglądał do kopert To już w ogóle porażka...

Co do pończoch to ja planuje samonośne, jeszcze mnie nie zawiodły... Kupie 2 pary, w kolorze ecru, bo taką będę też mieć suknię

Domi ja np. mam taki fixispray http://www.allegro.pl/item525997497_...at_poznan.html

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-01-14 o 22:54
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:53   #1369
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wzieliśmy tego co miała anetaz1-Studio2b
Aaaa, to bedziesz miec fajne fotki, juz to wiem.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:54   #1370
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie klasycznych czubów. Oto mój nabytek
http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/1844.jpg
Śliczne !

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Moj TZ własnie oznajmił mi ze on tez zalozy sobie watek Pana Mlodego bo nic nie robie tylko siedze na tym watku i on tez bdzie
Mój tż by się pewnie z chęcią przyłączył .

Cytat:
(...)
A co do pończoch to wiem od bardzo chudej Panny Młodej, że podczas tańców spociły jej się nogi i samonośki jej spadały. Więc ja albo będę chodzić po domu w samonośkach i sama sprawdzę jak to jest, albo dla bezpieczeństwa założę pas.
Miałam pończochy samonośne na studniówce (a wiadomo jakie tam wygibasy), a jestem osobą dosć chudą i nie spadały, trzymały sie super!

Cytat:

- orkiestre,
- sale,
- kamerzyste,
- zawieszki

Nie martw się, ja też mam tyle, oprócz zawieszek dokładniej: kamerzysta, fotograf (a nawet dwóch), sala + kucharka + dekoracje (ale jeszcze nie wybrane), data w kosciele (bo to chyba najważniejsze! ) i tyle. W lutym idę porozglądać się za suknią i powoli będziemy zamawiać materiały na 'zaproszenia', na 'zawieszki na alkohol', 'naklejki na ciasto' itp. zamierzam się też już zapisać do fryzjera i makijażystki (kazały mi przyjść w lutym).

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kochana dasz radę 3 miesiące to może być tak naprawdę bardzo długi okres czasu, zależy jak go wykorzystasz.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:56   #1371
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Ja fryzurę to zamierzam mieć podobną jak na zdjęciach, no i plus storczyk do tego
Marzy mi się welon pod kokiem jak na 1 zdjęciu, jednak jestem niska i ponoć powinnam się podwyższyć welonem -> czyli welon u góry.
bardzo ładna fryzuraja też taką chcę

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:57   #1372
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-01-14 o 23:00
Stary 2009-01-14, 23:00   #1373
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Domi zdąrzysz ze wszystkim

Mój brat już w samochodze po życzeniach zaglądał do kopert To już w ogóle porażka...

Co do pończoch to ja planuje samonośne, jeszcze mnie nie zawiodły... Kupie 2 pary, w kolorze ecru, bo taką będę też mieć suknię

Domi ja np. mam taki fixispray http://www.allegro.pl/item525997497_...at_poznan.html
o jaki haha dzieki za linka ja nawet nie wiedziałam, jak sie nazywa taki utrwalacz do makijazu, tzn. gdzieś ta nazwa mi sie o uszy obiła, ale teraz nawet nie skojarzyłabym

i taki fixispray naprawde tak utrwala makijaż na tyle godzin??to jest cos takiego jak np. lakier do włosów?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Nie martw się, ja też mam tyle, oprócz zawieszek dokładniej: kamerzysta, fotograf (a nawet dwóch), sala + kucharka + dekoracje (ale jeszcze nie wybrane), data w kosciele (bo to chyba najważniejsze! ) i tyle. W lutym idę porozglądać się za suknią i powoli będziemy zamawiać materiały na 'zaproszenia', na 'zawieszki na alkohol', 'naklejki na ciasto' itp. zamierzam się też już zapisać do fryzjera i makijażystki (kazały mi przyjść w lutym).

.
jeśli masz ochote, i chcesz zawieszki z Waszym zdjeciem, to podam Ci linka sprzedawcy u którego zamawialiśmy...są świetne i ja sie napatrzec nie mogęale Ty chyba chcesz robic:P

Stary 2009-01-14, 23:01   #1374
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Dzięki

drugie wklejam na forum

ps. najlepiej otworzyć je w nowej karcie/nowym oknie... widac maksymalnie powiększone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1231957096
bardzo ladna

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-14, 23:04   #1375
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Domi trzeba umieć się z tym "obchodzić" bo można sobie ładnie podkreślić wszyskie włoski na twarzy Działa na zasadzie, jak lakier do włosów
Fakt faktem, utrwalenie jest

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 23:04   #1376
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Ja na razie tulipany sobie wymarzyłam...ale nie wiem czy nie bede zmuszona z nich zrezygnować Każdy pisze że są nietrwałe(więc we włosy musiłabym kupowac sztuczny),że wiązanka nie przetrwa do końca wesela(o plenerze nie mówiąc) żadnej gotowej dekoracji na samochód tez z nimi nie znalazłam(a żywe pewnie szybko padną na rozgrzanej masce) Wszystko na NIE
A one takie ładne Ten drugi bukiet jest numerem dwa,ale aż boje sie pomysleć ile kwiaciarnia zaśpiewa za jego wykonanie...o ile bedzie umiała zrobić takie cudo
Ja sobie wymarzyłam konwalie, tylko że ślub mam w lipcu. Więc mój pomysł upadł zaraz po tym jak sie narodził

domi7ks Ja mam jak narazie sale, orkiestre, fotografa, wódke no i wybraną suknię (zamówię po sesji). Nauki zaczynamy 27 lutego. Teraz męczy mnie kamerzysta bo to już najwyższy czas by podpisać umowę.
Resztę spraw mam poukładanych w głowie, trzeba tylko działać.
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 23:07   #1377
1219ania
Raczkowanie

Cytat:
Aaaa, to bedziesz miec fajne fotki, juz to wiem.
Ciesze sie że tak myślisz i tez mam taką nadzieje Jaguś...w sumie przy tych zdjęciach które dostałam na poczte...każde inne bedzie arcydziełem
A my nijak do poradni sie przybrac nie możemy Jak mi każe temp. mierzyć to sie załamie...Po co mi to? Bede mierzyć jak o dziecko bedziemy się starać
[qoute=eliame]Ja sobie wymarzyłam konwalie[/quote]
No właśnie....człowiek sobie coś wymyśli,a tu zonk Maj to m-c tulipanów,tylko z ta ich trwałością nie bardzo...Ewentualnie bedą kalie

Edytowane przez 1219ania
Czas edycji: 2009-01-14 o 23:11
Stary 2009-01-14, 23:07   #1378
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Sukni jeszcze nie zamawiałam, ale moim typem jest Sweetheart 5846.
Tu jestem ja w sukni, ta jest za duża i za długa. Ja będę szyła na miarę.
http://www.oryginalne-rosliny.yoyo.pl/suuknie/index.php

Co do bukietu to raczej ja sama muszę sobie swoją wizję w głowie poukladać.
Będą na pewno storczyki, bukiet ma być delikatny, romantyczny, z dodatkami różu (w takim kolorze będzie dekoracja sali).
Resztę to pewnie kwiaciarka wymyśli.

eliame
suknia piękna
a co do bukietu może taki, jak w załączniku?
mój bukiet po małych korektach to połączenie storczyków z białymi różami (AKITO - taka odmiana) i zamiast widocznych na zdjęciu alstromerii - białe i różowe frezje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pic73.jpg (24,0 KB, 55 załadowań)
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 23:07   #1379
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

a teraz zgodnie z obietnica wklejam zdjecia moich butkow
bardzo fajne buty

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-14, 23:13   #1380
eliame
Raczkowanie

Cytat:
eliame
suknia piękna
a co do bukietu może taki, jak w załączniku?
mój bukiet po małych korektach to połączenie storczyków z białymi różami (AKITO - taka odmiana) i zamiast widocznych na zdjęciu alstromerii - białe i różowe frezje
Bukiet chciałabym mieć bardzo podobny jak na Twoim zdjęciu.
Pewnie cos wybiorę z tych w załącznikach.

Wogóle oststni też mi się bardzo podobał, ale tam z kolei są piwonie, których także w lipcu nie użyczę. Zresztą nie wiem czy są trwałe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0a2713f8d7c84e8b.jpg (46,3 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3e32d02d8467dd99.jpg (27,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08a75fe8aa413909.jpg (23,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b04026b47f19ff88.jpg (42,0 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouquet-118-lg.jpg (61,4 KB, 60 załadowań)
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości