|
|
#451 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
tylko, ze sa tam cwiczenia z nogami tez ale moglabys je pominac
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre zrobię, w końcu normalnie ruszam nogami, nie mogę tylko tych ćwiczeń na stojąco.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#453 |
|
BAN stały
|
Svinecko,noi bardzo fajnie tż-towi napisałaś smsa,tak prosto z serca.
|
|
|
|
#454 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmmm no tak jakos mnie naszlo
to chyba przez piosenke dody - dla R - nie slyszalam jej wczesniej a powiem, ze jakos tak mnie wprawila w taki nastroj nie lubie dody ale ta piosenke chyba bede lubic zwlaszcza fragment: "...caluj moj nosek, bo to jest twoj nosek, nie zloszcze sie..." EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=34_Lw7gFvR0
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-01-16 o 12:13 |
|
|
|
#455 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzeje,że po twoim smsie do tż-ta bedzie już ok.
|
|
|
|
|
#456 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
w ogole jakos wzruszam sie jak jej slucham
musze sciagnac i puscic TZtowi i dac mu nosek do calowania
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
popieram smsik piękny a i tę piosenkę znam i lubię
![]() zmykam dziewczyny powoli będę się musiała jakoś ogarnąć może coś sobie dziś kupię na mieście tak nagadałyście o tych zakupach że aż mi się zachciało ![]() miłego popołudnia i wieczorku ja pewnie dopiero pojawię sie w poniedziałek więc udanego weekendu Pozdrwiam
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko śliczny wózek.Mi się podoba zielony i niebieski
![]() SoNeRo mi amarantowy myli się z malinowym (bo strasznie podobne są), ale to chyba jest amarantowy kolor. Ja bym wzięła zielony (ile kobiet tyle gustów)Madlen myślę, że A6W możesz spróbować. Ja robiłam dwa razy i za drugim razem doszłam do 20 dnia.Ćwiczenia zajmowały mi ok.50min (przy 20 powtórzeniach), ale nie robiłam dłuższych przerw (tylko minutę). To są właśnie ćwiczenia na kaloryferek |
|
|
|
#459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sonero,miłego/udanego weekendu.
|
|
|
|
|
#460 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
TZ wlasnie dzwonil
za pol godz przyjedzie i jedziemy za tapetka do sypialni, mam nadzieje, ze sie nie poklocimy
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie z tymi ćwiczeniami jest problem techniczny , bo zazwyczaj jak ćwiczę to jest też Tżet a on zawsze robi jakieś głupie docinki, więc jakbym jeszcze ćwiczyła coś innego niż stepper to już w ogóle by mnie rozpraszał Ale czasem jak jestem sama mogłabym poćwiczyć, zresztą wkrótce będzie nowe mieszkanie więc będzie gdzie ćwiczyć w spokoju Cytat:
Sms- bardzo ladny. My z mężem codziennie albo smsujemy, albo mailujemy - wyznając sobie miłość- jak raz nie napisal że kocha mnie, to ja napisałam czy już nie kocha taki nasz bzik Cytat:
|
|||
|
|
|
#462 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dorinko linka Ci nie podam - trzeba go sciagnac - najlepiej emule
lece dziewuszki sie szykowac
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh.. dzisiaj ja się nie umiem jakoś 'wbić' w rozmowę. Jakaś 'rozlazła' jestem
|
|
|
|
#464 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dodatku jutro mam duży egzamin, a nie miałam kiedy się na niego pouczyć. Czeka mnie ciężka noc, szczególnie, że pewnie ok 4 bede już w pociągu do Wrocławia...
|
|
#466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś często pisałam takie romzantyczne sms do Tż, po ślubie jakoś zanikł u mnie ten zwyczaj
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie choroba tylko herbatą czarną ciężko ugasić pragnienie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#469 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze czuć takie wsparcie psychiczne No ale do rzeczy: miałam rozmowę z Amerykanką, sympatyczną. Dobrze nam się chyba gadało, było nawet niestresująco, myślę że sobie poradziłam nieźle. Mają dać mi znac w przyszłym tygodniu. Teraz nie bede się juz denerwowac, dzisiaj będzie przemiły wieczór z winem w roli głownej ale od poniedziałku pewnie zacznie się stres i czekanie na telefon. Ale już po rozmowie, to najważniejsze. Będę optymistką, co mi szkodzi Jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki i pozytywne myśli Stokrotko, jutro Wasz wielki dzień Dorinko, super że bedziecie miec z Mężem tyle czasu dla siebie ![]() Diano, gratulacje z powodu tak totalnego obkupienia się ![]() Butter, kiedy na zakupy? Bo pewnie już Cię tak korci że nie możesz wysiedzieć ![]() Madlen, aerobiczna 6 W jest podobno bardzo skuteczna. Przymierzałam sie do niej kilka razy ale nie wytrwałam, zajmuje dużo czasu. Ale z informacji (a nawet zdjęć) na róznych forach internetowych naprawde wynika że efekt jest wart tego wysiłku. Sviniecko, mądra dziewczynka ciesze sie bardzo że z TŻ już dobrze Tylko nastaw się jednoznacznie pozytywnie i bedzie na pewno super Cytat:
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 kubkówJa najwięcej piję wody, ale max (i to w lato) ok.3-4 litry (oprócz tego dwie kawy i ostatnio piję czerwoną herbatę vitax) |
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro na pewno rzuciłaś ich na kolana
|
|
|
|
#472 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy w domu i w pracy znają mnie pod względem tego picia herbaty i przestali się już dziwić. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
A zwykłe brzuszki codziennie, i zwiększana częstotliwość coś dadzą czy niet?
Chciałabym miec ten brzuszek na wiosnę...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to super, że dobrze Ci poszło i że jesteś z siebie zadowolona Trzymam kciuki, żeby zadzwonili i powiedzieli dokładnie to, co chcesz usłyszeć ![]() Na zakupy jutro TŻ pojedzie na uczelnie, a mnie rzuci do CH
|
|
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na to ostatnie bym nie liczyła
|
||
|
|
|
#476 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zaro napewno dostaniesz ta prace ![]() dorinko ja zielonej herbaty nie przelkne ale czerwona lubie, musze sie chyba w nia zaopatrzyc, ale nie wiem czy mozna ja pic czasami jak juz nie moge wytrzymac to kupuje puszke pepsi i biore kilka lykow i czuje ogromna ulge, ale rzadko bo dzidzia napewno nie lubi ciezko mi pic te soki i herbaty bo ogolnie to ja bylam uzalezniona od pepsi i tigerow, przynajmniej dwa dziennie ahhh jak chcialabym poczuc ten smak
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Ad napojów: ja jestem uzależniona od nałęczowianki smakowej - malina i jerzyna.
Powiedzcie mi,że ona jest mniej niezdrowa od napojów gazowanych, prawda? I, że nie jest tak strasznie chemiczna... Lubię jeszcze czarną z plasterkiem cytryny. albo czarną z cynamonem <3
|
|
|
#478 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jesteś sama ![]() Cytat:
![]() Dzięki to najprawdopodobniej pojadę na 2-2,5 miesiąca do Edybnurga, co mi się strasznie marzy (takie szkolenie, nie konkretnie Edynburg). Wprawdzie nie wiem jak bym wytrzymała tyle czasu bez TŻ ale pewnie jakoś by się dało Dobra, wyciszam się i już o tym nie myślę
|
|
|
#479 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
yhh chyba jednak nie pojedziemy z TZ bo jeszcze w banku siedzi
bo napisal pismo z prosba o wstrzymanie rat kredytu na hale (prawie 5 tys miesiecznie) na trzy miesiace, jakby sie udalo to bysmy na remont mieli troche kasy ale dzwonil i mowi, ze oni chca chyba mu tylko kapital wstrzymac a to tylko 300zl miesiecznie - jakie glupki, skoro placi 5tys to 300zl mu nie robi roznicy ehh te kredyty pieprzone ehh - najgorsze jest, ze to jest jeden z mniejszych, glowny kredyt splaca 18tys miesiecznie ![]() ale wiem, ze za 5 lat bedziemy zyc normalnie jak ludzie
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madlen, niestety, ale wszystkie te smakowe 'badziewia' są chemiczne. Radzę przeczytać skład. Na pewno taka woda jest zdrowsza od pepsi czy soków w kartonach... ale nie podejrzewam, że o wiele zdrowsza... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

, bo zazwyczaj jak ćwiczę to jest też Tżet a on zawsze robi jakieś głupie docinki, więc jakbym jeszcze ćwiczyła coś innego niż stepper to już w ogóle by mnie rozpraszał
jestes dla mnie wszystkim, moja ostoja, tylko Ty mozesz byc przy mnie przez reszte zycia, nie chce tego co jest teraz
Sms- bardzo ladny. My z mężem codziennie albo smsujemy, albo mailujemy - wyznając sobie miłość- jak raz nie napisal że kocha mnie, to ja napisałam czy już nie kocha 

Ja kiedyś często pisałam takie romzantyczne sms do Tż, po ślubie jakoś zanikł u mnie ten zwyczaj 
10 kubków