Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-15, 11:18   #1681
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072
Dot.: Dziennik zapuszczania w³osów - czyli przed i po

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Poka¿ wiadomo¶æ
Ojjj tak, podpisujê siê pod tym

Ehhh a ja mam dzisiaj mega wielki w³osowy kryzys.
Wczoraj wieczorem u¿y³am tego olejku kokosowego (pomiesza³am z rycynk± i odrobink± oliwy z oliwek) trzyma³am od po³owy w³osów, zmy³am 2 razy... po 2 godziniach nie by³am pewna czy one s± nadal wilgotne czy nie - w³osy by³y suche ale tak t³uste, ¿e wyglada³y na mokre

Przed chwil± znowu umy³am w³osy, nie pokaza³abym siê tak w pracy.... Zaraz je bêdê katowaæ suszark± (pierwszy raz od miesi±ca wrrr)

Uczulenie mi nie mija, nie wiem co to jest, mo¿e to szampon? Mam Elseve...
mam tego dosyæ, zaczê³am dbaæ o te w³osy a one tak mi siê odwdziêczaj±
Swêdzi mnie skóra g³owy, mam wysypkê na czole (nie ¿aden tr±dzik - typowo alegriczn±) i tylko dlatego, ze chcia³am, ¿eby moje w³osy by³y piêkniejsze.
Nie wiem co mam robic Najchêtniej sciê³abym je do ucha i tyle.

Mam ju¿ maskê Gloriê ale bojê siê jej u¿yæ.... ¿e uczulenie jeszcze bêdzie jeszcze wiêksze
Chyba skoñczê ten Herbal Essences (wiem SLS) po nim chocia¿ nie swêdzia³a mnie g³owa Zamówiê w necie Barwê Bebi ... mo¿e to co¶ pomo¿e...

Chyba nie s± mi pisane zdrowe i piêkne w³osy
A jaki masz szampon elseve? Ja jaki¶ czas temu skusi³am siê na zakup tego ¿ó³tego, niby to z cementem. I co? Moja, niewra¿liwa z natury, skóra g³owy, zareagowa³a na niego fatalnie. Niestety, dopiero po nieca³ym miesi±cu domy¶li³am siê, ¿e to ten szampon wywo³a³ tak± reakcjê. Zosta³am ze swêdz±c± skór± g³owy i ³upie¿em, którego nie mia³am od lat (dok³adniej, od lat siedmiu). Teraz u¿ywam szampon Joanna Mak i Bawe³na i jest trochê lepiej, ale nadal gdzieniegdzie ³uszczy mi siê skóra g³owy
Byæ mo¿e Twoja reakcja alergiczna spowodowana jest czym innym, ale ja bym tak, na próbê, odstawi³a ten szampon. Pozdrawiam
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:33   #1682
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

¯o³nierska zasada mówi: boli, piecze, swêdzi?-Odstaw!

Wróæ na jaki¶ czas do starej pielêgnacji w³osów. Kiedy dojd± do normy bêdziesz my¶leæ co dalej. Ale nie ¶cinaj!
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:38   #1683
Dotka81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 305

Za mn± te¿ chodzi radykalne ¶ciêcie bo mnie wkurza to elektryzowanie wiosnê chcê
Dotka81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 12:41   #1684
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Postanowi³am kuæ ¿elazo póki gor±ce i ju¿ jestem po wizycie u fryzjera Opiszê moje wra¿enia

Najpierw minusy:
- w³osy my³a mi praktykantka i powiem tak: a¿ do dzisiaj my¶la³am, ¿e mycie glowy u fryzjera jest przyjemne - zmieni³am zdanie
- standardowo straci³am trochê w³osów podczas suszenia na szczotce
- na samym wstêpie poczu³am siê skonsternowana, kiedy moje oczy ujrza³y fryzjerkê - mia³a krótkie, czerwone w³osy i koszmarne tipsy - my¶lcie, co chcecie, ale widok takich fryzjerek mnie os³abia
- fryzjerka wyskoczy³a z propozycj± zrobienia mi jakiej¶ krótszej fryzurki - napomknê³a o tym 2 razy Czy¿by jej siê moje w³osy nie spodoba³y i uzna³a, ¿e nie powinny byæ d³ugie...?

Teraz plusy:
+ mam w³osy krótsze tylko o ok. 1 cm By³am w takim szoku, ¿e a¿ wyrazi³am s³ownie swoje zdumienie A fryzjerka na to, ¿e skoro mam w³osy naturalne, niefarbowane i nieprostowane, to s± na pewno zdrowe i nie ma potrzeby ¶cinaæ wiêcej
+ Na koniec przyjrza³a siê moim w³osom, "pomaca³a" je i stwierdzi³a, ¿e naprawdê s± bardzo zdrowe - powiedzia³a, ¿e rzadko siê zdarza, by czyje¶ w³osy po wysuszeniu by³y tak g³adkie i bez odstaj±cych w³osków - i ju¿ samo to podobno ¶wiadczy o ich zdrowiu
+ dowiedzia³am siê, ¿e wystarczy, jak przyjdê za 4 miesiace podci±æ znów o 1 cm

Wiêc ogólnie jestem zadowolona Ju¿ po wszystkim skoczy³am do warzywniaka i kupi³am sobie jab³ka (witaminki ) oraz kie³ki rzodkiewki - wygl±daj± nieapetycznie, tak... eee... kie³kowato... Mam nadziejê, ze oka¿± siê smaczne I dobre równie¿ dla w³osów

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-01-15 o 13:04
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 12:45   #1685
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

No no Pani-jesien to super wklej zdjecia

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 12:57   #1686
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
No no Pani-jesien to super wklej zdjecia
Jak zrobiê, to wklejê
Stary 2009-01-15, 13:06   #1687
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Postanowi³am kuæ ¿elazo póki gor±ce i ju¿ jestem po wizycie u fryzjera Opiszê moje wra¿enia

Najpierw minusy:
- w³osy my³a mi praktykantka i powiem tak: a¿ do dzisiaj my¶la³am, ¿e mycie glowy u fryzjera jest przyjemne - zmieni³am zdanie
- standardowo straci³am trochê w³osów podczas suszenia na szczotce
- na samym wstêpie poczu³am siê skonsternowana, kiedy moje oczy ujrza³y fryzjerkê - mia³a krótkie, czerwone w³osy i koszmarne tipsy - my¶lcie, co chcecie, ale widok takich fryzjerek mnie os³abia
- fryzjerka wyskoczy³a z propozycj± zrobienia mi jakiej¶ krótszej fryzurki - napomknê³a o tym 2 razy Czy¿by jej siê moje w³osy nie spodoba³y i uzna³a, ¿e nie powinny byæ d³ugie...?

Teraz plusy:
+ mam w³osy krótsze tylko o ok. 1 cm By³am w takim szoku, ¿e a¿ wyrazi³am s³ownie swoje zdumienie A fryzjerka na to, ¿e skoro mam w³osy naturalne, niefarbowane i nieprostowane, to s± na pewno zdrowe i nie ma potrzeby ¶cinaæ wiêcej
+ Na koniec przyjrza³a siê moim w³osom, "pomaca³a" je i stwierdzi³a, ¿e naprawdê s± bardzo zdrowe - powiedzia³a, ¿e rzadko siê zdarza, by czyje¶ w³osy po wysuszeniu by³y tak g³adkie i bez odstaj±cych w³osków - i ju¿ samo to podobno ¶wiadczy o ich zdrowiu
+ dowiedzia³am siê, ¿e wystarczy, jak przyjdê za 4 miesiace podci±æ znów o 1 cm

Wiêc ogólnie jestem zadowolona Ju¿ po wszystkim skoczy³am do warzywniaka i kupi³am sobie jab³ka (witaminki ) oraz kie³ki rzodkiewki - wygl±daj± nieapetycznie, tak... eee... kie³kowato... Mam nadziejê, ze oka¿± siê smaczne I dobre równie¿ dla w³osów

Tylko pogratulowaæ. Teraz mo¿esz spokojnie zapuszczaæ. Nawet fryzjerka widzi efekty wiza¿owych miksturek
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-15, 13:13   #1688
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
skoro nafta wysusza w³osy a skórê g³owy mo¿e podra¿niæ to wyt³umacz mi proszê po co kto¶ mia³by jej u¿ywaæ? ja trzyma³am nafte na w³osach 1,5 h i w³osy by³y bardziej nawil¿one niz po olejach...
Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ja nie k³ad³am na skórê g³owy to troche nie mia³a mi czego podra¿niæ ale w sumie pyta³am siê o to przesuszanie bo jesli co¶ przesusza to dla mnie nielogiczne jest k³adzenie tego na w³osy... inna kwestia ze u mnie by³o na odwrót - czyli wzrost nawil¿enia w³osów
Nie umiem tego do koñca wyt³umaczyæ...mo¿e nafta wspomaga penetracje w³osa i dla tego dodaje siê do niej ¿ó³tko i olej a jak sam± to tylko na skóre g³owy i to dla osób z przet³uszczaj±cymi siê w³osami.
Mo¿e to jak z alkoholem w kosmetykach, przesusza a go daj±...

Cytat:
Uczulenie mi nie mija, nie wiem co to jest, mo¿e to szampon? Mam Elseve...
mam tego dosyæ, zaczê³am dbaæ o te w³osy a one tak mi siê odwdziêczaj±
Swêdzi mnie skóra g³owy, mam wysypkê na czole (nie ¿aden tr±dzik - typowo alegriczn±) i tylko dlatego, ze chcia³am, ¿eby moje w³osy by³y piêkniejsze.
Nie wiem co mam robic Najchêtniej sciê³abym je do ucha i tyle.

Mam ju¿ maskê Gloriê ale bojê siê jej u¿yæ.... ¿e uczulenie jeszcze bêdzie jeszcze wiêksze
Chyba skoñczê ten Herbal Essences (wiem SLS) po nim chocia¿ nie swêdzia³a mnie g³owa Zamówiê w necie Barwê Bebi ... mo¿e to co¶ pomo¿e...

Chyba nie s± mi pisane zdrowe i piêkne w³osy
Ja dosta³am takich krostek po olejach gdy wciera³am je w skalp. Teraz wcieram tylko we w³osy i jest ok
Stary 2009-01-15, 13:14   #1689
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusia139 Poka¿ wiadomo¶æ
Tylko pogratulowaæ. Teraz mo¿esz spokojnie zapuszczaæ. Nawet fryzjerka widzi efekty wiza¿owych miksturek
Moja wrodzona skromno¶æ ka¿e mi stwierdziæ, ¿e tylko siê podlizywa³a, bym nastêpnym razem te¿ do niej przysz³a Jako¶ nie mam zaufania do komplementów...
Stary 2009-01-15, 13:52   #1690
Marquisa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 77

a jaka koloryzacja przy zapuszczaniu wlosow jest zdrowsza?
przez ostatnie lata mialam bardzo dlugie wlosy, udalo mi sie przez liceum zapuscic do posladkow i na tej dlugosci poprzestalam. Ostatnio zaczelam eksperymentowac z fryzurami, zrobilam mocne cieniowanie w stylu 'emo' do tego koloryzacja teoretycznie szamponem welli i jakas zmywalna farba w kolorze fioletowym.
po pierwsze gdy robilam balejaz moje wlosy byly duzo zdrowsze. jak to jest na prawde? jestem naturalna blonynka robilam tylko refleksy, teraz nalozono mi szaponetke na calosc i musialam 15cm skrocic bo zrobila mi sie 'szczota'. nigdy wczesniej mi sie to nie zdazylo. ((
dodatkowy problem to fiolet, ktory mial zejsc po 20myciach a zrobil sie jedynie wyplowialy , na szczescie tylko jest na spodach. jak sie go pozbyc? by wrocic do dawnych , zdrowych po same konce dlugich wlosow, pomozcie.
Marquisa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 13:56   #1691
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Dziêki dziewczyny - od razu lepiej

Cytat:
A jaki masz szampon elseve? Ja jaki¶ czas temu skusi³am siê na zakup tego ¿ó³tego, niby to z cementem. I co? Moja, niewra¿liwa z natury, skóra g³owy, zareagowa³a na niego fatalnie. Niestety, dopiero po nieca³ym miesi±cu domy¶li³am siê, ¿e to ten szampon wywo³a³ tak± reakcjê. Zosta³am ze swêdz±c± skór± g³owy i ³upie¿em, którego nie mia³am od lat (dok³adniej, od lat siedmiu). Teraz u¿ywam szampon Joanna Mak i Bawe³na i jest trochê lepiej, ale nadal gdzieniegdzie ³uszczy mi siê skóra g³owy
Byæ mo¿e Twoja reakcja alergiczna spowodowana jest czym innym, ale ja bym tak, na próbê, odstawi³a ten szampon. Pozdrawiam
Mam Elseve ró¿owy dla w³osów d³ugich i cienkich. I od¿ywkê z tej samej serii Chyba rzeczywi¶cie odstawiê, dzisiaj zamawiam Bebi z Barwy... mam nadziejê, ¿e ukoi to trochê moj± kapry¶n± skórê g³owy

Cytat:
¯o³nierska zasada mówi: boli, piecze, swêdzi?-Odstaw!

Wróæ na jaki¶ czas do starej pielêgnacji w³osów. Kiedy dojd± do normy bêdziesz my¶leæ co dalej. Ale nie ¶cinaj!
Tak zrobiê No i ¶cinaæ te¿ chyba nie bêdê... Na obecn± chwilkê skóra mnie nie swêdzi (to dlatego, ¿e rano nie umy³am Elseve), wiêc nawet pusz±ce, poskrêcane ale d³ugie w³osy wydaj± siê fajne
Cytat:
Za mn± te¿ chodzi radykalne ¶ciêcie bo mnie wkurza to elektryzowanie wiosnê chcê
Mam ten sam problem Wystarczy, ¿e wyjdê na dwór i przeci±gne w³osy rêkawiczk± - na g³owie mam tak± szopê, po prostu masakra. I kolejna zmora - przyklejanie siê w³osów do b³yszczyka A ja uwielbiam b³yszczyki - szczególnie zim± kiedy trzeba nawil¿aæ spierzchniête usta (przy okazji dobry powód do kupienia nastêpnego mazid³a do ust )

Cytat:
Ja dosta³am takich krostek po olejach gdy wciera³am je w skalp. Teraz wcieram tylko we w³osy i jest ok
Ojj ja nawet nie próbujê wcieraæ olejków w skalp Mia³abym po tym niez³e str±ki

Pani-Jesieñ - super Czekamy na dokumentacjê fotograficzn±

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 14:10   #1692
dontknow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 292
GG do dontknow

czekamy, czekamy
ja nie patrze nawet na szyld fryzjera, bo mnie korci, zeby cos zmienic xd
Stary 2009-01-15, 14:14   #1693
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dontknow Poka¿ wiadomo¶æ
czekamy, czekamy
Jak ja widzê szyld fryzjera, to raczej mam ochotê uciekaæ
Stary 2009-01-15, 14:18   #1694
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
Wiêc, ekhem, ekhem, wracaj±c do tematu - jutro najpewniej umówiê siê do fryzjera, a po podciêciu zrobiê zdjêcia, wklejê tutaj, bêdê marudziæ, ¿e krótkie, a Wy bêdziecie mnie pocieszaæ, ¿e nie jest tak ¼le
Ja swoje muszê te¿ podci±æ Tzn. siostra bêdzie podcinaæ, bo wie, ¿e jak zetnie mi wiêcej ni¿ 1 cm, to zad¼gam j± tymi no¿yczkami
Cieszê siê, ¿e wizyta w salonie siê uda³a

Cytat:
I kolejna zmora - przyklejanie siê w³osów do b³yszczyka
Sk±d ja to znam? Dzisiaj idê sobie korytarzem, kto¶ mnie zawo³a³ i energicznie machnê³am g³ow±, po czym ca³y mój kucyk znalaz³ siê na moich ustach
Swoj± drog±, takie energiczne machanie g³ow± w bardzo ma³ej odleg³o¶ci od ludzi jest nie tylko niebezpieczne dla naszych ust, ale te¿ dla twarzy drugiej osoby Dzisiaj to przetestowa³am na kilku osobach

Cytat:
Napisane przez dontknow Poka¿ wiadomo¶æ
W mojej mie¶cinie ostatnio salony fryzjerskie rosn± jak grzyby po deszczu Kusi mnie niesamowicie, ¿eby tam wej¶æ Ale najpierw zbiorê informacje na ich temat

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 14:23   #1695
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Te kie³ki rzodkiewki s± pyszne - lepsze od samej rzodkiewki - takie bardzo ostre Truskawkowawiosno, je¶li to czytasz (), dziêki za polecenie kie³ków
Stary 2009-01-15, 14:48   #1696
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Cytat:
Napisane przez Narek Poka¿ wiadomo¶æ
Ja swoje muszê te¿ podci±æ Tzn. siostra bêdzie podcinaæ, bo wie, ¿e jak zetnie mi wiêcej ni¿ 1 cm, to zad¼gam j± tymi no¿yczkami
Cieszê siê, ¿e wizyta w salonie siê uda³a

Sk±d ja to znam? Dzisiaj idê sobie korytarzem, kto¶ mnie zawo³a³ i energicznie machnê³am g³ow±, po czym ca³y mój kucyk znalaz³ siê na moich ustach
Swoj± drog±, takie energiczne machanie g³ow± w bardzo ma³ej odleg³o¶ci od ludzi jest nie tylko niebezpieczne dla naszych ust, ale te¿ dla twarzy drugiej osoby Dzisiaj to przetestowa³am na kilku osobach

Narek uwa¿aj, ¿eby¶ sobie krzywdy nie zrobi³a

Mnie, o dziwo, salony nie kusz± nic a nic...ale powiem szczerze, ¿e mam ochote jak pójde podci±æ to co¶ zrobiæ z grzywk±...
cos takiego, jak wklei³am mi siê podoba, moja grzywka jest bez wyrazu

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1204458977

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1204458216

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1204458216
Cytat:
Te kie³ki rzodkiewki s± pyszne - lepsze od samej rzodkiewki - takie bardzo ostre Truskawkowawiosno, je¶li to czytasz (), dziêki za polecenie kie³ków

a gdzie te kie³ki mozna kupic, ja bym te¿ chcia³a

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 14:52   #1697
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
a gdzie te kie³ki mozna kupic, ja bym te¿ chcia³a
Ja kupi³am w osiedlowym warzywniaku
Stary 2009-01-15, 15:45   #1698
dusia139
Wtajemniczenie

Ja tam do grzywek siê nie mieszam, bo przyznajê,¿e kompletnie siê na nich nie znam- nie mam i nigdy nie mia³am:P

Dzisiaj fatalny czyt. bardzo nieudany dzieñ, dlatego fundnê³am sobie nowo¶c na g³owê Umy³am w³oski, osuszy³am, rozczesa³am i na owe w³oski wmasowa³am ze skór± g³owy w³±cznie "wodê" z siemienia lnianego z dodatkiem olejku rycynowego, rozpuszczonych dro¿d¿y, od¿ywki babuni (firma joanna)
Zobaczymy co wyczarujê. Zamierzam to co¶ trzymac ponad godzinkê.
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-15, 16:18   #1699
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

pani -jesien gratuluje fryzjerki która slucha klienta. My¶lê ¿e nie k³ama³a jak mówi³a ¿e masz ³adne w³oski , sle my¶le ¿e z zazdro¶ci sk³ania³a do krótszej fryzurki

Tak czy siak wa¿e ¿e nie spowodowa³a ³ez, i ¿e jeste¶ zadowolona .
i te¿ czekam na zdjêcie

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 16:26   #1700
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Poka¿ wiadomo¶æ
pani -jesien gratuluje fryzjerki która slucha klienta. My¶lê ¿e nie k³ama³a jak mówi³a ¿e masz ³adne w³oski , sle my¶le ¿e z zazdro¶ci sk³ania³a do krótszej fryzurki

Tak czy siak wa¿e ¿e nie spowodowa³a ³ez, i ¿e jeste¶ zadowolona .
i te¿ czekam na zdjêcie

Pani-jesieñ dobrze wie, ¿e fryzjerka mów³a prawdê
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-15, 16:46   #1701
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

Cytat:
tak tak wiem kobiece kryzysy s± po to aby kto¶ inny u¶wiadamia³ nam to co wiemy same , bo kobiety kochaj± komplementy

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 17:00   #1702
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

A ja my¶lê, ¿e fryzjerki namawiaj± klientki na krótsze w³osy bo zwyczajnie uwielbiaj± obcinaæ, a jak maj± duuu¿e pole do popisu to a¿ je r±czki ¶wierzbi±
Mi ju¿ totalnie fryzjer zobojêtnia³. Jeszcze z dwa lata temu chcia³am jakiej¶ zmiany, ale potem jako¶ zwyczajnie mi siê odechcia³o I teraz fryzjer we mnie nie wywo³uje ¿adnych emocji, ani entuzjazmu, ani ¿±dzy mordu.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 17:00   #1703
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Nie by³abym taka pewna - nie ufam fryzjerkom
Stary 2009-01-15, 17:22   #1704
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie by³abym taka pewna - nie ufam fryzjerkom

Co do tego nie mam w±tpliwo¶ci, ale co¶ mi mówi, ¿e co do tego, ¿e masz ³adne w³osy jakim¶ cudem uwierzy³a¶.. Chyba wiem co mi to mówi.. Twoja minka po wypowiedzi
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-15, 17:24   #1705
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tego nie mam w±tpliwo¶ci, ale co¶ mi mówi, ¿e co do tego, ¿e masz ³adne w³osy jakim¶ cudem uwierzy³a¶.. Chyba wiem co mi to mówi.. Twoja minka po wypowiedzi
Nie ³adne, tylko zdrowe Mi³o by³o, ale nie do koñca uwierzy³am

G³upio siê czujê, jak toczy siê o mnie dyskusja

PS. Was fryzjerki nie komplementuj±? Na pewno tak
Stary 2009-01-15, 17:55   #1706
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

I super ¿e Ci wiêcje nie ¶cie³a Teraz Twoje w³osy bêd± piêkne

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:29   #1707
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie nie skomplementowa³a;(
Widocznie nie zas³ugujê.
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-15, 18:48   #1708
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 128

Cytat:

Mnie jeszcze zjecha³a i powiedzia³a, ¿e mam beznadziejne w³osy ale kolejna ju¿ powiedzia³a, ¿e nie jest tak ¼le. Pójdê za pó³ roku mo¿e, to wtedy zobaczymy, co powiedz± na koñcach na pewno bêdê mia³a miot³ê, bo jeszcze resztki popalonych. Wiêc mo¿e siê skuszê na wcze¶niejsze ciêcie

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:52   #1709
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 436

siedze w³asnie z olejkiem rycynowym i naft± kosmetyczn±... i tak sobie my¶lê, ¿e
JA CHCE JU¯ D£UGIE W£OSY! :P

ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:55   #1710
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

Haaa ja te¿ juz chce d³ugie w³osy, ale te¿ ZDROWIUTKIE.

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.